Zoeken in blog

Inhoud blog
  • 001.1 Crypte
  • 920 Pers. archief Meise na 1945
  • 919 Foto's erfgoedmeise
  • 078 't Spinet
  • 080 Kapel Trunk
    Foto
    Meises erfgoed
    Keizerlijk Meise
    Sib, de orde van de autochtone Meisenaars, verzamelt alles over het historische Meise
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.204 Edwin Ganz

    204 Edwin Ganz

    Zie : blog 120 van deze reeks.

    In E.S.B. verscheen wat volgt :
    Een minister van staat stelde onlangs de vraag :”Wanneer gaat men Edwin Ganz, de onbekende, eens herdenken?”. Reeds geruime tijd dachten wij eraan. Toeval of niet, tegelijkertijd opperde R.Bellemans, voorzitter van de heemkring Berla van Meise hetzelfde idee.
    Wie is Edwin Ganz? Niemand wist nog waar en wanneer hij geboren was en of er nog een foto van de man bewaard bleef. Men herinnerde zich dat hij jaren lang ergens op het kasteel van Boechout (Oranjerie Kasteel te Meysse!) had gewoond; dat hij paarden en boerentypen had geschilderd; dat er ergens een koffer was. Een paar oude getrouwen van ESB wisten dat er tekeningen van Edwin Ganz waren verschenen. Maar wie was hij, wat had hij voort gebracht en welke was zijn betekenis? Waar was zijn werk? Een grote onbekende.
    De heemkring van Meise is op zoek gegaan; heeft ondertussen reeds heel wat terug gevonden, tot de bewuste ‘laatste koffer’. De kring plant voor mei 1985 een tentoonstelling Edwin Ganz, een catalogus van zijn werk, een herdenkingsplechtigheid en in samenwerking met het genootschap een brochure “Edwin Ganz, de onbekende”.
    Graag werken wij samen en plannen een bijzonder ‘Edwin Ganz huldenummer’. Hij heeft er recht op.
    Wie was Edwin Ganz ? Een buitenlander, een Zwitser, die zich te Meise vestigde, er schilderde en tekende en zoals niemand in de periode 1920 – 1940 beter “de Brabander” – de mens, zijn omgeving en zijn paarden heeft getypeerd. Een buitenlander die meer dan de eigen kunstenaars het volk van Brabant heeft aangevoeld. Wij zijn geen kunstcriticus, maar geen van zijn tijdsgenoten heeft zoveel kracht en lijn gezet in “Paarden op hol”, “het vijfspan”. Hij typeerde de “facteur", "de koeter", "meneer François” enz. de man van bij ons.
    Edwin Ganz verdient dat wij hem uit het onbekende halen en een plaats geven in de galerij van Brabantse kunstenaars.
    J.V. E.S.en de B. LXVII Jg. 10-11-12 1984

    23-06-2010 om 09:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.203 Berla toen - nu

    203 Berla toen - nu

    In “Eigen Schoon en de Brabander” verscheen in nr.LXXI Jg. 10 – 12 in 1988 :
    Berla. Heemkundige kring. (B.S. 13 maart 1982 enkel Moyson Raoul en Moreau Raymond resten nog van de oorspronkelijke stichters )
    De heemkundige kring van Meise, (Oppem, Wolvertem en omgeving) geeft een driemaandelijks tijdschrift uit dat zopas aan zijn zevende jaargang begon en als titel ook “Berla” draagt.
    Het opzet was nogal ruim. Oppem en Wolvertem zijn overbodig in de context van de nieuwe gemeente Meise na de fuzie en deel uitmaken van de 8 parochies (daarom cursief).
    Ondertussen is het tijdschrift stil gevallen met nr. 96. Ze zullen wellicht het jubeleumnummer 100 niet halen. Dat is jammer, want ik had graag een uitgave in kleur zien verschijnen. Als er niet snel ingegrepen wordt sterft dit stukje erfgoed van Meise een stille dood! Dat kunnen we toch niet laten gebeuren!

