Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    04-04-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En we geraken stilaan weer in onze routine...

    Zoals jullie lazen, zijn we op Pasen thuisgekomen zonder regen weliswaar maar wat de Paaseieren in onze tuin betrof... nada, nougabollen! Er is dus geen gevaar dat we het aan de lever krijgen door teveel chocolade  te eten

    Eindelijk heb ik wat tijd om hier orde op zaken te stellen en straks een paar trouwe bezoekers een goeie dag te gaan zeggen. Na drie maanden weggeweest te zijn dan weten jullie dat er hier hopen werk liggen en niet alleen met het beetje was dat we nog meegebracht hebben. Eerst moest de stapel post afgehandeld worden alsook de betalingen en dat is een minder aangename thuiskomst.

    Op maandag ,tweede Pasen dus, hadden we de jaarlijkse bijeenkomst met klasgenoten die  de humaniora in 1963 bye bye zegden. Door corona verloren we een jaar samenkomen vandaar dat we dit jaar onze 60ste bijeenkomst vierden. Het was weer gezellig en de humor van toen hangt er nog steeds in! Daarom dat ik die extra 300km er nog maar eens bij nam want naar de "Vlaanders" rijden is 150km heen en terug!

    Op dinsdag moest ik met mijn auto naar de schouwing! Mijn bakje werd weer goegekeurd en we kunnen samen weer een jaar verder tuffen!

    Gisteren was de dokterscontrole die ons altijd wacht na onze vakantie. Vandaag moet ik een gat vinden om Tony zijn auto te kuisen want morgen heb ik geen tijd nl blogbijeenkomst met een paar blogvriendinnen. Dat is altijd zo op de eerste vrijdag van de maand hoewel het soms plannen is om er nog een paar bijeen te ronselen. Tsja ouder worden en andere sores zorgen ervoor dat die bijeenkomsten niet meer zo evident zijn.

    Waarom die wagen persé moet gekuist worden? Zaterdag vieren mijn zus en schoonbroer dat ze 60 j getrouwd zijn en daar kunnen we toch niet met een vuile reisauto aankomen... en dan zit die eerste week thuis er weer al op .

    Ik heb al even buiten gekeken en wat ik zag daar ben ik ook een paar weken zoet mee als het weer ooit eens keert. De vele regen heeft ons terras groen gemaakt en de oprit is ook aan een drukspuitbeurt toe....en dan heb ik het nog niet over de bloementuin. Dus mijn komende weken zijn al goed gevuld.

    Voilà nu weten jullie dat we terug zijn en dat we ons nog niet direct zullen vervelen.

    Aan iedereen een hartelijke groet!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (25)

    11-04-2024
    Aan iedereen een gezellige donderdag en stillekes sluipt het weekend dichterbij !!!!!
    oie-117574-IUt-XIr-RW

    Goedemorgen beste vrienden.Tis weer triestig buiten want hier is het terug aan het regenen en neem er dan ook nog de felle wind bij.Niet te doen - Rain go away want we hebben er reeds genoeg gekregen.Spijtig dat ik zo vroeg moet opstaan voor de verpleegster,anders lag ik nog onder de wol.Gisteren was het terug een mooie lentedag en na het middageten heb ik bijna de ganse namiddag op mijn terras gezeten en van winkelen en wandelen is er niks van in huis gekomen en dat winkelen zal nu wellicht voor deze namiddag zijn.Tot nu toe is het ook maar een triestige Paasvakantie geweest en de Kortrijkse Paasfoor had ook liever beter weer gezien.Dan zullen we ons maar binnenshuis moeten amuseren en geduldig wachten tot morgen want dan zou er beterschap komen tot en met het weekend.Ik wens Jullie een gezellige donderdag toe en dit met vele lieve en hartelijke regengroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne donderdag Nancy.Het is terug singing in the rain en dit reeds de ganse morgen.Wij willen zon en nog eens zon.Ja vanaf morgen,wellicht 3 dagen en dan 10 dagen regen en wind.Dat weer is niet meer normaal.Gelukkig hebben we het anders goed.Men zit steeds te lkagen in Belgie,maar ze moeten maar eens wat cerder gaan waar oorlog is,dan zullen hun monden gesnoerd worden.Ik wens Je een gezellige donderdag toe en deze avond op het puntje van Je stoel.Is bijna aan vervanging toe zeker dat puntje.

