mijn fiets- en wandeltochten
Welkom beste bezoeker.


Inhoud blog
  • Achelse Kluis.
  • Boorsem - Lanaken
  • Met collega's
  • De brug over in Veldwezelt.
  • Alden Biesen in Rijkhoven.

    Afgelegde kms. en gegevens van 2024:

    op datum van: 08-05-2024

    wandelen: 999.63 km.

    fietsen: 1.855,40 km.

    verbruikte Kcal: 108.858

    hoogtemeters: 11.616

    uren in beweging: 273u37

    aantal stappen: 1.332.840     +/- 10.000 stappen = 7,5 km

    aantal wandelingen: 106

    aantal fietstochten: 27


    Zoeken in blog




    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    18-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Effe naar buiten vóór de regen.

    Je moet al eens anticiperen op iets, vandaag was dat op de te verwachten regen. Zoals gewoonlijk zaten we al vroeg aan het ontbijt en zo kwam het dus, dat ik al iets vóór 8u00 de deur uit was voor 'n wandeling. De buienradar voorspelde weinig goeds, het was dus kwestie om je moment te kiezen, en dat deed ik dus.

    Ik wandelde naar de sportoase om wat verderop, mij gelukkig te prijzen dat we in onze streek, nog ver kunnen kijken. Ik zou bvb. in 'n stad niet kunnen aarden, geef mij maar de boerenbuiten. Aan de Dorpsstraat in Gellik, ging het linksaf om uiteindelijk rechts naar het kanaal af te zakken. Aan de brug van Briegden had je toen nog de glans van de opkomende zon.

    En ja, ook op zondag varen de schepen tegenwoordig. Vroeger was dat "not done". Aan de sluis ben ik uiteindelijk toch maar stilletjes huiswaarts gekeerd. De eerste druppelen regen begonnen al te vallen. En dat het nog een tijd zal regenen, zij het lichtjes, dat zag ik nu juist op de buienradar. De rest van de dag zal zal het 'n binnen-zit-dag worden vrees ik.

    Morgen begint er weer 'n nieuwe week.

















    18-02-2024, 10:52 geschreven door eddy meuris

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    17-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het was best aangenaam vandaag.

    Waw, wat 'n verschil met gisteren, het was best aangenaam vandaag. Af en toe 'n streep zon, weinig wind en zeker geen nattigheid. Ik wilde gaan fietsen maar er zou, ... misschien, hopelijk ... 'n werkman komen, en daar wilde ik wel bij zijn. Maar ik heb duidelijk gezegd, ZOU, en daar is het dan ook bij gebleven. De brave man is tot en met gisteren gaan skiën en had duidelijk andere kopzorgen vandaag. Anderzijds had ik ook heel wat werkjes te doen in de tuin, dat heb je als de lente zo stilaan in aantocht is. Dat dan maar eerst gedaan.

    In de namiddag kreeg ik groen licht van mijn echtgenote om de deur uit te trekken. Zij bleef toch thuis en zij zou die werkman wel briefen over het werkje dat moest gebeuren. Ok dus, ik ben op pad gegaan, richting de Bessemerberg. Even heb ik met het idee gespeeld om tot Zutendaal te gaan en met de bus terug te keren. Maar gezien het weekend is, rijdt die bus slechts om het uur. Ik ben dus aan Campus Sint-Barbara rechts afgeslaan langs het ziekenhuis door.

    Ik heb vandaag uitzonderlijk veel volk gezien in het bos, ruiters, mountainbikers, joggers en meerdere gezinnen op wandel met kleine kinderen. Het weer was er dan ook naar. Aan Domein Zangersheide met zijn paarden, stak ik de weg over richting Pietersheim. Aan de burchtruïne maken de beestjes zich niet meer druk als de een of andere fotograaf effe blijft stilstaan.

