De bruine korreltjes zijn korreltjes tartaar (bakken zonder boter goed roeren) het groene spul zijn de gekookte aardappels met het vocht van de diepvries spinazie daar zat ook een beetje room in dus de spinaziewarm maken uitlaten lekken boven de gestampte aardappels hoefde er geen melk of boter extra door de aardappels lekker stampen om puree te maken. Voor twee personen heb ik genomen: 450 gram diepvries spinazie blokjes met een bloepje room,7 middelgrote aardappels in blokjes koken goed afgieten en met het vocht van de spinazie puree stampen,2 hard gekookte eieren in stukjes,2 runder tartaartjes, een stukje je boter om de schaal in te vetten en later op het bovenste gedeelte op de paneer meel wat vlokjes boter voor het de oven in gaat.Ik gebruik altijd beschuit om paneer meel te maken ,ik gebruik paneermeel zo weinig dan heb ik het te lang in huis. Half uur op 60 graden weer warmen even controleren of het warm genoeg is ander nog even terug in de oven,Wel op letten als het verbrand heb je al het werk voor niets gedaan.Het rose kwastje is speciaal om de schaal in te vetten koop je op de huishoudspullen afdeling in de supermarkt.
Eliza
|