Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    07-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daar draait heel dit bloggedoe toch om, niet?


    Als ik hier de reacties lees op die "weer" of "wier" of likdoorn van Mus dan vind ik dat mijn doel bereikt is, communicatie losweken, want daar is het bij het bloggen toch allemaal om te doen niet?
    Mij interesseert het niet hoeveel mensen mijn blog bezoeken , dat cijfer zegt niets als je enkel een paar nietszeggende buttons als reactie op jouw logje krijgt en je ziet dat je de "tigtigste" in de rij bent met dezelfde reactie. Liever drie bezoekers en drie reacties dan 50 nietszeggende... Mijn bedoeling is om via mijn blog de lezer op de één of andere manier aan te spreken of te interesseren en meningen te delen want daar schrijf je toch voor? Voor sommigen is een blog gewoon een medium om eigen creativiteit via PPssen, foto's, reiservaring, gedichten .. te delen. Voor anderen een manier om het leven van elke dag, eigen levensbeschouwingen van zich af te schrijven al kan zelf de meest extraverte  al eens stilvallen. We zijn niet gemaakt om als enkeling en kluizenaar onze dagen hier te verslijten. We zijn het enige " levende wezen" dat dat extraatje gekregen heeft : de taal van de communicatie en het meevoelen met anderen. Als je dan gewoon tegen de muren praat dan geef je het uiteindelijk op maar soms kan één enkele reactie of bezoekje jou die nodige duw geven om gewoon verder te gaan zoals je bezig bent en te genieten van wat het leven biedt. Als je de moeite neemt om elke blog die je bezoekt te lezen dan zal je de persoon achter het logje ontdekken en ieder heeft wat te bieden op zijn of haar manier en geloof me soms is het logje van een ander de start van een nieuwe inspiratiegolf bij jezelf.  Jullie reacties waren vandaag mijn inspiratie die eventjes een duwtje nodig had. Ik wens jullie allemaal een zonnige zaterdag en hoop dat jullie genieten van die mooie lentedag die we weer eens samen mogen delen!


    PS Na het lezen van de reactie van Fjak@ deze commentaar...
    Ik heb niets tegen buttons ( inderdaad sommigen maken er hun werk van) zolang  er ook een persoonlijke reactie bij staat. Het zijn die sites die bezoekers ronselen om het meest en die absoluut niet lezen wat er in die blogs staat en dan zoiets neerpennen als: "mooi geschreven ik heb ervan genoten " op een logje over afsterven. Daar valt toch je broek van af zeker?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    10-05-2011
    Hoi Na
    Mijn broek is al zo vaak afgevallen en mijn blogpauzes zijn vaak ook om die redenen. Mijn geschrijf is niet wereld schokkend, Maar toch!! Meeleven een aardig reactie. Naar de ene reactie kijk je soms al meer uit dan naar de anderen. Soms  (bij mij ) helpen ze je om ergens uit te raken (een psychologisch effect) Maar zoals Viv al schreef, de mensen die het zouden moeten lezen, nemen niet eens de moeite en vrolijk plakken zij door.

    En aan de andere kant, ik heb zelf ook al gemeende reacties geplaatst op verschillende blogs (omdat ik iets voelde) waar ook niet op wordt geantwoord, nou ja;
    Fijne dag
    Lieve groetjes

    n38aci.png

    10-05-2011 om 12:50 geschreven door Loewiesa


    08-05-2011
    dag Natoken
    dat vind ik nu eens goed geschreven... en recht to the point...maar, zoals Fjak@ schrijft...diegenen die altijd zomaar een button komen plakken, zullen nu ook de moeite niet doen om dit logje te lezen...spijtig dan maar.
    Tot wat dient het maken van een blog, als er niet gelezen wordt? Ik kan me er eerlijk gezegd ook dikwijls mateloos aan ergeren dat er zomaar een button geplakt wordt of een boodschap geschreven wordt van "hele fijne dag" op een logje over de overlijdensdag van je zoon.
    Ik ga heel graag lezen op de blogs, en zo leer je ook de mensen wat beter kennen...leer je wat er leeft bij vele senioren...en dat er heel wat verdriet schuilt tussen de regeltjes...maar spijtig genoeg heb ik ook te weinig tijd om altijd een bericht na te laten. Ik kan niet zomaar vlug vlug een button gaan plakken, zonder ook nog iets persoonlijks te schrijven én dat...vraagt natuurlijk wat tijd.
    Hoop dat jij vandaag van een zalige moederdag hebt genoten en hoop echt dat er een positief lichtje mag zijn voor je kleindochtertje, want dat lieve hummeltje heeft al genoeg leed achter zich. dikke knuff.Cécile