    Voorzitter René Bellemans (nu Michel Van den Broeck) en zijn dynamische redaktieraad (nu éénmansbedrijfjes zonder samenhang en het is een geluk dat individuele leden hun bijdrage leverden) publiceerden interessante bijdragen over de plaatselijke geschiedenis en heemstudie. Naast een paar uitschieters, zoals het artikel over de geschiedenis van het gemeentelijk onderwijs te Rossem door Dr M. Gillisjans, is zeker de publikatie vermeldenswaard van het proefschrift over de toponomie van Wolvertem door Dr J. Van Hove, waarmee hij promoveerde in 1928 aan de K.U.L.
    Het nummer 22 van Berla was rijkelijk geïllustreerd met een beeldverslag over de historische stoet die op 5 juni 1988 tussen Wolvertem en Meise – dorp (in de gemeente Meise) door massa’s volk, geestdriftig werd toegejuicht (op initiatief van Julia Cornelissen die het leeuwenaandeel op zich nam en nog andere stoeten- Rode en Beiaardfeesten – op haarf actief mag schrijven). Het was de aanloop naar de uitgave van het boek dat prof. C. Noppen schrijft : “De heren van Boechout en hun waterburcht te Meise” (Voorinschrijving mogelijk)
    Nu worden de resterende exemplaren nog verkocht in de keizerlijke Plantentuin van Meise.
    Het Gouwverbond van Brabantse Heemkunde heeft haar zesde heemkundige prijs toegekend aan Heemkrring Berla uit Meise omwille van zijn heemstudie en heemschut in West – Brabant).
    En velen van onze lezers zullen zich de warme ontvangst en leerrijke begeleiding herinneren die hen te Meise te beurt viel op de gouwdag van 1 mei 1988. Het verslag hierover verscheen in E.S.B. LXXI jg 4-5-6 blz. 245, van de hand van G.Bulteel.
    Sib, de orde van de autochtone Meisenaars (opgericht toen de werking van Berla stil viel in 1990 na zware onenigheid met voorzitter + Bellemans), nam de fakkel over voor de parochie Meise en staat in voor dit blog. Verschillende publikaties verschenen ondertussen :
    Meise, onder de toren van St.-Martinus
    Meise, van onder de toren van St.-Brixius Rode
    Het leven is te kort om klein te zijn. Liber Amicorum Herman Boon pr.
    Op het seniorennet verschijnen diverse blogs :
    Web : http://www.jefldc.webs.com
    http://www.everyoneweb.com/cmftacl http://www.YouFreeWeb.com/cmfalcl

    Blogs : Audiovisueel Centrum : http://blog.seniorennet.be/cl
    Beiaarden N.W. Brabant :
    http://blog.seniorennet.be/beiaardenmeise
    Erfgoed Meise : http://blog.seniorennet.be/erfgoedmeise
    Herman Boon pr. : http://blog.seniorennet.be/hermanboonpr
    Onafhankelijke senioren Meise : http://blog.seniorennet.be/ouderenmeise
    Cursiefjes onder de 8 kerktorens van Meise: http://blog.seniorennet.be/torenroepthaan
    Haiku’s poëzieforum : http://blog.seniorennet.be/ikoe
    Verhalen uit mijn jeugd : http://jefdecuyper.telenetblog.be/jefdcmeise
    Foto’s : Erfgoedmeise: http://foto.telenet.be/7977484187 http://foto.telenet.be/1997474251
    Toren: http://foto.telenet.be/9042595851 http://groups.msn.com/torenroepthaan
    Plantentuinmeise : http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/plantentuinmeise
    Meisewonderen :
    http://foto.telenet.be/1991574113
    http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/meisewonderen
    Torenriephaan :
    http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/torenriephaan Fanfares : http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/fanfaresmeise
    Oude beiaard : http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/oudebeiaardmeise
    Nieuwe beiaard :
    http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/beiaardmeise
    Sib :
    http://fotoalbum.seniorennet.be/JefDC/sib

    e-Mail : jef.de.cuyper@pandora.be Verba volant. Scripta manent, emendatus et plenus!

    Hierin onderneem ik een poging om het heemkundig werk op een rationele en fefficiënte wijze te ordenen.
    De lijst van Sib DVD’s volgt (reeds een 120 tal x 2 u.)

    De Cultuurraad van de gemeente werpt zich ook op als uitgeverij van een aantal werken van individuelen. Zij hebben uiteraard de middelen om (op kosten van ons allen) verzorgde publikaties te laten verschijnen.

    Ondertussen wachten we op het volgende nummer van het tijdschrift Berla.

    16-06-2010 om 07:44 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.202 Eig. Sch. en de Br. verder

