Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    02-06-2019
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.word, words words,

    Even in de tuin aan het zonnen geweest maar lang houd ik dat niet uit bij een temperatuur die nu al naar de 26 oploopt. Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen ; komt misschien door het mooie weer dat me lui maakt! Ik fantaseer dan woorden om inspiratie op te doen maar dan denk ik woorden blijven maar woorden behalve als men eens blijft stilstaan bij het woord “woord”. Misschien bestaat er wel een woordenland!........

    Het was in de jaren stillekes, toen woorden nog hun eigen leven hadden. Sommigen sloten zich op en anderen riepen om vrijheid. In dat woordenland stond een kasteel dat op woorden gebouwd was. De woordenprins woonde er met zijn woordenschat. Maar buiten het kasteel woonde er een woordengroep die vaak woorden hadden met de woorden van het kasteel. De woordbetekenis lag voor beide partijen blijkbaar anders. Woorden met strepen en woorden met sterren namen het bevel. Het werd een woordenoorlog. Voor de woorden ten strijde trokken, zwoeren ( of is het zweerden) ze de woordelijke eed op het woordenboek. Maar sommigen pleegden woordbreuk. Het werd een harde woordenstrijd!! Legers van woorden vielen elkaar aan. Woorden vielen en woorden sneuvelden. Er werden harde woorden uitgedeeld en de woordvoorraad begon te slinken. Om de vrede terug in het leven te roepen zou er een woordverklaring moeten komen. Beide partijen deden dan maar beroep op een woordenkunstenaar om een woordverdeling uit te voeren. Er kwam een woordverdeling aan te pas. Na enige tijd waren er weer verzoenende woorden in woordenland.. Het woordenrijk viel terug in zijn plooi en de prins en zijn woordenschat genoten van de woordkunst.

    Woord voor woord is dit verhaal uit mijn duim gezogen!.

    Hoe zei Shakespeare het ook weer? Words, words, words, the rest is silence! :) Maar wie weet schuilt er tussen de regels wel veel meer dan doodgewone woorden?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (21)

    05-06-2019
    GEEN ZIN MEER

    NOG TE BLOGGEN OF GASTENBOEKEN TE TEKENEN ALS JE ZIET DAT FERNAND MET ZIJN VELE BLOGS EN NOG MEER TRUCS IEDEREEN VOORBIJSTEEKT OOK AL HEEFT HIJ ONS NIET TE BIEDEN. HET ERGE IS DAT ZO MINDER GOEDE BLOGGERS ACHTERUIT GEDUWD WORDEN. HOOP DAT VERANTWOORDELIJKEN HEM HIER ATTENT OP MAKEN!

    Image and video hosting by TinyPic

    05-06-2019 om 13:46 geschreven door maarten


    Goede morgen natoken

    Het weer is opeens helemaal omgedraaid Natoken eerst te heet en dan te nat . hihihi Woensdag groetjes van mij aan U,,, weeral midden in de week bedankt voor U bezoekjes en mooie plaatjes ,, groetjes Ingrid. m0zzxf7.jpg

    05-06-2019 om 09:06 geschreven door Ingrid.


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe

    b2wijl1v0b6m.jpg Goede morgen lieve vrienden.We zijn vandaag woensdag 5 juni.Ja deze middag zijn we weeral in de helft van deze werkweek.Gisteren hebben we hier een klein kwartier een felle bui gehad met een paar donderslagen.We zijn er goed van af gekomen en men voorspelt voor vandaag hetzelfde al hebben de weermannen er veel moeite mee om het juiste tijdstip van die onweders te localiseren.Het blijft zeker nog de ganse week onstabiel en zelfs tot diep in juni volgens ik zie op de langetermijnverwachting op de buienradar.Dus een herhaling van vorig jaar zit er voorlopig nog niet aan te komen.Hopelijk houden we het vandaag zo droog mogelijk en ik wens Jullie een fijne midweek zonder wateroverlast of schade en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en hier staat mijn groot schuifraam wagewijd open en doe ik dit voor Jullie ook met mijn dagelijkse buttom.

    05-06-2019 om 09:02 geschreven door Jos


    midweekse groeten
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op dit plaatje en je kom op mijn nieuw blog

    05-06-2019 om 07:51 geschreven door noella


    Goedemorgen lieve blogvriendin
    rz2cc05iv11.jpg
    Een vrolijk gezicht,
    brengt altijd licht.

