Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    06-07-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even geduld..

    Gisteren eindelijk eens een BBQ gehad met de kinderen maar nog geen geknuffel. Omdat de ouders werken en hun bubbel daardoor doorbreken, willen ze geen risico's nemen met ons en de kinderen doen vakantiejob of ontmoeten vrienden dus die houden het ook veilig! Het duurt wel lang om mekaar eens goed vast te pakken maar ik begrijp het! Het werd in ieder geval een gezellig dag met in de namidag ( na de BBQ) zon! Het was bakken onder een grote parasol tegen de druilerige regen rond de middag!!!

     Vandaag ben ik dan begonnen met het opruimen want de bezoekers vertrokken pas rond 11 u s' avonds en dan had ik er geen zin meer in!  Daar straks schoot er iets in mijn rug en nu is het gedaan met opruimen of wat dan ook! Ik kan hier eventjes zitten achter mijn PC maar het zal niet lang duren want de pijn in mijn rug en aanhechting van de heupspieren speelt me parten!

    Dus lieve mensen, nog een gezellig dag, hier regent het redelijk hard voor het moment! Ik zie wel wanneer ik weer wat vlotter kan zitten en staan en dan horen jullie me wel!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (21)

    09-07-2020
    . . .

    We zijn ook al niet meer van de jongste en je overschat meestal je eigen krachten wat, maar met dit teentje er nog bij dat gekwetst is, zou je toch best wat rust nemen . . . en een pijnstiller.  Als het niet betert toch maar eens laten onder handen nemen maar ik heb goed zeggen, ik ben daar ook al even over bezig en ik weet als we gaan wandelen dan voel ik dat weer waar het pijn doet, al voelde ik de laatste keer er helemaal niks meer van.  Kan ook opeens weer weg gaan zoals ik al zei maar is ook weer snel daar terug !  Hou je gezond en rustig bezig, ook dat moet kunnen natuurlijk, komt er al eens tussen dat je ergens wat hebt waarbij je niet meer alles kan doen wat je ook nog zou willen doen !

    Verzorg je rug en ook die teen want dat is iets wat je nog lang zou kunnen voelen, zeker als er echt wat moest gebroken zijn, want ook dat voel je niet altijd, je ziet het vaak wel als die teen ook opzwelt en zwart wordt !

    09-07-2020 om 12:26 geschreven door Chris


    Een mooie en een gezellige donderdag voor al mijn blogvrienden !!!
    5vy1201s.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.De slaap had me deze morgen goed te pakken en ben ik weer eens te laat op het appel.Maar toch,ben ik niet op rust? en dit reeds 18 jaar.Ik mag de hemel dankbaar zijn bij deze gelukkigen te behoren en ik wil me nog niet plooien tenzij.....en op woensdag 15 juli is er op het onverwachts een training voor onze U12 Interprovinciaal en moeten onze boys die kunnen aanwezig zijn trainen voor een examen van iemand van de voetbalbond.Het mooie weer komt er hopelijk weer aan en bij leven en welzijn ben ik er van de partij.Gisteren zijn mijn defecte lichten van mijn BMW hersteld en die staat nu tiptop gereed voor de autokeuring.Mijn auto mijn vrijheid die me overal voert en me zelf nog mijn boodschappen laat doen.Ik hou van mijn auto want zonder zou de wereld er veel moeilijker uitzien voor mij aan mijn gezegende leeftijd van 76 jaar.Ik heb deze morgen nog geen weerberichten gehoord maar zie en voel dat er terug betering op komst is.Gisteren was er een grote demonstratie in Belgrado tegen een nieuwe lockdown tegen de terug opflakkerende corona,ook de samenscholingen in Knokke maken me zeer ongerust en er is daar maar een conclusie uit te trekken en dat is dat de mens zichzelf aan het vernietigen is.Er zijn geen echte leiders meer op de wereld,denk maar aan Trump dia alle goeie dingen opblaast.De egoist uithangt om het rendesivir medicijn van de firma Gilead enkel voor de amerikanen en amerika schrijf ik met geen hoofdletter meer.Waar gaat onze wereld naartoe,een chaos die afstevend op een derde wereldoorlog en die zal er vlugger zijn dan iemand denkt.Hongersnood in Belgie als er uiterst links of rechts wordt gestemd want dan verhuizen al onze werkgevers naar het buitenland.Soit,ik wens Jullie een fijne donderdag en zie hier komt de zon al piepen.Maakt er allen het beste van en dit steeds altijd met vele lieve en hartelijke zomergroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf alert en waakzaam want eens het winter wordt zitten we in een diepe chaos met griep en en covid-19.Heeft daar reeds iemand aan gedacht.Ik wel.Al is het wat laat eerst mijn verslavende soepje om de dag goed te beginnen.Fijne donderdag Nabcy.Hier hebben we gisteren niet veel regen gehad.Ji moet dat nu voelen aan Je kleine teentje welk weer het zal worden.

