Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
26-06-2005
Gevulde varkenshaasjes(hoofdgerecht)
Ingrediënten
2 varkenshaasjes (250 gr per stuk) 50 gr. geraspte kaas 50 gr. verse roomkaas met kruiden (Boursin) 10 plakjes dungesneden gerookt spek 50 gr. boter 1/2 dl. droge witte wijn 1 dl water peper en zout
Bereiding:
Meng de geraspte kaas en de roomkaas door elkaar Voeg naar smaak peper toe. De varkenshaasjes in de lengte insnijden, maar niet door. Verdeel het kaasmengsel erover en vouw het vlees dicht. Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout .Verpak ze in gerookt spek. Verhit de boter en bak de haasjes rustig in ca. 10 minuten rondom bruin. Neem ze uit de pan en laat ze even rusten. Voeg de wijn en 1 dl. water al roerend aan het baksel toe. Snij de varkenshaasjes in tamelijk dikke schijven en serveer de saus er apart bij.
Tip van de chef:
Baktijd eventjes kontroleren.Mag toch zeker niet te droog worden
Reacties op bericht (1)
01-07-2005
Hmmmmmmm
Dees ga ik zeker uitproberen!
Prachtig www.Blog
01-07-2005 om 09:49
geschreven door Frederix Jenny
Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken. En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken Als ik mag meeeten tenminste!!!!.