Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start
    Foto

      TRUIEN 1973

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    4O JAREN TERUG


    Image and video hosting by TinyPic
    05-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    .

    Bornem kreeg 82 renners aan de start en werd na 110km Alex Van Linden winnaar. Op de dichtste ereplaatsen twee Nederlanders, Bas Hordijk en Cees Priem. Plaats 4 was voor Marc Van De Putte, dan volgden Marc Steels, Jozef De Keersmaecker, de Nederlander Fred van lachterop, Jos Jacobs, X, Marc verbeeck, Roger De Beuckelaer, Piet De Jong (Ned), Raymond Van Straelen, Frans Fierens en is de top15 compleet met de Nederlander Piet Maas.

    05-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .
    Pechvogel Christian Callens

    Dat de laatsten de eerste zullen zijn werd nog eens bewaarheid in de 23ste prijs van Zwevezele. Freddy Maertens die zondag in Parijs-Tours zijn eerste wedstrijd bij de profs reed, en nu voor zijn vierde wedstrijd kwam hij als allerlaatste aan de inschrijvingstafel. Ruim 3 uur later was hij wel eerst aan de aankomstlijn. Van de 113 renners die vertrokken reden in de eerste van de 22 ronden De Bosschere, Bruggeman en van Leeuwen (Ned) weg. De Bosschere reed lek en de twee anderen kregen het gezelschap van de Nederlander Tabak en de Duitser Muddemann liepen tot 50” uit maar een korte hevige reaktie volstond om alles opnieuw samen te brengen. Dan was het de beurt aan Jimenez, Wyckaert en Omloop om tot 1’25” voorsprong te nemen. Toen de groep opnieuw korter kwam lieten Jimenez en Wyckaert zich inlopen, Omloop deed alleen verder en kreeg even later het gezelschap van Callens, dan katapulteerde Freddy zich naar de twee en konden tot 50” uitlopen. Het peloton reageerde nog heftig in de laatste ronde, Omloop moest vooraan de rol lossen, Christian Callens kreeg last van een ontredderd achterwiel, moest nog 9” prijs geven aan Freddy maar bleef nog net uit de greep van het peloton. Op 18” van de winnaar won Fernand Hermie de groepsspurt voor Alfons Debal, Etienne Sonck, Daniël Vanryckeghem, Lucien Willekens, Jos Schoeters, Willy Van Neste en is met Emiel Lambrechts de top10 volledig.

    05-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    04-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland- profs & liefhebbers

    .

    Ferdinand Bracke
    Met een stralend zomerweertje kwamen liefst 101 renners een rugnummer afhalen te Zele. Reeds tijdens de eerste ronde ontsnapten 7 renners die tot 1’45” uitliepen en het 45km volhielden. Lang duurde de rust niet want in de vijfde ronde reden, Abelshausen, Soenens, Jochmans, Kerremans en Opdebeeck weg maar werden in de laatste ronde ingerekend. Toch gebeurde er in die laatste ronde nog heelwat. Eerst reden vier Nederlanders op kop, van Leeuwen, Zoetemelk, Bal en Hinneman. Onder druk van Verbeeck werden zij ingelopen en ging Frans door met in zijn wiel Bracke en Bal. Door een lekke band moest Verbeeck afhaken en mochten de twee B’s het onder elkaar uitvechten. Ferdinand Bracke haalde het voor Cees Bal (Ned) prof sinds 25/9 bij Gan-Mercier-Hutchinson. Ook voor plaats drie op 15” was het een Belgisch-Nederlands duel, Roger Jochmans haalde het van Gerben Karstens (Ned) verder volgden, Fernand Hermie, Tony Daelemans, Eddy Peelman, Alfons Scheys, Raf Hooyberghs, Emile Bodart, Ernest Bens e.a.

    Bij de liefhebbers behaalde Willy Govaerts te Ichtegem zijn zesde overwinning voor José De Cauwer en Michel Pollentier.