    09-07-2020 om 10:22 geschreven door JVG


    toch liever op FB ?




    vanochtend even droog , ga zo even wandelen .. even buiten na die dagen regen !

    6ks5pir9.gif

    09-07-2020 om 09:48 geschreven door ani


    liefs op deze dag !

    dy2uve0basjbu.jpg
    veel heb ik niet nodig
    hoeft niet groot te zijn
    enkel mijn plekje tussen het groen
    waar ik heerlijk mezelf kan zijn   !
    liefs meeuw

    09-07-2020 om 09:02 geschreven door meeuw


    maak er een mooie dag van
    Image Hosted by uploader.be

    09-07-2020 om 07:47 geschreven door noella


    Goede morgen Natoken

    Bedankt voor het vriendelijke bezoekje Natoken ,, ja voor een powerpointje te maken hebt U het programma powerpoint nodig Natoken dat kan U gewoon kopen ,, ja ik vind het fijn om daar eens eentje te maken en we kunnen elkaar een beetje amuseren he .

    Goede morgen op deze morgen ,, ik ben hier even weer om U een fijne donderdag te komen wensen , Het zijn dan wel grijze dagen ;; maar we kijken alweer uit naar de zonnige dagen die zeker wel zullen komen liefs Ingrid .
    pcaflo38zi.jpg

    09-07-2020 om 06:39 geschreven door Ingrid


    Een fijne donderdag.
    animaatjes-donderdag-22463.gif

    We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
    zelfs vaak in verre oorden.
    Maar we vinden hem meestal dichtbij,
    in een paar bemoedigende woorden.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty

    09-07-2020 om 03:32 geschreven door patty_en_freddy


    08-07-2020
    hello Nancy

    het druilerige weertje zorgt er vandaag voor dat we meer tijd hebben om bezoekjes te brengen op de blogjes...

    ook even te komen piepen hoe het met je gaat...hoop dat het ondertussen met het rugske al wat beter is, want ik weet dat dit echt geen pretje is.

    lieve groet

    ddhs7a0c72ao.jpg

    08-07-2020 om 12:50 geschreven door Cecile


    Fijne woensdaggroetjes,doch de regen zullen we er wel moeten bijnemen !!!
    w0tresx3q.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Wat voorspeld was is een feit.Een gezapige regen voor de ganse dag is een zegen voor de natuur.Ook voor degenen die aan hooikoorts lijden is deze regendag welkom.Gisteren namiddag heb ik royaal kunnen genieten op mijn terras.Het was er heerlijk.Vanaf morgen komt er terug geleidelijk een weersverbetering en brengt een heel aangenaam weekend met zich mee.Messchien is de zomer dan weer vertrokken.Gisteren in de vooravond ben ik dan nog op bezoek geweest bij onze trainer die een ongelukkige val deed met de fiets een paar weken geleden en er een dubbele sleutelbeen breuk aan over gehouden heeft.Deze namiddag staat de garage op mijn programma,daar ik een defect licht heb aan mijn BMW en de keuringskaart ligt ook reeds gereed.Ik wens Jullie niettegenstaande deze veregende midweek een gezellige dag toe en dit met vele lieve en hartelijke regengroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf alert en gezond want ik las zojuist dat de besmettingen niet meer dalen volgens viroloog Steven Van Gucht en dat we nu op een keerpunt zitten en we alles zullen moeten doen om een tweede golf te vermijden.Een fijne en een gezellige midweek Nancy.Hier regent het reeds ganz de voormiddag.Hopelijk wordt nu eens van morge beter weer.

    08-07-2020 om 10:42 geschreven door JVG


    goedemorgen
    Image Hosted by uploader.be

    08-07-2020 om 07:55 geschreven door noella


    Goedemorgen Natoken
    Welkom bij Ella Vanaf vandaag probeer ik wat blogjes te bezoeken,kan nogen mag niet lang gaan zitten.

