Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    03-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.herkauwen

    Oh mooie dagen,

    Ik hou zo van die mooie dagen

    Mooie dagen Ohoho,

    mooie dagen.

    Maar soms heb ik van die “ herkauwdagen ” en zeker in deze coronatijd ( ik kan het woord niet meer horen!!) en dan ga ik meestal even terug naar wat er de laatste dagen, weken zoal gebeurde en dan komt er altijd wel één of andere vaststelling of bedenking naar boven! Vandaag was het deze zekerheid!

    Ik ben katholiek opgevoed en heb het hele parcours doorlopen van eerste communie, vormsel tot mijn plechtige communie en trouwen voor de Kerk. Nu beperkt mijn aanwezigheid in de kerk zich tot huwelijken, communies en begrafenissen. Zelf verkies ik crematie en een afscheid in een begrafeniscentrum waar alles veel intiemer en intenser verloopt dan in een kerk . Intimiteit, verbonden zijn met anderen stonden en staan nog steeds centraal in mijn leven en voor mijn definitief afscheid kies ik dan ook voor die persoonlijke touch . Troost putten uit het idee van het eeuwige leven zoals je in Kerkelijke begrafenissen hoort, vind ik een typisch menselijke, bijna opportunistische gedachte. Ik heb er al veel bij stil gestaan maar weet nog steeds niet of God bestaat. Wat de hersenen niet kunnen bevatten, kunnen ze niet bevatten denk ik dan maar.

    Door veel te lezen en te luisteren heb ik wel een soort eigen religie ontwikkeld: ik geloof in een perpetuum mobile, een soort eeuwigdurende energie. Het organische verdwijnt, maar de ziel, of hoe je het ook wil noemen, blijft ergens bestaan zij het in je kinderen en kleinkinderen, een werk of één of andere prestatie in je leven die heel zinvol was voor jezelf of anderen! 

    En morgen gooi ik het hopelijk weer over een meer luchtige boeg!

    Slaapwel iedereen en morgen gezond weer op!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (17)

    06-09-2020
    hei ik kom je mijn groetjes brengen
    0v9wfl.png
    Gezellige zondag, en een mooie nieuwe week

    06-09-2020 om 09:56 geschreven door annie


    Goedemorgen

    xv6qm629alyo.jpg

    Wens iedereen een fijne zondag
    maak er weer iets moois van
    corona begin weer zijn kop op te steken
    maar blijf vooral goed gezond
    gr.Dirk

    06-09-2020 om 09:38 geschreven door Dirk


    hahaha

    hier ben ik dan weer en kijk , jij zit heel diep te  denken  aan later ...

    je weet dat ik van hetzelfde gedacht ben  , we leven verder in onze kinderen , al de rest is een verhaal --

    op mijn leeftijd doe je dat dikwijls , aan het einde denken , maar .... doe maar niet , een keer is genoeg , je regelt het en  de rest volgt dan wel , maar NU NIET  NOG EVEN GENIETEN VAN WAT KAN 

     merci he voor de steun !

    7zz5o57dgsx.jpg

    06-09-2020 om 09:35 geschreven door ani


    fijne zondag
    animaatjes-zondag-49621.jpg

    Wij komen een fijne zondag
    en veel blogplezier wensen
    Veel liefs van Freddy en Patty

