Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (555)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    15-10-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A never ending story....
    Vandaag zouden ze nog maar eens een scan afnemen van ons kleindochtertje en nog eens bloed trekken. Omdat ze ook een MRI planden besloten ze een lichte narcose toe te dienen maar in plaats van verdovend te werken reageerde de kleine uitzonderlijk fout. Het schijnt dat dit nog wel eens gebeurt bij kinderen in ieder geval werd de kleine hysterisch wild en begon overal tegen te kloppen en stonden volgens de dochter haar oogjes " wild".  Ze hebben daar met twee volwassenen een uur lang bijna letterlijk gevochten om dat kind te kalmeren. Men besloot nog een tweede spuit met verdoving te geven en het werd nog erger,Uiteindelijk is ze dan toch wat gekalmeerd maar omdat ze in die koker heel stil moest liggen ,hebben ze de MRI niet durven doen. Vanavond was de narcose blijkbaar nog niet helemaal uitgewerkt want ons kindje liep nog af en toe ergens tegenaan of viel! Ze zit overal onder de rode vlekken van tegen het bedje te kloppen enz .
    Uiteindelijk is het verdikt na de scan dat het GEEN bacteriële infectie is maar een vorm van reuma. Dus hebben ze 3 weken lang dat kind zware antibiotica toegediend , een opname in het ziekenhuis laten doorgaan met baxter en infuus en andere trauma's bij dat kleintje en dat allemaal zonder dat het nodig was.
    Vanavond werd het kleindochtertje dan ontslagen ( enkel op  vraag van de mama want als infuus niet meer nodig was waarom nog in het ziekenhuis blijven?)
    Nu moeten ze volgende week met haar naar Leuven bij een professor die gespecialiseerd is in reuma en kinderreuma en kan de hele rimram herbeginnen!!! En wij maar hopen dat eindelijk de juiste diagnose gesteld wordt en de juiste behandeling start!! Mijn hart doet pijn als ik bedenk wat ons schatje allemaal meemaakt en ze is nog zo klein.. Ze komt amper piepen aan het raam van het leven hoe leg je gans dat gedoe aan haar uit!!

    Met de schoonmama is er goed nieuws en minder goed. Er waren dan ( gelukkig) toch geen uitzaaiingen maar er volgen wel dagelijkse bestralingen om zeker te spelen! Maar eerst moet ze een paar weken aansterken en herstellen want die bestralingen die zij moet krijgen ( inwendige) blijken niet van de poes te zijn.
    We zullen maar duimen en hopen dat bij beiden uiteindelijk alles terug goed komt! Maar ik mag niet denken aan wat ons schatje nog allemaal te wachten staat. Ze is er helemaal door uit haar doen en op veel punten weer bij af!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    23-10-2010
    hello Natoken
    wat een ellende voor dat lieve schatke...zo klein en al zo'n nare ervaring meemaken in het ziekenhuis. Al die onderzoeken, baxters...inspuitingen enz...een mens mag er niet aan denken he en als ouders en/ grootouders zou je het liever allemaal zelf hebben dan dit te moeten zien bij je kind of kleinkind...jeetje zeg...daar keert mijn hart van hoor.je zou ze zo een dikke opdonder gaan geven in dat ziekenhuis. Hopelijk gaat het er heel wat anders aan toe in Leuven en dat uw kleindochterke vlug geholpen kan worden.


    liefs
    coollogocom1494749347vb2.gif en coollogocom1494749358os7.gif

    23-10-2010 om 22:13 geschreven door klaproosje1


    16-10-2010
    Och
    Wat een ellende voor dat kleine ding... ik schrok eerst toen ik las over reuma maar wat Paz schrijft is toch bemoedigend he... zij had het en is er van hersteld en nu hebben ze al veel betere geneesmiddelen dan toen... ik kan me indenken wat een drama het was met die verdovingstoestand... arm kind en arme ouders ook... ik was indertijd al een wrak toen ik m'n dochtertje van 2 in de kliniek moest achterlaten voor een amandeloperatie... we mochten ze alleen van achter glas zien en dat vond ik vreselijk... ze zat rechtop in haar bedje te huilen en ik stond buiten en huilde even hard mee... ik ben maar weer aan het duimen geslagen hoor...