    202 Eigen schoon en de Brabander verder

    Wij zullen verder gaan met het opvolgen, voor wat Meise betreft, van wat verschijnt in dit heemkundig tijdschrift.
    De nummers 2005/4, 1988/1-3 en dejaargangen 1991 tot en met 1994 hebben we nog niet bekeken. Zij ontbraken in de collectie die we ter beschikking kregen. In de bib./leeszaal of lokaal Berla waren deze nummers niet bereikbaar, omdat er een doos in de glazen kast viel en het te gevaarlijk zou zijn van ze te openen. Wachten geblazen dus!
    Ondertussen oogsten de omgezette video’s naar DVD uit mijn verzameling van de laatste 15 jaar over Meise, een ongekend succes in ’t Moment dank zij de twee TV-schermen die door de uitbaters aangebracht werden. Zo wordt dit eigenlijke deel van de bibliotheek, dat vroeger “à la cantine”, “au manneke pis”,“au vieux Meysse – in ’t oud Meysse” en recenter “Triomf” heette, weer een echte ontmoetingsplaats voor de echte Meisenaars (autochtonen en inwijkelingen die een toontje lager willen zingen in Si-mol. De reeks DVD (ondertussen een 120 tal van 2 u.) bevatten volgende rubrieken : AVC (7), Beiaard (5), Chiro (2), Gemeente Meise (9), Jogging (4), Meise (8), Natuur (4), Plantentuin Meise (5), Ring T.V. (10), St.-Elooi (3), Kunst (3), Tibet (15) … en we zijn nog lang niet klaar! Geniet ervan in ’t Moment op vrijdag, zaterdag en zondag doorlopen met op het tweedee scherm foto’s van Martin Schacht over gelijkaardige onderwerpen;

    09-06-2010 om 09:11 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.201 Bobbejaan Schoepen

    201 Bobbejaan Schoepen

    Deze fluitende en jodelende zanger woonde, voor hij Bobbejaanland betrok in Meise in de d’ Hoogvorstlaan 23 sedert 1951. Hij werd echter geboren in Boom.
    Ik herinner mij Bobbejaan Schoepen uit mijn jeugd. Ik was zelfs op zijn trouwfeest in Meise in het Kursaal (nu Carpet De Donder). Louis Neefs zorgde daar toen voor de animatie. Alle inwoners van Meise waren uitgenodigd op het volksbal. Collega’s zangers traden er op. Ik mocht met mijn ouders mee en keek toe van op het “hoogsaal”, dat was de promenade op het eerste verdiep. Via een trap kon je die bereiken en die liep heel de zaal rond, behalve over het podium.
    Wij zullen hem blijvend herinneren in zijn liedjes “‘k Zie zo gêre main doivëkot”, “De jodelende fluiter”, “Zie ik de lichtjes van de Schelde” en “Café zonder bier” of was het “Stamënee zonder bie”? Zijn realisatie van Bobbejaanland in Lichtaart is uiteraard zijn levenswerk.
    Het is minder geweten dat onze zanger in 1957 deelnam aan het Eurovisie songfestival, waar hij 8ste eindigde met “Straatdeuntje”.
    Onze burgemeester Marcel Belgrado nodigde hem destijds uit voor de opening van een kanarievogelshow in het Kursaal in Meise. Hij bezit daar nog een foto van, waarop hij fier poseert naast Bobbejaan en het bestuur van de club.
    Schelmen uit Meise noemden hem ook “Schobbejak Poeppe”. Je moet dit eerder als een koosnaam beschouwen, want de humor van de autochtone Meisenaars kent geen grenzen.
    Meise mag zoals voor Ann Christy ook voor Bobbejaan Schoepen

    02-06-2010 om 09:10 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    26-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200 Eig.sch. en de Br. X

    200 Eigen Schoon en de Brabander X

    Vanaf nu zullen we geelmatig in de bib. de tijdschriften doornemen en melden wat over onze keizerlijke gemeente verscheen.
    2008/91/4/484 Overzicht dorpsnamen
    2008/91/4/546 Toponomie Wolvertem X (Gillisjans Marc)

    2009/91/2/332 Toponomie Wolvertem XI
    2009/91/3/334 Toponomie van Wolvertem XII
    2009/92/3/255 Kardinaal Sterckx 14de” aartsbisschop van Mechelen (1792 – 1867)

    26-05-2010 om 08:59 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.199 Eig. sch. en de Br. IX

    199 Eigen Schoon en de Brabander IX

    2006/1/24 Toponomy van Wolvertem VI
    2006/2/268 Toponomy van Wolvertem VII
    2006/3/398 Toponomy van Wolvertem Gillisjans (addenda)
    2006/4/497 Nieuwjaarsbrief van een verliefde Meisenaar
    2007/1/107 Orgelexcursies naar Imde, Rossem, Meusegem en Grimbergen
    2007/1/131 Het leen en het hof van Slozen
    2007/2/313 August De Boeck Brabants componist
    2007/3/375 De familie Van der Schueren

    2008/91/1/135 Numismatiek en muntcirculatie in Brabant
    2008/ 91/2/ 332 Toponomie van Wolvertem VIII(Gillisjans Marc)
    2008/91/3/334 Toponomie van Wolvertem IX(Gillisjans Marc)
    tot hier de schenking van de Molina