    11-04-2024 om 09:39 geschreven door Jos Vande Ghinste


    10-04-2024
    Gezellige woensdag

    Het-wordt-lente De temperaturen lopen op en de natuur komt uit zijn winterslaap Het wordt lente. Groetjes van Jan en Elena pps

    10-04-2024 om 12:10 geschreven door Jan en Elena


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne midweek toe
    oie-1081954e-EDM7-OHQ

    Goedemorgen lieve vrienden.We krijgen vandaag terug een prachtige zonnige lentedag.Het blijft droog en de wind vandaag is te verwaarlozen.Wat zou het kunnen zalig worden deze namiddag op mijn terras.Ik wens Jullie een heel zonnige midweek toe en dit met vele lieve groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Geniet van deze mooie midweek Nancy.Vandaag krijgen we een ganse dag zon en dan ook nog zonder bijna wind.Het zal genieten worden op mijn terras en Geniet er ook maar van want wat viamientjes erbij kan zeker geen kwaad.Enjoy.

    10-04-2024 om 10:09 geschreven door Jos Vande Ghinste


    wens jou een kleurrijke dag !

    1.jpg
    eenvoudigweg gelukkig zijn
    vraag het aan een kind
    hoe het moet zijn  ...
    liefs meeuw

    10-04-2024 om 07:30 geschreven door meeuw


    09-04-2024
    DINSDAGGROETJES !!! Maak er een gezellige dag van lieve blogvrienden.
    oie-98335-QE1j2-HU4

    Goedemorgen beste blogvrienden.Er staat een blauwe hemel en hier schijnt de zon,maar de wind blaast bij momenten alles weg.Gisterenavond kwam die wind ook opzetten met regen en gedonder.Gelukkig heeft het niet lang geduurd en ik heb zelfs 5 uur aan een stuk geslapen wat heel uitzonderlijk is voor mij en zelfs geen 2 minuten wakker gelegen.Buiten de wind krijgen we vandaag een mooie maar veel koudere dag vandaag want we moeten het doen met een daling van een kleine 10 graden,doch vanaf vrijdag zal het warmer worden en we krijgen zelfs een mooi weekend.Ik wens Jullie een fijne dinsdag toe met veel kans dat het tamelijk droog zal blijven.Een bui tussenin is wel nooit ver weg met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvroend Jos.Fijne dinsdag Nancy.Hier heeft het gisterenavond om 10 uur geonweerd.Felle rukwinden,met zware regen en een paar donderslagen,die laatste hebben nier lang geduurd en wat Anderlecht betreft is het de fout van Riemer volgens mij.Hij moest zeker gestart hebben met de aalvlugge Amuzu op links en Dolberg in punt.Het was een wedstrijd waar hij hopelijk veel geleerd heeft.Op anderlecht zal het zeker een andere wedstrijd worde.Geniet van Je dinsdag die ekel kan verpest worden door de wind doch we evolueren vanaf vrijdag terug naar het betere weer en nu zou het weekend wel eens mooi zijn.

    09-04-2024 om 09:05 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Dag Natoken ,,

    Het is normaal als u na 3 maanden weer thuis komt dat er veel werk is Natoken, ,doe dat maar rustig aan ,, en natuurlijk als het dan eens mooi weer is gewoon even genieten dat is hier toch maar zeldzaam hihihi u komt er wel alles op zijn tijd he toch bedankt voor het vriendelijke bezoekje ,,

    9-4-2024
    Goede morgen en een fijn dagje kom ik u wensen ,, ook kom ik graag eens op u blogje kijken en u zeker het beste wensen ,, laat het u goed gaan en geniet van wat u gaat doen vandaag . ,, groetjes van mij Ingrid .

    09-04-2024 om 07:20 geschreven door Ingrid


    08-04-2024
    Groetjes van mij
    Spring-garden-Annie
    Na een mooi weekend beginnen we weer aan een nieuwe week

    08-04-2024 om 17:22 geschreven door annie


    Fijne week kom ik jou wensen lieve Nancy....
    NAAMLOOS7.png

    Na ziek te zijn geweest, ben ik eindelijk terug, gisteren
    ben ik met wat blogjes begonnen. Veel dank dat je mij toch
    bleef bezoeken, zoiets waardeer ik echt. Hartelijke groetjes
    van Rebecca, je blogmaatje en laat het je smaken. xxx

    thumbnail-45.png
    Lag hier plat toen ik dat las van je wasmachine, maar Nancy toch....smiley-laughing.gif
    Hopelijk is alles goed mee gevallen met je zus haar Trouwdag.
    En ja, ik herinner mij dat jullie jaarlijk zo'n feest houden, moet wel
    leuk zijn om in contact te blijven met elkander.