    05-06-2019 om 07:17 geschreven door Ella


    04-06-2019
    . . .

    Wat je ook doet, waar je ook bent en hoe je het doet, woorden zullen er altijd zijn om ons uit te drukken, hoe hoog de temperatuur ook mag gaan.  Zolang ons brein maar niet oververhit geraakt, ach, ik zwans maar wat, hier lijkt het reeds naar regen te nijgen, zo grijs blijft het !

    Mijn ventje is naar de logo en is weldra thuis, moet dus zorgen dat het eten klaar staat want hij gaat wel moe zijn en honger hebben.  Hij is ook al gaan wandelen, onmiddellijk na zijn ontbijt vertrekt hij en is tegen 10u meestal terug thuis, veel tijd blijft er dus niet over van die voormiddag.  Maar de colgende dagen wil ik toch wel eens naar hier en daar rijden, hij moet nog een broek bij hebben voor de zomer en daar is het nu al hoog tijd voor, we zien wel waarmee we naar huis komen.  'k Lees net in een pop-up dat het meisje dat bijna verdronken was in Hofstade, nu toch overleden is, jammer maar helaas, weer een slachtoffer van het mooie weer.  We staan er te weinig bij stil dat er steeds maar ongevallen gebeuren in en om het water, gelukkig is het hier maar een bad van een meter diep, meer dan genoeg om in te plonsen en te spelen, voor de kleine kinderen is er een ploeterbad maar dat is nu aan herstelling toe, lang zal dat niet meer duren.

    En nu verder de tafel dekken want meneer gaat naar huis komen !  Nog een fijne dag verder, ik ga een een halve rustdag van maken, mag ook wel eens !

    04-06-2019 om 12:09 geschreven door Chris


    Goedemorgen Nancy.Ik wens Je een mooie dinsdag toe !!!

    Image and video hosting by TinyPic Goedemorgen lieve blogvrienden.We zijn vandaag dinsdag 4 juni.Het ziet er nog allemaal mooi en rustig uit.Een blauwe hemel met hier en daar een witte streep van enkele vliegtuigen op hun tocht naar verre landen.Maar of dit zo zal blijven is geen zekerheid.Elke dag spreekt men van hevige onweders en overlast hier en daar,wij hier in West-Vlaanderen zijn er telkens aan ontsnapt doch hier zou het ook wel eens prijs kunnen zijn want de temperaturen gaan weer héél dik boven de 20 graden.Maar ja een vast weerbeeld zit er voorlopig nog niet in.Geniet van het moois dat deze dinsdag ons brengt en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en gisteren heb ik dan toch maar mijn fiat gegeven om nog een seizoen bij het voetbal te blijven en ik krijg de U11 onder mijn hoede wat ik vroeger ook nog gedaan heb en ik beland terug bij een ploegje dat het vorige seizoen alles gewonnen heeft wat er te winnen was.Dat belooft,doch het zal me wel héél vreemd doen in het begin die kleine aankomende jeugd te mogen begeleiden.

    04-06-2019 om 09:20 geschreven door Jos


    De Rebecca is op wandel....
    snp2n3dklg6.png

    Nog een prachtige week kom ik jou wensen, vol met
    plezier en geniet van wat je graag doet. Veel dank voor de
    steeds zo lieve bezoekjes en Rebecca, je blogvriendinnetje
    geeft jou dikke warme dankbare knuffels en het

    t8t3nm.gif
    Nou zeg, dit is werkelijk prachtig neergepend, jij komt echt NOOIT "words" tekort.
    Heb het jou al eens gezegd, je zou een boek moeten schrijven lieve Natoken.
    Zondag was het mij véél te warm, was in Gent 29°, hoeft niet voor mij zelle.
    Ben de héle dag binnen gebleven, maar volop GENOTEN van de tennis hé. smiley-wink.gif

    04-06-2019 om 08:30 geschreven door Rebecca


    een aangename dag
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op dit plaatje en je kom op mijn nieuw blog

    04-06-2019 om 07:46 geschreven door noella


    fijne dinsdag.
    dinsdagplaatje147.gif


    In onze handjes hebben wij
    iets verborgen, het zijn zoentjes
    voor vandaag en morgen.
    Veel liefs van Freddy en Patty

    04-06-2019 om 02:26 geschreven door Patty_en_freddy


    03-06-2019
    Goedemorgen lieve vrienden.Hopelijk mag het voor iedereen een mooie en gezonde nieuwe week worden !!!!!