    19-05-2010 om 09:06 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.198 Eig.sch.en de Br. VIII

    198 Eigen schoon en de Brabander VIII

    2000/7-9/347 Oude Brabantse geslachten Emmerechts (uit Malderen)
    2000/10-12/428 Oude Brabantse gelsachten Emmerechts (addenda…)

    2001/7-11/375 Brabantse woorden
    2001/12/586 Aanvullingen Emmerechts
    2002/1-4/190 Het parochiewezen in Brabant Overzicht en inhoud
    2002/7-9/kaft tekening boskapel Wolvertem
    2004/2/255 De Vlaams-Brabantse aanwezigheid in het vrijwilligerskorps van Mexico
    2004/2/299 Oude Brabantse geslachten Cleijmans
    2004/3/327 Toponomy van Wolvertem I
    2004/4/542 Toponomy van Wolvertem II
    2005/1/28 Toponomy van Wolvertem III
    2005/2/232 Toponomy van Wolvertem IV
    2005/3/312 Toponomy van Wolvertem V
    2005/4/547 Nieuw boek geschiedenis Meise


    12-05-2010 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-05-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.197 Eig.sch. en de Br. VII

    197 Eigen schoon en de Brabander VII

    1995/1-3/69 Oude Brabantse geslachten Van Hemelrijck
    1995/4-6/199 Oude Brabantse geslachten Janssens
    1995/7-9/243 Castrum – Catellum (o.a. Boechout)
    1995/7-9/283 Oude Brabantse geslachten De Keersmaecker
    1995/10-12/463 Oude Brabantse geslachten Van Buyten
    1996/7-9/288 Genealogie Van der Beken

    1997/1-3/27 Oude Brabantse geslachten Van Humbeke
    1997/7-9/273 Oude Brabantse geslachten Van Herbosch (Meise)
    1998/4-9/… Walschap
    1998/10-12/472 De voorouders van Walschap en gouwdag (H.Anna)
    1999/7-9/327 Brabantse woorden
    1999/10-12/457 De boskapel in Imde
    473 Brabantse woorden

    Op zondag 16 mei, 20 juni en 18 juli is er terug Op een kier.  In Meise kan je dan van 14 tot 18 u. achter de schermen van de Plantentuin terecht.  Ook de kerk en de boskapelvan Imde, de kerk van Oppem en Rode kunnen bezocht worden.  In onze omgeving kun je ook terecht in de kerk van Ossel.

    05-05-2010 om 09:20 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.196 Eigen schoon en de Brabander VI

    196 Eigen schoon en de Brabander VI

    1990/1-3/49 Van revolutie tot concordaat (1784 – 1801)
    1990/1-3/73 Aanvullingen genealogie Evenepoel
    1990/4-6/120 De Franse revolutie Norbertijnen Grimbergen
    1990/4-6/127 Van revolutie tot concordaat (1784 – 1801)
    1990/4-6/212 Brabantse woorden
    1990/7-10/… De jonge walschap ( en Jan Hammenecker)
    1990/11-12/471 Van revolutie tot concordaat (1784 – 1801)
    1990/11-12/489 Bijdrage tot de genealogie Walravens
    1990/11-12/530 Brabantse woorden

    1991 /4-6/324 Brabantse woorden
    1991/10-12/kaft : tekening kerk Rossem
    1992.1-3/ kaft : tekening kerk Westrode
    1992/ 4-6/kaft : tekening kerk en gemeentehuis Wolvertem
    1992/7-9/kaft : tekening pastorij en kerk Oppem
    1992/10-12/kaft : tekening Capelle in de Bosch Wolvertem 1733

    1993/1-7/115 Genealogie Van Campenhout

    1994/11-12/428 Rossem, 200 jaar zelfstandige parochie
    1994/11-12/478 Brabantse woorden
    Meise
    1132 Mensce
    1146 Menz
    1171 Menze (TW680)
    1295 Meinse (Lindemans 1947,13)
    Main-ikja of Main-ikion met (4de eeuwse) assibilering (TW1122)
    IE mai-n = “lieflijk”, dus “de lieflijke nederzetting” of “nederzettingvan een man gebeten Lief”
    Wolvertem (Meise)
    1112 K.s.d. Woluerthem
    1170 K+_ 1243 Wolferthem (TW 1089)
    Wulfafritha-haim “woning van Wulfafrid” (Morlet 229

    28-04-2010 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.195 Eig.sch. en de Br. V

