Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (560)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    14-06-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik ben er klaar voor

    Voilà we kunnen weer verder. Het volk heeft zondag gesproken en de “nobelen” zitten vanaf vandaag samen om te onderhandelen. Wordt het een lichte bevalling of een olifantendracht... de tijd zal het ons vertellen.
    Op TV en in de media werden we een paar weken overdonderd met discussie en "vragen panels" ivm de verkiezing. Alles draaide om de welles nietes stem van de kiezers. Sommigen vonden er een antwoord en anderen zaten na elke uitzending nog meer in dubio…

    Intussen is de periode aangebroken waar ze op de TV zenders voor de zoveelste keer de herhalingen terug uit het stof halen (als die de kans gekregen hebben om bestoft te geraken!) want veel programma’s lopen naar hun zomerpauze toe .
    Maar er is een optie .
    Wil je die herhalingen niet zien maar toch je broek verslijten voor de buis, dan kan je de 2 volgende maanden ook kiezen voor sport. Voetbal, atletiek en wielrennen staan te trappelen om terug in de picture te komen en het scherm te domineren tot spijt van wie het benijdt en groot jolijt van anderen waaronder yours truly! Niets nieuws onder de zon als ik zeg dat ik me aansluit bij de tweede groep.

    Mijn voorzetten en strafschoppen heb ik geoefend, mijn kuiten zijn gesmeerd om bergen te beklimmen en de zuurstoffles ligt klaar. De zandbak is klaar om springend het beste van mezelf te geven en mijn "armzwengel" belooft veel voor het discuswerpen…. Virtueel draag ik dus mijn steentje bij.
    Nu de zomer toch uitblijft, heb ik mijn plaats voor het scherm al geboekt, de drank besteld, de stem geoefend om iedere vuvuzela te overstemmen.
    IK BEN ER KLAAR VOOR .
    Laat de bal maar rollen en de fietsen bollen!!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    17-06-2024
    Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!!
    oie-1781933-HXCRFofr

    Goedemorgen beste vrienden.Na het herfsachtige weekend blijven we vandaag en de volgende dagen in het zelfde bedje ziek.Deze morgen gingen mijn ruitenwissers weg en were en meer moet ik er niet veel over zeggen.Het blijft inmiddels een heel triestige bedoening zeker voor de boeren die van de natuur moeten leven.Het is nu zo en we kunnen het enkel maar ondergaan.Toch wens ik Jullie een goede en een gezonde start van deze nieuwe week toe.Deze avond spelen onze " Rode Duivels " om 18 uur hun eerste wedstrijd in de Europacup tegen Slovakije.Hopelijk nemen onze Duivels een goede start en mogen we de drie puntjes binnen rijven en dit met vele lieve en sportieve groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne duivelse maandag Nancy.Hopelijk halen onze Rode Duivels een mooi resultaat om de kritikasters de mond te snoeren.Tis hier altijd iets.Tedesco heeft van zijn 10 wedstrijden nog geen enkele verloren.Hier in Belgie loopt het de spuigaten uit zo is het hier in de politiek ook.Zet U maar om 6 uur op het puntje van Je stoel en ik zou het fijn vinden dat Maxime Decuyper speelt ik ben niet voor Brugge maar ik ben wel fan van hem want dit wordt een hele grote speler en voor Skov Olsen heb ik ook een boontje.Groetjes en hopelijk de drie puntjes.

    17-06-2024 om 10:06 geschreven door Jos Vande Ghinste


    mijn pc protesteerde vanmorgen ...

    stunning-lady-pink-dress-poses-rays-morning-sun-1304-4767.jpg
    wens jou een kleurrijke dag vandaag
    met wat zon er bij
    samen houden we er de moed in  !
    liefs meeuw

    17-06-2024 om 09:13 geschreven door meeuw


    Dag Natoken ,,
    17-6-2024
    Goede morgen Natoken dat ze die lek maar eens snel dicht maken ,, en plaats maken voor volle zon ,,op deze alweer de eeste regendag van de week ,, we zullen nog een beetje geduld moeten hebben voor beter denk ik ,, maar toch een aangename dag gewenst Met een vriendelijke groetje erbij van mij Ingrid .

    17-06-2024 om 07:08 geschreven door Ingrid.


    16-06-2024
    Nancy, wij storten ons op onze boeken.

    aa-23

    16-06-2024 om 18:57 geschreven door eddy meuris


    Goedemiddag blog vrienden

    bank.jpg

    Het weekend zit er bijna alweer op, het is weer zo voorbij..
    Morgen starten weer met goede moed aan een nieuwe week.
    Ga het beste maar van maken, ieder doe dat op zijn eigen manier.
    Wens iedereen nog een fijne week
    gr. Dirk

    16-06-2024 om 14:03 geschreven door 't Vosken


    . . .