    08-05-2011 om 23:38 geschreven door klaproosje1


    07-05-2011
    geniet van een zomers weekend Natoken.... met wat buttons bij om op te vrolijken, en meer dan 90% van de blogs is niet om over naar huis te schrijven..... ik lees en geef comment, bij een deel Niks....omdat er toch niks staat

    Een aangenaam weekend toegewenst vanwege Amor Fati !
    en voor de mama's een fijne Moederdag !!!

    moederdag.gif

    We moeten bereid zijn om het leven wat we voor onszelf hadden gepland, los te laten om het leven te kunnen leiden wat op ons ligt te wachten


    Je bent bang om controle kwijt te raken waar het enige wat je werkelijk kwijt raakt, angst is.


    moederdag.jpg

    07-05-2011 om 14:51 geschreven door Amor Fati


    *
    Ach meisje, ik ben ooit eens ten strijde getrokken tegen zo een button plaatse. Het gevolg was een jarenlange tiranie en scheldpartij die echt niet mooi meer was. En wat meer was, al mijn vrienden mochten meedelen in die oorlog die de man tegen me voerde. Bojako kan je er alles over vertellen. dus nu laat ik maar betijen, bezoek enkel nog blogs die echt wat te vertellen hebben dat mij interesseert en gaande weg blijven die plakatenplakkers weg. Je staat dan wel niet hoog in de rangschikking, maar dat zal me worst wezen. Ik weet nu tenminste dat er gelezen wordt wat ik geschreven heb.
    Nu wat onze bijeenkomst betreft, het viel mij ook op dat je een beetje minnetjes oogde. Is het moeheid, bezorgdheid om kinderen/kleinkinderen, of je eigen gezondheid? Heel waarschijnlijk een combinatie van dit alles. Dus verzorg je en volg de raad van ons Bo, zodat je je eigen moedige en sterke zichzelf blijft.
    En wat mijn wier bereft, dat is dus geen eksteroog. Meer een soort harde knoest/wrat die naar binnen toe groeit, pijnlijk scherp aanvoelt en heel waarschijnlijk mettertijd operatief moet verwijderd worden. Maar over dat laatste ga ik eerst diep en lang nadenken.
    Bedankt nog eens voor mijn favoriete lekkernij (heb al een smulpartijtje achter de kiezen), dikke kus x2 en tot de volgende....

    07-05-2011 om 14:41 geschreven door Huismusje/Petra


    *
    *

    07-05-2011 om 14:25 geschreven door Huismusje/Petra


    Hoi Natoken
    Nou dat heb je even mooi uitgelegd. Dit alles is ook de reden dat ik bij mij geen html toelaat, daardoor komen degene die alleen maar plaatjes willen plakken van een koude kermis thuis.
    Om op mijn andere blogje te komen, kun je op het vlindertje drukken. Ik heb het net nog geprobeerd en het ging goed. Alleen heb ik er de laatste tijd niet veel meer op geschreven, daar kan ik de moed nog niet voor opbrengen.
    En om alles over Sunny te kunnen lezen, hoef je alleen maar rechtsbovenaan onder categorie: SUNNY aan te klikken.
    Misschien dat ik er nog eens een echte link naar maak, maar ik weet nog niet goed hoe ik dat moet doen, wanneer het gewoon op mijn blogje staat.
    Ik lees dat je niet zo erg in orde bent. Goed voor jezelf zorgen hoor, dan wordt je foto misschien ook weer helder.
    Groetjes en een fijn weekend.