    08-07-2020 om 06:34 geschreven door Ella


    07-07-2020
    Wens u nog een fijne dag

    9a70v0husv2.jpg
    Zo heeft iedereen wel wat
    zelf mag ik niet klagen ben nog heel fit
    gebruik ook geen medicijnen op tijd een pint
    Dirk

    07-07-2020 om 10:51 geschreven door Dirk


    Goedemorgen lieve blogvrienden.Ik wens Jullie een fijne dinsdag toe !!!
    2o6fu2p8v9.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Net zoals gisterenmorgen schittert het zonneke reeds hoog aan de lichtbewolkte hemel.Ik denk dat we vandaag een der beste dagen van deze week zullen krijgen.De wind is zowat aan banden gelegd en dit zal me wellicht de gelegendheid geven om deze namiddag van mijn terras te mogen genieten want volgens ik gisteren op tv hoorde wordt het morgen een sombere regendag.Ik wens Jullie een mooie en een gezonde dinsdag toe en dit met vele lieve en hartelijke zomergroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en hou het allen verder safe en gezond.Fijne dinsdag Nancy.Het zal wel heel gezellig en heerlijk geweest zijn.Ik ben ook een barbecuefan.Fijne zonnige ??? dinsdag Nancy.

    07-07-2020 om 10:11 geschreven door JVG


    een aangename dag
    Image Hosted by uploader.be

    07-07-2020 om 07:47 geschreven door noella


    dag Nancy

    an6zhfy8uf.jpg
    voetstappen in het zand
    daar kan je mij vinden ,  elke dag opnieuw   !
    liefs meeuw

    07-07-2020 om 07:45 geschreven door meeuw


    Goede morgen Natoken

    Oei Natoken voorzichtig zijn toch laat eerst alles goed genezen voor U aan het zware werk begint want daarna ,, hebt U de poppen aan het dansen hoor . Voorzichtig en veel sterkte gewenst .

    Een begroeting op deze dinsdag kom ik U brengen ,, maak er zelf iets van , met een vrienden groetje van mij erbij Ingrid .
    ezijwd8kh.jpg

    07-07-2020 om 06:58 geschreven door Ingrid


    06-07-2020
    Goeie middag lieveke....
    6chww12e.png

    Ondanks het frisse weertje, kom ik jou toch een aangename
    week wensen, alsook je heel hartelijk danken voor
    de bezoekjes. Hou je goed en van Rebecca,je
    blogvriendinnetje krijg je een grote knuffel en

    vylqcc.gif
    Oei oei....dit is minder goed nieuws van jou lieve Nancy.
    Maar die oprit afspuiten, zal je toch ook al geen goed gedaan hebben volgens mij.
    Dus het beste dat je nu kan doen, is je rustig houden lieverd.
    Zelf ben ik vrijdag zwaar gevallen en ik heb mijn kruisbanden gescheurd van mijn knie.
    Resultaat is nu dat ik bijna NIET meer kan gaan, alsook niet lang kan blijven zitten
    aan mijn pc'tje, alhoewel hij mij afleiding geeft.
    Krijg nu inspuitingen, maar na 4 is er nog niets verbeterd en heb er maar 2 meer,
    dus dokter zal moeten terug komen, spijtig genoeg heb ik veel pijn ook, net als
    jij nu hebt aan je rug lieveke.
    Van harte geef ik jou dikke beterschap- en steunknuffels, wees voorzichtig
    en AUB, draag goed zorg voor jezelf lieve Nancy. xxxxxxxxxx
    P.S. : en ja, dat "geknuffel" mist men toch enorm veel, je "denkt" er
    nooit zo diep op na, mocht je dit ooit kwijt zijn, zoals nu.

    06-07-2020 om 17:38 geschreven door Rebecca


    vriendelijke groet
    hxs5oq.jpg

    06-07-2020 om 15:30 geschreven door Charlotte


    hello Natoken

    fijn dat de bbq toch kon doorgaan en je met de ganse familie kon genieten...ook al is er nog geen geknuffel, gewoon allemaal weer eens samen zitten kan toch zo'n deugd doen niet...de voorbije maanden werd ons dit alles ontnomen...Maar..we blijven voorzichtig want als we het nieuws horen uit de omringende landen is er nog steeds geen tijd om te juichen dat alles voorbij is...en dat ...vergeten er velen.

    Hele fijne Maandag en hou het rustig he zodat dat rugske snel terug in orde komt...lieve groet.

    ddhs7a0c72ao.jpg

    06-07-2020 om 14:40 geschreven door Cecile


    toch opletten met de rug mateke !

    le7mwapdt.jpg
    we willen ons fotoboek terug vullen
    met nieuwe vakantiefoto's
    maar is het wel veilig ,  is het wel waard  ?
    liefs meeuw

    06-07-2020 om 14:03 geschreven door meeuw


    zelf geen fan

    van BBQ

    wcjtn8br11.jpg

    06-07-2020 om 11:52 geschreven door Maarten









    Laatste commentaren
  • Morgen weer op post voor Remko. (eddy meuris)
        op Het is al wat verteerd
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Voetbal (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne weekend voor jou ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!