Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Tour de force in Hasselt: dit stuk werd al door 12 acteurs gespeeld, deze actrice doet het moederziel alleen
  • Gilbert Bodart veroordeeld tot probatiestraf na conflict met veehandelaar
  • Limburg dit keer gespaard van grote wateroverlast: 14 brandweeroproepen in hele provincie
  • “Mensen schreeuwden het uit van de pijn”: passagiers getuigen over extreme turbulentie op dodelijke vlucht
  • Dan toch nog een transfer? Duits kampioen Bayer Leverkusen wil Antonio Nusa wegplukken bij Club Brugge
  • Karel Geraerts zweert trouw aan Schalke, Club Brugge kan voor volgend seizoen stilaan niet meer om Nicky Hayen heen
  • “Mijn zoon is geen crimineel”, zegt moeder van jongere die gearresteerd werd voor dodelijk incident met riooldeksel
  • Dertigste veroordeling komt inbreker in Hamont-Achel op drie jaar cel te staan
  • Patrick Vanhamond wint kermiskoers in Holheide
  • “Mijn zoon is geen crimineel”, zegt moeder van jongere gearresteerd voor dodelijk incident met riooldeksel op snelweg
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    bruintje
    blog.seniorennet.be/bruintj
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ada1946
    blog.seniorennet.be/ada1946
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    09-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tagliatelle met kippenreepjes en champignons in roomsaus
    Ingrediënten

    400 ml Lacroix gevogeltefond
    400g kippenborst in reepjes gesneden
    250g champignons, in schijfjes gesneden
    1 fijngehakte ui
    fijngehakte peterselie
    1 dl droge witte wijn
    150 ml slagroom
    2 eetlepels olijfolie
    1 eetlepel bloem
    zout & vers gemalen zwarte peper
    500g tagliatelli
    Parmezaanse kaas, in schilfers

    Bereiding

    De kippenborstreepjes met bloem bestuiven, ongeveer 3 minuten in de hete olijfolie bakken, uit de pan nemen en opzij leggen. De ui kort fruiten, de champignons toevoegen en kruiden met peper en zout. Ongeveer 5 minuten laten sudderen. Daarna het geheel blussen met de witte wijn, de gevogeltefond erbij gieten, slagroom toevoegen en 15 minuten laten koken. De tagliatelli koken zoals vermeld op de verpakking, met de kippenborstreepjes en saus vermengen en opnieuw eventjes opwarmen
    Garneren met parmezaanse kaas


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!