    04-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .
    Eddy wint Giro dell" Emilia

    Voor het eerst sinds zijn ontstaan in 1909 is de Giro dell’ Emilia gewonnen door een buitenlander. Hiervoor zorgde niemand minder dan Eddy Merckx, die de 219km aflegde in 5.15’44”. Op 50km van het einde is Eddy weggereden en kon enkel de Spanjaard Santiago Lazcano mee. Op 1’06” hebben elf achtervolgers voor plaats drie mogen spurten, hiervan was Felice Gimondi de snelste voor Franco Bitossi, Miguel Maria Lasa (Sp), Wladimiro Panniza, onze landgenoot Tony Houbrechts, Ole Ritter (den), Gösta Pettersson (Zwed), Marcello Bergamo, Francisco Galdos (Sp), Davide Boifava en Enrico Maggioni. Het peloton nog 24 man sterk volgde op 3’41” en mocht voor plaats 14 spurten en daarvan was onze landgenoot Willy De Geest de snelste. Nog vijf landgenoten wisten zich te plaatsen, 23.Willy In’t Ven, 24. Jos Spruyt, 28. Herman Beysens, 33. Julien Van Lint en 36. Ludo Vander Linden.

    04-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    03-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleden

    .

    Vandaag overleed te Gent op 64 jarige leeftijd Oscar Houtman geboren te Erembodegem op 19-06-1908. Prof van 1928 t/m 1934.

    Wat betreft ploegen heb ik 1928- Christophe (Fr) – 1929 en 1932-Thompson Cycles (Bel)- 1930 en ’31 Génial Lucifer (Fr)- 1933 Dilecta-Wolber (Fr) en reed in 1934 als individueel.

    In 1927 won hij als junior de Schaal Sels voor Leon Van Aken en Jules Deschepper.

    Een derde plaats was er in 1928 te Aalter achter Alexander Maes en Aimé Deolet.

    Op het BK van 1930 te Antwerpen werd hij 10e gelijk met 22 anderen, en werd te Hekelgem tweede achter Romain Gijssels en voor Frans Bonduel.

    In 1932 werd hij te Ninove derde achter Constant Dyzers en Sylvère Maes.

    03-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .
    Noël Vantyghem

    Er is lang twijfel geweest of de wedstrijd van Templeuve-België naar Baisieux-Frankrijk zou verreden worden. Ook werd het parkoers gewijzigd van de vier rondjes van 20km op Belgisch grondgebied werden er slechts twee behouden. Er kwamen zich 61 renners inschrijven, waarvan er 60 zijn gestart, de Deen Leif Mortensen had zijn koersschoenen thuis vergeten en moest zijn maats zonder hem laten vertrekken. Van de 40km op Belgische bodem heeft enkel Christian De Buysschere een 10tal km met enkele seconden voorsprong door zijn geboortestreek gereden. Nadien hebben Santy en Teirlinck gaan aanvallen en ook Vantyghem en Zwaenepoel hebben een tijd voorop gereden. De beslissing viel op 10km van het einde toen nogmaals Vantyghem uit de groep wegreed en enkel Aerts nog kon aansluiten. In de spurt was Noël drie lengten sneller dan Paul. Op 45” werd Gérard Hendrickx derde voor Freddy Maertens, Fernand Bruggeman, Alain Vasseur (Fr), Daniël Verplancke, Roger Kindt, Daan Holst (Ned), Julien Van Geebergen, Sylvain Vasseur (Fr), Rudy De Groote, Marcel Omloop, Marcel Maes en met André Mollet is de top15 kompleet.

    03-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    02-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .

    Bernard Thevenet was de beste te Plaintel in Frankrijk waar hij Francis Campaner en de Nederlander Joop Zoetemelk vooraf ging.

    02-10-2012 om 19:30 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veldrijden

    .
    Martin De Cock
    In Laarne werd er een B en C cross ingericht. Voor de de B-cross kwamen 47 veldrijders opdagen. Na 25km had André Geirland 1’45” voorsprong op Norbert Dedeckere en 2’15” op Julien De Clercq. Voor Robert Van De Sompel was er op 2’50” plaats vier en wist Leo Arnouts op 3’20” zich als vijfde te plaatsen voor Robert Vermeire, Lionel Dekeyser, Willy Vermaercke, de Zwitser Carlo Lafranchi e.a.

    Bij de C’s won Freddy De Schacht met 25” voorsprong op Gérard De Vos en werd op 1’ thuisrijder Martin De Cock derde.

    02-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterbaan

    .