    195 Eigen Schoon en de Brabander V

    1987/1-3/79 Afstammelingen uit het hertogelijk huis van Brabant II
    1987/10-12/373 De indeling van Brabantse parochies na de Franse revolutie in 1803
    1988/1-3 ontbreekt
    1988/7-9/297 Barend van Orleyen de molen van Amelgem (1536)
    1988 op zondag 1 mei gouwdag in Meise
    1989/4-6/121 Van revolutie tot concordaat (1787 – 1801). Verzet en collaboratie in Brabant
    1989/4-6/199 Aanvullingen genealogie Evenepoel
    1989/7-9/280 Van revolutie tot concordaat (1787-1801). Verzet en collaboratie in Brabant
    1989/7-9/329 Oprichten van de burgerwacht te Humbeek in 1704
    1989/10-12/384 Van revolutie tot concordaat (1787-1801). Verzet en collaboratie in Brabant
    1989/10-12/447 Aanvullingen genealogie Evenepoel
    1989/10-12/458 Brabantse woorden

    21-04-2010 om 09:20 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.194 Eig.sch.&Br. IV

    194 Eigen Schoon en de Brabander IV

    1984/1-3/78 Berla Meise
    1984/10-12/478/Edwin Ganz
    1985/1-3/62.Edwin Ganz
    1985.4-6/191 Het groot onderzoek van 1389 in de Ammanie Brussel
                    197 Rossem
    1985/7-9/291 Afstammelingen uit het hertogelijk huis van Brabant

    14-04-2010 om 09:04 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.193 Eigen schoon en de Brabander III

    193 Eigen schoon en de Brabander III

    1976/7-9/368 Dialect Brabantse woorden
    1977/1-3/108 Kapellen te Rossem – Wolvertem
    1977/10-12/407 Dialect Brabantse woorden
    1977/10-12/410 Genealogie Stroobant
    1978.4-9/89 dialect Buizerd
    1979/10-12/473 Dialect Brabantse woorden
    1980/7-9/ Dialect Woordenboek der Br.dialecten F.Meskens
    1980/10-12/ Het parochiewezen in Brabant behandelde parochies
    1981/1-3/ 94 Dialect Brabantse woorden
    1982/1-3/55 Genealogie Van der Elst
    1982/10-12/343 Meiseniers rond 1356
    1983/1-3/111 Meiseniers rond 1356
    1983/1-3/115 Sint – Antonius
    1983/10-12/429 Het paard

    07-04-2010 om 09:24 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.192 E.sch.en de Br. II

    192 Eigen schoon en de Brabander II

    497Dialect Brabantse woorden

    1971 /1-3/105 De patriottentijd in de streek van Grimbergen – Meise en de Franse Omwenteling
    1971/ -10/333 De St.-Annakapel van Oudergem
    1971/11-12/428 De St.-Annakapel van Oudergem vervolg
    1973/11-12/476 Uit oude papieren 479 Brabantse woorden
    1973/1-2/55 Vragenbus voor stamboomklimmers
    1974/1-2/72 Vragenbus voor stamboomklimmers
    1975/1-2-3/111 Brabantse woorden

    31-03-2010 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-07-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.154 Mooiste plekje

    154 Mooiste plekje

    Pasar, vroeger Vakantiegenoegens, verkoos het mooiste plekje in de gemeente Meise.
    Vorige zaterdag plaatsten zij hiervoor een gedenkplaatje aan de ingang Meise centrum van de Plantentuin. Inderdaad, de Plantentuin werd verkozen als mooiste plekje.
    In Meisewonderen werd het kasteel van Boechout reeds als mooiste monument verkozen, door onze rubriek. Pasar bevestigde dus onze keuze!

    08-07-2009 om 09:36 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-11--0001
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.416 Lettens

    416 Lettens

    Stamboom van de familie Lettens

     

    I              Jan Baptist Lettens, geboren te Wolvertem op 27 november 1811, molenaar wonende te Imde.
    Hij was gehuwd met Marianne De Greef, geboren te Wolvertem op 10 december 1920.
    Uit dit huwelijk :
    1. Josephus Cornelius, geboren op 5 mei 1848, molenaar, wonende te Imde, overleden te Wolvertem op 20 januari 1856, 7 jaar oud.
    2. Joannes Carolus, geboren te Wolvertem op 24 december 1850, volgt onder II
    3. Franciscus, geboren te Wolvertem op 19 maart 1853.
    4. Carolus Ludovicus, geboren te Wolvertem op 17 juni 1855.
    5. Barbara, geboren te Wolvertem op 19 december 1856.