    Image and video hosting by TinyPic Goedemorgen lieve vrienden.We zijn maandag 3 juni.Het mooie weekend is helaas weeral te vlug voorbijgevlogen.Volgens het weerbericht deze morgen op radio 2 West-Vlaanderen is het zeer moeilijk een weerbeeld te maken daar de vele weercomputers elkaar tegenspreken.De barometer staat ook niet meer op mooi weer en ik denk dat we terug een weekje kwakkellente lente zullen krijgen.Ik sukkel ook verder met mijn goede rechterhand door die val van verleden week en ik wordt er echt moedeloos door,daarbij komt nog dat ik vrijdag een valse mail kreeg van KBC die ik domweg geopend heb en in de val gelopen ben.Ik heb vlug kunnen reageren via helpdesk - secure en cardstop zodat ik nu zonder bankkaart zit.Gelukkig was er geen geld verdwenen voor mijn kaart geblokkeerd werd door cardstop.Ze wilden een app met mijn bankgegevens op een gsm plaatsen en zo mij failliet maken.Dus sorry ik moet om 9 uur in het bankkantoor van KBC zijn voor een voorlopige kaart en in de 5 dagen zou alles terug moeten normaal zijn met een nieuwe kaart.Ik ben op en top van de zenuwen en voel me moedeloos.Niettegenstaande mijn mindere gezondheid en gemoedsinstelling wens ik Jullie een fijne maandag en een goede start van een mooie maar vooral een gezonde week toe en dit met vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en hopelijk krijg ik deze week de weerslag niet van al hetgene ik de laatste dagen heb moeten verwerken en ik sta er steeds alleen voor.

    03-06-2019 om 10:27 geschreven door Jos


    nou , om words zit jij nooit verlegen ? !

    en 't was genieten hoor , ik kan weer even verder , merci dat je er bent  om me steeds een oppepper te geven !

    Image and video hosting by TinyPic

    03-06-2019 om 09:40 geschreven door ani


    Goedemorgen lieve Natoken

    dqejb0.gif

    03-06-2019 om 09:39 geschreven door Lenie


    Goede morgen Natoken

    Amai Natoken ineens helemaal uit de duim gezogen ,, toch mooi neergepend hoor ,, U zou een boek moeten schrijven ,, prachtig ,, ja Natoken het weer was een toppetje he ik hoop dat U hebt genoten he . Na dit mooie weekend ben ik hier even om U een fijne maandag te wensen ,, vriendelijke groetjes Ingrid. smc6i548pd..gif

    03-06-2019 om 07:52 geschreven door Ingrid.


    nieuwe week
    Image Hosted by uploader.be
    Image Hosted by uploader.be
    klik op dit plaatje en je kom op mijn nieuw blog

    03-06-2019 om 07:48 geschreven door noella


    goeiemorgen !

    waar je ook bent     ...   ik wens jou een hartverwarmende week   !

    liefs meeuw

    Image and video hosting by TinyPic

    03-06-2019 om 06:58 geschreven door meeuw


    Goedemorgen Natoken
    i0wnd08mxgad.png
    Maak je geen zorgen over oud worden
    Want niet iedereen krijgt die kans

    03-06-2019 om 05:49 geschreven door Ella


    fijne maandag en een goede start van de nieuwe week
    maandagplaatje037.gif

    We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
    zelfs vaak in verre oorden.
    Maar we vinden hem meestal dichtbij,
    in een paar bemoedigende woorden.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty

    03-06-2019 om 01:12 geschreven door Patty_en_freddy


    02-06-2019
    Zondagse groetjes
    colors-of-spring.jpg
    Jammer he,maar het zomers weekend nadert zijn einde
    daarom veel groetjes,een fijne avond
    en een goede start van de week

    02-06-2019 om 21:24 geschreven door ria


    zonnige groetjes

    C

    2967728-00c2ae268cf4506392804ac2908e2b20.jpg
    ** dank voor Uw fijne bezoekjes ; met dikke zonnige knuffeltjes * ****Maria & Jean**

    02-06-2019 om 15:21 geschreven door Jean & Maria


    Hallo lieve Natoken xxx

    g7dl7ah5pvk.gif

    02-06-2019 om 13:30 geschreven door Lenie









    Laatste commentaren
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Voetbal (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne weekend voor jou ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op Het is al wat verteerd
  • veel kijkplezier met de ronde Natoken (mariska)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!