Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Marina Huybrechts krijgt Trofee voor Sportverdienste
  • Oorlog in Oekraïne gaat nieuwe, nog bloedigere fase in
  • Uruguayaan Rodrigo Bentancur (Tottenham) drie maanden later aangeklaagd voor beledigen teamgenoot Son
  • Man betaalt 360.000 euro voor huis dat in oceaan dreigt te vallen: “Het leven is te kort om aan de verleiding te weerstaan”
  • Na pandoering in voorbereiding aast Patro-nieuwkomer op revanche in Lokeren: “Ik durf fel in duel gaan”
  • Schoenenketen Bristol failliet verklaard: 160 werknemers verliezen job op hoofdzetel
  • Mondo Duplantis is klaar voor een feestje met Belgische pinten, maar wil eerst uitpakken op de Memorial: “Ik wil het beste seizoen van mijn carrière afsluiten met een knaller”
  • België pakt brons in mixed relay elite op EK wielrennen, Italianen andermaal met gouden medaille aan de haal
  • Fabio Ferraro wil leidersplaats met FCV Dender koste wat kost verdedigen, maar is op zijn hoede voor Standard: “Niemand zal ons nog onderschatten”
  • Boete van 600 euro: voormalig Celta-aanvoerder Hugo Mallo veroordeeld voor aanranding mascotte
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    aanpak_slapeloosheid
    blog.seniorennet.be/aanpak_
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    freddy11wandelt
    blog.seniorennet.be/freddy1
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    04-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bonbon van rund en kruiden (hapje)
    Ingredienten:

    150 gr. gemalen of gehakt rundvlees
    mayonaise, worcestersaus
    3 eetl. fijngehakte groene kruiden.(peterselie.bieslook,kervel dragon, basiligum,munt,....)
    12 plakjes gerookt rundvlees.(filet d' Anvers)
    2 aardappelen (bintje))
    1eierdooier
    1 sjalot fijgehakt
    wat gedroogde tomaten
    enkele augurken in azijn

    Bereiding:

    Kruid de filet Americain met peper, zout,1/2 eetl. mayonaise.worcestersaus, gehakte sjalot en de fijn gehakte groene kruiden.
    Meng grondig.
    Leg de plakjes filet open en leg in het midden een koffielepel americain.
    Vouw mooi dicht.
    Snijd de aardappelen in schijven van 1 cm. dik.
    Steek er circels ui met een doorsnede van 3 cm.
    Was dep droog en leg 3 min in frituurvet van 160°
    Laat 15 min. rusten en leg nog eens 3 min . in de frituur, dit keer 200°.
    Laat uitlekken op keukenpapier.
    Leg de vleesbonbons op de aarappelenen garneer met zure augurk en gedroogde tomaat.

    Tip van de chef:

    Dit hapje is zonder aardappel en gepresenteerd in een lepel ook schitterend


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!