    Nancy, AUB zeg !!!! Voel je zeker NIET schuldig, het is toch
    normaal dat je nu zoveel werk hebt, je blogje is maar een
    hobby en zeker geen verplichting.
    Ben hier ook de hele week niet geweest, maar was er
    echt te ziek voor,"De wil is er, niet de kunde". smiley-frown.gif
    Nog veel courage met AL je werk Nancy en doe het op je eigen
    tempo en luister naar je lichaam, want je bent
    geen "jonge blomme" meer, wat je soms eens vergeet !!!! smiley-wink.gifsmiley-kiss.gif

    08-04-2024 om 10:11 geschreven door Rebecca


    Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
    oie-873134-Hn-Zw-HT7j

    Goedemorgen lieve vrienden.Het Paasverlof is alweer in de helft voor de schoolgaande jeugd maar ook voor vele ouders die een skioord of een warme bestemming gekozen hebben.Buiten die klucht van zaterdag was het gisteren een mooie dag en kon de zon vrijuit schijnen maar een gure wind deed men naar beschutting zoeken.Ook vandaag verwacht ik een zonnige dag met veel minder wind en we leunen terug aan tegen de 20 graden.Gisteren speelde KRC.Harelbeke 1 - 1 gelijk tegen Olsa Brakel en we kunnen ons nog steeds redden.Anderlecht darentegen moest het onderpit delven tegen een beter spelend Club Brugge.Ik wens Jullie een mooie maandag en een goede start van weerom een kersverse nieuwe week toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne maandag Nancy en ik wens Je een mooie maar wel een gezonde nieuwe week toe.

    08-04-2024 om 09:28 geschreven door Jos Vande Ghinste


    je heel wat werk als je thuiskomt van jullie vakantie Natoken
    Welkom bij Mariska

    Bloemen zijn de ogen

    waarmee de natuur ons aankijkt

    "Gerhard Uhlenbruck"

    Een mooie nieuwe week,en welkom terug Natoken

    Lieve groetjes Mariska

    08-04-2024 om 09:24 geschreven door mariska


    een kleurige lentegroet !

    846e04c3bcaf33eabeff0fdbdca600ec-1-xxxxxx.jpg
    wens jou een heel fijne nieuwe week
    zoals die bloem
    geniet van al wat mooi is
    rondom jou   !
    liefs meeuw

    08-04-2024 om 08:39 geschreven door meeuw


    07-04-2024
    hey Nancy

    thuiskomen, en al direct een karrevracht aan werkjes hebben...leuke en minder leuke...kan me voorstellen dat je wel weet waar je tijd in te steken...het vraagt ook allemaal wat meer van ons om alles gedaan te krijgen...en een mens wordt zeker niet vrolijk als je ziet wat een werk de tuin op die enkele maanden tijd gegeven heeft...een beetje warmte en daarbij  regen zorgt ervoor dat je snel een oerwoud hebt...het gras groeit enorm en het onkruid vraagt ook geen toestemming om te mogen komen tussen al de planten...

    Hopelijk hebben jullie gisteren, zaterdag dus, een fijne dag gehad op het feest voor de 60ste huwelijksverjaardag van je zus...het weer zat in elk geval al heel erg mee en ik denk dat heel wat mensen blij zouden zijn moesten we wat meer zo'n dagen krijgen...elke dag 20 graden...dat zou al zalig zijn, is het niet?

    blij dat je weer veilig thuis bent...

    lieve avondgroet en dikke virtuele knuffel 

    een-lieve-groet.jpg

    Groei, geniet en geef.
    Lach, laat gaan, relax en leef,
    Straal met je aanwezigheid
    en blijf vooral jezelf
    Altijd!

