Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    26-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een belofte aan mezelf

    Bij zo'n weer kan je niet veel meer dan binnen blijven en eventueel op je PC de tijd doden en zo waarom ook niet?

    Ik ben op een leeftijd gekomen dat ik aardiger ben voor mezelf en minder kritisch. Ik ben mijn eigen vriendin geworden. Ik heb al te veel dierbare vrienden deze wereld zien verlaten, te vroeg voordat zij konden begrijpen hoe groot de vrijheid is met het ouder worden.

    Wiens zaak is het als ik ervoor kies om te lezen of om te computeren tot 04:00 uur in de morgen, of te slapen tot 's 12.00 uur ’s middags ( niet dat ik me daar al aan bezondig want ik ben geen langslaper) ?

    Wie kan er iets tegen in brengen als ik dans  met mezelf op die prachtige muziek van de 60 & 70 ’s en 80’s en als ik op hetzelfde moment zou willen huilen zal ik dat ook doen.

    Ik mag op het strand lopen in een badpak dat strak is gespannen over mijn lichaam of vol overgave in de golven pletsen als ik daarvoor kies, ondanks de medelijdende blikken van de jetset. Ook zij zullen er ooit oud uitzien.

    Ik weet dat ik af en toe vergeetachtig zal worden ben maar gelukkig herinner ik me nog steeds de belangrijkste dingen van mijn leven.

    Zeker, door de jaren heen, is mijn hart wel eens gebroken. Hoe kan je hart niet breken, als je een geliefde verliest, of wanneer een kind lijdt, of zelfs als iemand 's geliefde huisdier wordt aangereden door een auto? Maar, gebroken harten geven ons kracht begrip en mededogen.

    Ik ben gezegend want ik mag lang genoeg leven om mijn haar grijs te zien worden en te zien dat mijn lachen voor altijd zal worden geëtst in de groeven op mijn gezicht. Zo velen hebben nooit gelachen en zo velen zijn gestorven voordat hun haar zilver kon worden.

    Als je ouder wordt kan het je steeds minder schelen wat andere mensen van je denken. Ik twijfel niet meer aan mezelf. Ik heb zelfs het recht verdiend om het fout te hebben. Ik hou van de persoon die ik ben geworden.

    Ik zal niet eeuwig voortleven, maar in de tijd die me nog gegund is, zal ik proberen er het maximum uit te halen en zo weinig mogelijk tijd verspillen met klagen over wat had kunnen zijn, of mij zorgen te maken over wat er nog zal komen. En ik zal ieder dag een dessert eten. (als ik daar tenminste lust toe heb) ...

    En dat allemaal schoot door mijn hoofd terwijl ik ongestoord genoot van een namiddag met mijn pc op een koude , natte dag in april.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (12)

    27-04-2016
    Goed zo

    Een goeie attitude is veel waard in het leven... wat anderen van me vinden trek ik me ook niet meer aan... alleen dat op het strand paraderen in badpak doe ik niet meer... een kwestie van ijdelheid... sorry maar dat zal ook nooit veranderen... een onderzoek bij de dokter vind ik al erg genoeg dus voor mijn plezier me blootstellen aan laatdunkende blikken is een streep teveel... vandaag enkele belletjes gepleegd naar mensen die ik ietwat verwaarloosde de laatste tijd... ik ben echt geen beller en moet me ertoe dwingen... maar ik voel me nu wel tevreden met mezelf en dat is ook meegenomen... slaap lekker... dat ga ik zo dadelijk ook doen.

    27-04-2016 om 21:24 geschreven door Myette


    Een belofte
    Image and video hosting by TinyPic
    een heel mooie tekst die ik ook meer de mijne zou moeten maken!

    27-04-2016 om 11:37 geschreven door Maarten


    Mooi geschreven Natoken, ik voel me er ook goed bij.
    mhvuxw.jpg
    Een verstandig mens jaagt niet het genot na,

    maar poogt de smart te ontlopen.

    Fijne woensdag iedereen.


    Lieve groetjes van Dion.

    27-04-2016 om 11:26 geschreven door Dion


    Kom even een zoekje brengen

    14777548974475394257.jpg

    27-04-2016 om 10:27 geschreven door Dirk


    goedemorgen
    Image Hosted by uploader.be
    Ik heb een nieuw blog geopend
    Een kijkje komen nemen mag altijd
    Iedereen is van harte welkom
    Image Hosted by uploader.be

    27-04-2016 om 08:52 geschreven door noella


    zal duimen voor goed weer voor jullie communicantje !!!

    denk niet dat mijn parapluuke veel nut zal hebben vandaag     ...  zal goed vasthouden zijn   !

    liefs meeuw

    umbrellas photo:  5_500.jpg

    27-04-2016 om 06:51 geschreven door meeuw


    Midweeksegroetjes
    woensdagplaatje170.jpg

    Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
     dat je het verdient. Als iemand hulp komt
    zoeken toon je dan een ware vriend.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty
    en een dikke knuffel
    van onze  kapoentjes.

    27-04-2016 om 02:10 geschreven door Patty_en_freddy


    26-04-2016
    Groetjes van Fjak@

    Dag Nancy,

    Ondanks mijn ziekte lach ik heel veel zoals jij. Maar ik had mijn eerste grijze haren vanaf mijn 16 jaar.Het zou maar erg geweest zijn dat ik van dan niet meer kon lachen.Als ik er 48 was dan was mijn haar nog moeilijk te verven doordat het volledig grijs was en zelfs de kapper zei laat het uitgroeien want je heb mooi grijs haar.

