Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    26-11-2018
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze jongste wordt vandaag in de bloemetjes gezet.

    Lieve Kitiara,

    Als ik van al de foto’s die ik van jou heb een fotoboek zou maken, kreeg dat de titel: Het meisje met de duizend gezichten. De mensen die ik het zou laten zien, zouden het bijna niet geloven, maar ik kan ze verzekeren dat het steeds om hetzelfde meisje gaat. Hoe je kijkt, is op elke foto weer anders. Bovendien zie je soms ook alleen maar je achterhoofd, omdat je dan he-le-maal geen zin hebt om op de foto te gaan.

    Ik verbaas me soms over al die verschillende gezichtsuitdrukkingen: lief, wijs, uitdagend, kinderlijk, quasi volwassen, ernstig, vrolijk, schattig, speels, verlegen, boos, verdrietig, dromerig, vrouwelijk, vermaakt, grappig, uitbundig, ingekeerd, geïnteresseerd, nukkig, innemend, doortastend, stoer. En dit dan nog weer op heel veel verschillende manieren. Zo kom ik makkelijk aan de duizend gezichten van mijn kleindochter.

    Vandaag moet ik denken aan die dag 11 jaar geleden dat je werd geboren. Een klein, piepklein meisje. Het eerste wat ik van je zag, was je kleine kopje met de leuke haartjes. Al heel snel liet je zien wie je was: een lief, klein, innemend hummeltje met een grote eigen wil. Je bent nog steeds lief en innemend, niet meer zo klein, maar jouw eigen wil kan niemand ontgaan. Je bent een meisje dat telkens weer verrast en verbaast. 

    Daarom op vandaag een heel dikke kus en een gelukkige verjaardag Kitiara of Kitty zoals we soms plagend zeggen!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (20)

    28-11-2018
    Wens u nog een fijne dag

    nzN7QEx5.jpg
    Het is zomaar een natte woensdag
    gr.dirk

    28-11-2018 om 12:31 geschreven door Dirk


    Dag Natoken

    Kan even op U schrijven van het stijgende water niet reageren dus doe ik het hier maar , Ja dat zeggen ze toch gelijk U het schrijft he ,, maar het is geen opwarming van de aarde vind ik het is de vervuilijng van de aarde en daar zal inderdaad wel eens iets van vooruit komen ,, ook hakken ze al de bomen en alles wordt beton ze vragen erom . Zo de week gaat weer middendoor , wat vliegt de tijd , ik ben hier nog maar geweest en ben er alweer om U een hele fijne woensdag te komen wensen . lieve groetjes liefs Ingrid. jjexf4md4..jpg

    28-11-2018 om 09:45 geschreven door Ingrid


    fijne woensdag
    51ui57innc20.jpg

    28-11-2018 om 08:50 geschreven door kinrooiwebradio


    27-11-2018
    Felicitaties voor de jarige
    Fm-tile-tools-filter.jpg
    Een fijne verderzetting van je week
    Veel lieve groetjes en geniet van je avond
     

    27-11-2018 om 20:04 geschreven door ria


    . . .

    Raar toch dat het soms lukt en daarna weeral niet meer !  Ook hier kan ik het ene moment wat zetten maar bij Ani heb ik er geen problemen mee, ik denk dat het gewoon een potje is van alles waar niet aan gedacht is toen ze alles veranderden.  Of ik gebruik een andere soort van zoekmachine, kan ook best zijn, ook de instellingen hier en daar, de ene heeft het graag dat alles eruit wordt gefilterd en de andere zet het wat milder, kan ook natuurlijk.  In ieder geval moet het toch mogelijk blijven om ermee te werken, tenminste als het geheel goed in elkaar zit.  Toveren kunnen ze nog niet, dat staat vast maar heel vaak hebben ze mij op het forum goed verder geholpen.  Of ik heb met wat ze hebben uitgelegd toch zelf kunnen opzoeken hoe en wat ik precies moest doen.

    In het begin komen mijn letters ook niet dadelijk, ik moet hier vaak even wachten totdat mijn tekst die ik heb ingetikt verschijnt, hoe dat komt weet ik ook niet maar dat is zo.  Voor de naam van je blog komt nu 'Niet beveiligd' te staan met een cirkel waarin een 'i' staat, als ik dat aantik krijg ik te lezen "je verbinding met deze site is niet beveiligd", een verwittiging ingeval je een bankkaart of betaalkaart zou gebruiken blijkbaar.  Als ik dan ga zien bij Ani dan staat daar net hetzelfde.  Gisteren kreeg ik hier bij uw blog dus voor de naam een uitroepteken in een rode driehoek te zien.  Toen kreeg ik dus niks doorgestuurd en mijn berichtje is gewist toen ik het terug wou zetten, wat ik niet heb gedaan, ik was het toen ook even beu !

    Zo zie je maar dat er toch ook wel hier en daar nog iets hapert, ligt het aan mezelf of aan sennet, geen idee, ik laat het je gewoon weten wat er toen gaande was.  Nog een fijne avond verder en geniet nog van de rest van deze dag.

    27-11-2018 om 16:05 geschreven door Chris


    Dag Natoken

    Bedankt Natoke voor stees U lieve reactie he , De kop is er alweer af dus gaan we maar in een drafje door de hele dinsdag lang , fijn dinsdag met lieve groetjes liefs Ingrid. m51h1k..jpg

    27-11-2018 om 08:56 geschreven door Ingrid


    DINSDAGGROETJES !!!