    07-04-2024 om 17:43 geschreven door Klaproosje1


    Dag Nany ja je bent druk bezig maar goed dat je rust hebt gehad nu kan je er weer even tegen he

    Welkom bij powerpoint Roosje

    Vrienden tel je niet op je vingers van je hand,

    maar diep in je hart.

    wens jullie een fijne dag

    Lieve groetjes Roosje

    07-04-2024 om 13:19 geschreven door Roosje


    Goedemorgen

    Engeland.jpg

    Zaterdag was in de middag heel zonnig tot 24,3 graden
    De zondag begin alweer heel goed de zon is er al vroeg.
    Met mijn arm gaat niet nog niet veel beter heeft tijd nodig.
    Kan niet de muiswerken op de PC ( misschien toch een muisarm)
    Iedereen nog een hele fijne zondag
    gr. Dirk

    07-04-2024 om 09:39 geschreven door Dirk


    Zonnige zondagsgroetjes voor al mijn blogvrienden !!!
    oie-775546v-YPe2-CAU

    Goedemorgen beste blogvrienden.Ik denk dat we vandaag beter weer zullen krijgen dan die sterk overroepen lentedag van gisteren.Het enige positieve voor mij was de temperatuur.Ik ben om 11u30 op mijn terras gaan zitten en na 10 minuten heb ik een dikke trui aangetrokken voor de hevige wind en de felle windstoten en ik ben dan na een kwartier naar binnen gegaan want het was niet te doen.De lucht is nooit zuiver geweest en de zon had er veel moeite mee en het Saharazand is ergens blijven steken.Voor mij hoeft zo geen lentedag meer en de propaganda om de mensen naar de kust te jagen heeft dik aangeslagen en Je moet maar de reacties lezen op de sociale media van de zeegangers.98% is boos en waren liever thuis gebleven.Vandaag zal het een betere dag zijn dan gisteren met een ietske minder wind zonder windstoten hier in het Westen.Ik wens Jullie allen een mooie en een zonnige zondag toe en voor mij zal er deze namiddag spanning in de lucht hangen want KRC.Harelbeke speelt om 15 uur thuis tegen Olsa Brakel en bij verlies zijn we veroordeeld te degraderen.Ook duim ik voor Anderlecht op Club Brugge maar dat de beste mag winnen.Vele lieve en hartelijke lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zondag Nancy en hopelijk vandaag een betere dag dan gisteren.

    07-04-2024 om 09:36 geschreven door Jos Vande Ghinste


    06-04-2024
    Hallo lieve Natoken fijn weekend gewenst xxx
    LIEF-KIND-MET-KUIKENTJE.gif

    06-04-2024 om 18:17 geschreven door Lenie


    ja wadde

    ja wadde , jij bent precies de vliegende hollander ---smile --zo druk , jij hebt ginder veel energie opgedaan ? ! overdoe je niet he , want anders ----
    bij mijn glorie in het uiterste zuiden dan hebben ze regen gehad ---zoveel dat het wel een meter hoog stond voor de deur = daar WAS een soort buffer , waar ze nu aan t bouwen zijn , stom , maar ja , t brengt geld in de stadskas zeker --- ?? momenteel ligt het stil , de hele buurt heeft geprotesteerd , vooral die met de garages onder het huis ---- allee , ben blij dat je terug bent !

    istockphoto-1439537624-612x612

    06-04-2024 om 12:39 geschreven door ani


    Dank da je de zon meebracht!
    Maarten-nieuw.gif

    06-04-2024 om 11:55 geschreven door Martin


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
    oie-675857e-LZ8g-DSn

    Goedemorgen beste blogvrienden.Het weekend is begonnen met een zonneke dat nog steeds hinder ondervind van een hoge lichte bewolking,doch ik twijfel er niet aan dat het uit de wind een heerlijke zaterdag zal worden.Van mij mag het eens echt warm zijn vandaag.Heerlijk met een open schuifraam en de wind waait 4 beaufort uit de goede richting zodat het deze namiddag zalig zal zijn op mijn terras.Maar het mooie liedje zal niet lang duren.Morgen wellicht nog een redelijke lentedag en dan terug maar hopen op een volgende lente uitbraak.Deze voormiddag zal ik efkes een uurke bloggenland verlaten om naar de vleeshalle te rijden naar Stasegem,begin Kortrijk.Ik wens Jullie een heel zonnige zaterdag toe en dit met vele lentegroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zaterdag Nancy.Ik versta Je wel want als ik op verlof was vorige zomer heb ik geen enkele keer geblogd.Je leeft in een andere sfeer en kameraden.Met mij gaat het niet goed en de dokter probeert een evenwicht in mijn medicatie te vinden.Ik ben 3 kgr.afgevallen deze week en ik weeg nu nog steeds 88 kgr en ik ben maar 1m59 groot.Dus mogen er nog veel kilos weg en zal ik me wellicht beter voelen,zeker voor mijn knieen en mijn gewrichten.Ik kon nog nauwelijks mijn kousen en schoenen aandoen.Ik sukkel ook terug met een onsteking onder de grote linkse teennagel en die wordt verzorgd door de verpleging.Ja op 25 mei word ik 80 en dit geeft me een dubbel gevoel.De hemel danken dat ik er 80 kan worden en ja de andere kant van de medaille is niet zo leuk als ik zo op het kerkhof eens rondloop en ik weet dat voor 14 jaar de hartspecialist me een levensverwachting gaf vab 75 tot 77 jaar en ik word er bij leven en welzijn 80.Geniet van het betere weer en hopelijk tot morgen. ..