    In Dortmund werd er door de liefhebbers en profs een wedstrijd halve fond betwist. Bij de liefhebbers werd de wedstrijd over 30km verreden en was het de Duitse wereldkampioen Horst Gnas die won in een tijd van 29’05”8. Hij had 70meter voorsprong op zijn landgenoot Reiner Podlesch en volgde de Nederlander Gaby Minneboo op 190meter. Onze landgenoot Raymond Persyn werd zesde.

    De profs moesten 1 uur rijden en was de zege voor de Duitser Dieter Kempen die onze landgenoot Theo Verschueren 3 meter achter zich liet. Op 25 meter werd de Nederlander Cees Stam derde.

    02-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    Opnieuw winst voor Lieven Malfait die door zijn zege te Kuurne zijn totaal op twaalf brengt. De dichtse ereplaatsen waren voor Michel Pollentier en Eddy Ronquetti.

    Ook Staf Hermans doet er nog eentje bij en brengt zijn totaal op 10. Te Wiers liet hij Noël De Backer en Paul Vanelderen achter zich.

    02-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .

    Het 28e herfstcriterium te Oostrozebeke heeft weinig geschiedenis gehad. Want kende men wel bestendig ontsnappingspogingen dan was er geen enkele die voldoende inhoud had om het peloton te doen scheuren. Het gevolg was dat 39 van de 49 renners gestarte renners zich aanboden om voor de zegebloemen te spurten. Enkel Staf Van Roosbroeck toonde zich daarbij een bedreiging voor Patrick Sercu, die nog niets van zijn spurterstaleneten heeft ingeboet en de zegebloemen mocht in ontvangst nemen. Na Patrick en Staf werd Raf Van Bruwaene knap derde voor Robert De Guchtenaere, Frans Van Looy, Alfons Debal, Freddy Maertens, Tony Daelemans, Christian Callens en sluit Roger De Vlaeminck de top10 af.

    02-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    01-10-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veldrijden

    .
    Wolvertem  Albert wint

    Voor de Grote Prijs Dries-Sport te Wolvertem kwamen 34 veldrijders aan de start. Na 25km afgelegd in 54’56” won Albert Van Damme met 26” voorsprong op André Geirland en volgde Marc De Block op 1’01”. Plaats vier op 1’14” was voor August Badts die Theo Verlinden en de plaatstelijke renner Jos Thielemans vooraf reed.

    Bij de C’s was na 17,5km de zege voor Willy Aelbrecht die Jan Knors achter zich liet. Op 1’15” werd Gustaaf Van Steenwinckel derde voor André Vandevoorde e.a.

    Eric De Vlaeminck won de A-cross van Moerbeke-Waas waar 33 veldrijders de start namen. Hij had 20” voorsprong op René De Clercq en 30” op Robert Vermeire. Dan volgde op 1’10” het “peloton” met Eric Desruelle op kop voor Alfons Van Parijs, Hendrik Arnouts e.a. De B-cross werd gewonnen door Guido Paridaen voor Robert Vande Sompel en Julien Declercq. Bij de C’s was Ronny De Vos de beste hij liet Freddy De Schacht en Fernand De Vos achter zich.

    Oostende kreeg voor zijn B-cross 27 veldrijders aan de start en kreeg na de 25km die werden afgelegd in 56” Freddy Naert als winnaar. Op 50” volgde Libert Mahieu en had Lionel Dekeyser 2’10” achterstand, in zijn spoor volgden Kamiel Dedeckere en Germain Dekeyser.

    Norbert Dedeckere won de A-cross van Tongrinne waar hij Julien Vanden Haesevelde 1’30” achter zich liet en volgde Leo Arnouts op 1’45”. Bij de C’s eindigde Jos Lievens 1’50” voor Hendrik Vandenbrande en Denis Ertveldt.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    .

    De ploegentijdrit Ziveren Molentoernooi van Wijdewormer in Noord-Holland werd gewonnen door WV Alcmaria Victrix uit Alkmaar. Nanno Bakker, Ger Kamper, Dick Groen en Jos de Kind legden de 63,4km af in 1.27’43”. Op 2 AWV De Zwaluwen uit Almelo met Henk Poppe, Henk Ponsteen, Wim Albersen en Henk Boom zij deden er 1.29’15”5 over. Als derde eindigde HRTC Hoornse Ren- en Tourclub uit Hoorn hun tijd was 1.29’23 deze tijd werd gereden door Sjaak Schuitemaker, Jos Kieftenburg, Co Giling en Jaap Tol.

