Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    21-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yes..

    Ieder zijn ding zeg ik dan…

    Ben je geen voetbalsupporter of geen fan van Club Brugge dan mag je gerust verder gaan….het verandert niets aan mijn goed gevoel vanavond.

    Het wordt weer super spannend in de Jupiler League Club Brugge heeft op bezoek bij Union SG uitstekende zaken gedaan in de Champions' Play-Offs. Het won op bezoek bij Union met 1-2 door doelpunten van Hugo Vetlesen en Bjorn Meijer. Namens Union kwam Cameron Puertas tot scoren via een fraaie vrije trap.

    Geen reden meer om te twijfelen: Club Brugge is volop titelkandidaat. Ondanks een rode kaart en dank aan een bizar doelpunt dat nog lang zal nazinderen in het Dudenpark = het veld van Union, kon Club toch nog winnen met 1-2 . De Brusselaars speelden nochtans geen slechte wedstrijd tegen Club Brugge, maar een onwaarschijnlijke tegengoal – met opnieuw Moris de keeper van Union in de hoofdrol – zette Club op weg naar een nieuwe zege (1-2).

    Club Brugge doet een gouden zaak en nadert zo tot op twee punten van leider Anderlecht terwijl Union in het sukkelstraatje blijft. Door de zege mengt Club Brugge zich weer volledig in de titelstrijd.    

    Ik zal nu verder heerlijk relaxen in de zetel …volgende week wordt het weer spannend!

    Goeie avond iedereen.  

     

    21-04-2024 om 22:36 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    20-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fijn weekend iedereen!

    Vandaag wordt het een redelijk rustige dag, hier geen sport op TV en niet bezig zijn noch binnen noch buiten want straks gaan we de keramiekwerken van onze schoondochter en co  bezichtigen. Het oog mag ook al eens verwend worden.

    Morgenavond ben ik zeker stikkapot van het sporten.. eerst Luik -Bastenaken- Luik waar ik bij gebrek aan Belgische kanshebbers zal supporteren voor Mathieu en dan 's avonds mijn club die probeert punten te sprokkelen bij Union om zo weer volop mee te doen voor de hoofdprijs......

    Passief sporten kan ook vermoeiend zijn hoor want ik zit hier maar te shotten om die bal in het doel te krijgen en zonder geluk!!!! 😃Mijn tikker zal weer overuren draaien.

    Voor de rest een goed weekend aan iedereen en geniet van elk zonnestraaltje dat we krijgen!

    20-04-2024 om 11:32 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    19-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Good feelings

    Ik zit hier natuurlijk al gans de dag met een smile op mijn gezicht na de prestatie van mijn voetbalclub gisterenavond, zelfs de regen van deze voormiddag nam ik er bij zonder morren en zie...dat wordt beloond want reeds de ganse namiddag hebben we zon .

    Ja het is niet dicht bij huis hé voor ze daar boven het voetbalnieuws doorkrijgen .😃 Daarom kan deze grap er gerust bij vandaag!

    rijden-onder-invloed

    19-04-2024 om 17:13 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (3)
    18-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Historisch!

    Mijn dag kon al niet meer stuk door de zon die een ganse dag scheen zodat ik 3 wasjes kon doen en alles gedroogd kreeg. Maar het hoogtepunt van vandaag viel vanavond want Club Brugge schiet zich in Griekenland naar de halve finale van de Conference League.
    Wie had dat gedacht na een echt kwakkelseizoen van Brugge tot de trainerswissel er kwam zo’n kleine maand geleden!
    De Griekse hel waar iedereen het over had, is de hemel geworden voor Club Brugge. Na een overtuigende 0-2-zege bij PAOK staat blauw-zwart in de halve finale van de Conference League - een prestatie die een Belgische ploeg al 31 jaar niet meer flikte.
    De Bruggelingen waren met een kleine bonus op zak naar Thessaloniki afgezakt. Club had de heenwedstrijd op eigen veld immers met 1-0 gewonnen. Maar die zege kostte wel een behoorlijke prijs. Sterkhouders Mechele, De Cuyper en Thiago liepen immers een schorsing op. Bovendien liggen Mignolet, Skov Olsen en Nielsen nog in de lappenmand. Maar ondanks de afwezigheid van dat belangrijke zestal kwam de ploeg van interim-coach Hayen sterk voor de dag.

