Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    27-09-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even een kantlijn

    Dat de mensheid het grootste gevaar is voor het voortbestaan van het leven op aarde is al een tijdje duidelijk en als wij niet uitkijken dan gebeurt er met ons wat destijds de dinosauriërs overkwam nl dat de mensheid zal uitsterven waarna misschien een andere levensvorm opgelucht kan adem halen.
    Het zou zomaar kunnen dat het coronavirus Covid19 een voorbode is, dat moeder Natuur wraak neemt via Corona. Dat virus is microscopisch klein, dus voor ons onzichtbaar en daardoor lastig te detecteren en de gevaarlijkste vijand is die die je niet ziet. Als we de natuur even beschouwen als een levend wezen dat net als de mens bewustzijn, gevoel en intelligentie bezit, is het niet onaannemelijk dat zij besluit om de mensheid uit te roeien?


    Wat zou jij doen als je haar was?


    Stel, je lichaamssappen worden vergiftigd met chemicaliën en plastics, de atmosfeer verpest met CO2, door de toenemende stikstofuitstoot neemt een aantal leden van uw familie sterk af, uw groene longen worden massaal omgehakt en ga nog maar even door. Geen rechter die u kan straffen, want u bent ongrijpbaar voor de mensheid. Wat zou u dan doen?


    Een aantal van u zal roepen dat ik suggestieve vragen stel. Anderen zullen zeggen dat ik een mening verkondig en geen feit. Die CO2 is juist nodig om groene planten te laten leven. Zonder CO2 is leven niet eens mogelijk zullen zij betogen. En dat klopt. Leven zonder water is ook niet mogelijk, maar een mens kan zelfs nog verdrinken in een laagje water van 5 cm diepte. Waarmee ik wil zeggen dat elke stof dodelijk giftig kan zijn als er maar genoeg van aanwezig is.


    Misschien is Covid19 een waarschuwing van Moeder Natuur en wil ze zeggen: “Denk er om, het is niet moeilijk om jullie uit te roeien. Ik beschik over oneindige mutatievaardigheid en er komt een keer een eind aan mijn erbarmen.”


    Het kan inderdaad zo maar een voorbode zijn. In ieder geval is de lucht in China inmiddels schoner, dan ze in decennia is geweest. Daar heeft Moeder Natuur de eerste winst al bereikt.


    Ondertussen was ik -tig keren per dag mijn handen, hoest en nies ik in mijn ellenboog, geef ik mensen voorlopig geen hand en hou ik ze op gepaste afstand met mondmasker op al zullen de coronanormen vanaf 1 okt wat aangepast worden. Het kan simpel zijn om jezelf te beschermen. Nu nog wel.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (13)

    28-09-2020
    DANK voor uw bericht

    met aandacht gelezen! we moeten inderdaad voor de ander zorgen en in deze tijden in eerstee plaats dus voor onszelf! en dat is geen egoösme!

    q5i1w9q.jpg

    28-09-2020 om 17:40 geschreven door Maarten


    het lukt vandaag weer eens niet met sennet ,

    ik schreef een hele pagina vol eweg , ik geef het op voor nu ! als het hier lukt ; veel groeten 

    28-09-2020 om 11:17 geschreven door ani


    Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
    le70ukync9y.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.We starten deze nieuwe week met regen en nog eens regen.Veel moois zal er vandaag niet inzitten.Straks komt mijn poetsvrouw en om 12 uur zal alles hier stralen en zal mijn was gestreken liggen.De was doe ik zelf daar ik een wasmachine en droogkast heb.Zo heb ik ook nog een beetje gezelschap deze voormiddag en moet ik eens tegen de muren niet praten.De tshirts en de shorts zullen nu wel voor een half jaar in de kast belanden.Zaterdag ben ik naar E5 mode geweest en heb me eens totaal in het nieuw gestoken want mijn winterkleren begonnen reeds hun tanden te tonen.Zo zal ik er vrijdagavond deftig uitzien om samen met mijn trainer en zijn ouders en mijn college delege met zijn vrouwtje en zoontje te gaan eten in een restaurant aan het vliegveld van Wevelgem.Ja wat moet ik Jullie wensen in deze nieuwe week want wat het weer betreft zit er niet veel goeds in het vat.Hou het gezellig en warm in familiekring en blijf gezond.Aan allen een fijne maandag en een goede start van deze nieuwe week en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Maak er het beste van Nancy.We gaan gauw moeten zwemvliezen dragen met al die regen en ik nog een cursus zwemmen.

    28-09-2020 om 10:53 geschreven door JVG


    Goede morgen Natoken

    Dat zeg ik al lang dat de mensheid het grootste gevaar is ,, ze zullen zich eens snel moeten gaan herpakken want het zou zeker zoeens kunnen eindigen .