    Maar eens Pietersheim verlaten, wandelde ik terug via het kanaal. In Lanaken passeerde ik het Cultureel Centrum. Daar was ik wederom verwonderd dat na al die jaren, die glazen pilaren nog altijd rechtstaan.

    Zo, die wandeling zit er weer op. Intussen heb ik dit jaar al de 400 km. "in the pocket". En die werkman, ... nee, die is er niet geweest. Ik zal weer 'n telefoontje moeten doen. Waarom is dat moeilijk om zo iemand aan de deur te krijgen?



















    17-02-2024, 16:49 geschreven door eddy meuris

    Reageer (4)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    16-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Opgrimbie via de Aspermansvijver terug naar huis.

    Als titel op mijn Strava-account heb ik vandaag gezet: "kl ...teweer, gevolgd door meerdere regenwolkjes waaruit veel nattigheid viel". En het was inderdaad slecht weer. Nu controleer ik wel altijd de buienradar, en ... het zou niet gaan regenen, zou .... Ik dus met de bus naar Opgrimbie om daar in het centrum af te stappen.

    Ik wilde vandaag langs de Aspermansvijver wandelen. De kortste weg daarheen is via de Broekstraat om op het eind van de straat, aan Brasserie Aspermans, links af te slaan. En dan ben je er. De vijver ligt juist óver de dorpsgrens, op grondgebied van Rekem-Lanaken dus. Maar ik denk dat het toch vooral de bewoners van Opgrimbie zijn die er gaan wandelen.

    En toen begon het te miezeren, eerst lichtjes aan, maar gaandeweg, meer en harder. Ik kon nog wat mooie foto's nemen aan de vijver zonder mijn gsm te zeer bloot te stellen aan al die vochtigheid. En dan ging het verder over vele drassige paden. De plekken waar het relatief droog was, die kon je op één hand tellen.

    Gelukkig kon ik al rap aan het kruis de Heidestraat oversteken. Vanaf daar had ik weer tarmac onder de schoenen en dus betere omstandigheden. Aan La Butte aux Bois kon ik het niet laten om nog wat foto's te nemen. Maar eens daar voorbij, hebben ze pas echt goed de hemelsluizen opengezet. Op zijn plat Lanakers gezegd: "iech waor zeiknaot". In die omstandigheden was verder foto's nemen niet meer mogelijk.

    Nu, het is wat het is, eens thuis kon ik mij douchen en andere kledij aantrekken en het leed was weer geleden. De temperatuur viel best mee en er was weinig wind, ik kan tegen 'n stootje.

    Ik zou zeggen tegen al mijn volgers, goed weekend en doe eens iets geks!

























    16-02-2024, 16:26 geschreven door eddy meuris

    Reageer (3)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (4 Stemmen)
    15-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een vroege-lente-wandeling.

    De temperatuur was vandaag op zijn minst, ... ongewoon! In feite, té warm voor de tijd van het jaar. Maar, ik zal maar niet beginnen te klagen, het was mooi meegenomen om in die warmte te kunnen wandelen.

    Zelfs deze morgen, omstreeks 7u15 toen ik naar de bakker ging, was de temperatuur al aangenaam. En dat kapelletje, dat zie ik op onze straat altijd als eerste. Maar omstreeks 9u50 vertrok ik voor mijn grote wandeling. Om te beginnen achter de kinderboerderij door, en dan de Neerharenweg in. Daar zag ik vriend en collega-wandelaar Eddy. Achter het Domein Zangersheide ging ik linksaf, de Romeinendreef in. Wat die Romeinen hiermede te maken hebben, dat heb ik nog nergens kunnen vinden. Maar goed, op het einde van die straat, ging ik nog eens rechtsaf, de Paalsteenlaan in. Ik kan mij niet herinneren dat ik daar in het laatste decennia nog geweest ben. Wat ik wel weet dat ze daar toch zeker al twee jaar aan het werk zijn.