    951r0ljefr3.jpg We zijn vandaag dinsdag 27 november.Ik zie dat mijn druivelaar stilaan dunner en dunner aan het worden is.Na vandaag nog 3 dagen te gaan en we stappen de laatste maand van 2018 binnen.Sinterklaas en Zwarte Piet heb ik reeds meerdere keren tegengekomen,doch mijn schoen blijft nog steeds leeg.Ook de straten worden reeds sfeervol versierd voor het naderende Kerstfeest en hier en daar hangen reeds Kerstmannen uit de ramen en winkels bulken van de snoep - kerstgerei en cadeautjes.Restaurants en traiteurs prijzen hun Kerst en eindejaarsmenus op vensters en in weekbladen.Maar één ding is héél jammer dat er nog zo weinig middernachtmissen zijn terwijl de kerk in ons land terug aan een stille opmars bezig is.Zondag is het reeds de eerste zondag van de Advent en dan komt alles in een stroomversnelling terecht.Vandaag krijgen we terug een sombere dag en wellicht blijft het zonneke achter de wolken steken.Het wordt amper 6 à 7 graden warm vandaag.Ik wens Jullie een gezellige en warme dinsdag bij het haardvuur toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

    27-11-2018 om 08:19 geschreven door Jos Vande Ghinste


    een mooie dag
    Image Hosted by uploader.be

    27-11-2018 om 07:45 geschreven door noella


    fijne dinsdag
    t8x93u8.jpg

    27-11-2018 om 00:38 geschreven door kinrooiwebradio


    Goedemorgen lieve Natoken Proficiat met jouw kleindochtertje,mijn kleindochtertje is 24 nov 11 jaar geworden,de tijd gaat snel,fijne dag gewenst!

    0rcbf4.gif

    27-11-2018 om 00:31 geschreven door Lenie


    26-11-2018
    Goeie avond Natoken

    Proficiat met jouw jatrig kleinkindSmile

    Veel liefs van mij. Lieve groetjes,Monique

    7ftubd5aueqe7.gif

    26-11-2018 om 18:50 geschreven door Monique


    feest

    gisteren aan de feestdis en vandaag viert Kitiara haar 11de verjaardag...Superdikke proficiat ook van mij gewenst...

    Wat kunnen we toch fier zijn he op onze kleinkids...ze zijn groot voor we er erg in hebben...

    Net als jij ga ik ook regelmatig de fototoer op en bij het bekijken van al die lieve snoetjes...en wat ze allemaal uitgespookt hebben, beginnen we spontaan te lachen of..vloeit er soms een traan...die herinneringen he

    Blij dat het wat beter gaat met je knie Natoken en ja trappen lopen dat is natuurlijk altijd het lastigste...nog even wat geduld hebben...maar is natuurlijk altijd makkelijker gezegd dan gedaan..daar weet ik ook alles van.

    Hele lieve groet en tot snel. Cécile

    26-11-2018 om 18:05 geschreven door cecile


    . . .

    Geniet nog van jullie avond en van alle komende dagen !

    26-11-2018 om 16:33 geschreven door Chris


    . . .

    Ik kon hier net ook niks zetten !!!

    26-11-2018 om 16:33 geschreven door Chris


    Goedemiddag Natoken

    'k kom even een tegenbezoekje brengen om je een fijne week toe te wensen. Zo te lezen bij Ani, lijkt het weer flink mis te zijn bij het "sennet". Bij mij kunnen o.a.  Maarten en Hilda al langere tijd niet op mijn blog schrijven en in het verleden hadden o.a. Dion en jij er ook last van. 't is jammer en het maakt het bloggen er niet leuker op. 

    Zelf ben ik al ruim twee weken heel erg verkouden en heb weinig zin om naast mijn huishoudelijke taken iets op de computer te doen, Wij wonen op een etage met allemaal 80 plussers die weinig buitenkomen, de griepbacillen houden hier flink huis en het zal nog wel een tijdje duren eer ze "uitgeheerst" zijn. Daarom stel ik, voor onbepaalde tijd, een blogstop in

     

    Lieve groet van Gé

    26-11-2018 om 15:59 geschreven door Gé


    Goedemorgen

    t3rkr1b6.jpg
    Foto's kunnen soms veel vertellen
    ook voor later blijf mooi
    ook nog een fijne maandag
    mvg.Dirk

    26-11-2018 om 10:07 geschreven door Dirk


    Gefeliciteerd aan Kitiara

    Wat een mooi naam is dat Natoken dat vind ik wel mooi . Begin van deze week vertrekken we weer met een maandags groetje , een hele fijne maandag lieve groetjes liefs Ingrid. x2nmbtl9..png

    26-11-2018 om 09:27 geschreven door Ingrid


    ieuwe week
    Image Hosted by uploader.be

    26-11-2018 om 07:51 geschreven door noella


    Proficiat met de jarigen Natoken.

    uzoza0huho.jpg We zijn vandaag maandag 26 november.De laatste week van november die moet gedeeld worden met een stukje december.Buiten is het fris en wat mistig en de straten liggen er ietske nat bij.We starten terug een nieuwe week vol hoop en nieuwe verlangens doch de gezondheid komt steeds op de eerste plaats en dit wens ik iedereen toe bij het begin van deze kersverse nieuwe week.Vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

    26-11-2018 om 07:32 geschreven door Jos Vande Ghinste


    fijne maandag
    g8pulql.jpg

    26-11-2018 om 00:39 geschreven door kinrooiwebradio









    Laatste commentaren
  • moet ook gedaan worden Natoken,morgen verwendag voor de mama's (mariska)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke zaterdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • gezellig weekend Nancy ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Pprecht blij jullie terug te horen mensen! (Martin)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke vrijdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • . . . (Chris)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • geniet van je dag ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • hello Nancy (Klaproosje1)
        op
  • Onze Lieve Heer Hemelvaart !!! (Jos Vande Ghinste)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!