    Maar eerst moet de focus terug op eigen land gelegd worden. Vanaf zondag staan op één week tijd immers drie competitiewedstrijden op het programma die gaan bepalen of Club ook een echte titelkanshebber is.
    Aan vertrouwen alvast geen gebrek ...
    Ik ken iemand die vannacht goed zal slapen!😃

    18-04-2024 om 23:27 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (6)
    15-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Genieten van creatievelingen

    Hou je van keramiek of wil je met je ogen genieten van het creatieve van anderen kom dan naar het atelier Bamboo volgend weekend 20 en 21/04 . Wij gaan er zeker naar toe want Leen de Cooman onze schoondochter exposeert er ook voor de eerste keer haar werk. De uitnodiging en adres vinden jullie hieronder en al een voorproefje van een deel van Leen haar creaties. Kijken is vrij en kopen hoort erbij 😃

    keramiektentoonstellijn-Leen-2024 keramiektentoonstellijn-Leen-2024-jpg2 uitnodiging-Leen

    15-04-2024 om 16:53 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (16)
    13-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn ze weer

    Elk jaar in de lente komt een koppeltje duiven in onze coniferen broeden. Ik vermoed dat het steeds hetzelfde koppeltje is want onder natuurlijke omstandigheden hebben duiven meestal een zeer vaste levenslange paarbinding. Net als bij mensen is die monogamie soms niet helemaal puur (jep, ook vogels begaan wel eens een slippertje), maar in de basis zoeken de dieren een levenspartner en zijn ze heel trouw en loyaal. De duif werd in de oudheid al beschouwd als het symbool voor tederheid en echtelijke trouw..

    Duiven staan erom bekend vast te houden aan hun gewoontes. Concreet betekent dit onder meer dat ze vaak terugkeren naar dezelfde plek . Uitgevlogen jonge exemplaren kunnen dus altijd terugkeren om een eigen nest aan te leggen.

    Het wordt dus weer uitkijken geblazen want die verdomde eksters weten dat nestje dikwijls ook te vinden en roven de eitjes of de jonge duifjes.

    duifjes

    13-04-2024 om 18:14 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    11-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar zijn we nu volop mee bezig

    "Neen zo vuil was het niet voor we vertrokken", zei ik tegen mijn halfbedde toen we gisteren aan de grote kuis van ons terras begonnen.

    Het eerste dat mij opviel toen we thuiskwamen uit Spanje was dat de bloementuin dringend een onderhoudsbeurt moet krijgen want je moet zoeken om de bloemen tussen het onkruid terug te vinden en ook dat ons achterterras en zijpaden en voorterras zo vuil geworden waren alsof ze al jaaaaaren niet meer onderhouden werden en dat is hier zeker niet het geval.

    Maar voor ik aan mijn bloemen kan beginnen moeten eerst de terrassen en zo een beurt krijgen anders kan ik opnieuw beginnen! Ik steek het op de maandenlange regen en wat daarbij hoort. Wat valt er met dat regenwater nog allemaal naar beneden vraag ik mij dan af want hoe geraakt een terras anders zo vuil!!! De enige oplossing is afspuiten met de drukspuit en daar zijn we gisteren aan begonnen.

    De bedoeling was om vandaag ermee verder te gaan maar om alles rond het huis terug proper te krijgen zullen we nog een dag of 4 bezig zijn zeker als het weer tegenzit zoals vandaag! Maar als het eenmaal klaar is dan zal dit al weer proper erbij liggen. Zie naar een derde van het terras dat weer ooglijk is als je naar het resterende gedeelte kijkt!

    terras

    11-04-2024 om 10:23 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    04-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En we geraken stilaan weer in onze routine...

    Zoals jullie lazen, zijn we op Pasen thuisgekomen zonder regen weliswaar maar wat de Paaseieren in onze tuin betrof... nada, nougabollen! Er is dus geen gevaar dat we het aan de lever krijgen door teveel chocolade  te eten

    Eindelijk heb ik wat tijd om hier orde op zaken te stellen en straks een paar trouwe bezoekers een goeie dag te gaan zeggen. Na drie maanden weggeweest te zijn dan weten jullie dat er hier hopen werk liggen en niet alleen met het beetje was dat we nog meegebracht hebben. Eerst moest de stapel post afgehandeld worden alsook de betalingen en dat is een minder aangename thuiskomst.

    Op maandag ,tweede Pasen dus, hadden we de jaarlijkse bijeenkomst met klasgenoten die  de humaniora in 1963 bye bye zegden. Door corona verloren we een jaar samenkomen vandaar dat we dit jaar onze 60ste bijeenkomst vierden. Het was weer gezellig en de humor van toen hangt er nog steeds in! Daarom dat ik die extra 300km er nog maar eens bij nam want naar de "Vlaanders" rijden is 150km heen en terug!

    Op dinsdag moest ik met mijn auto naar de schouwing! Mijn bakje werd weer goegekeurd en we kunnen samen weer een jaar verder tuffen!