     

    II            Joannes Carolus Lettens, zoon van I, geboren te Wolvertem 24 december 1850, handelaar, wonende te Meise.
    Hij was gehuwd met Nathalia Raes, geboren tussen 1843 en 1858.
    Uit dit huwelijk :
    1. Jozef (Jef), geboren te Wolvertem op 8 december 1876, handelaar, wonende te Meise, St.-Elooiweg 2
    Hij is getrouwd op 29 november 1905, op 28 jarige leeftijd met Amelia Adolfina Van Doorslaer, dochter van Petrus August Van Doorslaer en Maria Terwecoren, geboren te Meise op 4 april 1874.
    2. Filibert, geboren te Wolvertem op 13 februari 1888, volgt onder III
    3. Frans (zie steen Imde)
    4. Henricus, geboren in Imde op 23.3.1875 en gestorven op 11.10.31
    5. Marie
    6. Barbara

     

     

    III           Filibert Lettens, zoon van II, geboren te Wolvertem op 13 februari 1888 en overleden te Oppem op 23 september 1961, 73 jaar oud.
    Hij is getrouwd op 22 januari 1913, op 24 jarige leeftijd met Elisa Van Doorslaer, 24 jaar, dochter van Petrus August Van Doorslaer en Maria Terwecoren, geboren te Meise op (23 augustus 1888 ?)
    Uit dit huwelijk :
    1. Jan Corneel (Jos) Lettens, geboren te Etterbeek op 11 februari 1919, volgt onder IV

     

    IV           Jan Corneel (Jos) Lettens, zoon van III, geboren te Ettebeek op 11 februari 1919.
    Hij is getrouwd op 22 maart 1943, op 24 jarige leeftijd met Maria Elisabeth Maes, 22 jaar, geboren te Brussegem op 28 augustus 1920.
    Uit dit huwelijk :
    1. Anna Maria, geboren te Elsene op 27 december 1943.
    2. Filibert Benedictus, geboren op 15 december 1947.
    3. Margareta Josefa, geboren op 2 mei 1955.

     

    I   Jan Baptist Lettens

     

    II  Joannes Carolus Lettens

     

    III Jozef (Jef) Lettens

    III Filibert Lettens

     

    IV Jan Corneel (Jos) Lettens

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.414 Jacobs

    414 Jacobs Yvonne

    Kwartierstaat van  Jacobs (familienaam)

    Generatie 1 (proband)

      Yvonne                     geboren in Meise  op 8.10.1927

    Generatie 2 (ouders)                         
       Jozef                        geboren in Meise op25.2.1900
                                        gehuwd in Brussegem op 30.4.1924 met Larrivière Maria
                                        overleden in Meise  op 8.3.1964

    Generatie 3 (grootouders

    Ludovicus                   geboren in Meise op 13.4.1857
                                        gehuwd in Brussegem op 19.8.1893 met Houman Josiane
                                        overleden in Meise op 23.4.1926

    Generatie 4 (overgrootouders)

     Franciscus                  geboren in Meise op …
                                        gehuwd in … op … met …
                                        overleden in Meise op …

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.414 Jacobs

    414 Jacobs Yvonne

    Kwartierstaat van  Jacobs (familienaam)

    Generatie 1 (proband)

      Yvonne                     geboren in Meise  op 8.10.1927

    Generatie 2 (ouders)                         
       Jozef                        geboren in Meise op25.2.1900
                                        gehuwd in Brussegem op 30.4.1924 met Larrivière Maria
                                        overleden in Meise  op 8.3.1964

    Generatie 3 (grootouders

    Ludovicus                   geboren in Meise op 13.4.1857
                                        gehuwd in Brussegem op 19.8.1893 met Houman Josiane
                                        overleden in Meise op 23.4.1926

    Generatie 4 (overgrootouders)

     Franciscus                  geboren in Meise op …
                                        gehuwd in … op … met …
                                        overleden in Meise op …

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.413 De Roover

    Kwartierstaat van  De Roover  (familienaam)

    Generatie 1 (proband)

    Margot                        geboren in Bonheiden  op 21.12.1994
    Anne Katrien              geboren in Bonheiden op 3.7.1992

    Generatie 2 (ouders)
    Frank                           geboren in Brussel op 13.6.1964
                                        gehuwd in Diest     op 8.5.1988

    Generatie 3 (grootouders)
    Julien                      geboren in Moerbeke Waas op 23.7.1932
                                    gehuwd in Moerbeke Waas op 18.5.1957 met Hilda Huyghe

    Generatie 4 (overgrootouders)

    Johannes Frans           geboren in Eksaarde op 12.3.1906
                                        gehuwd in ………………….. op …….
                                        overleden in Lokeren op 20.6.1984  

    Generatie 5 ( betovergrootouders)

    Serafien                       geboren in Eksaarde op 3.10.1861
                                        gehuwd in ………………….. op …….
                                        overleden in ………………... op ……. en was … jaar

    Generatie 6 (oudouders)