    16-10-2010 om 22:50 geschreven door Myette


    CHEERY
    Natoken, Ik denk voordurend aan je lieve kleine schat, gisteren was ik al in mijn bed, en nu ging ik naar mijn bed , maar pc terug op en veel kan ik niet schrijven, enkel ik hoop dat ze in Leuven de juiste diagnose en behandeling zullen toepassen. Het is inderdaad een grote kliniek maar ze kunnen er echt ook veel meer doen dan in andere klinieken. Dus laten we hopen dat ze het daar een goed resultaat boeken.Want wat er in de eerste kliniek gebeurd is , is weeral een foute beslissing door de dokters.Dus nogmaals in Leuven kunnen ze veel. Voor jullie en de ouders van de kleine veel positieve moed. Dikke knuf. CHEERY

    16-10-2010 om 19:47 geschreven door CHEERY


    bacterie of reuma
    het is idd hartverscheurend dat er met zo'n kindje gesold wordt, maar de symptomen van bacteriele ontsteking in een knie en reuma zijn quasi gelijk. ik kreeg als kind acute gewrichtsreuma, kon geen trappen meer doen en nauwelijks lopen, zeer pijnlijke gezwollen, warme knie; mijn ouders dachten aan "de groei". Destijds waren er veel minder onderzoekmogelijkheden, maar door bloedonderzoek er werd toch al snel de juiste diagnose gesteld. Het is daardoor ik al dadelijk aan reuma dacht toen je over dat zere knietje sprak. Ondertussen ben ik een behoorlijk gezonde 61-jarige, zoals je wel weet en ik ben er zeker van dat het voor K helemaal goed komt! dikke kus

    16-10-2010 om 09:20 geschreven door paz


    Verdoem verdoeme Nanneke
    Toch niet te begrijpen...dat ze eerst altijd de gewoon retour doen ...

    Laat de moet niet zakken hoor in Leuven is het precies wel een fabriek

    MAAR ze doen er goei werk !...ik heb met jullie te doen !



    Als de zomer haast voorbij is

    staat de herfst al voor de deur

    dan krijgen alle groene blaadjes

    stuk voor stuk een nieuwe kleur

    soms gaat dat een beetje langzaam

    elke dag een blad of twee

    als de boswachter dus tijd heeft

    helpt hij graag een handje mee

    Hij staat urenlang te zwoegen

    met een verfbord en penseel

    en hij maakt de groene blaadjes

    rood, oranje, bruin of geel

    Image and video hosting by TinyPic

    Geniet van je weekend ,met wat je ook mag doen ... met of zonder regen

    lieve groetjes en knuff van ons voor jou

    16-10-2010 om 08:01 geschreven door jeske


    ..
    Ocharme toch dat kindje,zo klein en dan zo'n diagnose krijgen,hopelijk kan ze goed geholpen worden,kan me voorstellen hoe de ouders en..oma's zich voelen,toch blij dan weer te horen dat het voor de andere schoonmoeder nog lijkt mee te vallen..naar omstandigheden,hou je taai Natoken ,en probeer toch een beetje te genieten!
    21sept.gif
    Herfst..een mooi seizoen..
    en van ons krijg je een warme zoen!

    16-10-2010 om 07:31 geschreven door lipske


    Hallo

    Nog zou klein en al reuma..hopelijk vinden ze er een goede remedie tegen






    16-10-2010 om 02:01 geschreven door Athea


    ..
    Toch één lichtstraaltje, dat bericht van de andere schoonmoeder, hoewel..een heel zwak lichtje.
    Nat'ke, ik zit hier met een krop in de keel en razend van verontwaardiging voor wat men zo'n kindje aandoet. Wat zijn dat voor imbecielen in dat gasthuis. Als dat in de USA was, ze konden miljoenen afdokken voor slagen en verwondingen.
    Hopelijk kan men eindelijk aan een degelijke behandeling beginnen.
    Kuskes.