    07-05-2011 om 13:39 geschreven door thea


    ..
    zo blij dat ik je gisteren nog eens gezien heb, we zaten iets te ver van elkaar om een goed gesprek te hebben, maar we spreken weldra nog eens af.  Je zag er ocharme nog steeds belabberd uit, ik hoop dat je op tijd naar de dokter gaat voor medicatie want die hoest klonk echt niet gezond.
    Ik was nog altijd aan het nadenken over die wier van ons Mus of eksteroog of hoe je het wil noemen.  In't Engels noemen ze het een corn en via corn ben ik uiteindelijk op deze site terechtgekomen : http://www.huidziekten.nl/zakboek/dermatosen/ctxt/Clavus.htm

    Blijbaar heten al deze zaken : clavus (in één of andere vorm)

    Wat het plakken van 'buttons' betreft, daar hebben wij het al van bij het begin van Sennet moeilijk mee, zeker wanneer je weet dat er niet gelezen wordt, maar enkel geplakt.  Maar ach... ik ga er dan maar van uit dat dit geplak voor die mensen ook een bezigheid is zeker

    Lieve groetjes en hopelijk tot binnenkort.

    07-05-2011 om 11:54 geschreven door bojako


    Fjak@
    Goede morgen Natoken,

    Je hebt 100% gelijk, maar spijtig genoeg juist diegenen die het zouden moeten lezen, ja die nemen nooit de tijd om een log te lezen, buttons zetten dat is hun werk dan weer. Nu is het ook zo dat tussen die buttons wel pareltjes zitten echte kleine mooie werkjes, maar helaas ook dat wordt niet geapprecieerd, waarom wel geen tijd zeker.
    Nu kun je ook van Fjak@ zelf zeggen button zetter, maar ik ga per dag bij al wie mijn logje een bezoek heeft gebracht buiten twee soms drie uitzonderingen want daar ga ik zo naartoe omdat ze in mijn smaak vallen deze logjes. Wat ik persoonlijk spijtig vind zijn de blogs met een vaste plaats in de top 10 , en deze mensen hoe ze het doen interresseerd
    me niet ze staan bovenaan te pronken maar doen eigenlijk niks met hun blog, ze krijgen zoveel bezoek van bepaalde sites en ze staan dan bovenaan, wel daarvoor zou ik me schamen.
    Nu Natoken wens ik jullie een mooi warm en gezellige dag toe, geniet ervan ga ik ook doen.
    Fjak@

    07-05-2011 om 10:34 geschreven door Fjak@


    Een gezellig weekend ... mateke's

    Image and video hosting by TinyPic
     de druk om te bloggen
    geen tijd om te werken naneke ...toch effe tijd genomen om te zeggen dat ik graag een babbeltje maak hier ... ...etentje om 12 uur tot ... & koffiekletsen met de bloemschikkers  
    Het was fijn om hier te zijn
    met een warme groet 
    een dikke knuff wens ik je een mooie dag toe,
    geniet ervan mateke, liefs ikke

    07-05-2011 om 10:18 geschreven door Jeske


    ik zou 't niet anders zeggen !
    ik heb me al dikwijls geergerd aan " passanten " , die niet reageren

    't is " onze " manier van praten , voor velen !goed dat je het even in de verf zet !

    maak er een drukke dag van Natoken , ik heb de boodschappen voor morgen al gedaan !jippy , feestdag !!

    07-05-2011 om 10:10 geschreven door ani









    Laatste commentaren
  • Pprecht blij jullie terug te horen mensen! (Martin)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke vrijdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • . . . (Chris)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • geniet van je dag ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • hello Nancy (Klaproosje1)
        op
  • Onze Lieve Heer Hemelvaart !!! (Jos Vande Ghinste)
        op
  • Zalige Hoogdag! (Martin)
        op
  • Goedemorgen blog vrienden (Dirk)
        op
  • Gezellige woensdag (Jan en Elena )
        op
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!