    06-04-2024 om 08:57 geschreven door Jos Vande Ghinste


    geniet van je weekend !

    unnamedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg
    geniet vandaag
    wacht niet op morgen
    het leven zal een stukje mooier zijn
    met dat beetje zon   !
    liefs meeuw

    06-04-2024 om 06:14 geschreven door meeuw


    Dag Natoken,,

    Eerst en vooral bedankt voor u bezoekje ,, en natuurlijk is dat te begrijpen Natoken ,, dat u het druk hebt als u net bent thuis gekomen,, en als u op vankantie bent moet u er zeker van genieten ,, er is zeker niks om u schuldig over te voelen ,, gewoon genieten zeg ik altjd ,, geniet zeker maar even vandaag want hier blijft die zon maar voor een dag ,, pfffff

    6-4-2024
    We starten het weekend met een prachtige dag , zo hebben ze ons toch beloofd , ik kan u alleen maar zeggen geniet ervan want lang zal dit niet duren ,, toch een fijne zaterdag gewenst groetje Ingrid .

    06-04-2024 om 06:05 geschreven door Ingrid.


    05-04-2024
    geniet van je dag Nancy !

    girl-summer-hair-time-sunset-sunshine-2048x1365.jpg
    we krijgen een zomers prikje
    iedereen wacht daar op
    zal er alvast van genieten   !
    liefs meeuw

    05-04-2024 om 14:06 geschreven door meeuw


    Dag Nancy wij hebben hier ook nog nooit zoveel regen gehad , je blijft onkruid in je tuin plukken

    6c2c9017e46f0c6221d9a31f4ba2cc45

    We krijgen een warm weekend geniet ervan ,

    05-04-2024 om 13:59 geschreven door Tiny en Ans


    Goede morgen lieve vrienden.Het is vrijdag vandaag.We naderen het weekend !!!!!
    oie-57522-H9pm-LBAY

    Goedemorgen beste vrienden.Eigenlijk zou ik vandaag niet mogen bloggen.Ik heb me verslapen en ik zie nauwelijks uit mijn ogen,ook deels door allergie van de vele pollen.De verpleegster was hier klop om 7 uur en ik had slechts 15 minuutjes om me te kleden,ne kattewas te doen en mijn medicatie in te nemen.Ik voel me nu als een pas opgewonden wekker.Ik zal zien waar ik uitkom maar ik zal zeker op bezoek komen bij de mensen die vandaag langs komen en let vooral niet op mijn schrijffouten want ik moet om de haverklap mijn ogen droog maken en nies om de haverklap.Ik wens Jullie een mooie vrijdag en iedereen verlangt naar morgen,natuurlijk ikzelf ook doch ik denk niet met die felle wind en het Saharazand dat het geen perfekte zaterdag zal worden.Ik hoop uit het diepste van mijn hart van wel en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne vrijdag Nancy.Geniet van een beter weekend.

    05-04-2024 om 09:50 geschreven door Jos Vande Ghinste


    04-04-2024
    Heerlijk om bij te lezen!

    En tussendoor even gelachen met vorig logje!

    Maarten-nieuw.gif

    04-04-2024 om 11:33 geschreven door Martin









    Laatste commentaren
  • Ik zou het groene flesje kiezen (nadia)
        op
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • Dag Nancy geef mij maar een glas koel bier , ik hoef ook niet meer jonger te worden in deze klote tijd , ( we gaan naar een derde wereldoorlog toe ) (Tiny en Ans)
        op
  • Dag Nancy zou kiezen voor 10 jaar jonger (Roosje)
        op
  • Drankje (Martin)
        op
  • dag Nancy (meeuw)
        op
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op
  • mooie nieuwe maand ! (meeuw)
        op In mei leggen ....
  • Geniet alhoewel met voorspellingen weet je nooit! (Martin)
        op In mei leggen ....
  • Dag Natoken ,, (Ingrid )
        op In mei leggen ....
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!