NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 73 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto

Onze zoon.

Foto

Onze dochter.

Foto

Onze kleinkinderen

Foto
Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • Affodile
 • Ani
 • Jos
 • Bojako
 • Lipske 2
 • Ludovikus
 • Michelly
 • Myette
 • Folion
 • Loewiesa
  Mijn favorieten
 • Nikki
 • Thea
 • Chrisje
 • Huismusje
 • Jeske
 • Ria
 • Meeuw
 • Rudi
 • Patty enFreddy
  Mijn favorieten
 • Nolla
 • Dion
 • Brigitte
 • Erwin
 • Maarten
 • Dirk
 • Rebecca
 • Annie
 • Vif
 • Ingrid
  Mijn favorieten
 • Lenie
 • G
 • Monique
 • Categorieën
 • Humor (269)
 • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
 • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
 • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
 • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (54)
 • pozie (143)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Een interessant adres?
  Blog als favoriet !
  Een interessant adres?
  Een interessant adres?

  Reacties op bericht (15)


  12-06-2018
  Fijne en gezellige dinsdaggroetjes lieve vrienden !!!!!!

  dyxjf572usyjk.jpg We zijn vandaag dinsdag 12 juni en eindelijk is mijn trein vertrokken,die liep veel vertraging op daar mijn haarkapper op de sporen stond.Nu heb ik terug een fris kopke om zaterdag naar zee te gaan.Na de prachtige prestatie van onze Rode Duivels gisterenavond zonder Radja wens ik Jullie een mooie en een gezellige dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  12-06-2018 om 14:22 geschreven door Jos Vande Ghinste


  Dag Natoken

  Ik kom even langs om U verder een fijne dinsdag te wensen , liefs Ingrid. Doe het maar rustig aan Natoken ik kom wel langs . b5jr5sqkm.jpg

  12-06-2018 om 13:20 geschreven door Ingrid


  . . .

  'k Heb net gedaan met de living terug wat op orde te zetten. Gisteren werd die nieuwe tv-kast gebracht en alles is al bijna terug zoals het eerder was, op die kast na dan. Verder wacht ik op mijn ventje, die is winkelen ondertussen en nu moeten nog wat spullen terug gezet worden maar dat kan ik niet alleen.

  Verder gaat alles hier terug zijn normale gangetje, gisterenavond niet de slaap kunnen vatten en het was dan ook al in de kleine uurtjes toen ik in slaap viel. Niet echt goed uitgeslapen dus om een nieuwe dag te beginnen vandaag maar ja, we nemen het zoals het komt. Vandaag zal ik wel beter slapen, 'k hoop ook nog op een wandelingetje maar dat zien we wel hoe de dag verder verloopt. Als het gaat regenen loop ik er niet door al kan me dat soms helemaal niet schelen maar vandaag hoeft het voor mij niet.

  'k heb ondertussen ook nog een stereoketen verkocht en ik wacht op antwoord van de eventuele koper om die te komen ophalen. Dat is het zowat voor vandaag, voor meer nieuws moet je wachten totdat er terug wat te vertellen valt.

  Nog een fijne dag verder.

  12-06-2018 om 10:49 geschreven door Chris


  11-06-2018
  Middag groetje aan Natoken

  We beginnen weer aan de nieuwe week , dus kom ik U een hele fijne maandag wensen een lieve groet liefs Ingrid. Doe maar rustig aan natoken . 9blbvu1gz.jpg

  11-06-2018 om 14:00 geschreven door Ingrid


  Voor iedereen een goede start voor deze volle laatste lenteweek.

  1y4pg3.gif We zijn vandaag maandag 11 juni en we starten de laatste volle lenteweek.Na een prachtige lentezondag is het zonneke hier weer van de partij en naar ik deze morgen op het weerbericht hoorde,is de kans zeer groot dat het vandaag in onze streek rond Harelbeke droog zou blijven.Naar het einde van deze week zou het terug warmer worden en joepie want zaterdag ben ik voor 6 weken riebedebie op verlof naar zee.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige maandag en natuurlijk een goede start van terug een kersverse nieuwe week toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  11-06-2018 om 09:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


  10-06-2018
  Mooie nieuwe week kom ik je wensen
  0k7una3z2.png
  Warm genoeg geweest vandaag?

  10-06-2018 om 22:56 geschreven door annie


  Ik wens alle Papas en Opas een gelukkige Vaderdag toe.

  g49igm.jpg We zijn vandaag zondag 10 juni.Vandaag is het Vaderdag en ik wens alle Papas en Opas een gelukkig Vaderdag toe.Gisteren hier terug niet veel zon gezien en ik denk dat we vandaag van hetzelfde laken een broek krijgen.Gelukkig is het niet koud.Bij leven en welzijn zit er volgende week reeds mijn eerste dag van mijn zeeverlof reeds op.Dus nu is het pas echt aftellen en stillekes gaat voor mij voor 7 weken het licht wat minder branden in bloggenland,doch iedere dag zullen Jullie wel in mijn gedachten zijn.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige zondag toe en als het even mag met een glimlach en enkele zonnestraaltjes erbij.Vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  10-06-2018 om 09:49 geschreven door Jos Vande Ghinste


  09-06-2018
  Hallo Natoken

  Eindelijk ben ik hier geraakt om jullie een fijn weekend te wensen , een lieve groet liefs Ingrid. morgen ben ik weer thuis . We wachten op u Natoken doe maar rustig aan . sd21a1a5..jpg

  09-06-2018 om 18:27 geschreven door Ingrid.


