Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    10-11-2020
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is de ene soap voorbij wacht dan de volgende

    Ik denk dat velen onder jullie een zucht van opluchting zullen geslaakt hebben toen Biden tot president elect uitgeroepen werd maar dat wil nog niet zeggen dat alles nu peins en vrede is in de USA. De vraag is maar of Biden alle problemen zal kunnen oplossen zoals hij van plan is! Zolang Trump het nog voor het zeggen heeft dan kan hij nog steeds alles op zijn kop zetten en het voor Biden heel moeilijk maken eens hij het bewind overneemt ! Zie maar hoe hij nu bezig is om rechtzaken op te starten en nog steeds de zegen van Biden niet erkent. We kunnen nog van alles van hem verwachten.

    Intussen staan de media en allerhande kanalen klaar om hem als een verwend kind dat zijn speelgoedje afgepakt is af te schilderen! Op zijn West Vlaams zouden we zeggen " houd uw hennen en verkoop je kiekens" wwz houd je wat in want al dat gelach en de draak steken met hem kan werken als een lap op een rode stier maar ja .. na 4 gekke jaren is de verleiding toch zo groot! Dus doe ik er even aan mee om vandaag af te sluiten met het volgende:

    Georges Bush, Barak Obama, en Donald Trump zijn overleden en staan voor God.

    God vraagt aan Bush : “ Waarin gelooft gij?”

    Bush antwoordt : “ Ik geloof in de vrije handel, een sterk Amerika en in onze natie. “

    God : “Mooi kom aan mijn rechter zijde zitten”.

    Dan vraagt God aan Obama : “ En waarin gelooft gij?”

    Obama :“ Ik geloof in de democratie, hulp aan de armen en de wereldvrede”.

    God : ”Mooi. Kom hier links naast me zitten.”

    Tenslotte vraagt God aan Trump : “ En wat gelooft gij?

    Trump : “Ik geloof dat gij op mijn stoel zit.”

    Sorry mensen maar ik kon het niet laten !!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    12-11-2020
    Vriendelijke groeten
    kccj67.jpg

    12-11-2020 om 12:15 geschreven door Maarten


    Goedemorgen

    597xvldh.jpg

    Verlichte Boerderijen 2017
    In de Hoeksche Waard
    Dirk

    12-11-2020 om 10:59 geschreven door 't Vosken


    Een mooie en een gezellige donderdag voor al mijn blogvrienden !!!
    sdpixy7d.jpg

    Goedemorgen lieve vrienden.Om te zien heeft het hier deze nacht geregend want de straten liggen er nat bij.En toch zie ik er een mooie zonnige dag in.Alles is uitgeklaard en wat zie ik,jawel het zonneke.We krijgen grotendeels een droge dag bij een dikke 13 graden op de thermometer.Voor die het kunnen,trek maar de wandelschoenen aan.En de coronacijfers blijven in de goede zin evolueren,enkel de overlijdens lopen nog op maar wel minder snel.Alle hoop van vele mensen ligt nu bij het vaccin dat volgende lente zal beschikbaar zijn.Blijf waakzaam en gezond en gezamelijk komen we er wel door.Dat ze maar die lockdown feestjes uitmesten en heel strenge straffen uitdelen.Ik wens Jullie een fijne en een gezellige donderdag toe en velen hebben van gisteren reeds een verlengd weekend beet.Geniet van Jullie donderdag en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag Nancy.Hopelijk wordt Biden preident.

    12-11-2020 om 10:42 geschreven door JVG


    een aangename dag
    Image Hosted by uploader.be

    12-11-2020 om 07:54 geschreven door noella


    11-11-2020
    . . .

    Ik denk dat iedereen wel blij is dat Trump binnen afzienbare tijd gedaan heeft met rare streken uit te halen, ik hoop maar dat hij de overgang niet bemoeilijkt zodat Biden kan beginnen met alles weer recht te trekken wat die andere man heeft verdraaid of verkeerd gedaan want daar is wel een hoop werk aan.  Maar ik vind het toch fijn dat ook anderen zo reageren als ik denk en dat het eindelijk eens gedaan is met dit individu, al kan hij inderdaad nog veel in het honderd doen lopen eer het zover is !

    Nog een fijne feestdag gewenst en morgen is er weer een dag, geniet ervan !

    11-11-2020 om 15:08 geschreven door Chris


    dag Natoken

    Ik hoop echt dat Amerika het met Biden getroffen heeft, want slechter dan met Trump kan het niet meer...Ik denk niet dat er een president geweest is die zo belachelijk gemaakt is als deze...dit gezien de vele filmpjes die ik deze week, na de verkiezing, toekreeg.

