Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    30-12-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eens een andere afsluiter van het jaar ....

    Het leven is als een treinreis. Mensen stappen op en mensen stappen af. Er zijn haltes met een gelukkig weerzien en haltes met een droevig afscheid. Als je ervan uit gaat dat de levenstrein blijft staan en wacht tot jij klaar bent om op te stappen, dan heb je een grote kans dat je de trein straks gemist hebt. Want de trein des levens rijdt gewoon door.

    Als we geboren worden stappen we op de trein en ontmoeten onze ouders. En we denken dat ze de hele reis bij ons zullen blijven. De realiteit is echter anders. Ze stappen uit op een station. Ze laten ons achter in de trein, zonder hun gezelschap, liefde en genegenheid. Maar er stappen andere mensen in. Mensen die tijdens de verdere reis voor ons heel belangrijk zullen zijn. Het zijn onze broers en zussen, onze vrienden en al de andere mensen die van ons houden.

    Voor sommigen is de reis een leuke uitstap. Voor anderen is het een vervelende reis met zware bagage.

    Sommigen laten na het uitstappen een grote leegte achter. Herinneringen zijn alles wat ons rest.

    Anderen stappen in en onmiddellijk weer uit en geven ons enkel de tijd om hen slechts vluchtig te kennen. Soms zijn we verrast dat bepaalde medereizigers waarvan we houden in een ander rijtuig gaan zitten en ons verder alleen laten reizen. Natuurlijk houdt niemand ons tegen om hen in het andere rijtuig te gaan opzoeken. Soms kunnen we als we hen teruggevonden hebben niet meer naast hen gaan zitten, als die plaats al is ingenomen. Dat is niet erg, zo is de reis nu eenmaal: vol dromen en verrassingen, vol ontmoetingen en afscheid nemen, mee- en tegenvallers.

    Soms zal je het gevoel hebben dat je in een sneltrein zit, soms het gevoel dat je in een boemeltreintje zit. En dat is prima! Alles heeft z’n eigen tijd en z’n specifieke doelen.

    Soms mag je even uitrusten en soms krijg je “de volle laag”, maar dat betekent dat je deelneemt aan het leven en wie deelneemt aan het leven, zal ook veel beleven! .

    Sommigen komen in ons leven binnen en gaan gewoon voorbij, anderen blijven hangen en laten voetsporen na die we nooit meer wissen .

    Wat mezelf betreft wanneer ik de grote trein verlaat - er is geen terugreis - dan zal ik inderdaad droevig zijn maar aan de andere kant zal ik tevreden zijn omdat ik weet dat ik mijn best gedaan heb om een zo goed mogelijke reisgezel te zijn . Maar ik hoop dat ik nog een tijdje mag bollen...

    Aan allen die in mijn trein zitten zeg ik:

    Een goede reis in 2019



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (17)

    31-12-2018
    Wensen
    yslmez..jpg
    Bedankt voor je vriendschap het afgelopen jaar, en nog veel blogplezier

    31-12-2018 om 17:05 geschreven door annie


    Goedemiddag Natoken

    bij deze laat ik weten dat "mijn_blog.be" niet meer bijgewerkt zal worden en wil jullie hierbij bedanken voor alle lieve bezoekjes.

    Graag wil ik jullie een gezellige en veilige jaarwisseling toewensen en een voorspoedig en gezond 2019 !

     



    Hartelijk dank voor al de bezoekjes
    lieve groet van Gé

    31-12-2018 om 12:28 geschreven door Gé


    . . .