    In Tournebride wandelde ik terug via het jaagpad. En wonder boven wonder, daar kwam ik Eddy opnieuw tegen. Ik heb dus twee keer 'n kort oponthoud gehad voor ene fijne babbel. Opmerkelijk is dat we beiden binnenkort jarig zijn, hij, ... één dag vóór mij, maar wel twee jaar ouder. Via de sluis in Lanaken ging het terug naar het centrum. Onderweg zag ik al 'n vlinder (geen eigen foto). Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat het 'n geeltje is, deze zag er toch in elk geval geel uit. Ja, de lente is precies op komst.

    Het laatste stuk wandelde ik voorbij de school, het kerkplein en het park om thuis 'n laatste foto te maken van de krokussen die overal hun kop opsteken.

    En deze namiddag, dan wacht mij 'n vervelend werkje. Door 'n zolderluik moet ik 'n controle gaan doen van onze zolder, 'n plaats waar ik al jaaaaaren niet meer geweest ben. Jullie moeten weten dat wij 'n woning hebben met twee verdiepingen en daar bovenop dus die zolder.























    15-02-2024, 13:18 geschreven door eddy meuris

    Reageer (4)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    14-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Effe het bos in.

    Vandaag was het nog even nagenieten van mijn fietstocht van gisteren. Niet dat het zomaar van 'n leien dakje liep, nee ..., ik heb er voor moeten knokken, vooral tijdens de heenrit. Maar dat maakt het eens zo plezant.

    Gelet op de buien en de regen in de namiddag (dat is het nu, 12u30 aan het doen), vertrok ik deze voormiddag al het bos in. Voor ik vertrok, kreeg ik het vriendelijk verzoek om tijdig terug thuis te zijn, mijn vrouw had vroeg in de namiddag 'n afspraak en het eten diende dus tijdig op tafel te komen. Geen probleem uiteraard, ik ben 'n flexibele jongen.

    Ik trok het bos in achter Sparrendal. Het viel mij vandaag op dat vele bomen het einde van de winter niet gehaald hebben. Het was gewoon de normale bosweg die ik nam, omhoog naar de Bessemerberg. Aan de legoblokken, stak ik de weg over om langs het rust- en ziekenhuis,  verder te wandelen in de richting van Domein Zangersheide. Onderweg zie je dat er veel water in het bos staat, oa. die grote groen plas, eigenlijk 'n fascinerend zicht.

    Eens voorbij de paarden van Melchior, was het tijd om terug te keren. Zo kon ik nog even behulpzaam zijn bij het dekken van de tafel.

    En ja, wie wil weten wanneer er de volgende jaren carnaval gevierd wordt, zij het om mee te doen of anders om de streek te ontvluchten (zo ken ik er ook), hierbij 'n geheugensteuntje.



















    14-02-2024, 12:44 geschreven door eddy meuris

    Reageer (2)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    13-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abdij van Val Dieu.

    Het gebeurt me niet rap, maar vandaag had ik het nog eens zitten, effe terugschakelen naar 'n kleinere versnelling. Mijn plan was om deze voormiddag naar de abdij van Val Dieu te fietsen. Op de buienradar had ik gezien dat het droog zou blijven en dat er 'n wind van 3 bfr. zou zijn, komende uit het ZW (dus in de richting van Val Dieu). En zoals verhoopt, de zon was van de partij maar ook 'n schrale en koude tegenwind. Dat die zon mij in de ogen scheen , tot daar toe, maar die koude wind begon in te werken op mijn systeem. Om mijn motor niet op te blazen, was het dus kwestie van 'n tandje kleiner te fietsen. Op 'n bepaald moment was ik zelfs aan het denken om 'n afslag naar links te nemen (dus vroeger terug te keren). Maar mijn eergevoel had bepaald dat het Val Dieu zou worden en dat is het dan ook geworden, zij het dat de laatste kilometers tot ginder, echt op karakter waren.