    In Italië mocht Francesco Moser de kampioenentrui aantrekken. Te Romito Magra was hij na 190km sneller dan, Tullio Rossi, Gianbattista Baronchelli, Walter Riccomi, Giovanni Battaglin, Alessio Peccolo en Cesare Sartini. Op 18” werd Franco Ongarato achtste voor Marcello Osler en werd Aldo Parecchini tiende.

    In Luxemburg moest onze landgenoot Jos Gijsemans te Esch twee Fransen voorlaten. Winnaar werd Joël Mattens en 26” later vloerde Max Mongeard onze landgenoot.

    Op de zomerbaan van Zurich won de Nederlander Gaby Minneboo de 50km achter motoren voor de Duitser Horst Gnas die op 60meter volgde, de Duitser Jean Breuer werd derde met 100 meter achterstand.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    .
    Jacques Martin

    Zijn zevende overwinning behaalde Raf Coene te Heestert waar hij na 106km won voor Ghislain Cael en Michel Pollentier.

    Voor Jacques Martin werd het te Mettet zijn 10e zege volgden op de dichtste ereplaatsten, Jacques Mean en Albert Fontaine.

    Oostakker kreeg Roger De Beukelaer als winnaar die daarmee zijn aantal op 8 brengt. Plaats twee is voor de Nederlander Cees Priem en werd Ronan De Meyer derde.

    Nummer zes is binnen voor Benny Paulissen, hij won met 20” voorsprong op Jan Bemong en werd Jan Laureyns derde te St.Maria-Oudenhove.

    Te St.Martens-Lennik was Willy Verschueren de beste en kreeg Castillo Manuel Santos en Staf Hermans mee op het podium.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .

    Ondanks de concurrentie van Parijs-Tours mocht Knesselare mocht 56 renners inschrijven. Het was de Columbiaan Giovanni Jimenez die met 10” voorsprong won. Plaats twee was voor Lucien Willekens voor Alfons Debal, Raf Van Bruwaene, Miel Lambrechts, Frans Brands, Arthur Vande Vijver, Christian De Buysschere, de Nederlander Johan Hinneman, Ernest Bens, Frans Verhaegen, Etienne Sonck, Romain Maes e.a.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .
    Erich Spahn

    In Zwitserland werd de GP.Kanton Genève verreden en mochten ook de liefhebbers starten. Na 125km werd Erich Spahn winnaar voor de liefhebber Ivan Schmid, Louis Pfenninger, en volgden nog drie liefhebbers, 4.Max Hüzeler, 5. Max Riegendinger en Edy Kipfer.

    In Groot-Brittannië werd er te Cheshire een koppeltijdrit betwist over 51,1km. Sid Barras-Danny Horton wonnen met 1’03” voor Les West-Collin Lewis en werd de ploeg Trevor Bull-Brian Jolly op 1’19” derde.

    Te Torrès Vedra in Portugal won Joaquim Agostinho zowel de rit in lijn over 60km als de tijdrit van 6km.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parijs - Tours

    .
    Noël Vantyghem

    In de 66e Parijs-Tours is er weinig strijd geleverd, eerste oorzaak is dat er geen zuchtje wind te bespeuren was en de tweede oorzaak de aanwezigheid van Eddy Merckx. Zijn tegenstanders gingen er vanuit dat Eddy er alles zou aan doen om ook deze klassieker op zijn palmares te zetten. Men liet het tweetal GilbertBellone (Fr) en onze landgenoot Jos Spruyt tot bijna 10’ voorsprong nemen in de veronderstelling dat zij wel van zelf zouden terugvallen, wat ook gebeurde. Het is pas op 20km van het einde dat men met De Geest, Huysmans en Vantyghem de eerste uitval die naam waardig kreeg. Iedereen keek naar Eddy welke echter niet reageerde, aangezien hij vooraan een niet meewerkende Huysmans mee had. Waar iedereen Jos als winnaar verwachte was het de van ver op kop vertrokken Noël Vantyghem die het haalde voor Jos Huysmans en Willy De Geest. Op 7” won Roger De Vlaeminck de groepsspurt voor Cees Koeken (Ned), Guido Reybrouck, Cyrille Guimard (Fr), Rik Van Linden, Barry Hoban (Gb), Walter Planckaert e.a. Voor Eddy Merckx was er plaats 116. Na de wedstrijd zei Jos Huysmans dat hij meer oog had voor De Geest en daardoor te laat reageerde op Noël. Volgens nieuwkomer Freddy Maertens (26e) die twee keer met Vantyghem in de aanval was geweest reageerde hij niet toen Noël een derde maal ging omdat hij dacht dat het weer niks zou worden en werd het volgens hem zijn nederlaag.

