Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    19-07-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Horen jullie het ook?

    En dan bedoel ik de stilte hier ten huize van Natoken na een week van jong geweld. Het was een toffe week met onze 6 schatten , ze zijn om te stelen ieder op zijn / haar manier maar ... ik draai niet om de pot, het is stilaan een vermoeiende bezighouding! Ik heb een schat van een slaapgenoot die altijd bezig is ,iedereen helpt waar hij kan en die zijn nakomelingen dolgraag ziet. Ze weten perfect bij wie ze moeten zijn als er iets kapot is want.. opa kan alles maken maar ... diezelfde opa heeft het niet echt in de genen om hen echt bezig te houden. Daarom dat deze oma na een week even moet bij tanken, gewoon even alleen wil zijn met haar gedachten want die snatertjes staan geen seconde stil en willen respons en ook dat kan vermoeiend zijn! Komt daarbij dat ik iets extra wil koken zoals hun lievelingsgerechtjes en hun dessertjes.. ik wil er even op uit trekken met de fiets s om hen te leren genieten van de stilte van het bos en van het groen en het leven dat tussen de struiken leeft... Ik moest af en toe eens tussenkomen als het er te levendig aan toe ging, meespelen als er eentje uit de boot viel , voor doktertje spelen als een wondje voor pijn zorgde en intussen zien dat onze eigen huishouding bleef draaien, dat de boodschappen gedaan werden, dat het huis geen te grote chaos werd dat..

    Och stop Natoken en geef toe dat je niettegenstaande alles genoten hebt en je al die drukte zal missen als ze eenmaal groter zijn. Dus ga nu slapen en droom maar verder van je schatten want morgen zijn het volwassenen en ben jij misschien diegene die oppas nodig heeft!! Ook geen gedachte om vrolijk van te worden dus zal ik me maar focussen op de gezellige drukte van de voorbije week ...



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    20-07-2014
    Goedemorgen Natoken.Ik zou dit ook wel prettig gevonden hebben.Eventjes wat afkoeling kan soms ook welkom zijn !!!!!

    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag zondag 20 juli.Na hier en daar enkele flinke buien is de hevige hitte ietske geluwd.Doch het warme zomerweer is niet verbroken want vanaf dinsdag wordt het terug zomers met hier en daar een lokale bui en de temperaturen zullen terug de 30 graden bereiken.Velen zijn met verlof of op reis en kunnen nu volop genieten van dit prachtige zomerweer.Ik wens Jullie een fijne zondag en nog een prettig weekend toe met vele lieve en zomerse groetjes vanwege Jos.

    20-07-2014 om 10:15 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Groeten van Fjak@

    Zondags groetje van Fjak@ met een stevige knuffel erbij en een pootje van Pucky

    20-07-2014 om 09:56 geschreven door Fjak@


    Fijne dag maatje ...

    animaatjes-zondag-92691.gif

    20-07-2014 om 07:25 geschreven door gita


    19-07-2014
    op bezoek bij Natoken ...

    denk aan je dieren thuis    ...   zij kunnen niet bij de kraan   !

    liefs meeuw

    <athirsty animal photo: thirsty bird thristybird.jpg

    19-07-2014 om 16:08 geschreven door meeuw


    Warm (heet) zaterdagsgroetje uit Retie

     

    Image and video hosting by TinyPic

    Ik wens je
    een mooie en gezellige uitrust zaterdag
     en prettig weekend toe...
    die laatste woordjes heb ik niet gelezen mateke het is nu dat we leven en deugd hebben van onze kapoenen...toch raar he dat we ze graag zien komen ...en graag zien vertrekken ...en effe erna weer missen...ik had al vroeg men boontjes geplukt deze morgen...ze moesten niet zolang koken...ze waren al half gaar van de warmte...(ik lieg dat laatste zunne !)

    Je mag al mijn lettertjes lezen
    Je mag al mijn plaatjes kijken
    nadien een woordje achter laten
    En daarvoor krijg je van mij 
    een dik bedankje
    warme groetjes en knuf
    van ikke voor jou

    19-07-2014 om 11:29 geschreven door Jeske


    Groeten van Fjak@

    Ja Natoken maar dat je ervan genoten hebt, het komt uit het diepste uit je hart maar die schattenbollen van jou hebben een super oma en opa die ze nooit zullen vergeten .

    Ons ma haar oudste zus was super streng, het was mijn meter ik zag haar graag maar was blij als mijn verlof daar gedaan was. Na de middag samen met haar 4 kinderen mooi hand in hand door het park wandelen in Gent en niet op het gras komen. Als zij moe was moesten we mooi naast haar op de bank komen zitten vervelend, gelukkig waren daar als uitlaatklep de gidsen en de scouts en ik met mijn CHIRO hart ging daar met heel veel vreugde naartoe daar konden we eindelijk eens spelen.

