Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    25-11-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naaktkalender
    Image Hosted by ImageShack.us

     Blijkbaar ben ik niet de enige die de foto geslaagd vind. Bij Athea kan je hen ook bewonderen....

    Brandweer van Hasselt wint finale 'De Naaktkalender'

    ‘Limburgers hopen dat we nu ook naakt blussen’
    Niet de knappe verpleegsters of de zwoele rugbyspeelsters, maar de brandweermannen uit Hasselt wonnen gisteren de finale van De Naaktkalender 2009.
    Hun kalender wordt in december gedrukt en verspreid over heel Vlaanderen.
    De Hasseltse brandweermannen zullen zichzelf volgend jaar nog vaak tegenkomen. Vlaanderen besliste gisteravond tijdens een spannende live-uitzending vanuit het Fotomuseum in Antwerpen dat ze het liefst de blote brandweermannen in hun woonkamer zouden zien.
    De kalender wordt in eerste instantie gedrukt op 10.000 exemplaren en is vanaf 13 december te koop. Ter vergelijking: de oplage van Playboy bedraagt maandelijks ongeveer evenveel stuks.

    Naaktkalenders zijn, sinds Helen Mirren & co. vijf jaar geleden uit de kleren gingen in de film Calendar Girls, een echte hype.
    Ook in Vlaanderen grijpen verenigingen tijdens de eindejaarsperiode massaal naar de naaktkalender om hun clubkas te spekken. Voor het televisieprogramma op Eén schreven zich maar liefst 350 groepen en verenigingen in, waaruit er tien geselecteerd werden om voor het scherm uit de kleren te gaan. Na een afvalrace kregen de vijf finalisten vorige week de opdracht om voor de finale de ultieme coverfoto te maken voor hun naaktkalender. De fotograaf die hen eerder al hielp met de fotoshoot, stond een halve dag tot hun beschikking. De verschillende groepen haalden nog eens alles uit de kast voor die laatste uitdaging. De Gentse autoracers trokken in hun blootje een racewagen over de besneeuwde Groenplaats en de rugbyspeelsters gingen op de foto met andere ongewone sporters. <

    De brandweermannen kwamen voor de finale-uitzending met een erg origineel ontwerp op de proppen: ze trommelden meer dan honderd vijftig Limburgse brandweerlieden op voor de coverfoto.
    ‘We hebben natuurlijk veel vrienden en collega’s opgetrommeld. Het Limburggevoel is niet te onderschatten’, zegt een stralende Rudi Vos.
    ‘Heel vaak hebben we de vraag gekregen of we nu ook naakt zullen komen blussen.’

    Met hun ontwerp hebben ze getracht het familiegevoel onder de brandweer in beeld te brengen. De opbrengst van de naaktkalender van de brandweermannen gaat naar de National Burn Camps van de Belgische brandwondencentra. Dat zijn de kampen die ingericht worden voor jongeren met brandwonden.( Het Nieuwsblad)

    Voor mij ook de verdiende winnaars en... voor éen keer blijven wij ( vrouwen)  niet op onze honger zitten hoewel... als wij allemaal samen nu eens dat schuim wegblazen dan pas zou het " perfect " zijn!!!


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    26-11-2008
    Naaktkalender

    <?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

     

     

    dat er mooie vrouwen en mannen zijn dat staat buiten kijf

    maar welke verdienste hebben ze er aan

    dat ze mooi door het leven kunnen gaan?

    volgens mij heeft dat commerciële gedoe niets om het lijf

     


     

    Groetjes, <?xml:namespace prefix = st1 ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:smarttags" />Uilenspiegel

    26-11-2008 om 00:00 geschreven door Uilenspiegel.


    25-11-2008
    ieder zijn mening hierover......
    ...... en de prestaties van fotografen en assistenten zijn prachtig
    .... maar qua programma voor TV één vind ik het eigenlijk armoe troef....
    en het lijkt niet direct te verbeteren....

    25-11-2008 om 23:49 geschreven door Amor Fati


    Het is weer niet te vatten
    maar ik denk er weer net over als Bojako. Heb dat allemaal dus niet gevolgd en het enige wat ik erover weet, is wat in de krant stond en dat was bitter weinig. Heb de artikels dan nog niet gelezen ook niet. Zo te lezen was het een heel tof doel, waarvoor de brandweerlui het gedaan hebben. Maar ik vraag me steeds af of er zo weinig in de mensen hun bovenkamer zit dat ze daar de aandacht alleen van kunnen afleiden door in hun blootje te gaan staan. Aan mij dus ook niet besteed. En inderdaad, ik zie graag een mooi vrouwenlichaam en een mooi mannenlichaam, als dat toevallig zo uitkomt maar niet met series. Trouwens ik heb een heel mooi specimen hier rondlopen, ofschoon hij niet meer in de fleur van zijn fladder is!
    Dikke knuf.
    Michelly

    25-11-2008 om 22:07 geschreven door Michelly


    ..
    Ja, het goede doel op zich zelf kan ik vatten, en voor een echt goed doel geven we wel altijd, maar ik vind al die naakt kalenders, stil aan wat afgezaagd. Tijd dat ze wat anders vinden.
    Wij kopen sowieso het kalendertje van de post, de pompiers, de vuilkar en hoeveel staan er nog jaarlijks aan de deur.  Zijn dat dan allemaal onbezoldigde vrijwilligers of werken ze ook voor een wedde of loon. Ik heb vijf en veertig jaar gewerkt, men is nooit met een kalender voor mij of voor die miljoenen andere die alle dagen met hun schoofzakje in de hand gaan werken door weer en wind, rond geweest. Och.. laat ons het wat plezant houden tegen dat de feestdagen er aan komen. Voor iedereen morgen een prettige, zalige, vrolijke Woensdag. Groetjes.