    Eigenlijk als ik eerlijk mag zijn, dan kan ik een mooie voetbalmatch ook wel smaken, ik wil kunnen genieten als ik naar voetbal kijk en niet gestoord worden.  Maar dat wil niet zeggen dat ik ondertussen niet met iets anders bezig ben.  Ik kan moeilijk gewoon stil zitten voor de tv, ik wil telkens wat te doen hebben, al is het gewoon een knabbeltje of gewoon iets drinken, veel moet dat niet zijn maar dat breekt de spanning en ja, we zien wel, al is het dan wel mooi weer, als het voetbal is, dan kan je me ook buiten wel vinden, soms voor een wandeling want ik zit niet de ganse dag opgesloten, ik ben vaak even uithuizig en dan is het soms alleen wel voor boodschappen maar die moeten ook gedaan worden hé.

    We zien wel hoe we onze tijd doorbrengen in het zomerseizoen, ik neem in ieder geval hier en daar een serie op die me aan staat en daarna ze even bekijken en als het me bevalt, dan blijven we zien maar alleen tijdens de avonden, ook al kunnen die wel mooi zijn, al hebben we daar tegenwoordig niet zoveel meer van gezien, van dat mooie . . . !

    16-06-2024 om 12:31 geschreven door Chris


    Aangenaam bijgelezen!
    Maarten-nieuw.gif

    16-06-2024 om 11:31 geschreven door Maarten


    hey Nancy

    ik ben eindelijk terug op ronde, door bezoek 2x vroegtijdig moeten afhaken en dus niet bij iedereen die ik wou aanschrijven geraakt.

    Je kan het zo mooi beschrijven...idd, laat die nobelen maar hun werk doen en zien dat ze er zo snel mogelijk uit geraken...hoe je het ook draait of keert, ze doen toch allemaal hun goesting en wij zitten ermee...met bang hart kijk ik naar de toekomst voor onze kleinkinderen...

    en ja op tv heb je tegenwoordig de keuze, ofwel kijk je voortdurend naar de herhalingen, ofwel zit je de ganse avond chips te eten of te nagelbijten van de spanning op wie er nu gaat winnen met het voetbal   ..nu...niet direct voor alle wedstrijden maar zeker en vast die met de Rode Duivels...

    en zo te lezen ben je zeker en vast "in form" om virtueel mee te doen met alle sporten in je regio

    heel fijn weekend Nancy en warme groet (zo vergeten we even dat ellendige weer) 

    een-lieve-groet.jpg

    Groei, geniet en geef.
    Lach, laat gaan, relax en leef,
    Straal met je aanwezigheid
    en blijf vooral jezelf
    Altijd!

    16-06-2024 om 11:20 geschreven door Klaproosje1


    Bedankt voor jou bezoekje Natoken groetjes van Jeannine en Sylvain.
    cooltext460367104897670

    16-06-2024 om 10:22 geschreven door sylvain


    Regengroetjes op zondag !!! Maak er toch een gezellige rustdag van !!!
    oie-168958r-PFi-YSTG

    Goedemorgen beste vrienden.We zullen vandaag maar eens onze paraplu uithalen want ik zie dat het regent.Grijs is de lucht en nat zijn de straten.Niet getreurd want deze namiddag komt de zon toch even piepen aan de kust en in het Westen van het land doch het zal toch geen dag worden die zo een beetje op de lente gelijkt want die heeft haar visitekaartje op zak gelaten hopelijk tot volgend jaar.Straks is de zomer aan zet en ik hoop dat we met zijn allen mogen juichen.Voor vandaag wens ik Jullie een rustige en een sportieve zondag toe en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en verdorie dienen kleine is toch met mijne moto weggereden.Fijne zondag Nancy.Het is toch intriest.Het is nu reeds 9 maand dat het regent en koud is.IK zit hier met overal pijn in mijn gewrichten en nu vooral mijn schouders en mijn beide knieen.Hopelijk betert het want anders worden wij allen invaliden en mogen we ons een rollator aanschaffen.Geniet van Je zondag en het voetbal en deze namiddag staan de Hollanders tegenover de Polen.Met een koffietje en een pateeken zal het ook wel gezellig zijn.

    16-06-2024 om 10:00 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Dag Natoken,,

    Er zullen er veel in hun noppejs zijn met al die voetbal ook mijn manntje ziet dat graag eens , ik niet maar er zijn andere leuke dingen die we kunnen doen he Natoken,, jammer dat het weer niet mee zit maarja misschien komt dat nog wel ,, we blijven hopen ,, geniet ervan en hou u zeker goed samen ,,

    16-6-2024
    Fijn zondag gewenst ,, een dagje om een beetje uit te rusten en dingen doen die u plezier opleveren ,, laat het u goed gaan ,, met een groetje Ingrid .

