Foto
Foto
Inhoud blog
  • De kanker steekt de kop op.
  • Een zondagnamiddag
  • Verloren?
  • Wankel evenwicht
  • Desinteresse?
  • Leeg.
  • Vakantie en dan........
  • Weeral afwachten....
  • Teveel verdriet.
  • Naweeën
  • De chemoperikelen.
  • Mijn ellendige dagen.
  • Verbeten strijd.
  • Mijn leven op zijn kop.
  • Rollercoaster
  • Herfstgedachten
  • Zorgen.
  • Het leven gaat door.
  • Maria
  • Schijn bedriegt!
  • Druk, druk, druk....
  • Zo eenvoudig is genieten!
  • Mijmeringen.
  • Kleine ingreep.
  • Mijn zoon.
  • Roots
  • Die oogjes toch!
  • Luie zondagnamiddag......
  • Gezond en gelukkig 2013!!
  • Virtuele en reële vrienden..
  • Daar gaan we weer!!!
    Foto
    Zoeken in blog

    Startpagina !
    Mijn eigen wondere wereld.
    Mijn persoonlijke belevingswereld.
    Lieve bezoekers van mijn blog. Ik wil jullie vragen om geen grote prenten als button te gebruiken omdat het mijn blog onnoemelijk langzaam maakt en slecht te openen, wat anderen dan weer afschrikt. Ik hoop op jullie begrip! Bedankt.
    28-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Druppel, druppel, druppel!!!
    Waar is ze naar toe, mijn inspiratie. Samen met de sneeuw opgelost en verdwenen? Ik moet het haast gaan geloven, want ik weet niets te vertellen en heb toch de drang om te schrijven! Dat vormt een behoorlijk probleem, want als er niets in die bovenkamer zit, kun je ook niets op papier zetten.
    Vraag me af of het komt door die gezondheidsperikelen, die maar niet worden opgelost. De dokters vinden geen naam voor mijn probleem en doen telkens maar andere onderzoeken. Eerst was het inspanningsastma. Dus moest ik een puffer gebruiken voor elke inspanning. Gebruikte die mooi, elke keer en ik voelde zelfs geen verbetering. Dacht natuurlijk dat het aan mij lag en ik dat ding niet juist gebruikte. Niet dus. Het werkte gewoon niet. Dus conclusie: geen inspanningsastma. Dan hartonderzoek met catheterisatie. Hart en aorta in orde en geen afwijking. Goed nieuws en ook weer niet. Want waar kwam die beklemming, soort angina pectoris dan vandaan. Misschien de maag! Dan maar met een camera door de slokdarm naar de maag. Maag en slokdarm ontstoken, dus werd er medicatie voorgeschreven en dan zou het wel beter gaan. Na verschillende maanden nog geen beterschap te bespeuren en alleen maar bijwerkingen van de medicatie, zoals oedeem in handen en onderbenen en voeten. Heb de huisarts dan meegedeeld, dat ik die pillen niet meer slik.
    Waar een infuus ingebracht werd voor het maagonderzoek, tussen duim en pols op de hand, kreeg ik nadien een aderontsteking, waarvan ik nu nog steeds last heb.
    Ik heb opnieuw onderzoeken gehad bij een andere hartspecialist, die vaststelde dat mijn hart te fel reageerde op inspanning (inspanningstest) en mijn bloed verzuurde op de de helft van de tijd, die normaal mag genoemd worden. Daarna 45 keren revalidatie gaan doen op allerlei toestellen om mijn conditie op te bouwen. Geen verbetering.
    En daar sta ik dan en weet het gewoon niet meer. Kan niet meer tennissen, niet wandelen, laat staan flink doorstappen, niet fietsen.... Als ik niets doe, heb ik geen problemen!
    Ik kan daar dus niet mee leven en ben ten einde raad terecht gekomen bij een arts in Leuven, die ook homeopaat is en een autoriteit op dat gebied. Hij is een dorpsgenoot van me en was in zijn jeugd goed bevriend met enkele van mijn broers.
    Na onderzoek en testen stelt hij vast dat er zoveel dingen fout zijn in mijn lijf dat hij de behandeling in fases wil doen.
    Heb een zeer hoge metaalbelasting, de lever werkt niet zoals het zou moeten, mijn batterywaarden deugen niet , een groot tekort aan vitamienen B12 en ga zo maar door.
    Ik heb nu 3 soorten druppels die ik driemaal per dag voor en na de maaltijd moet nemen, met een tussentijd van minstens 10 minuten.
    Mag geen Bru, mijn geliefkoosde drank, meer drinken want daar is koolzuur aantoegvoegd en er zit zo al teveel zuur in mijn lichaam.
    Wel ander bronwater, "plat water", en dat minimum 2.5 liter per dag! Maar goed dat ik altijd al de hele dag gedronken heb. Zie dat iemand, die nauwelijks drinkt, en zo zijn er heel wat mensen, echt niet presteren, 2.5 liter  per dag drinken.
    Mijn lichaam nam teveel electriciteit op van omringende electropunten. Vooral 's nachts schijnt dat een probleem te zijn. Dus geen wekkerradio in de buurt ( op 1.5 meter) geen nachtlampje, etc.
    M. en ik  hebben gewoon van plaats gewisseld in bed en zo het probleem opgelost. Moet echter wennen aan die andere kant van het bed!
    Nu moet ik er steeds aan denken om voor het eten elke keer mijn druppels te nemen: eerst 30 in wat water, dan 10 minuten wachten en weer 10 druppels van een ander drankje puur, daarna eten en na het eten, weer 10 druppels van een ander drankje puur!
    Ik druppel wat af op een dag! Niet te doen. En als ik er niet tijdig aan denk, zit ik aan tafel te wachten tot die 10 minuten om zijn, terwijl M. reeds lekker zit te eten!
    Ik moet dit 8 weken volhouden en hoop uit de grond van mijn hart dan ik dat dan niet meer moet slikken. Ik vrees echter dat het zo eenvoudig niet ligt.
    Toch heeft de arts mij gezegd, dat hij het ziet zitten en hij mij zal helpen, maar ik moet strikt doen, wat hij me opdraagt. Dus leg ik 's avonds voor het slapengaan een mespuntje zeezout op mijn tong en laat dat smelten en tel ik druppels, die niet snel genoeg willen vallen! Drup....drup.....drup....












