    Ook een fijne reis naar het jaar 2019, ik reis met je mee en neem mee . . . kent ge dat ?!  Wel ook wij bereiden ons hier voor op wat komen gaat in het nieuwe jaar.  We proberen het dan ook goed te starten al is het hier niet zo eenvoudig met iemand die probeert van het roken af te geraken.  Een moeilijke klant deze dagen maar daar moeten hij en ik wel door geraken.  Ook voor mij niet eenvoudig, vaak woorden al worden die snel weer bijgelegd, ik wil niet dat we met ruzie het jaar uit gaan !  Zo heb ik ook al wat reservaties klaar gezet om door te geven, misschien vandaag nog wel.  Ook de vakantie doet ons weer uitkijken naar het nieuwe jaar en dat is dan toch al welkom, iets om naar uit te kijken . . .  Al kan het ook wel wat anders uitmeten dan we eerst dachten maar daar spartelen we ook wel weer door zoals altijd.  De moed erin houden, dat is wat we moeten doen en nu ga ik daarmee stoppen, we gaan een boterhammetje eten en straks iets warms tegen de avond aan.  Daarna mogen we heel rustig over gaan naar het nieuwe jaar en in onze dromen wensen we ook iedereen een fijn nieuw jaar 2019.

    31-12-2018 om 12:15 geschreven door Chris


    Bedankt voor u bezoekje

    oLsUu07P.gif

    Bedankt voor de vriendschap
    Ook nog fijne jaarwisseling

    Dirk

     

    31-12-2018 om 10:14 geschreven door Dirk


    Gelukkig nieuwjaar Natoken

    Einde 2018 begin 2019 , ik kom U een heel fijn nieuwjaar wensen een goede gezondheid , vol warmte, licht en gezelligheid, een jaar van geluk met veel tijd om te genieten van de fijne dingen van het leven. Liefs Ingrid.xxx cv5hhy2xctem..jpg

    31-12-2018 om 09:26 geschreven door Ingrid


    Gelukkig nieuwjaar

    pic

    31-12-2018 om 08:59 geschreven door Robert Wilfried


    mijn blog is jarig
    Image Hosted by uploader.be

    31-12-2018 om 07:49 geschreven door noella


    fijne jaarwisseling.
    oud1252Dnieuwjaar.jpg

    We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
    zelfs vaak in verre oorden.
    Maar we vinden hem meestal dichtbij,
    in een paar bemoedigende woorden.
    Lieve groetjes van Freddy en Patty
    en een dikke knuffel
    van onze  kapoentjes.

    31-12-2018 om 03:10 geschreven door Patty_en_freddy


    30-12-2018
    fijne jaarwisseling
    0bunlt2punt.jpg

    30-12-2018 om 23:54 geschreven door kinrooi webradio


    natoken

    Onze allerbeste wensen voor een gezond, gelukkig en veilig 2019 redpoppy en gimli 2019but.png

    30-12-2018 om 17:51 geschreven door redpoppy


    blijf maar nog even op die trein zitten ( smile )

    .

    Image and video hosting by TinyPic

    30-12-2018 om 17:29 geschreven door ani


    trein

    heel blij dat ik met je trein meekan, dikke zoen en ik duim voor morgen LEA

    30-12-2018 om 12:31 geschreven door Boutmans lea


    Goedemorgen lieve Natoken,fijne jaarwisseling gewenst

    1n1prfrvrfyi.gif

    30-12-2018 om 10:09 geschreven door Lenie


    Goedemorgen lieve vrienden.Hopelijk moge het voor iedereen onder Jullie een mooie zondag worden.