    16-06-2024 om 07:36 geschreven door Ingrid.


    15-06-2024
    Lieve groetjes

    Ik ben geen sportkijker, mijn man voetbal, en die herhalingen moet niet van mij, en fietsweer is het ook niet echt, blij dak mijn pcke heb en crea's kan maken

    Coffee-Break-Annie
    Geniet van je weekend, ook al is er wind en regen, en af en toe ook de zon.

    15-06-2024 om 14:49 geschreven door annie


    Ik wens al mijn blogvrienden een fijne zaterdag en een prettig weekend toe.
    oie-15839645-Hxwv4e

    Goedemorgen beste blogvrienden.Gelukkig was er een felle wind die me nog op tijd naar Bloggenland heeft geblazen.Alle mensen smachten naar zon, doch er word bijna steeds over die regen en het slechte weer geklaagd en gepraat en vandaag zal het niet anders zijn want we kunnen zo een beetje van alles krijgen behalve warmte.Gelukkig is er voor de liefhebbers de Eurocup.Gisterenavond zagen we een sterk Duitsland tegen een zwakke Schotse ploeg en ze lieten zien dat de Schotten niks dragen onder hun kjilt.Dat moet maar fris aanvoelen.We zullen wel wat opklaringen krijgen maar niet om van te genieten.Dus maak er toch maar een gezellige zaterdag van elk op zijn eigen manier en vandaag zijn er terug 3 voetbalwedstrijden op de buis.Dus keuze op sportgebied genoeg en dit met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jullie blogvriend Jos.Fijne zaterdag Nancy.Prachtige doelpunten van Duitsland tegen een erg zwak Schotland.We kijken reeds uit naar de Belgen maandag.Fijn sportweekend gewenst.

    15-06-2024 om 10:20 geschreven door Jos Vande Ghinste


    goeiemorgen

    dus dat kwakkel weer is goed voor de sorters zoals jij , GENIET ERVAN ? IK KRUIP WEL IN EEN HOEKJE OF ALS IK GELUK HEB KOMT VRIENDIN SCRABBLEN !

    15-06-2024 om 10:13 geschreven door ani


    Prettig weekend

    Kameleondorp-Terherne Nostalgie van onze jeugd deze boeken. Daarna de twee films en die kan je kijken door op de plaatjes aan de rechterkant te klikken. Groetjes van Jan en Elena pps

    15-06-2024 om 09:43 geschreven door Jan en Elena


    Goede morgen lieve Nancy...
    Image907-png11.png

    Met mijn hondje wandel ik door Bloggenland en kom
    jou een gezellig weekendje wensen. In Gent schijnt
    nu het gele bolletje. Ik vond het leuk hier en warme
    groetjes van je blogvriendinnetje Rebecca. xxx

    2135366-d9e7b3c73de36ed1bef27619c8f42999.png

    OOOOOOOO, wat prettig is het hier altijd lieve Nancy,
    om telkens je zo prachtige verhalen te lezen.
    Die "zes kleine verhalen" vind ik echt supermooi !!!
    En ja, ik weet dat je veel kijkt naar "Sport".
    De Schotten mogen deze avond hun doedelzakken
    mee nemen, wat zal met dat geven, haha....
    Nancy, heb je de "gezellige" sfeer gezien in Nederland?
    Hier hangt er nog geen vlagje buiten, wat een stel
    "droogstoppels" zijn toch de Belgen, pffff....
    Hou je goed lieveke en veel dank voor je bezoekje. xxx

    15-06-2024 om 08:14 geschreven door Rebecca









    Laatste commentaren
  • Goedemorgen ('t Vosken)
        op Weeral een nieuwe week
  • liefs voor jou op deze nieuwe dag ! (meeuw)
        op Weeral een nieuwe week
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Weeral een nieuwe week
  • Dag Nancy we hadden vandaag best een mooie dag hier (Roosje)
        op Weeral een nieuwe week
  • natoken (redpoppy)
        op Weeral een nieuwe week
  • Weeral een nieuwe week die we samen mogen starten! (Maarten)
        op Weeral een nieuwe week
  • Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Ik ben er klaar voor
  • mijn pc protesteerde vanmorgen ... (meeuw)
        op Ik ben er klaar voor
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Ik ben er klaar voor
  • Nancy, wij storten ons op onze boeken. (eddy meuris)
        op Ik ben er klaar voor
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!