    Gelukkig was de brasserie van de abdij geopend, dat had ik op voorhand nagezien. Die koffie, dat stuk taart en de Cecemel kwamen dus echt op tijd. Ik ben er toch 'n tijdje blijven zitten, effe genieten van de warmte en het gezelschap. Ik was er niet alleen, er waren vele gezinnen die aan het genieten waren van 'n warme lunch, de volwassenen ook met 'n fris Val Dieu biertje.

    En zoals verhoopt, de terugweg ging mij 'n stuk makkelijker af dan de heenweg. Ik had nu de wind in de rug, en die pauze had mij goed gedaan.  Misschien nog 'n woordje uitleg over mijn route. Ik vertrok via het jaagpad in Briegden om in Kanne onder de brug, enkele foto's te nemen. Van Kanne ging het via Lanaye en Moelingen naar Warsage. Daar had ik dan 'n heel stuk bergop en ... wind op kop. Vooral daar heb ik mij ingehouden om niet in het rood te gaan. Ik was dus blij om in Val Dieu effe te pauzeren en ook om er enkele foto's te maken.

    De terugweg liep in het begin via dezelfde wegen. In Warsage-centrum nam ik ook enkele foto's. Maar eens in Voeren, koos ik er voor om via 'n andere weg terug te keren. In 's-Gravenvoeren waande ik mij de verkondiger van de plaatselijke carnavalsstoet, ik diende doorheen de hoofdstraat te fietsen, de straat waar de stoet doorheen diende te trekken. Het volk stond al rijen dik en de muziek was uitbundig. Alleen spijtig dat ik geen karamellen bijhad om rond te strooien, ik zou nogal een bekijks gehad hebben.

    Maar eens Voeren buiten, kon ik naar Maastricht fietsen, niet doorheen het centrum maar er onderdoor om via Rothem naar de Noorderbrug te pedaleren. Helemaal op het einde waar ik rechtsaf diende te gaan richting de grens en Smeermaas, zag ik die fiets nog steeds liggen, ontdaan van wielen en zadel, maar nog steeds met 'n stevige ketting vastgemaakt aan 'n paal. Hij ligt er al 'n tijdje.

    En in Smeermaas kon ik zonder problemen passeren aan het kruispunt. Vandaag gaat er de carnavalsstoet uit en zo te zien stond er al heel wat volk te wachten op het jolijt. Thuis kon 'n warm bad mij lekker opkikkeren. Dat heb ik alweer gehad, Val Dieu, ... voor het eerst en niet voor het laatst dit jaar.































    13-02-2024, 16:52 geschreven door eddy meuris

    Reageer (7)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    12-02-2024
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op zijn maandags naar Gellik.

    Voor ik vandaag begin te schrijven, wil ik eerst 'n "dank-je-wel" zeggen tegen 'n opmerkzame medeblogster. Zij attendeerde mij op het feit dat mijn verslag (plus foto's) van gisteren, tweemaal op mijn blog verschenen zijn. Hoe dat zo kwam, ik weet het niet. Mogelijk ben ik effe afgeleid geweest en 'n keer teveel op enter gedrukt. Hoe ook, merci Benthe. De fout is inmiddels hersteld.

    De zon scheen deze voormiddag, tijd dus om nog eens naar Briegden te wandelen. Ik vertrok in het Uilenspiegelpark waar de lente zich stilaan laat zien. Vervolgens ging het dus naar Briegden, meer bepaald linksaf de Briegdenstraat in. Daar staat 'n kapel met bouwjaar 1943. Op het einde van die straat heb je dan rechts de holle weg, 'n beschermd pad. Aan het kapelletje ging het weer rechts omhoog naar de Kiezelweg. Daar stak ik gewoon de straat over, de Beekveldweg in. Vraag aan twintig Lanakenaren waar die straat ligt, ... misschien dat er ééntje het kan zeggen.

