Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Greet Minnen makkelijk voorbij voormalig US Open-winnares Sloane Stephens in eerste ronde WTA Toronto
  • Oumi Evenepoel moet afscheid nemen van grootvader: “Vaak komen geluk en verdriet hand in hand...”
  • Oekraïense aanvallen op Koersk blijven aanhouden: “Rusland controleert grens niet”
  • Dode bij instorting hotel in Moezelstreek in Duitsland, verschillende mensen nog onder het puin
  • Nieuw hoofdstuk in heisa rond verbannen olympische zwemster, die zelf reageert: “Ik laat me niet beïnvloeden door leugens”
  • Brusselse wetgeving over Airbnb-verblijven aangevochten voor Grondwettelijk Hof
  • Doorbraak in tandzorg: voor het eerst voert robot-tandarts volledig zelfstandig ingreep uit
  • Mama van Zoé (21), die stierf bij motorongeval: “Ze wuifde nog naar opa en oma. Haar eerste en laatste tochtje”
  • Te snel groeiende hersenen kunnen leiden tot verstandelijke beperkingen of autisme
  • België ontwijkt controle op bevroren Russische miljarden
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    jackyshobby
    blog.seniorennet.be/jackysh
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    toni
    blog.seniorennet.be/toni
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    07-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamsfilet met honingsaus(hoofdgerecht)
    Ingredienten:

    600g lamsfilet
    2 eetlepels olijfolie
    1 teentje knoflook
    2 takjes verse tijm
    peper
    zout
    1,5dl bouillon (Lamsfond)
    1 eetlepel honing
    1 eetlepel boter

    Bereiding:

    Dep de lamsfilets droog met keukenpapier en bestrooi ze met peper en zout. Pel het knoflookteentje. Verhit de olie in een pan en doe hierin het teentje knoflook, 1 takje tijm en de lamsfilets. Bak het vlees rondom mooi bruin en laat het dan eventjes sudderen. Haal het vlees uit de pan en pak het in aluminiumfolie, zodat het vlees warm blijft. Giet het achtergebleven vet uit de pan en doe de bouillon met het tweede takje tijm in de pan. Laat de bouillon iets inkoken. Roer de honing door de saus, zeef de saus en breng het op smaak met peper en zout. Roer dan de boter door de saus. Snijdt de lamsfilets in plakken, leg het op een schaal en geef de saus er apart bij.


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!