    lljrzju.gif We zijn vandaag zondag 30 december.Nog 2 dagen en 2018 zal dan in de geschiedenisboeken belanden.Vandaag is het mijn laatste blogdag van 2018.Eerst en vooral dank ik Jullie voor de vriendschap en ook steun die ik dit jaar van Jullie mocht ontvangen en hopelijk mag 2019 er een copie van zijn.Het maakt me blij elke dag iets van Jullie te horen.Ik wens dat iedereen in 2019 gelukkig zou mogen zijn,er vrede zou mogen zijn op onze aardbol.Maar het voornaamste is dat Jullie gezond zouden mogen blijven wat helaas in 2018 niet het geval was.We verloren een handvol vrienden en dit deed pijn en dit laat zich nog steeds gevoelen.Voor het ogenblik zijn er enkele héél zwaar zieken bij onze vrienden,vergeet niet nu en dan hen eens te bezoeken en een hart onder de riem te steken,hen te steunen doch hen zeker NIET te vergeten en niet doen of het een ver van mijn bed show is.Vele mensen schuiven deze avond aan aan heerlijk gedekte tafels,schuimwijn - cava of champagne zal weer rijkelijk vloeien maar denk ook eens aan de alleenstaanden die dit in vele gevallen niet kunnen vieren door allerlei omstandigheden om maar een voorbeeld te geven ikzelf die mijn moederke verloor op een 2 januari.Denk ook eens aan de vluchtelingen die de zware miserie moesten ontvluchten van oorlogen en daarbij ook velen van hun gezin en familie moesten achterlaten en hier niet welkom zijn.Draai eens de rollen om en dan zul Je anders denken en praten.Een schande wat hier de laatste dagen gebeurde een regering in de steek laten voor vluchtende mensen.Schandalig.Dus ik wens Jullie alle geluk,gezondheid en vrede toe in 2019 en moge de Heer,waar velen niet meer in geloven,iedereen beschermen.Enkel het materialisme is nog van belang.Ik heb met eigen ogen honger gezien in de wereld voornamelijk in Zuisd-Amerika waar ik de favellas bezocht in Rio de Janeiro.Iedereen zou er deugd van hebben daar eens te vertoeven in plaats van op de Copacabana.Moge voor Jullie allen 2019 een zegen worden.Gisterennamiddag versloegen onze U17 Interprovinciaal ( natinaal ) K.FC.Marke in eigen huis met 1-2 tegen mannen die 5-6 en 7 jaar ouder waren dan de onzen en één van de betere ploegen zijn in vierde provinciale.Dat belooft terug voor onze nieuwe najaarse competitie.Ik neem nu even rust uit respect voor mijn lieve ouders en in het bijzonder voor mijn lieve moeder die ik steeds enorm mis en sedert 2 januari 2002 Haar nog ELKE dag bezoek bij Haar laatste rustplaats.Die diepe wonde zal NOOIT genezen en dit komt ook deels daar ik alleenstaande ben en er van niemand enige steun komt.Ik wens Jullie een feestelijke oudejaarsavond toe en dans maar van het ene jaar het andere in.Ik jeun het Jullie allemaal ondanks...........Vele lieve en hartelijke nieuwjaarsgroetjes vanwege Jullie blogvriend Jos en tot volgend jaar.

    30-12-2018 om 10:05 geschreven door Jos Vande Ghinste


    goeiemorgen !

    de laatste zondag van dit jaar     ...    laten wij hier ook van genieten   !

    liefs meeuw

    Image and video hosting by TinyPic

    30-12-2018 om 08:18 geschreven door meeuw


    carpe diem

    maak plaats,maak plaats...wat heb je dat toch weer mooi onder woorden gebracht,jij hebt echt je roeping gemist! Ik kom je een prettig oudjaar en een heel gezellig,gezond begin van het nieuwe jaar toewensen met een dikke knuffel!xxx

    image-2018-12-29.jpg
    een beetje vrede,een beetje liefde,een beetje geluk
    en een goede gezondheid
    dat wensen Lipske&Nestje jullie toe!

    30-12-2018 om 07:55 geschreven door lipske


    fijne eindejaarsfeesten
    Image Hosted by uploader.be

    30-12-2018 om 07:52 geschreven door noella









    Laatste commentaren
  • ja , ik heb er staan , maar durf ze nog niet LATEN buiten zetten , kan nog vriezen (ani)
        op
  • Dag Nancy (Roosje)
        op
  • . . . (Chris)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Heel jammr voor al die fruitbloesems! (Martin)
        op
  • Aangename midweek wens ik jou lieve Nancy.... (Rebecca)
        op
  • Dag Natoken,, (Ingrid.)
        op
  • Hallo lieve Natoken fijne avond gewenst xxx (Lenie)
        op Yes..
  • Groetjes van mij (annie)
        op Yes..
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!