    Iets verderop kom je vervolgens langs de aardbeikwekerij. Nu zijn de serres nog leeg, maar kom binnen enkele maanden maar eens terug ...! Aan het Louis Paul Boonpad ging ik linksaf naar Gellik. Via de Wijerdijk kwam ik in de Boonakkerstraat waar je vanuit 'n ander standpunt de oude spoorwegbrug kunt fotograferen. Het was nog redelijk vroeg, iets na elven, 'n extra lus langs Hoeve Kiewit kon er nog wel bij. Het was wel effe slalommen langs de vele plassen om de schoenen min of meer droog te houden.

    Na het middagmaal ben ik voor het eerst dit jaar met gereedschap aan het werk getogen. We hebben samen de mogelijkheden eens bekenen wat er gezaaid en gepland kan worden, op welk perseel en wanneer. Ook voor het eerst heb ik besloten mij niet meer te vermoeien met het echte spitwerk, maar gewoon de boel onkruidvrij te maken, later er onze compost over te verspreiden en er dan vervolgens met de driepikkel doorheen te gaan. De grond gewoon 'n beetje los maken. Ben benieuwd naar het resultaat.

    En morgen, ... als het weer wordt gelijk vandaag, dan zit er mogelijk 'n fietstocht in. Misschien Val Dieu.























    12-02-2024, 15:43 geschreven door eddy meuris

    Reageer (0)
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    Over mijzelf
    Ik ben Eddy Meuris
    Ik ben een man en woon in Lanaken (België) en mijn beroep is gepensioneerd.
    Ik ben geboren op 03/03/1954 en ben nu dus 70 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: wandelen - fietsen - genealogie - schaken.

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek
  • Lieve groetjes en maak er wat moois van
  • Dag Eddy dan ben je in onze buurt geweest de dodendraad daar fietsen wij ook geregeld en dan naar de achelse kluis
  • Onze Lieve Heer Hemelvaart !!!
  • U heeft een flinke ronden gereden 60 km
  • fijne Hemelvaart !

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Mijn favorieten
  • seniorennet.be
  • Facebook
  • Geneanet
  • Aldfaer
  • Bèssemgezèt
  • Corba Jack
  • Benthe & Ferre
  • Mariska
  • Oneroosje
  • Charlotte

    Mijn favorieten
  • Anneke en Henk
  • Evert
  • Jos
  • Marianne
  • Ester
  • Rebecca
  • Meidje
  • Meeuw
  • Sylvain
  • José

    Mijn favorieten
  • Patty & Freddy
  • Patricia
  • Bunic Jos
  • Dirk
  • Ingrid
  • Steffie
  • Annie
  • Arlette
  • Ria
  • Gerda

    Mijn favorieten
  • Claire
  • Myriam
  • Albert
  • Albert en Lenie
  • Martin
  • Christiane
  • Alois
  • Eddy
  • Fons
  • Pascha

    Mijn favorieten
  • Ani
  • Albert
  • François
  • hennie
  • Monique
  • Rita
  • Jeannine
  • Leo
  • Jan en Elena

    Mijn favorieten
  • Godelieve
  • Maria
  • Harmke
  • Derktje
  • Roske
  • Dini
  • Willy
  • Ton
  • Hugo
  • Annie en Rogier

    Mijn favorieten
  • Bernward
  • Marleen
  • Leen
  • Myette
  • Vlasta
  • Liliane
  • Alfy
  • Pol
  • Klaproosje
  • Gerda

