Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    21-06-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik begin precies ook van de malaise te weten die er onder de blogvrienden heerst

    Terwijl in ons groepje de éne na de andere afhaakte , bleef ik maar dapper verder bloggen in de hoop ze toch terug over de streep te trekken temeer omdat ik er ook later dan de meesten mee begonnen ben maar het wordt echt een triestige bedoening in bloggenland. Ligt het nu aan de zomer die voor de deur staat of aan FB waar iedereen naar toe vlucht of gewoon aan het feit dat we ouder worden, ik weet het niet maar het bloggen is niet meer wat het was. Je kan hier natuurlijk altijd nog je ei kwijt maar een ei dat zomaar in het "ijle" gelegd wordt , gaat stuk en wat dan meestal volgt zijn " windeieren" of in dit geval hier gewoon wat geklets ... Ja ik denk dat we allemaal een dagje ouder worden en luier en meer en meer op onszelf terugvallen ...Spijtig maar so be it!

    Ik zal me dus maar focussen op de Rode Duivels te beginnen bij morgen en hopelijk laten die ons nu ook niet in de steek  of het wordt een " Nationaal drama"!! En gelukkig is er ook nog een bomvol programma voor de komende weken met BBq en bezoekers hier dus .. vervelen zullen we ons niet doen!

    En voor de sympathisanten .. Duimen omhoog morgen vanaf 18 u!!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (11)

    22-06-2014
    Hai Natoken

    Ja het is vreemd dat het bloggen zomaar ineens veel minder belangstelling krijgt.

    Snap ook niet waaraan het ligt.

    Maar vandaag weer een groet van mij

    smiley-smile.gif

    22-06-2014 om 20:54 geschreven door thea


    ..

    Het zijn er goede die altijd terug komen. Ik beken dat het bij mij ook op een laag pitje staat, maar opgeven doe ik zeker niet. Op Sennet geraakt men meer een verhaal kwijt, terwijl Facebook meer een Chatroom lijkt. Als ik wat tijd heb zet ik me aan het schrijven over wat ik kwijt wil. Soms een idee, soms een gebeurtenis. Ik wip ook eens binnen bij mijn blogmaatjes, die me nauw aan het hart liggen, eens lezen hoe het hen verder vergaat, meestal geef ik daar ook een reactie. Als ik mijn mail gecontroleer heb, de restt van mijn zaakjes die nu eenmaal langs de computer gaan gedaan heb, gaat mijn computertje dicht. Bij slecht weer kan een spelletje schaak tegen de laptop me wel boeien. "Skype" vind ik ook een prachtig programma, daar kan je "face to face" nog gratis met je vrienden of familie praten. Toch formidabel als je voor een tijdje weg bent. Persoonlijk geraak ik op Facebook mijn eitje niet kwijt. Om daar een beetje te volgen zou ik bijna een ganse dag mijn computer moeten openlaten, en regelmatig de tijdlijn checken, want daar lopen de berichten voordurend door. Van sommige oud medebloggers zie ik soms negen of meer berichtjes na elkaar verschijnen over een tijdspanne van vier uur, soms plaatjes, soms iets wat voor een grapje moet doorgaan. 'k Weet begot niet hoe ik daar moet op reageren. Maar ja, ieder zijn eigen manier. Gemeende knuf lieve schat.

    22-06-2014 om 13:28 geschreven door Ludovikus


    We blijven gewoon doorgaan met bloggen lieve Natoken

    Image and video hosting by TinyPic

    Het is veel te gezellig om bij jou een kletspraatje te
    komen maken, nee Face Book is niks voor mij...en
    stoppen met bloggen wil ik ook niet al gaat het niet
    om het aantal bezoekers dat ik krijg lieve vriendin.
    Vanavond ga ik fijn jullie Rode Duivels aanmoedigen,
    hopelijk kun jij ervan genieten...als je tenminste
    de boottocht hebt overleefd hihi. Ik ben ook al
    zeeziek van een grote plas water...maar als er een
    goeie stuurman aan boord is, valt het reuze mee
    hoor en ik spreek uit ervaring.Maar ik ga het liefst
    het kantje langs. Dank je wel voor je lieve woordjes
    steeds weer.Je bent een pracht mens..en dat meen
    ik uit de grond van mijn hart.Geniet vandaag maar
    van je boot tochtje en vanavond van jullie Duivels,
    morgen moeten onze jongens ook weer aan de bak.
    Het zal voor geen van beiden een makkie worden, maar
    de wonderen zijn de wereld nog niet uit lieverd.
    Wellicht ga je zelfs varen nog plezant vinden...enne
    morgen ook duimen voor onze Oranje Leeuw he?
    Maak er een fijne dag van..ga ik ook doen...ben
    uitgekletst.Veel liefs en een dikke knuffel van Rozemarijn xx

    22-06-2014 om 12:32 geschreven door roze


    Groeten van Fjak@

    Natoken je hebt gelijk, maar ik volg wat klaproosje1 zegt het is niet meer plezant om te bloggen. Jij schrijft veel, maar ik zet er veel foto's op eentje de foto van de week of foto met humor mijn zondagse bloemen, wel het duurt allemaal zolang op sennet en je ziet direct het resultaat niet meer. Het liegt niet aan FB want je bent daar geen uren mee bezig.