    25-11-2008 om 16:38 geschreven door Ludovikus


    och...
    als tv-programma was het een grappig niemendalletje, maar de resultaten waren soms verbluffend mooi, wat méér de verdienste van de fotografen was dan van eender wie. ik vind dan ook dat de brandweermannen mochten winnen omdat hun doel lovenswaardig was, maar zeker NIET omdat het de mooiste of meest artistieke foto's waren. van degenen die als finalist overbleven stak de reportage van het spoed-verpleegteam artistiek met kop en schouders boven al de andere uit. En de fotoshoots van Frieke Janssen (fietsers en fitnessteam) haalden niet eens de finale, terwijl die ab-so-luut schitterend waren ; ik moest aan schilderijen van Delvaux en Magritte denken...Maar het ging duidelijk om de sympathiekste actie en wie er het meeste sms-jes kon bijeenkrijgen. het is de brandweer dan ook van harte gegund. dikke kus

    25-11-2008 om 16:15 geschreven door paz


    voor Bojako
    Ik zit ook niet bepaald op naaktfoto's te wachten maar als ze op een artistieke, fijne manier getrokken worden, zoals hier, dan kan ik ze wel waarderen, zelfs naaktfoto's van vrouwen...!!
    En mij eraan ergeren , heb ik al lang  afgeleerd want de visie over " naakt" ligt  tussen beide sekten te ver uiteen.
    Daarom kan ik er mij mee verzoenen dat er nu eens een mannenlijf getoond wordt en wel zo dat niemand er aanstoot moet aan nemen. Alleen vraag ik mij af in hoeveel kantoren die foto zal hangen... tenzij er nog veel " Dolle Mina's" zoals jij rondlopen Bojako!!! !( zegt zij die volgens mijn ventje ook vaak de DM uithangt!!!)( big smile)

    25-11-2008 om 13:00 geschreven door Natoken


    ..
    De film met Helen Mirren heb ik ook gezien - het was gebaseerd op een echt verhaal.
    Eén keer vind ik zo iets geslaagd, zeker omdat het oudere dames waren die een lachende parodie maakten van de babe kalenders en de opbrengst bedoeld was voor een goed doel.
    Ze waren zelf geschrokken van de roem die ze erdoor kregen en wat hun daarna overkwam, tot optredens in Amerika toe.

    Wanneer men zo iets kopieert dan is de lol er voor mij af.   
    Ik heb er dan ook weinig aandacht aan geschonken.  Pas gisteren viel me op dat er omwille van een naaktkalender mensen in de sneeuw naakt een kar trokken (foto GVA).

    Ik ergerde me zelfs toen ik jong was aan de blote babe foto's die her en der aan de muren hingen van twee firma's waar ik gewerkt heb...zelfs dermate dat ik ooit een Playgirl kocht om een foto van een blote babe-vent aan de muur van de refter te hangen,  enkel om de reakties van de mannen te zien en te horen.

    Nu ik zoveel ouder en wijzer ben besef ik dat mannen helemaal anders in mekaar steken, het is inmiddels al wetenschappelijk bewezen.
    Blijkbaar worden ze tot hun laatste snik nog opgewonden door naar blote, jonge babes te kijken - het bewijs is zelfs hier op Sennet te vinden (zie blog Opapat ).  Kan je je voorstellen dat een vrouw hier een blog zou beginnen met naakt foto's van jongens die hun kleinkinderen zouden kunnen zijn? origineel idee misschien ????   gewoon om de reakties te lezen!

    Een knappe man is best meegenomen, maar toch vind ik de inhoud veel belangrijker dan de verpakking en dat is altijd zo geweest.

    Ik vrees dus dat naakte mannen of vrouwen kalenders/foto's/tijdschriften aan mij niet besteed zijn.

    Die allereerste...met de oudere dames van een vrouwenvereniging...die waarop de film met Helen Mireen gebaseerd werd, die zou me nog kunnen bekoren hebben omdat het iets uniek was en een glimlach op je gezicht toverde omwille van de originaliteit en de bedoeling erachter.

    Dikke knuffel!




    25-11-2008 om 12:10 geschreven door bojako









    Laatste commentaren
  • . . . (Chris)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Heel jammr voor al die fruitbloesems! (Martin)
        op
  • Aangename midweek wens ik jou lieve Nancy.... (Rebecca)
        op
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op
  • Hallo lieve Natoken fijne avond gewenst xxx (Lenie)
        op Yes..
  • Groetjes van mij (annie)
        op Yes..
  • Dag Natoken;; (Ingrid.)
        op Yes..
  • zondagsgroetje Natoken (mariska)
        op Fijn weekend iedereen!
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!