  Goedemiddag

  RUlFFITX.jpg

  09-06-2018 om 12:53 geschreven door Dirk


  met veel aandacht

  en een glimlach hier blijgelezen! graag tot gauw!

  wsruiq5nhaue7.jpg

  09-06-2018 om 12:16 geschreven door Maarten


  Time out

  Ik begrijp dat je even geen tijd hebt om te bloggen, nee je moet T zijn teen verbinden, zijn bijensteek insmeren, hem vastbinden en kalm houden, echt een volledige-dag-bezigheid... haha... grapje... je hebt je handen vol momenteel, ik hoop van harte dat alles weer in orde komt hoor... kop op... schouders achteruit en borst vooruit!!!

  09-06-2018 om 10:06 geschreven door Myette


  08-06-2018
  Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!

  796s6ul8plg.pngWe zijn vandaag vrijdag 8 juni.Vandaag vieren we het feest van het Heilig Hart van Jezus.Ook is het vandaag Sint- Medard.Op deze dag zijn mijn ouders zaliger in het huwelijksbootje gestapt.Nu 75 jaar geleden.Jammerlijk hebben ze hun gouden huwelijksjubileum niet kunnen vieren en hebben dit gedaan na 45 jaar daar vader ziek was.Mijn moederke zaliger heeft me dikwijls verteld dat het op hun huwelijksdag pijpestelen regende en dat dit dan voor zes weken zou zijn.Ondertussen is dit volksverhaal reeds achterhaald.Ik hoorde de weerman deze morgen zeggen op radio2 dat het vandaag een droge dag ging worden maar in de voormiddag meestal bewolkt en het zonneke zou er na de middag wel af en toe eens doorkomen en zopas las ik in de krant op internet dat het weekend zwoel zou worden,wellicht om de kust in het weekend met toeristen te bevoorraden.Wat het zal worden dat zien we wel.Morgenvoormiddag heb ik een eerste infovergadering om 9 uur voor het komende nieuwe voetbalseizoen en dit voor de U16 en U17 samen.Dus zal mijn blogronde er morgen wat anders uitzien dan gewoonlijk en na het weekend gaat bij mij bloggen stillekes uitdoven want volgende week zaterdag 16 juni vertrek ik voor 6 weken naar Mariakerke-Oostende aan zee.Ik wens Jullie nog een mooie en een gezellige donderdag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  08-06-2018 om 13:56 geschreven door Jos Vande Ghinste


  07-06-2018
  hopelijk niets ernstigs mateke ...

  tussen morgen en avond ligt een prachtige dag ... beleef het !

  liefs meeuw

  Image and video hosting by TinyPic

  07-06-2018 om 16:46 geschreven door meeuw


  . . .

  Hier hebben we in de vroege voormiddag reeds een bui te verwerken gekregen. Wat de rest van de dag ons nog gaat brengen valt af te wachten, in ieder geval ben ik begonnen met poetsen en hoop tegen de late namiddag ermee gedaan te hebben. Nu nog zorgen voor ons middag maal en dan kunnen we er weer in vliegen . . . tot het gedaan is. Nadien een ferme douche nemen en deze avond naar een vergadering. En daarna kan de vrijdag komen met de zaterdag en zondag, we zijn er klaar voor.

  Op maandag komen ze hier een nieuwe kast leveren, met al die perikelen van dien, daarna weer alles een eigen plekje geven en proberen verder te doen met wat we hebben. Moest ik geen tijd meer hebben, maar dat betwijfel ik, dan wens ik jullie nu al een fijn weekend toe.

  07-06-2018 om 12:05 geschreven door Chris


  Hopelijk zijn de problemen vlug opgelost.

  u0rap8v.gif We zijn vandaag donderdag 7 juni.Hier heeft het deze nacht wat geregend want de straten liggen er nog lichtjes nat bij,doch in het Antwerpse en vooral in Schoten is het hemelwater met bakken naar beneden gekomen.Erg voor die mensen die deze stortregens meemaken en vele waterschade als vergiftigd cadeau erbij krijgen.Hopelijk houdt de natuur zich vandaag koest en mogen we samen met het zonneke een mooie lentedonderdag beleven.Het is hier reeds rond de 20 graden en het is bijna onmogelijk dat het overal droog zal blijven vandaag.Ik wens iedereen een mooie en een aangename dag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  07-06-2018 om 07:13 geschreven door Jos Vande Ghinste


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Veiligheidscode *
  Nieuwe code aanvragen


  Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
  Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)


  Foto
  Onze kleinkinderen


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe (Jos Vande Ghinste)
      op Spinnen
 • Dag Natoken (Ingrid)
      op Spinnen
 • fijne woensdag (kinrooiwebradio)
      op Spinnen
 • midweekse groeten (noella)
      op Spinnen
 • Hallo (annie)
      op Spinnen
 • Goedemiddag (Dirk)
      op Spinnen
 • Dag Natoken (Ingrid)
      op Spinnen
 • ook met spinnenwebben !! (ani)
      op Spinnen
 • een mooie dag (noella)
      op Spinnen
 • 'k kom even je blog binnengelopen (G)
      op Spinnen
 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Archief
 • Alle berichten

  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!