    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    02-02-2009
    knuffel
    Lieve Michelly ik kom zo graag lezen hier. Deze maal geef ik je een warme knuffel om door te gaan op weg naar een betere gezondheid en weer sporten.
    Ik volg je verhalen, ik lees ze graag. Al wist je deze maal niet wat schrijven... ik heb het aandachtig gelezen.
    liefs
    zonneke

    02-02-2009 om 17:23 geschreven door 'zonneke'


    meisje toch...

    Zo heb je meteen stof tot schrijven, al is het dan niet van 't prettigste...Wat is dat een lijdensweg, lieve Michelly! hopelijk brengt de homeopathie beterschap. 't is zeker een heel gedoe, maar de ervaring die wij met een van onze kinderen hadden, is zeer positief te noemen :ononderbroken ooronstekingen vanaf de leeftijd van 3 maanden(!), liters antibiotica, diabolootjes op 9 maanden, niks hielp... we waren de wanhoop nabij toen het ventje 18 maanden was. Tenslotte bij een homeopaat terecht gekomen : vanaf dat moment tot zijn 15de jaar nooit nog dergelijke problemen. Grappig detail : "tien!" was een van zijn eerste woordjes, omdat ik steeds luidop telde.

    Dat het voor jou heel, heel gauw de goeie kant mag opgaan! hartelijke knuffel,

    02-02-2009 om 15:21 geschreven door paz


    31-01-2009
    Geduld

    Dag Michelly,

    Druppels tellen met de klok leven en toch deze uit je buurt moeten weren, het zijn dingen die je leven anders indelen maar de hoop op herstel maakt alles goed.

    Mag het deze keer lukken .wat me wel verwonderd: indien je nu geholpen wordt en dat hoop ik waarom hebben ze dat nooit voordien gezien.

    Groetjes

    Corry

    31-01-2009 om 18:50 geschreven door Corry


    ..
    Ik bedoel natuurlijk, "niet" bij de pakken blijven zitten.

    31-01-2009 om 14:58 geschreven door Ludovikus


    ..
    Maar lieve kind toch, wat is dat voor een lijdensweg! Al die onderzoeken zijn niet altijd pijnloos en vervelend, zeker als men niets vindt. Toch is het nodig om tot een diagnose te komen. Maar nu blijken ze nog nutteloos te zijn ook. Als men gewoon is om regelmatig te bewegen, te sporten, en dan te moeten nietsen. Ik kan er over meespreken. Het voelt aan of je niet gewassen bent. Hopelijk brengt de homeopaat raad.  Je zal het zelf wel ondervinden als het beter wordt of niet. Volhouden en bij de pakken blijven zitten hoor. Ik duim voor je. Groetjes.

    31-01-2009 om 14:56 geschreven door Ludovikus


    Druppels
    Gewoon even moed houden en blijven druppelen. Elke druppel is een beetje leven. Elke druppel een beetje liefde. Speciaal voor jou. Dit komt goed Michelly gewoon geduld met jezelf, rustig stil staan bij jezelf en al die druppels en jezelf liefdevol toespreken. Elke druppel  heeft het goed met je voor. En dan komt het zeker en vast in orde.
    Ik wens het jou en tel stilletjes mee...
    Liefs en doorzetten meid!