    16-10-2010 om 00:10 geschreven door ludovikus


    15-10-2010
    Het is toch niet
    te vatten, dat ze op zo'n manier kunnen klunsen bij zo'n klein kind! IK neem aan dat men onderzoeken moet doen, maar een bacterie in de knie of reuma, dat is er toch wel heel veel naast, als je het mij vraagt. Maar niemand vraagt het mij natuurlijk. Mijn hart draait om voor dat kleintje. Dat zal ze nooit meer vergeten en hopelijk kunndn ze haar wel helpen. Ik duim voor haar en jullie.
    Knuf
    Michelly

    15-10-2010 om 23:52 geschreven door Michelly


    nog eens afwachten en benieuwd wat de uitslag in Leuven zal vertellen Natoken.... duimen maar en blijven hopen !

    Een aangename dag toegewenst vanwege Amor Fati !


    "Je denkt wat je voelt, en je voelt wat je denkt!"

     

    "Jaloers zijn op een vriend bewijst dat je niet echt zijn vriend bent


     

    herfstkleuren2.jpg

    15-10-2010 om 12:43 geschreven door Amor Fati


    ik weet niet goed hoe te reageren
    ik ben net als petra al aan 't blèten , zo'n kind , en rheuma !maar misschien kunnen ze in Leuven al meer ! 't beste hopen hé natoken en voor die andere oma , zwaar hoor , maar ook hopen , meer kan een mens niet doen .... gelukkig kunnen jij en T elkaar steunen , heel veel liefs

    15-10-2010 om 12:03 geschreven door ani


    story
    Dat er maar heel snel een HAPPY END aan deze story mag komen! dikke kus

    15-10-2010 om 11:40 geschreven door paz


    story
    Dat er maar heel gauw een happy end aan deze story mag komen! Dikke kus

    15-10-2010 om 11:39 geschreven door paz


    Och och
    wat ellendig voor dat kleine ding. Al die nare ervaringen en dan ook nog eens voor niets en nu nog meer onderzoeken op het program.
    Het is te hopen dat er heel snel iets aan gedaan kan worden, zodat die kleine meid die nare ervaringen snel zal kunnen vergeten.
    Intussen heel veel sterkte voor jullie allemaal.

    15-10-2010 om 11:33 geschreven door thea


    Dag Natoken

    Weeral zo'n klein lijntje om te schrijven? Wat is er toch mis op Sennet? Of ligt het aan mij.

    Ik vind het verschrikkelijk wat die kleine moet doormaken en de ouders. Daar wordt je toch niet goed van? Natuurlijk is het soms even zoeken, En soms vinden ze het nooit en dan is het voortsukkelen. Nu kan er in ieder geval zoals je zelf al schreef en behandeling gestart worden. Vertroetel je kleinkind maar eens xtra!

    Lieve groetjes uit het verre Henegouwen

     

    15-10-2010 om 11:16 geschreven door Loewiesa


    *
    Toen ik de diagnose las van je kleindochtertje kreeg ik een krop in mijn keel en ik kan me levendig inbeelden hoe haar ouders en jullie zich nu voelen. Ik hoop met heel mijn hart dat  er ondertussen genoeg middelen zijn om de ziekte af te remmen.  Dus laat ons hopen, echt heel erg hopen. Want verdomme, het is niet eerlijk, kindjes zouden niet ernstig  ziek mogen worden.
    Een hele dikke knuffel x 2

    15-10-2010 om 02:47 geschreven door Petra/Huismusje









    Laatste commentaren
  • Jan en Elena wensen u een prettig weekend (Jan en Elena )
        op Bluven goan
  • Dag Nancy we hebben al een half aar regen pffff veel te koud voor de tijd van het jaar (Roosje)
        op Bluven goan
  • Inderdaad geen weer de laatste maanden! (Martin)
        op Bluven goan
  • Lieve groetjes (annie)
        op
  • ja , ik heb er staan , maar durf ze nog niet LATEN buiten zetten , kan nog vriezen (ani)
        op
  • Dag Nancy (Roosje)
        op
  • . . . (Chris)
        op
  • Dag Nancy (Tiny en Ans)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • Heel jammr voor al die fruitbloesems! (Martin)
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!