Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    23-03-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als..?

    De afstandsbediening van de TV is eigenlijk een vergiftigd geschenk van de technologie! Waar je vroeger telkens uit je zetel moest om van kanaal te veranderen dat doe je nu met één simpele druk op de knop en je kan vanuit je luie stoel 10 verschillende kanalen in één minuut bekijken! Wat me dan opvalt zijn die vele politiek debatten waar er meer geruzied wordt dan gedebatteerd. Ik ben al geen grote fan van politiek maar als ik die verhitte debatten zie, nog minder. Maar daar gaat het niet over. Ik heb een voorstel om dat alles op een luchtere manier te laten gebeuren. Wat als…

    Ik word altijd blij van zingen. Volgens mij heeft iedereen dat. Iets melodieus maakt mooie, zachtere gevoelens en gedachten los in mensen. Neem nu eens het liedje ‘Hallelujah’ van Leonard Cohen, speel dat in het sportpaleis waar een enorme menigte meezingt… daar krijg je kippenvel van.

    Wat als we dat nu eens filmden en in de kamer, de senaat of de vergaderzaal van de Verenigde Naties- afspeelden? Die gedragen zich namelijk nooit verenigd- het kost niets, maar het zou hen toch moeten aanspreken.

    Wat als we niet meer zouden praten maar alles wat we kwijt willen voortaan zingen en dan denk ik aan verplichte duetten van Trump en Poetin, Maggie De Block en Theo Francken , Theresa May en de European union, jullie bedenken zeker ook wel gewaagde duetten? Zouden we dan niet beter communiceren? Na het muzikaal duel moeten ze met z’n allen ontbijten en al zingend komen tot iets waarover ze het eens zijn, in plaats van verdeeld. Als ik mensen gewoon hoor praten, is dat dikwijls bloedsaai. Willen ze een punt drukken, dan gaan ze vaak gillen. Daarom vind ik talkshows zo vermoeiend. Helemaal als ze door elkaar schreeuwen.

    Wat als ze hun standpunt op de wijs van ‘Sari Marijs die zakte door het ijs’ zouden proberen door te drukken , zou dat niet veel leuker overkomen ?  Ga er maar aanstaan. Het gaat vast niet gebeuren, maar áls de wil er zou zijn om het te organiseren, dan zoek ik wel de liedjes uit, want je zult zien dat de duo’s kans zien om zelfs daarover te ruziën. 

    Maar het blijft bij dreams, dreams dreams….ons TV scherm zal ons nooit met dergelijke debatten verrassen maar ik heb in mijn fantasie toch een paar mooie taferelen gezien waar zelfs cadid camera niet kan aan tippen  en wat geldt voor de appel geldt ook voor het volgende: a laugh a day keeps the doctor away!!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    01-04-2019
    wat als?

    ZINGEN!

    Image and video hosting by TinyPic

    01-04-2019 om 11:31 geschreven door maarten


    24-03-2019
    Goeie avond Natoken

    Wens je nog een fijne avond.

    Lieve groetjes,Monique

    mtwgntt.gif

    24-03-2019 om 18:10 geschreven door Monique


    . . .

    Neem ze allebei, de appel en de lach en je voelt je hemels, toch !?  Inderdaad van lachen wordt men blij, ik toch ook en van zingen ook, kan bijna niet anders volgens mij.  Heerlijk ook om nu te genieten van mooi weer, al weet ik niet hoe lang het gaat duren maar ik geniet terwijl er de kans toe is, het leven is al zo kort.  al mogen wij nu niet echt klagen, de echtgenoot die heeft door al die dingen wel eens een oppepper nodig, hij ziet door al die onderzoeken bijna de zon niet meer schijnen.  Hem moet ik steeds een por geven om naar buiten te gaan en even in de zon te lopen voor een wandeling.  Zelf probeer ik tussendoor zoveel mogelijk gedaan te krijgen zodat hij daar niks meer moet aan doen maar je kan ook niet alles zelf gaan doen, zo zou ik uiteindelijk er nog onderdoor geraken ook.  Er moet toch iemand wat moed houden om verder te doen, 'k probeer hem te helpen maar ook dat lukt niet altijd even goed.

    En jullie blijven nog wel even genieten blijkbaar, al loopt de tijd ook wel snel af, jammer genoeg.  Maar je weet het, denk aan zingende politici en je lacht al dadelijk al je zorgen weg, samen met de stralen van de zon moet dat toch wel lukken.  Nog een fijne zondag.

    24-03-2019 om 09:56 geschreven door Chris


    een mooie zondag
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op het plaatje die hierboven staat en je kom op mijn nieuw blog altijd welkom

    24-03-2019 om 07:46 geschreven door noella


    Goedemorgen lieve vrienden.Hopelijk moge het voor iedereen onder Jullie een mooie zondag worden.