    OK laten uitgroeien kreeg ik van twee kappers de vraag om model te zijn ,ene bleef er maar smeken en ik zou zelfs betaald worden.

    Nu daar ik zelf een tijd mijn eigen kapsalon had ken ik de gevaren van dat model zijn, altijd laat en daar was natuurlijk champagne bij en ik drink maar alleen water,of tee en koffie,maar dat hadden ze niet .

    Ik heb daar geen ogenblik aan getwijfeld want ik had na mijn diploma stage gelopen bij de firma Wella, en daar ik heb ik modellen zien toekomen als vodden.

    Ik wil maar zeggen ik ben dus al jaren grijs en blijf lachen, en ik had de kapperswereld achter mij gelaten en me opgewerkt in verschillende grote firma's en daar heb ik heel veel geleerd. Doordat mijn Frans zo perfect was moest ik dikwijls naar Parijs

    ik wil maar zeggen ik had men weg gemaakt.Dat kapster zijn ik moest van ons ma zij en men broer waren kappers en ik had geen keus. Als ik voor Kapster zou leren mocht ik van het internaat, heel de familie in opstand maar aller ze leert zo goed en als wij het haar vragen zet ze om van dat rot internaat af te zijn. Het enige wat ik goed kon en daar kwamen ze van ver voor was haar knippen,daar had ik een oog voor en het zat me in de vingers,maar al de rest was ik beu. De dag dat ik thuis zei ik stopt met mijn kapperszaak maandag begin ik in Brussel te werken,amaai wat waren men ouders kwaad zeker ons ma,eigenlijkheeft ze me dat noot kunnen vergeven en als ik iets vertelde van mijn werk dan luisterde ze niet behalve als ik zei ik ben doodmoe want het was een zware week dan zei ons ma je heb het zelf gezocht hahaha.

    PS ze wou me nog als kapster ook op een internaat zetten maar gelukkig wist mijn pa wel de ware reden en die zei niks vanze komt alle dagen naar huis.

    Ik weet dat jij ook een hekel had op het internaat,heb jij nooit durven weglopen daar, ik wist een klein poortje dat niet op slot was en op straat uitkwam ,Nancy ik kan niet zeggen hoeveel keren ik voor dat poortje stond, maar onze pa die zou kwaad zijn maar hij zou me dan toch verdedigen denk ik, maar met volle zekerheid ons ma stuurde me terug en als ze me daar niet meer wilde een ander streng internaat en om de twee maand naar huis.

    En dat is dan het verhaal op je grijs haar ,hahaha

    groetjes en dikke kus,

    Vifke

    26-04-2016 om 18:13 geschreven door Fjak@


    . . .

    "Een koude natte dag in april", wel dat is het vandaag dan ook wel weer eens.  Maar niet getreurd, we zitten binnen, warm en wel als we dat willen tenminste.  En we doen inderdaad wat we graag doen, eten wat we graag eten en zijn lief voor ons eigen.  Zo zie ik het leven ook voor mij en ook ik gedraag me een beetje hetzelfde zoals jij.  Al kan ik het werken niet laten, ook al als er weinig te doen is.

    Nu moet ik erbij vertellen dat we weeral plannen aan het maken zijn om hier in huis opnieuw wat te gaan veranderen en dat brengt over en weer wat frustraties mee.  De ene ziet het zo en ik wil het zo en dan zal dat ook zo gebeuren, geloof me vrij.  Daar zijn we het nu toch al eens over, alleen als het op betalen aan komt moet er nog even gerekend worden zodat niet alles tegelijk wordt uitgegeven, van geld dan bedoel ik. 

    En voor het volgende weekend beloof ik mooi weer maar of ik mijn belofte dan ook nog zal kunnen waar maken, dat is nog wat anders . . . !

    26-04-2016 om 16:04 geschreven door Chris


    Dat is precies wat ik nodig heb lieve Natoken

    Image and video hosting by TinyPic

    Heb aandachtig gelezen en zie het als een goede
    raad. De boodschap is goed begrepen en helpt
    me zeker, het glas zal weer vol raken als ik
    mezelf wat beter weet te verweren. Steeds
    doen zoals anderen van je verwachten is
    voorbij. Dank voor je lieve woorden en
    wijze les lieverd. Ik wens je een fijne dag
    verder, met lieve groeten en een dikke
    knuffel van Rozemarijn xx

    26-04-2016 om 13:06 geschreven door roze


    goedemorgen
    Image Hosted by uploader.be
    Ik heb een nieuw blog geopend
    Een kijkje komen nemen mag altijd
    Iedereen is van harte welkom
    Image Hosted by uploader.be
    </center

    26-04-2016 om 09:19 geschreven door noella


    fijne dinsdag
    dinsdagplaatje162.gif


    In onze handjes hebben wij
    iets verborgen, het zijn zoentjes
    voor vandaag en morgen.
    Veel liefs van Freddy, Patty en een
    dikke knuffel van onze   kapoentjes

    26-04-2016 om 02:45 geschreven door Patty_en_freddy









    Laatste commentaren
  • Inderdaad geen weer de laatste maanden! (Martin)
        op Bluven goan
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • ja , ik heb er staan , maar durf ze nog niet LATEN buiten zetten , kan nog vriezen (ani)
        op
  • Dag Nancy (Roosje)
        op
  • . . . (Chris)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Heel jammr voor al die fruitbloesems! (Martin)
        op
  • Aangename midweek wens ik jou lieve Nancy.... (Rebecca)
        op
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!