    Bloggen was plezant tot dat ze verandert hebben van de werkwijze, letters kun je niet meer groter maken en zo is er veel dat je niet meer kunt. Als het was om te verbeteren ok maar neen niemand is tevreden van wanneer sennet hun werkwijze van de ene op de andere dag veranderd heeft. Op het forum heb ik daarover gelezen mensen die met beeldverwerking of ppssen maken dat wel kunnen, kan zijn maar niet iedereen wilt beeldverwerking of ppssen leren of is daar voor te vinden . Daar zijn echt mooie werkjes bij , maar daar zijn er die ineens 20jaar jonger zijn.

    Ik hou me zoveel mogelijk aan de realiteit, en hetzelfde al de stukjes die ik probeer voor veel mensen wat meer uitleg te geven, daar komt opeens geen belangstelling niet meer voor

    ok die zijn voorgoed naar FB.

    Dan wat de foto's betref op imageshack moest ik ineens betalen, dus ik moest naar Tinypic maar dat is ook van imageshack dus voor hoelang gaan we daar nog vrij kunnen een foto updaten en voor het systeem van sennet zelf ben ik geen voorstander van. Ik heb je al eens geschreven dat ik alles voor een volledige maand op men blog zat, wel dat gaat nu niet meer omdat het te lang duurt en daar kan ik niet tegen , dat je voor elk bericht moet wachten om te zien of het er wel goed opstaat, je kunt zeggen zet er dan ondertussen voor de volgende dag al iets op maar men werkwijze is eerst de foto's dan het schrijfwerk dat ik dan in de loop van de maand had verwerkt dus voor mij is het plezier eraf.

    Daarom heb ik er een lange rustpauze opgezet ook omdat ik ziek was maar ik zou terug kunnen bloggen maar de goesting is er niet meer.

    Ook ik vind het spijtig dat we al onze virtuele vrienden verliezen, maar daar zullen er nog zijn die dat lang wachten beu zijn, dan is er nog het probleem om een foto op een reactie of gastenboek te zetten, nog zoiets. Wat me ook stoort is dat je met regelmaat van drie mails na elkaar van Pascal mails ontvant eentje per dag is genoeg en dan ga je dat lezen zoveel mails met hetzelfde doe ik niet meer open, direct prullenmand.

    Je kunt nu ook online kopen op sennet, ik heb daar buiten dat ik bijna 12j. zelfstandig heb gewerkt alles zien opbouwen van postorders, ik heb er in drie gewerkt en zo was ik vlug bij de online verkoop ook. Ik heb hun reglement gelezen, het is min of meer in de goede richting maar daar moet bijgeschaafd worden maar dat heeft nu niets te maken met het bloggen zelf.

    Maar dat dit zijn hoofddoel gaat worden geef ik Pascal gelijk, maar daarom moet hij zijn bloggers niet verwaarlozen.

    Voilà 't is van mijn hart haha., Natoken ik wens je een mooie zondag en desnoods trappen we er de goal zelf in he onze rode duivels gaan door zeker van.

    Groetjes Fjak@ en pootje van Pucky

     

    22-06-2014 om 11:02 geschreven door Fjak@


    lieve Natoken

    Er zijn er zovelen die hier geregeld graag komen lezen en niemand zegt toch dat je ermee moet stoppen? Wel integendeel! Zolang je er plezier in, of voldoening van hebt, moet je blijven bloggen. En leven is evolueren hé, en dat is voor iedereen anders. Het is geen plechtige belofte geweest om , eens eraan begonnen, je hele leven te blijven voortdoen. Ik heb met plezier een zestal jaren geblogd, maar toen was het op.Het was geen vlucht naar facebook, maar telkens een welkom kort verpozen, iets wat beter bij mijn huidige levensstijl past. Daar vond ik trouwens zeer veel oude bekenden terug, wat ook heel prettig is. De mogelijkheden om op die manier direct contact te (onder)houden, nieuws uit te wisselen en evt. af te spreken voor evenementen vind ik gemakkelijker en sneller. Maar dat is vanzelfsprekend mijn persoonlijke mening en ik zal niemand veroordelen omdat ze niet van dat medium willen gebruik maken. Doe je ding, maatje, en wel zo lang je er zelf deugd aan beleeft... en anders is er altijd nog het voetbal smiley-smile.gif xxx