    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag zondag 24 maart.Hier is de bewolking verdwenen en we krijgen vandaag een heerlijke zonnige dag met temperaturen tussen de 11 en de 13 graden.Hier op mijn terras zal het terug deugd doen om van het zonneke te genieten.Vandaag is mijn plaatje paars en wit,dit zijn namelijk de kleuren van mijn club KRC.Harelbeke.En neen dit is geen toeval want gisteren hebben onze U17 Interprovinciaal de fiere leider K.Racing Waregem met glans in hun eigen nest met 0-6 vernederd wat onze jongens woensdag ook deden voor de halve finale voor de cup " Het Nieuwsblad " want toen versloegen ze het grote Zulte-Waregem ook met een zware 6-0 en mogen op 5 mei de finale spelen te Nieuwpoort tegen K.FC.Varsenare.Dit zijn 2 prestaties waar ik enorm trots op ben.Ja ondertussen zijn we zondagmorgen en met het zonneke hier hoog aan de hemel wens ik Jullie een héle aangename zondag toe want morgen en dinsdag zal het wat minder zijn,doch vanaf woensdag komt het echte lentegevoel weer aankloppen om dan uit te monden in een volgend zon overgoten weekend en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jos en panikeer aub niet meer als Je berichtje niet onmiddellijk op mijn gastenboek verschijnt want het moet eerst mijn goedkeuring krijgen eer ik het op mijn gastenboek laat doorgaan.Ik hoop dat Jullie me begrijpen.

    24-03-2019 om 07:42 geschreven door Jos


    Goedemorgen
    i631vq.png

    Geniet van een mooie zondag.
    Ja zingen, ik tot daar toe, maar mijn man amai.

    24-03-2019 om 07:38 geschreven door annie


    Goede morgen Natoken

    Geniet van deze rustdag op deze zondag ,, lieve groetjes van Ingrid. zondag

    24-03-2019 om 07:21 geschreven door Ingrid.


    23-03-2019
    Lieve groetjes


    .

    23-03-2019 om 21:39 geschreven door Erwin


    Debatten

    Jij komt werkelijk met afschuwelijke ideeën aanzetten, ik mag er niet aan denken dat De Block zou staan kwinkeleren tegen Francken en hij dan weer tegenbassen... ik volg wel een beetje de politiek en erger me soms dood... geef dan mijn mening en krijg een lading drek over me heen... maar debatten volg ik niet... niets dan gezever... niemand luistert maar verkondigt alleen de eigen mening... wat heeft dat dan zin... vandaag wat mistig hier... gisteren ook maar later werd het prachtig weer... voor de eerste keer in de tuin zitten lezen... dat deed deugd... hou je haaks... doei!

    23-03-2019 om 11:23 geschreven door Myette


    Wens u nog een fijn weekend

    ePrqLVWX.jpg

    Spreuken
    liefde vreugde en verdriet
    wat op je weg kent of weet je niet
    kijk maar niet te ver vooruit
    het heeft geen zin, je ziet geen flits
    Toon Hermans

     

     

    23-03-2019 om 08:56 geschreven door Dirk


    een mooie zaterdag
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op het plaatje die hierboven staat en je kom op mijn nieuw blog altijd welkom

    23-03-2019 om 07:48 geschreven door noella


    Goede morgen Natoken

    Ja ja dat is allemaal waar wat U daar schrijft Natoken ,, en ja het wordt allemaal gemakkelijk gemaakt en het zijn allemaal clownen bij elkaar . Een weekend groetje kom ik even brengen ,, zalig de lente is weer begonnen , alles komt weer mooi tot leven ,, ook de mensen worden er vrolijker van ,, heel mooie tijd van het jaar is dat , maar eerst een heel fijn weekend gewenst geniet ervan met vriendelijke groetjes van mij Ingrid. nvjyubp9msvl..gif

    23-03-2019 om 07:27 geschreven door Ingrid.


    Fijn weekend Natoken
    0px93rkj.png

    23-03-2019 om 07:21 geschreven door Ella


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.

    j0vzuxvxh.jpg We zijn vandaag zaterdag 23 maart.Na de prachtige lentedag van gisteren zal het voor enkele dagen ietske minder zijn.We blijven dik in de dubbele cijfers en indien er hier en daar wat neerslag zou kunnen vallen zal het vandaag zijn volgens de buienradar.Maar vanaf morgen blijft het droog tot begin april met stijgende temperaturen met een gemiddelde tussen de 14 en de 16 graden met héél veel zon.Ondertussen ontwaakt het weekend en straks ga ik met onze U17 Interprovinciaal naar K.Racing Waregem onze buren maar ook onze rivalen en deze keer met een quasi volledige fitte ploeg die woensdag terug hun bloedvorm toonden door het grote Zulte-Waregem te verslaan met 6-0 in de halve finale voor de cup " Het Nieuwsblad " en op 5 mei de finale spelen in Nieuwpoort tegen K.FC.Varsenare.Dus spanning en spektakel zal het er deze namiddag te beleven zijn.Ik wens Jullie een mooie en een gezellige zaterdag,doch ook een toppie weekend met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.

    23-03-2019 om 07:15 geschreven door Jos


    goeiemorgen !

    ik wens jou alvast een heel mooie lente weekend  ,   genieten maar   !

    liefs meeuw

    Image and video hosting by TinyPic

    23-03-2019 om 07:08 geschreven door meeuw









    Laatste commentaren
  • Fijne Moederdag (Jan en Elena )
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • ja , zo gaat dat he , er vallen elke dag wel een of andere kennis of vriend weg ---- ik denk soms , nu is t bijna aan mij , maar --- zolang er leven is , ga ik profiteren ! doe jij t ook maar , dikke zoen (ani)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • een lieve moederdag voor jou (François)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • moet ook gedaan worden Natoken,morgen verwendag voor de mama's (mariska)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke zaterdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • gezellig weekend Nancy ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Pprecht blij jullie terug te horen mensen! (Martin)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke vrijdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • . . . (Chris)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • geniet van je dag ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!