    Een super goed begin van deze nieuwe week ,, ik wens U veel goed van alles wat U gaat beleven ,, te beginnen met een fijne maandag ,, vriendelijk groetje liefs Ingrid .
    prlt7iel64s.jpg

    28-09-2020 om 08:30 geschreven door Ingrid


    we starten een nieuwe week met hier regen
    Image Hosted by uploader.be

    28-09-2020 om 07:54 geschreven door noella


    27-09-2020
    Lieve groetjes
    1uzjmblz60s.png
    Ik kom je alvast een mooie week wensen.
    Wij zijn ook nog steeds voorzichtig hoor, willen het virus niet krijgen,

    27-09-2020 om 15:17 geschreven door annie


    Lieve groetjes
    1uzjmblz60s.png
    Ik kom je alvast een mooie week wensen.
    Wij zijn ook nog steeds voorzichtig hoor, willen het virus niet krijgen,

    27-09-2020 om 15:17 geschreven door annie


    Lieve groetjes
    1uzjmblz60s.png
    Ik kom je alvast een mooie week wensen.
    Wij zijn ook nog steeds voorzichtig hoor, willen het virus niet krijgen,

    27-09-2020 om 15:17 geschreven door annie


    Met aandacht gelezen!

    nu nog opvolgen en anders zitten inderdaad doemscenario's aan te komen; we ziten nu al met vele doden en veel werkloosheid!

    wsruiq5nhaue7.jpg

    27-09-2020 om 12:01 geschreven door Maarten


    Regen - regen en nog eens regen.Het steekt verdorie tegen !!!
    wr18ul6.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Hier klettert de regen tegen de ruiten van mijn slaapkamer.Regen - regen en nog eens regen en dit reeds van gisterenmorgen zonder ophouden.Het steekt inderdaad verdorie tegen met daarbij nog steeds die stormachtige wind.Vanaf deze middag zou het mogelijks wat droger worden en spreken ze dan van 18 graden.Als de zon er door komt ga ik dan toch nog maar eens genieten op mijn terras op voorwaarde dat Odette haar mond houdt.Gisteren ben ik dus niet bij de wedstrijd van onze " Pagadderkes " aanwezig geweest omdat nu mijn gezondheid echt primeert.Het zijn echte TOPPERKES want de versloegen KFC.Sparta Petegem maar liefst met 16-0.Ze waren beresterk en mogen gerust spelen tegen ploegen uit eerste klasse.Redenen genoeg om daarmee toch heel gelukkig te zijn bij zo een TOPPLOEG te mogen werken.Wat kan ik Jullie wensen in zo een rotweer.Eens gezellig samen in familiekring te beleven.Er zijn heel veel mogelijkheden om de dag zo aangenaam mogelijk door te brengen.Samen gezellig tafelen en dan met een koffietje en een stukje taart leuke verhalen van destijds op te halen.Dus maak er iets moois en iets gezelligs van en dit met vele lieve en hartelijke zondagsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en blijf steeds waakzaam en gezond en er is terug een heel klein sprankeltje hoop dat de besmettingen en ziekenhuisopnames iets minder stijgen in vergelijking bij de week er voor.Volhouden zou ik zeggen en de hoofdregels blijven respecteren.Fijne en een gezellige zondag Nancy.En als het terug beter zal worden denken de mensen dat het virus weg is.De mens vernietigt zichzelf.

    27-09-2020 om 10:52 geschreven door JVG


    Dag lieverd...
    cnpdy9.png

    Ondanks het zo slechte weertje kom ik jou fijne gezellige
    dagen wensen, nu is het echt "blogtijd" vind ik.Hopelijk
    heb je toch geen stormschade en alweer heb ik hier genoten.
    Bedankt voor de bezoekjes en dat je mij niet vergeet.
    Dikke herfstknuffels van je blogmaatje Rebecca.xxx

    g6odgfvnobloy.gif

    Was hier een héle grote gazette die ik heb bijgelezen met veel plezier lieve Nancy.
    Nou zeg, die raadseltjes vond ik ook niet, wel "op eieren lopen", was makkelijker.
    En tja, dikwijls zitten er stomme reclames bij, duurt altijd lang ook, tijdens een
    film zo'n 7 minuten 3 à 4 keren, is plastijd dan, hihi...
    Tja Nancy, wat die Corona betreft, de "veiligheidsraad" weet zelf al niet meer wat
    ze ermee aanmoeten, ik heb meer vertrouwen in de virologen dan in de regering.
    Maar vind jij ook niet dat het héél lang duurt eer ze een vaccin vinden ?
    Nu we leven in zo'n moderne tijd, wat hebben wij niet bereikt op 100 jaar zeg ?
    Want dan had je de "Spaanse griep", waar vélen aan zijn gestorven en ook
    hadden de mensen al die moderne technologie nog niet, nu allemaal wel en toch
    vinden ze nog steeds NIETS, vind dit toch wel wat raar, maar ja, ik heb daar nou
    ook geen kennis over, maar velen vinden het toch maar eigenaardig hoor.
    Ik heb mij hier alweer goed gemuseerd waarvoor veel dank Nancy, en blijf
    alert en voorzichtig en zeker samen gezond en wel !!!! smiley-kiss.gif

    27-09-2020 om 09:46 geschreven door Rebecca


    Wens u nog een fijne zondag

    ap23ymhm.jpg

    Herfst
    Het is nu ruw weer stormachtig
    afwisselend met regenbuien,
     echt herfstweer nu.

    27-09-2020 om 09:29 geschreven door 't Vosken


    mooie zondag
    Image Hosted by uploader.be

    27-09-2020 om 07:56 geschreven door noella









    Laatste commentaren
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Voetbal (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne weekend voor jou ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op Het is al wat verteerd
  • veel kijkplezier met de ronde Natoken (mariska)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!