    22-06-2014 om 10:34 geschreven door paz


    Ach

    Hey Natoken, niet wanhopen hoor... ik ben er ook niet veel meer maar dat komt door de toestand hier... kan niet lang blijven zitten met die verdorense rug... mailtjes lezen en sommige beantwoorden en ik moet weer gaan liggen... maar ik bkijf hoor... FB is een noodoplossing als je iemand vlug wil vereiken maar daar blijft het toch wel bij... veel te onpersoonlijk... trouwens op FB is ook niet veel te beleven... en LAP rug roept alweer GA LIGGEN MENS!!!

    22-06-2014 om 09:39 geschreven door Myette


    Zondaggroetjes...

    Image and video hosting by TinyPic

    22-06-2014 om 09:10 geschreven door gita


    hoi

    lieve Natoken , je hebt helemaal gelijk , de meeste mensen zullen op FB zitten , en ik .. ik laat jullie eigenlijk ook in de steek , al zou ik het graag weer anders zien !ik ben je heel dankbaar voor deze virtuele vriendschap , geloof me , het doet me verdergaan , want " echte " vrienden , die heb ik eigenlijk niet meer ,  een sociaal leven al evenmin , alles is met de jaren uitgedund - zucht -

    ik hoop dat je toch blijft , ik zal mijn best doen , maar ( smile ) voetbal fan kan ik NU niet meer worden  smiley-embarassed.gif ik ben ik blij met al die driekleuren !!smiley-wink.gif

     geniet jij maar van de duivels en tot ziens !!! 

    22-06-2014 om 08:42 geschreven door ani


    toch blij Natoken dat ik hier mijn ei kwijt kan hoor ...

    ik wens jou een prachtig mooie zondag   !

    liefs meeuw

    <abeach photo: beach Beach-3.jpg

    22-06-2014 om 07:41 geschreven door meeuw


    zondaggroetjes
    jhrl.jpg


    Wij komen een fijne zondag
    en veel blogplezier wensen
    Veel liefs van Freddy, Patty en een
    dikke knuffel van onze vier kapoentjes

    22-06-2014 om 02:08 geschreven door Patty en Freddy


    21-06-2014
    goeieavond Natoken

    het is niet alleen bij jou hoor Natoken dat de goesting om te bloggen over is...ik probeer mijn best te doen om er zoveel mogelijk te zijn, maar...als je dan, na al die inspanningen om wat te plaatsen op je blog ziet hoeveel bezoekers je krijgt per dag, én hoeveel mensen echt de moeite nemen om wat neer te pennen, laat staan wat te lezen...dan neemt de goesting inderdaad af.
    Ook het feit dat, wanneer je wat plaatst op de blogs het ellenlang duurt voor dit bericht verschijnt en je ook niet weet of het er goed op staat of niet, en indien niet, je terug kan herbeginnen en weer dat wachten, neen zo is het niet leuk meer. (we hebben ook nog wel wat anders te doen dan een uur bezig te zijn om 1 enkel bericht op het blog te plaatsen...en dan hebben we nog geen blogvrienden een bezoek gebracht) Het is al meer dan eens gemeld op het forum, maar er wordt niks aan gedaan en we blijven op onze honger zitten.
    vele van de bloggers zitten ook op facebook en haken in verband hiermee af op seniorennet...
    Het contact met elkaar verwatert op die manier wat heel erg spijtig is.
    Zonde vind ik het want we hebben hier toch met heel wat mensen een heel goede band, is het niet?
    hele lieve avondgroet en ja..morgenavond zijn we paraat om de duiveltjes aan te moedigen...

    21-06-2014 om 21:50 geschreven door klaproosje1









    Laatste commentaren
  • Hezký večer. (flora173)
        op
  • Geef mij maar groen Natoken (mariska)
        op
  • geniet van een gezellige zondag ! (meeuw)
        op
  • Fijne zondag (Jan en Elena )
        op
  • Endlich Frühling (Bernward DF6JL)
        op
  • Goedemorgen blog vrienden (Dirk)
        op
  • Hallo lieve Nancy fijn weekend gewenst ....knuffies xxx (Lenie)
        op
  • Ik zou het groene flesje kiezen (nadia)
        op
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • Dag Nancy geef mij maar een glas koel bier , ik hoef ook niet meer jonger te worden in deze klote tijd , ( we gaan naar een derde wereldoorlog toe ) (Tiny en Ans)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!