Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • “Fake news!!”: Kylian Mbappé reageert op berichten over vermeende verkrachting
  • Derby leeft bij STVV-fans: 900 supporters maken verplaatsing naar Cegeka Arena
  • Remco Evenepoel “vier weken van de fiets”, programma wordt volgende week besproken op teamdagen bij Soudal
  • Wat is er aan de hand tussen Tom Pidcock en INEOS Grenadiers? “Natuurlijk is dit een klote situatie”
  • Lotte Kopecky, Remco Evenepoel en Tim Merlier genomineerd voor de Vélo d’Or
  • VLDumont verstevigt absolute meerderheid, Kristof Pirard (46) zes jaar langer burgemeester
  • Dieven maken container geladen met koper leeg: diefstal wordt gefilmd door bewakingscamera
  • 131 bestuurders lopen tegen de lamp bij controles op sluipverkeer: elk krijgt een boete van 126,01 euro
  • Inbraak in Waltwilder
  • Inbraakpoging in Koersel
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    marielouise
    blog.seniorennet.be/marielo
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    leuven
    blog.seniorennet.be/leuven
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    04-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beursje van gerookte zalm met noordzeegarnaal en meloenvinaigrette (voorgerecht)
    Benodigdheden (4 personen)
    4 mooie sneden gerookte zalm; 200g grijze garnalen; 1 kleine meloen; bieslook; wijnazijn, olijfolie, dille, pezo, mosterd; gemengde sla; 1 radijsje per persoon; 1 keizergarnaal per persoon.


    Bereiding:

    De meloen schillen en van zijn pitten ontdoen, het sap opvangen !!
    ¾ van de meloen in kleine dobbelsteentjes snijden, de rest ( ¼ ) in kleine bolletjes.
    De overschot van de meloen + het sap fijn pureren in de milkshake (blender) en door een fijne zeef doen.
    De vinaigrette maken : wat mosterd, wijnazijn, olijfolie, het sap van de meloen, peper en zout en de dille in de blender goed mengen.
    De D's van de meloen, de garnalen alsook de fijngesneden bieslook met een weinig vinaigrette mengen.
    Dit alles verdelen in de snede gerookte zalm en op een bord schikken.
    Aan de onderzijde doet men een weinig vinaigrette en de bolletjes meloen
    Afwerken met een weinig gemengde sla (pezo + wat olijfolie).
    Roosje van radijs en de keizergarnaal toevoegen.
    Roosje van radijs : 4 x 2 inkepingen en in koud water in frigo laten open komen.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!