    06-09-2020 om 03:39 geschreven door Patty en Freddy


    05-09-2020
    Fijne zaterdag aan al mijn blogvrienden !!!!!
    ny9qu67l0o.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Het weekend is met natte voeten aangekomen en zal de paraplu af en toe wel eens moeten bovengehaald worden deze voormiddag.Met de middag wordt het dan droog hier in het westen en hopelijk laat het zonneke ons een beetje verwarmen,alhoewel het frisser is geworden.Gisteren haalden we hier in de namiddag toch een dikke 22 graden en ik heb een uurke van mijn terras kunnen genieten,doch ik heb gisterennamiddag veel slaap moeten recupereren want ik had de nacht ervoor bijna geen oog dichtgedaan.Het is zaterdag en het weekend is stilaan aan het ontwaken.Normaal mijn echte eerste voetbalweekend,doch dit is pas uitzonderlijk voor morgen,want dan spelen onze " Pagadderkes " hun eerste competitiewedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen tegen en op het " Mirakelstadion " van K.Racing Waregem onze geburen en onze grootste rivalen.Iedere wedstrijd tegen hen is een prestigewedstrijd waar er steeds wolfijzers en schietgeweren liggen.Na de wedstrijd gaan we dan 's middags allen gaan brunchen in " Het Vijverhof " in Wevelgem.Dus MORGEN KAN IK ONMOGELIJK IN BLOGGENLAND AANWEZIG ZIJN.Vergeet aub. mijn gastenboek niet want daar staat het deurtje ALTIJD open.Ik wens Jullie een mooie en hopelijk geen veregende zaterdag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf waakzaam en gezond want de besmettingscijfers beginnen te stagneren met slechts maar 1% meer in de goede richting.We zullen allen een tandje moeten bijsteken.Fijne zaterdag en een prettig weekend Nancy.We moeten gewoon voor onszelf en een ander zorgen.Het zou wel kunnen,dat vanaf morfen de besmettinhgen terug gaan stijden door die stomme kiekens die in het buitenland op verlof zijn gegaan en terug in het land zijn.Geniet van Je koersweekend Nancy al interesseert het me niet,toch ben ik blij dat ik de naam Va Aert hoor die Belgie op de kaart zet net als de Rode Duivels.

    05-09-2020 om 08:54 geschreven door JVG


    dankjewel voor jouw vriendschap !

    v27417.png
    wees dankbaar
    voor die paar sterke armen
    ook al vlieg je heen en weer
    ze laten nooit los   !
    liefs meeuw

    05-09-2020 om 07:57 geschreven door meeuw


    fijne zaterdag
    Image Hosted by uploader.be

    05-09-2020 om 07:53 geschreven door noella


    weekend groetjes
    animaatjes-weekend-94250.jpg
    Het geluk is als de zon,
     je mag er niet met open ogen naar kijken.
    Samen met onze  schatjes
    komen wij een fijn weekend wensen.
    Veel liefs van Freddy en Patty .

    05-09-2020 om 04:04 geschreven door Patty en Freddy


    04-09-2020
    laatavondbezoek

    en toch heb ik in dit avonduur uw gedachten met aandacht gelezen. Kort en bondig maar vooral duidelijk!

    agodcrlqv950.jpg

    04-09-2020 om 21:48 geschreven door Maarten


    Mooi geschreven lieve Natoken,fijne avond gewenst
    k38fcl5fb1x2u.gif

    04-09-2020 om 20:14 geschreven door Lenie


    Nog een fijne en een gezellige vrijdagnamiddag !!!
    j3hxi2oly.gif

    Goedenamiddag lieve vrienden.Door onvoorziene omstandigheden was het me totaal onmogelijk al mijn vrienden te bezoeken.Ik wens Jullie verder nog een mooie en een gezellige vrijdagnamiddag en een fijn weekend toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.

    04-09-2020 om 17:16 geschreven door JVG


    . . .

    Op zulke dagen als vandaag is het buiten echt niet mooi om te zien, we willen zon roepen mijn ledematen dan in de hoop dat ik toch een wandeling zou beginnen.  Al vermoed ik dan weer dat het er vandaag niet echt in zit, niet dat ik veel te doen heb, neen, gisteren al genoeg rond ons hoofd gehad met allerlei papieren en betalingen die er te doen vielen en dan ja, dan weet je wel dat je rekening alweer wat gezakt is en er niet veel meer valt over te vertellen.  Ik zat dan nog te dagdromen over nieuwe schoenen, een gewoon gesloten schoen waar je goed kan mee stappen, wel, die gedachte heb ik al snel verdrongen en naar wat anders gekeken en gezocht.  Misschien een goede sneaker vinden om de winter mee door te komen, iets donker deze keer, in de zomer lichte kleuren en in de winter liever donkere, anders is alles zo snel te donker geworden door het vuil en dat is ook niet zo fraai.

