Ingredienten:
4 tomaten 200 g grijze garnalen 4 eetlepels mayonaise naalden van rozemarijn 4 eetlepels curry-olie 4 eetlepels gazpacho 2 eetlepels ingekookte aceto balsamico met versnipperde basilicum 1/2 courgette een scheut olijfolie 100 g verse geitenkaas
Bereiding:
De tomaten in kokend water dompelen, verfrissen, schillen en leeghalen. De garnalen mengen met mayonaise (weinig zout gebruiken). De tomaten vullen met garnalen en 'besteken' met naalden rozemarijn.
Salade maken:
De courgette in fijne blokjes snijden en deze bakken in olie. Koud laten worden en mengen met geitenkaas en wat peper.
Curry-olie: Deze maakt men door gehakte sjalot en currypoeder in olie te fruiten. Met olie overgieten, laten trekken en zeven.
Presentatie: Vier ringen op vier borden zetten. De courgette-kaasmixture over de ringen verdelen en aandrukken. De ringen verwijderen en de gevulde tomaat op de salade zetten. De bordspiegel versieren met strepen curry-olie, gazpacho en ingekookte aceto balsamico.
|