    Mijn favorieten

  • Archief per week
  • 06/05-12/05 2024
  • 29/04-05/05 2024
  • 22/04-28/04 2024
  • 15/04-21/04 2024
  • 08/04-14/04 2024
  • 01/04-07/04 2024
  • 25/03-31/03 2024
  • 18/03-24/03 2024
  • 11/03-17/03 2024
  • 04/03-10/03 2024
  • 26/02-03/03 2024
  • 19/02-25/02 2024
  • 12/02-18/02 2024
  • 05/02-11/02 2024
  • 29/01-04/02 2024
  • 22/01-28/01 2024
  • 15/01-21/01 2024
  • 08/01-14/01 2024
  • 01/01-07/01 2024
  • 25/12-31/12 2023
  • 18/12-24/12 2023
  • 11/12-17/12 2023
  • 04/12-10/12 2023
  • 27/11-03/12 2023
  • 20/11-26/11 2023
  • 13/11-19/11 2023
  • 06/11-12/11 2023
  • 30/10-05/11 2023
  • 23/10-29/10 2023
  • 16/10-22/10 2023
  • 09/10-15/10 2023
  • 02/10-08/10 2023
  • 25/09-01/10 2023
  • 18/09-24/09 2023
  • 11/09-17/09 2023
  • 04/09-10/09 2023
  • 28/08-03/09 2023
  • 21/08-27/08 2023
  • 14/08-20/08 2023
  • 07/08-13/08 2023
  • 31/07-06/08 2023
  • 24/07-30/07 2023
  • 17/07-23/07 2023
  • 10/07-16/07 2023
  • 03/07-09/07 2023
  • 26/06-02/07 2023
  • 19/06-25/06 2023
  • 12/06-18/06 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 29/05-04/06 2023
  • 22/05-28/05 2023
  • 15/05-21/05 2023
  • 08/05-14/05 2023
  • 01/05-07/05 2023
  • 24/04-30/04 2023
  • 17/04-23/04 2023
  • 10/04-16/04 2023
  • 03/04-09/04 2023
  • 27/03-02/04 2023
  • 20/03-26/03 2023
  • 13/03-19/03 2023
  • 06/03-12/03 2023
  • 27/02-05/03 2023
  • 20/02-26/02 2023
  • 13/02-19/02 2023
  • 06/02-12/02 2023
  • 30/01-05/02 2023
  • 23/01-29/01 2023
  • 16/01-22/01 2023
  • 09/01-15/01 2023
  • 02/01-08/01 2023
  • 26/12-01/01 2023
  • 19/12-25/12 2022
  • 12/12-18/12 2022
  • 05/12-11/12 2022
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 27/06-03/07 2022
  • 20/06-26/06 2022
  • 13/06-19/06 2022
  • 06/06-12/06 2022
  • 30/05-05/06 2022
  • 23/05-29/05 2022
  • 16/05-22/05 2022
  • 09/05-15/05 2022
  • 02/05-08/05 2022
  • 25/04-01/05 2022
  • 18/04-24/04 2022
  • 11/04-17/04 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 28/03-03/04 2022
  • 21/03-27/03 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 21/02-27/02 2022
  • 14/02-20/02 2022
  • 07/02-13/02 2022
  • 31/01-06/02 2022
  • 24/01-30/01 2022
  • 17/01-23/01 2022
  • 10/01-16/01 2022
  • 03/01-09/01 2022
  • 27/12-02/01 2022
  • 20/12-26/12 2021
  • 13/12-19/12 2021
  • 06/12-12/12 2021
  • 29/11-05/12 2021
  • 22/11-28/11 2021
  • 15/11-21/11 2021
  • 08/11-14/11 2021
  • 01/11-07/11 2021
  • 25/10-31/10 2021
  • 18/10-24/10 2021
  • 11/10-17/10 2021
  • 04/10-10/10 2021
  • 27/09-03/10 2021
  • 20/09-26/09 2021
  • 13/09-19/09 2021
  • 06/09-12/09 2021
  • 30/08-05/09 2021
  • 23/08-29/08 2021
  • 16/08-22/08 2021
  • 09/08-15/08 2021
  • 02/08-08/08 2021
  • 26/07-01/08 2021
  • 19/07-25/07 2021
  • 12/07-18/07 2021
  • 05/07-11/07 2021
  • 28/06-04/07 2021
  • 21/06-27/06 2021
  • 14/06-20/06 2021
  • 07/06-13/06 2021
  • 31/05-06/06 2021


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!