    En ja, daardoor ben ik ook niet gaan wandelen, de echtgenoot wel, vandaag zou ik wel willen maar of het weer het hier toelaat is nog een andere vraag . . . en door de regen, neen, ik zie het echt niet zitten al heb ik er ook wel behoefte aan eigenlijk.  Maar de zon laat zich niet zien dus ikzelf ook niet.  Dan maar beginnen met de bloemen naar binnen te halen : de cactussen moeten weer naar het keukenvenster tot na de winter en daarna, dan zien we wel waar ze naartoe gaan.  Als we verhuizen kan ik ze daar niet neerzetten, geen hoog raam meer zoals hier, alleen tegen de grond en dat is geen doen wegens die stekels !  Ook mijn orchideeën die ikzelf heb verder gekweekt, wil iemand ze, wel ze mogen ze hebben, ik weet al wel waar ze naartoe kunnen maar ik wil het eerst wel eens vragen.  Ach, het zijn nog toekomstplannen maar die nemen nu toch al wat bekendere vormen aan, er zijn plannen voor een bezoek aan de woning, er moeten betalingen gebeuren en ja, nog wat paperasserij hier en daar want daar zijn we goed in tegenwoordig !  Goed in geworden, willens nillens, het kan bijna niet anders meer.  Mails die je dan krijgt, wat bedoelen ze nu eigenlijk, wat uitleg vragen en op zeker spelen, bevestigen waar we zeker van zijn en zo verder, het houdt niet meer op hier.

    Ooit komt er ook wel een einde aan, dat weten we, daarna zullen we er kunnen op terugkijken zoals zovelen voor ons hebben gedaan.  Het is goed geweest, of de keuze ook goed zal geweest zijn valt dan nog te bekijken, in ieder geval schikken we ons ernaar.  En nu op naar het weekend, genoeg geleuterd over al die papierenberg die je toch te verslinden krijgt, of je dat wil of niet.  Geniet nog van het weekend en maak er ook een mooi weekend van, en blijf gezond.

    04-09-2020 om 11:54 geschreven door Chris


    Goedemorgen

    tnwns4.png

    Het leven is kort, breek de regels,
    vergeet snel, kus langzaam,
    hou oprecht van mensen,
    lach uitbundig en heb nooit spijt,
     van iets wat je deed blijf glimlachen

    04-09-2020 om 10:02 geschreven door Dirk


    we gaan naar het weekend toe
    Image Hosted by uploader.be

    04-09-2020 om 07:55 geschreven door noella


    Hallo Natoken

    We moeten nemen zoals het is he Natoken ,, en zelf doen wat ons het beste lijkt te zijn ,

    Een groetje op vrijdag kom ik U brengen ,, bedankt ook voor de fijne bezoekjes .groetje Ingrid .
    xy4me5z3jgsyy..jpg

    04-09-2020 om 07:07 geschreven door Ingrid


    bijna weekend
    animaatjes-vrijdag-26916.gif

    Begin de dag met een dansje,
    begin de dag met een lach
    want wie vrolijk kijkt in de morgen
    die lacht de hele dag.
    Dikke knuffels van ons allemaal

    04-09-2020 om 02:15 geschreven door Patty en Freddy


    03-09-2020
    beste

    Ik ben inderdaad nog veel jonger en het pensioen staat voor mij,

    maar ik heb toch maar even geluk gehad.

    Dat geluk wens ik jou ook toe, blij jouw mooie teksten te mogen lezen!

    lsia93ze11h.jpg

    03-09-2020 om 19:42 geschreven door Maarten









    Laatste commentaren
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Voetbal (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne weekend voor jou ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op Het is al wat verteerd
  • veel kijkplezier met de ronde Natoken (mariska)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!