    Gisteren was de dokterscontrole die ons altijd wacht na onze vakantie. Vandaag moet ik een gat vinden om Tony zijn auto te kuisen want morgen heb ik geen tijd nl blogbijeenkomst met een paar blogvriendinnen. Dat is altijd zo op de eerste vrijdag van de maand hoewel het soms plannen is om er nog een paar bijeen te ronselen. Tsja ouder worden en andere sores zorgen ervoor dat die bijeenkomsten niet meer zo evident zijn.

    Waarom die wagen persé moet gekuist worden? Zaterdag vieren mijn zus en schoonbroer dat ze 60 j getrouwd zijn en daar kunnen we toch niet met een vuile reisauto aankomen... en dan zit die eerste week thuis er weer al op .

    Ik heb al even buiten gekeken en wat ik zag daar ben ik ook een paar weken zoet mee als het weer ooit eens keert. De vele regen heeft ons terras groen gemaakt en de oprit is ook aan een drukspuitbeurt toe....en dan heb ik het nog niet over de bloementuin. Dus mijn komende weken zijn al goed gevuld.

    Voilà nu weten jullie dat we terug zijn en dat we ons nog niet direct zullen vervelen.

    Aan iedereen een hartelijke groet!

    04-04-2024 om 10:22 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (25)
    02-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goeie middag blogmaatjes

    Zondag zonder problemen en na 2 dagen rijden zijn we veilig en wel thuisgekomen. Vandaag reden we naar het Wilde Westen want 2e Paasdag is de jaarlijkse reünie met de klasgenoten en deze keer was het onze 60ste bijeenkomst. We vliegen altijd in een hoekje van het restaurant.. tiens ik weet echt niet waarom . Dat was weer genieten en lachen en bijpraten Maar ik heb een probleem.Misschien dat één van jullie mij kan helpen…

    Als we terug komen van Spanje heb ik altijd een paar nieuwe spulletjes in mijn bagage zitten. Ik was die dingen altijd eerst voor ik ze draag. Juist voor ons vertrek hadden we nog een nieuwe wasmachine gekocht waar ik nog aan moet wennen.

    Ik heb een mooie trui meegebracht die met de hand moet gewassen worden maar nu kan ik op de wasmachine de knop “ Handwas” niet vinden. Wel zitten er allerlei programma’s op die ik niet begrijp ….

    Zo is er b.v.de stand “voorwas”, maar ik wil de “ achterkant” ook gewassen hebben!!

    En dan die stand “ Weken”, pffff…Ik wil het liever vandaag klaar hebben en geen weken wachten.

    Nog zo’n onzinnig knopje op mijn wasmachine: “ Hoofdwas”. Mijn hoofd was ik altijd onder de douche…Bovendien, ik heb het geprobeerd, maar als ik mijn hoofd in de machine steek, gaat het deurtje niet meer dicht. Tsja..

    Geen wonder dat Nederlands voor veel buitenlanders een moeilijke taal is om te leren

    Ik zal nog niet vandaag op de blogs komen want moet eerst opruimen en uitpakken en wassen en zo maar toch tof om de getrouwen hier te zien verschijnen.

    02-04-2024 om 12:15 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (8)
    30-03-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dag 1

    Na ruim 1300km gereden te hebben, zijn we goed aangekomen in Bourges waar we overnachten. Verkeer viel mee, het weer was ok enkel even rond Clermont FD wat regen gehad maar voor de rest alles ok.

    Straks gaan we eten, de klok verzetten en morgenvroeg terug de baan op voor de resterende +-650 km en dan kijken of er nog geen vissen te zien zijn op onze gazon ..

    Groetjes en jullie zien wel wanneer ik terug kom hier want morgen en maandag zal dat niet lukken!

    Tot de volgend, doei , see you later, hasta la vista en au revoir en dat allemaal op één dag ... we waren het al een beetje gewoon vanop ons vakantiestekje. Daar kwam zelfs nog Duits bij met een Luxemburger. Dus ik heb niet alleen genoten van het zwembad maar ook van het talenbad!

    30-03-2024 om 18:56 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)







    Laatste commentaren
  • Groetjes van mij (annie)
        op Yes..
  • Dag Natoken;; (Ingrid.)
        op Yes..
  • zondagsgroetje Natoken (mariska)
        op Fijn weekend iedereen!
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Fijn weekend iedereen!
  • Zonnige zondagsgroetjes voor al mijn blogvrienden !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Fijn weekend iedereen!
  • geniet van een mooie zondag ! (meeuw)
        op Fijn weekend iedereen!
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Fijn weekend iedereen!
  • Jan en Elena wensen u een prettig weekend (Jan en Elena )
        op Fijn weekend iedereen!
  • allee je doet dus aan sport in je zetel , zou ik ook moeten doen , want buiten is er teveel wind voor het oudje --- (ani)
        op Fijn weekend iedereen!
  • fijn weekend (Bernward DF6JL)
        op Fijn weekend iedereen!
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!