    Het omgekeerde was dat de kinderen van mijn meter naar hun meter en tante mochten komen maar ons ma dus. Wij mochten de god ganse dag ravotten ik was dat gewoon maar de andere niet.

    Kwam er nog bij dat de andere kinderen van ons ma haar neven en nichten smeekte tante mogen wij meekomen. Dus juli augustus was het bij ons volle bak.

    De kamers waren voor de meisjes en daar werden dan nog matrassen bijgelegd en al de jongens sliepen op de grote zolder op strozakken gelijk op een bivak.

    Wij hadden een ingeboren wekker want iedereen was wel thuis tegen het middaguur de kerkklokken waren daar wel een hulp voor alhoewel wij aan de buitenkant van het dorp woonden.

    Nu ons ma kon geweldig goed koken, en de afwas was dan wel voor de meisjes en de jongens moesten zien dat het rond ons huis wat proper bleef, want ze had niet alleen een goed draaiende herberg ook nog het kapperssalon .Op onze pa braaf genoeg maar kon niet van de drank afblijven en liet ons ma maar heel de boel alleen opdraaien.

    Ik en mijn neven en nichten kunnen daar nu nog uren over doorpraten en ja niet te vergeten, mijn meter belde dan 's avonds naar ons ma dat de meisjes hun tressen nog mooi waren

    jaja loog ons moeder dan voor best wil anders moesten die gasten naar huis. En eerst de meisjes per twee in ons groot bad ja die luxe hadden wij dat was geen badkamer dat was een badkot en daarna de jongens .Op een dag hadden de jongens gevraagd of ze mochten het badkot behangen, ja zeker dat mochten ze, zo fier als een gieter kwamen ze ons ma 's avonds halen om hun resultaat te zien, heel mooi zei ons ma maar bloemen stelen steken normaal in de grond en niet naar het plafond en zo werd er weer sappig gelachen.

    Wie ook heel gelukkig waren die twee maanden waren bakker en melk-en groenteboer, dat was in het gros.

     

    Bij de crematie van ons ma had ik gezegd neemt de grootste zaal want ze zullen er allemaal zijn en ja weet je op een ogenblik zijn die allemaal spontaan rechtgestaan en hebben een minuten lang applaus gegeven waarbij de tranen over hun wangen  vloeiden. Naderhand hebben ze in het crematorium gezegd dat ze er zelf kippenvel van kregen en dat nog nooit hadden meegemaakt , maar dat het spontaan was waren ze zeker van. Dus Natoken je schattenbollen zullen je nooit vergeten en een applaus krijg je  nu van mij. Fjak@

    19-07-2014 om 11:02 geschreven door Fjak@


    Goedemorgen Natoken.Na een deugddoende vakantie ben ik terug in bloggenland.

    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag zaterdag 19 juli en na een deugddoende vakantie ben ik terug in bloggenland gerold.Het weer is prachtig en het is zelfs zeer warm aan de kust.Morgen en maandag zal het ietske minder zijn met hier en daar een bui of een onweder maar dan komt er terug een mooie lange zomerperiode die de me de verleiding geeft nogmaals voor een week naar de kust te trekken.Ik wens Jullie een heerlijke zaterdag en een zonnig weekend toe.Ook bedank ik alle trouwe vrienden die me in mijn verlofperiode niet vergeten zijn.Chapeau voor deze mensen en ook nog vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

    19-07-2014 om 09:08 geschreven door Jos Vande Ghinste


    jaaa

    voor alles is er een tijd hé Natoken , nog een paar jaar en  't hossen in de bossen zal zonder oma zijn smiley-foot-in-mouth.gif

    maar NU kan je ervan genieten en achteraf uitrusten !!!

    't zal druk worden aan zee , en heet !!!!  geniet van je paar dagen rust !

    19-07-2014 om 09:05 geschreven door ani


    weekendgroetjes
    weekend411.gif

    Het geluk is als de zon,
     je mag er niet met open ogen naar kijken.
    Samen met onze vier schatjes
    komen wij een fijn weekend wensen.
    Veel liefs van Freddy en Patty en
    een dikke knuffel van onze vier lieve rakkers.

    19-07-2014 om 04:23 geschreven door Patty en Freddy









    Laatste commentaren
  • . . . (Chris)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Heel jammr voor al die fruitbloesems! (Martin)
        op
  • Aangename midweek wens ik jou lieve Nancy.... (Rebecca)
        op
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op
  • Hallo lieve Natoken fijne avond gewenst xxx (Lenie)
        op Yes..
  • Groetjes van mij (annie)
        op Yes..
  • Dag Natoken;; (Ingrid.)
        op Yes..
  • zondagsgroetje Natoken (mariska)
        op Fijn weekend iedereen!
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!