Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Coup de théâtre in Vlaams Parlement: N-VA’ers verlaten halfrond om hoorzitting VRT-CEO tegen te houden
  • Van de meest productieve verdediger van Europa tot een Argentijn die Maradona van de troon stootte: hou deze drie Florentijnen maar in de gaten
  • Enorme hagelbollen en vrouw overleden door modderstroom: Frankrijk geteisterd door hevig onweer, vanavond is het onze beurt
  • Comeback in mineur: Nina Derwael valt van brug met ongelijke leggers op EK turnen
  • Jongeren riskeren vaker angst en stress, kinderen zijn remedie tegen depressie
  • Dit Aziatische land is dé reisbestemming voor 2024: “Natuur, cultuur en budgetvriendelijk”
  • Alkense kleindochter (31) krijgt 3 jaar cel omdat ze haar grootouders mishandelde
  • Nina Derwael valt van brug bij comeback aan haar favoriete toestel
  • 86-jarige mindervalide bewoonster opgesloten in flat nu lift alweer stuk is: “Verschrikkelijk”
  • Pech voor Bayern Munchen! Ralf Rangnick blijft na EK bondscoach van Oostenrijk en wijst Duitse topclub af
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    crea_powerpointgroep
    blog.seniorennet.be/crea_po
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    oostendeplaty
    blog.seniorennet.be/oostend
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    29-11-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pompoen-wortelsoep met gerookte zalmsnippers
    Ingredienten:

    - 600 g pompoen
    - 600 g wortels
    - 1 el boter
    - ½ l groentebouillon
    - ½ l melk
    - ½ l appelsap
    - zout
    - vers gemalen paper
    - 2 plakjes toastbrood
    - gerookte zalmsnippers
    - 5-6 el olijfolie,
    - 3 el crème fraîche

    Bereiding:

    Maak de wortels schoon en snijd alles in kleine blokjes. Snijd
    het pompoenvruchtvlees eveneens in blokjes. Verhit de boter in een grote
    koekenpan en bak de pompoen en wortelblokjes erin. Giet de groentebouillon
    en melk erbij en laat het geheel op klein vuur 15 minuten pruttelen. Pureer de
    soep met de staafmixer. Giet de appelsap erbij en laat de soep kort koken.
    Pureer de soep nog een keer en breng ze met zout en peper op smaak. Snijd het
    toastbrood in kleine blokjes. Verhit twee el olijfolie in een pan en bak de brood-
    blokjes knapperig. . Geef de soep op borden. Geef eén
    lepel crème fraîche en broodblokjes in de soep en bestrooi deze met de zalmsnippers


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!