    Je was waarschijnlijk ook al aan het afvragen waar ik ganse tijd zat, maar een lumbago heeft hier deze week (en nog) heel wat roet in het eten gestrooid...vandaar mijn afwezigheid op de blogjes...

    hele lieve groet en maak het goed he Nancy 

    ddhs7a0c72ao.jpg

    11-11-2020 om 13:01 geschreven door Klaproosje


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
    tia1htrd02yrf.gif

    Goedemorgen lieve vrienden.Vandaag 11 november.Wapenstilstand.Einde van de oorlog 1914 - 1918.We herdenken de vele mensen die voor ons gesneuveld zijn.In vergelijking bij gisteren zou het vandaag zo goed als droog blijven bij zo een 14 graden en het zonneke is steeds welkom.Hopelijk kan ik mijn blogronde zonder problemen afwerken wat gisteren het geval niet was.Ik kreeg half in de voormiddag een appelflauwte zoals ze bij ons zeggen en ik heb dan een paar uur rust genomen en ook diep geslapen.Ik wens Jullie een fijne en een gezellige woensdag toe en blijf uiterst waakzaam en gezond want de besmettingen en ziekenhuisopnames dalen terug,doch de overlijdens nemen nog steeds toe.Geniet van deze mooie midweek en het wordt terug een ideaal wandelweer en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos. Heel mooi geschreven Nancy.

    11-11-2020 om 09:36 geschreven door JVG


    Wapenstilstand
    Image Hosted by uploader.be

    11-11-2020 om 07:51 geschreven door noella


    toch onwaarschijnlijk hoe zo'n kadet als Trump met alles weg komt ...

    z8j9zag3.jpg
    leven in harmonie met de natuur
    niet iedereen benut die kans
    maar toch het proberen waard  
    liefs meeuw

    11-11-2020 om 07:00 geschreven door meeuw


    Goede morgen Natoken

    Hihihihi heel mooi geschreven ,, maar een ding is zeker den Trump blijft wie hij is . we zullen zien wat het zal worden he ,, dat is altijd afwachten net al hier ook .

    Wapenstilstand ,, Het gevaar is niet buiten, maar binnen in een mens. We zullen steeds en alles herdenken ,, groetjes Ingrid .
    dsf2dui.jpg

    11-11-2020 om 06:20 geschreven door Ingrid


    10-11-2020
    hahaha

    ik durfde het niet op mijn blog ztten , maar nu jij ook grapjes maakt , kan ik het toch niet laten  

    .9lhkbq3otkfn.jpg  

    10-11-2020 om 16:34 geschreven door ani


    DINSDAGGROETJES !!! De regen zullen we er moeten bijnemen !!!!
    i75aw8.jpg

    Goedenamiddag lieve vrienden.Na deze prachtige dag van gisteren denk ik dat mijn terrasstoel zal onbezet blijven deze namiddag.Het weer wordt onstabieler en frisser en een regenbui is vandaag niet uitgesloten,doch we halen toch nog een 14 graden.De coronacijfers blijven verder dalen alzowel de besmettingen en de ziekenhuisopnames,daarentegen liepen de overlijdens terug op.Doch er is hoop met het vaccin van Pfizer dat 90% bescherming zou geven,doch het wordt nog verder uitgetest op veiligheid en moet dan ook nog goedgekeurd worden.Ook andere vaccins hebben bijna hun derde fase afgerond.Normaal duurt dit alles veel langer,doch er is nu heel veel samengewerkt en dit is wel een dik voordeel.In vele gevallen weten er twee meer dan een.Hopelijk kunnen we dan volgende zomer een beetje normaler gaan leven en kunnen de ziekenhuizen weer hun normale praktijken uitoefenen want nu worden niet dringend ingrepen op de lange baan geschoven.Ondertussen is het hier reeds beginnen regenen en hopelijk wordt het geen veregende dinsdag en komt het zonneke ons ook nog eens begroeten.Met een regenjas zal het vandaag wel lukken om een stevige wandeling te maken.Hou het ondertussen veilig en gezond want we zijn terug op de goede weg en hopelijk houden we het zo,zodat we nog een beetje Kerstmis zouden kunnen vieren en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos. Ik ben laat Nancy.Ik heb terug een paar uurkes moeten rusten na een plotse vermoeidheid,doch ik ben terug.Fijne dinsdag nog.

    10-11-2020 om 14:13 geschreven door JVG


    Goedemiddag

    1j3v8rl92jsz.jpg

    Wens u nog een prachtige herfstdag vandaag
    Dirk

     

    10-11-2020 om 12:42 geschreven door 't Vosken


    TRUMP

    Een goeie maar helaas waar!

    wsruiq5nhaue7.jpg

    10-11-2020 om 10:17 geschreven door Maarten


    mooie dag
    Image Hosted by uploader.be

    10-11-2020 om 07:54 geschreven door noella


    fijne dinsdag
    animaatjes-dinsdag-03256.gif
    Tussen vriendschap en een roosje is
    er een heel groot onderscheid.
     Rozen bloeien slechts een poosje,
    maar vriendschap duurt een eeuwigheid.
    Veel liefs van Freddy en Patty

    10-11-2020 om 03:09 geschreven door Patty en Freddy









    Laatste commentaren
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe (Jos Vande Ghinste)
        op
  • hopelijk wat zon vandaag ! (meeuw)
        op
  • Dag Natoken ,, (Ingrid )
        op
  • DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • haha , lijken me allemaal wat ---- en rood is zo hebberig ? dus geen drankjes voor mij ---smile ! wel blij dat het gisteren hier een bijzonder mooie dag was !! vandaag weer regen (ani)
        op
  • Dag Natoken (Monique)
        op
  • Hezký večer. (flora173)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!