    31-01-2009 om 00:09 geschreven door Floreanne


    29-01-2009
    "
    Lieve Michelly, niet opgaven meisje en die kuur afwerken desnoods een tweede erna, als er jou iemand kan helpen dan geloof ik in die homeopaat.Maar het is zeker frustrerend als je altijd heel actief was.. Ik duim mee met jou hoor en hoop binnenkort wat positiefs te horen wat je gezondheid betreft. Sterkte  hoor!!!Lieve knuffel

    29-01-2009 om 20:27 geschreven door Natoken


    Niet te koop

    gezondheid is het allerkostbaarste goed
    het is niet te koop
    al schep je 't geld van een hoop
    het stroomt wel of niet mee in het bloed


    Hopelijk komt alles vlug in orde Michelly!

    Duimende groetjes, Uilenspiegel

    29-01-2009 om 14:50 geschreven door Uilenspiegel


    ..
    Ik heb enorm met je te doen lieve Michelly, jij die zo actief was en nu je lichaam dat je verplicht om te rusten.
    Toch moet je luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft.
    Indien de homeopatische aanpak niet helpt moet je blijven zoeken tot je een dokter vindt die het antwoord wel weet.
    Mijn zus zit zoals jij in hetzelfde schuitje, weliswaar niet met dezelfde symptomen, maar ondanks alle onderzoeken en ingrepen blijft ze met de pijn zitten en niemand lijkt te weten wat het is.
    Zij is uiteindelijk gefrustreerd zelf op zoek gegaan op het Internet, heeft al haar symptomen erop gezet en volgt nu een dieet dat haar aanbevolen werd door een zelfhulpgroep van mensen met dezelfde symptomen en het dieet lijkt haar te helpen. 
    Ik wens je veel sterkte toe en ik hoop oprecht uit gans mijn hart dat de homeopaat je kan genezen.
    Heel warme knuffel,

    29-01-2009 om 10:10 geschreven door bojako


    *
    Tja, wat moet je altijd schrijven he! Ik heb zo ongeveer hetzelfde geschreven op mijn blog.
    Dat is ook niet leuk om tien minuten te moeten wachten voor je kunt eten. Tegen dan is je warme maaltijd lauw. Maar laat ons hopen dat het helpt Michelly. Weet je dat jouw klachten me even lieten denken dat jij ook CVS had. Jouw symptomen waren min of meer ook de mijne voor men de diagnose stelde.
    Ik duim in elk geval voor je dat je binnen de kortstekeren weer kunt rondhuppelen als een dartel veulen in de wei.
    Lieve groetjes en tot de volgende.

    29-01-2009 om 01:11 geschreven door huismusje



    Foto

    Welkom op mijn blog!


    Archief per maand
  • 08-2019
  • 11-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 07-2017
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 10-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 10-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 06-2005
  • 05-2005
  • 04-2005

    Laatste commentaren
  • innige deelneming (redpoppy)
        op De kanker steekt de kop op.
  • innige deelneming (redpoppy)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Fijne donderdag (Jan en Elena )
        op De kanker steekt de kop op.
  • Jan en Elena wensen u een prettig weekend (Jan en Elena )
        op De kanker steekt de kop op.
  • Goedemorgen (Dirk)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Een denkbeeltje (Julien)
        op De kanker steekt de kop op.
  • Situs Judi Online | Situs Poker Online| Poker Online Terpercaya (Dewa Poker 88)
        op Vakantie en dan........
  • Situs Pengeluaran Sgp Tercepat Dan Data SGP Terlengkap Nomor 1 Didunia (Data Sgp)
        op Vakantie en dan........
  • Situs Pengeluaran SGP Terbaik dan Data SGP Terlengkap (Data Sgp)
        op Vakantie en dan........
  • antika ekspertiz (antika ekspertiz)
        op Vakantie en dan........
  • Foto

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • Natoken
  • Ludovikus
  • Herman
  • Petra (Lulu-Mus)
  • Julien
  • Kees
  • Lidia PPS-kes
  • Willy
  • Kommaneuker

    Mijn favorieten
  • Uilenspiegel
  • Bojako
  • godelieve
  • Hartendame2
  • Jenthe
  • Roelfi
  • Floreanne
  • Viv

    Mijn favorieten
  • Arlette Paradis
  • Ive
  • Jann
  • Wim-del-arte
  • Computerspecialist
  • Johan
  • Luigi
  • Mia

  • Blog als favoriet !

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!