    Henri                           geboren in ………………….  op 28.11.1817
                                        gehuwd in ………………….. op …….
                                        overleden in ………………... op ……. en was … jaar

    Generatie 7 (overoudouders)

    Egidius                        geboren in ………………….. op 5.10.1776
                                        gehuwd in ………………….. op …….
                                        overleden in ………………... op ……. en was … jaar

    Generatie 8 (oudovergrootouders)

    Jan                               geboren in ………………….. op …….
                                        gehuwd in Eksaarde op 18.6.1761
                                        overleden in ………………... op 24.10.1784

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.411 Stambomen

    411 Stambomen

    De Meisenaars leefden onder hun kerktoren in één van de 8 parochies van Meise.  Je vindt ze dus vanaf 400 op

                      Erfgoed Imde          http://www.bloggen.be/erfgoedimde
                      Erfgoed Meise         http://www.bloggen.be/erfgoedmeise
                      Erfgoed Meuzegem  http://www.bloggen.be/erfgoedmeuzegem
                      Erfgoed Oppem       http://www.bloggen.be/erfgoedoppem
                      Erfgoed Rode           http://www.bloggen.be/erfgoedrode
                      Erfgoed Rossem       http://www.bloggen.be/erfgoedrossem
                      Erfgoed Westrode    http://www.bloggen.be/erfgoedwestrode
                      Erfgoed Wolvertem  http://www.bloggen.be/erfgoedwolvertem

    Op Erfgoedgemeentemeise zullen stambomen gezet worden van 100 gekende families in onze gemeente.  Dat zullen de kwartierstaten zijn van die families.  Wie, een stamboom heeft mag die indienen op e-Mail : jef.de.cuyper@telenet.be          

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.410 De Cuyper

    410 De Cuyper

    Kwartierstaat van   De Cuyper

    Generatie 1 (proband)
    Josephus Ludovicus    geboren in Meise op 7.9.1941            eredirecteur AVC Meise en Jette
                                        gehuwd in Haaltert op 21.5.1964                                  

    Generatie 2 (ouders)
    Jean                             geboren in Meise  op 25.7.1911          trambediende, landbouwer, herbergier
                                        gehuwd in Meise  op 31.8.1937
                                        overleden in Vilvoorde  op 26.1.1975

    Generatie 3 (grootouders)
    Joannes Franciscus geboren in Meysse op 18.11.1879           herbergier, landbouwer
                                        gehuwd in Meysse op
                                        overleden in ………………... op …….

    Generatie 4 (overgrootouders)

    Josephus                      geboren in Wemmel op 26.2.1846
                                        gehuwd in Meysse op 1.9.1851
                                        overleden in ………………... op …….

    Generatie 5 ( betovergrootouders)

    Jacobus                       geboren in Wemmel op 14.3.1816
                                        gehuwd in ………………….. op …….
                                        overleden in Wemmel op 9.3.1882

    Generatie 6 (oudouders)

    Joannes Andreus         geboren in Wemmel op 16.3.1780
                                        gehuwd in op
                                        overleden in Wemmel  op 12.11.1826

    Generatie 7 (overoudouders)

    Judocus                       geboren in Strombeek op 3.1.1745
                                        gehuwd in  ………………... op …….
                                        overleden in    Wemmel op 3.2.1826

    Generatie 8 (oudovergrootouders)
    Judocus                       geboren in Strombeek op ….. 1715
                                        gehuwd in Wemmel  op 23.2.1737
                                        overleden in Wemmel op 23.2.1737

    Philippus ° Meysse 27.2.1670 + Wemmel 6.7.1695
    Guillelmus

    30-11--0001 om 00:00 geschreven door Jef De Cuyper

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 09/01-15/01 2023
  • 14/11-20/11 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 22/03-28/03 2021
  • 22/02-28/02 2021
  • 21/09-27/09 2020
  • 20/04-26/04 2020
  • 03/02-09/02 2020
  • 27/01-02/02 2020
  • 09/12-15/12 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 04/02-10/02 2019
  • 28/01-03/02 2019
  • 21/01-27/01 2019
  • 14/01-20/01 2019
  • 07/01-13/01 2019
  • 31/12-06/01 2019
  • 24/12-30/12 2018
  • 17/12-23/12 2018
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 26/11-02/12 2018
  • 19/11-25/11 2018
  • 12/11-18/11 2018
  • 05/11-11/11 2018
  • 29/10-04/11 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 01/10-07/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 03/09-09/09 2018
  • 27/08-02/09 2018
  • 20/08-26/08 2018
  • 13/08-19/08 2018
  • 06/08-12/08 2018
  • 30/07-05/08 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 16/07-22/07 2018
  • 02/07-08/07 2018
  • 11/06-17/06 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 21/05-27/05 2018
  • 16/04-22/04 2018
  • 09/04-15/04 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 26/03-01/04 2018
  • 19/03-25/03 2018
  • 12/03-18/03 2018
  • 26/02-04/03 2018
  • 05/02-11/02 2018
  • 29/01-04/02 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 15/01-21/01 2018
  • 08/01-14/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 25/12-31/12 2017
  • 18/12-24/12 2017
  • 11/12-17/12 2017
  • 04/12-10/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 20/11-26/11 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 02/10-08/10 2017
  • 25/09-01/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 21/08-27/08 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 07/08-13/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 10/07-16/07 2017
  • 03/07-09/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 12/06-18/06 2017
  • 05/06-11/06 2017
  • 29/05-04/06 2017
  • 22/05-28/05 2017
  • 15/05-21/05 2017
  • 08/05-14/05 2017
  • 01/05-07/05 2017
  • 24/04-30/04 2017
  • 17/04-23/04 2017
  • 10/04-16/04 2017
  • 03/04-09/04 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 20/03-26/03 2017
  • 13/03-19/03 2017
  • 06/03-12/03 2017
  • 27/02-05/03 2017
  • 20/02-26/02 2017
  • 13/02-19/02 2017
  • 06/02-12/02 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 16/01-22/01 2017
  • 09/01-15/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 26/12-01/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 12/12-18/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 28/11-04/12 2016
  • 21/11-27/11 2016
  • 14/11-20/11 2016
  • 07/11-13/11 2016
  • 31/10-06/11 2016
  • 24/10-30/10 2016
  • 17/10-23/10 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 03/10-09/10 2016
  • 26/09-02/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 05/09-11/09 2016
  • 29/08-04/09 2016
  • 22/08-28/08 2016
  • 15/08-21/08 2016
  • 08/08-14/08 2016
  • 01/08-07/08 2016
  • 25/07-31/07 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 27/06-03/07 2016
  • 20/06-26/06 2016
  • 13/06-19/06 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 30/05-05/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 09/05-15/05 2016
  • 02/05-08/05 2016
  • 25/04-01/05 2016
  • 18/04-24/04 2016
  • 11/04-17/04 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 28/03-03/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 14/03-20/03 2016
  • 07/03-13/03 2016
  • 29/02-06/03 2016
  • 15/02-21/02 2016
  • 08/02-14/02 2016
  • 01/02-07/02 2016
  • 25/01-31/01 2016
  • 18/01-24/01 2016
  • 11/01-17/01 2016
  • 04/01-10/01 2016
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2015
  • 14/12-20/12 2015
  • 07/12-13/12 2015
  • 30/11-06/12 2015
  • 23/11-29/11 2015
  • 16/11-22/11 2015
  • 09/11-15/11 2015
  • 02/11-08/11 2015
  • 26/10-01/11 2015
  • 19/10-25/10 2015
  • 12/10-18/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 21/09-27/09 2015
  • 14/09-20/09 2015
  • 07/09-13/09 2015
  • 31/08-06/09 2015
  • 24/08-30/08 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 03/08-09/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 20/07-26/07 2015
  • 13/07-19/07 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 29/06-05/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 15/06-21/06 2015
  • 08/06-14/06 2015
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 30/12-05/01 2014
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 27/10-02/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 22/09-28/09 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 27/01-02/02 2014
  • 20/01-26/01 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 11/11-17/11 2013
  • 04/11-10/11 2013
  • 28/10-03/11 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 07/10-13/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 19/08-25/08 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 05/08-11/08 2013
  • 29/07-04/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 15/07-21/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 24/06-30/06 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 20/05-26/05 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 29/04-05/05 2013
  • 22/04-28/04 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 04/02-10/02 2013
  • 28/01-03/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 14/01-20/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 31/12-06/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 17/12-23/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 05/11-11/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012
  • 01/10-07/10 2012
  • 24/09-30/09 2012
  • 17/09-23/09 2012
  • 10/09-16/09 2012
  • 03/09-09/09 2012
  • 27/08-02/09 2012
  • 20/08-26/08 2012
  • 13/08-19/08 2012
  • 06/08-12/08 2012
  • 30/07-05/08 2012
  • 23/07-29/07 2012
  • 16/07-22/07 2012
  • 09/07-15/07 2012
  • 02/07-08/07 2012
  • 25/06-01/07 2012
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 21/05-27/05 2012
  • 14/05-20/05 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 26/12-01/01 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 13/06-19/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 27/12-02/01 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 06/07-12/07 2009
  • 28/11-04/12 -0001

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!