    Bij de liefhebbers was na 242,5km de zege voor Guy Sibille die 2” voorsprong had op Michel Roques, 17” op Pierre Tosi, 48” op Misac, Marcel Duchemin, Vitard, Claude Magni, Patrick Béon, Claude Aigueparses en als tiende Philippe Bodier, allen Fransen.

    01-10-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    30-09-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veldrijden

    Robert Vermeire won de cross te Kanegem met 20” voorsprong op Eric Desruelle en Norbert Dedeckere.

    30-09-2012 om 06:34 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    .
    Fedor Den Hertog

    In het Duits Würselen gelegen in het district Aken kwamen 105 renners aan de start. Na 87km won de Duitser Kaus-Peter Thaler voor zijn landgenoot Wilfried Trott en werd de Nederlander Hennie Kuiper derde. Plaats 4 op 1’30” was voor Erwin Tischler (D) voor Piet van katwijk (Ned) en onze landgenoot Raymond Vanstraelen. Op zeven nog een Belg Gustaaf Verboven hij volgde op 1’45” en ging de Nederlander Frits Schür e.a.vooraf.

    In Nederland werd de tijdrit Weesp-Utrecht over 31km gewonnen door Fedor Den Hertog hij had 11” voorsprong op Roy Schuiten. Verder volgden Cees Priem op 43”, Gerard Kamper op 1’06” en als vijfde Arie Hassink

    Voor onze landgenoot Leo Coeck was er winst in Luxemburg waar hij het herfstcriterium won voor nog een Belg Roland Wiscour en Erny Kirchen (Lux).

    30-09-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    .
    Raf Constant

    Het criterium van Antoing bestond uit een tijdrit en een rit in lijn. Raf Constant won de tijdrit van 1’5km in een tijd van 1’23”5 voor Albert Delrue en Yvan Raveydts.

    De rit in lijn van 55km werd gewonnen door Lieven Malfait die er 1.24’ over deed. Tweede werd Yvan Ronsse en Antoine De Meyer derde.

    Berlaar kreeg Wim Schroeyens als winnaar voor Eric Van Lent en Willy Govaerts.

    In Huldenberg waar 49 renners aan de start stonden was na 105km Staf Hermans sneller dan zijn kompaan Ludo Delcroix. Op 45” werd Roland Hellebaut derde voor Ad De Jongh (Ned). Op 5 met 50” achterstand Marc Van Ouytsel en Benny Paulissens als zesde volgde op 1’. Henri “Rik” Van Horenbeke op 7 had 1’40” achterstand in zijn wiel volgden, André Coppers, Herman Nak (Ned) en Jean Swinnen als tiende.

    In Kieldrecht was de zege voor Ferdinand Peersman hij versloeg met een1/2 lengte Ghisleen De Clercq. Op 10” volgde als derde André Delcroix en werd José De Cauwer op 20” vierde voor de broers Daniël en Rudy Heyns. Plaats 7 was voor Ernie Blommaert en dan volgden twee Nederlanders Henk Prinsen en Wim de Waal. Plaats 10 was voor August Van Looy.

    In Oudenaarde waar 50 renners werden ingeschreven behaalde Daniël De Schrooder zijn tiende overwinning. Verder volgden Jean-Paul Spileers, Daniël Moenaert, Michel Pollentier, Jacky Declerck, Ghislain Cael, Marc Renier, Marc Meerhout, Luc Leman, Herman Denijs, Frans Lambert, Roger Vandemaele en werden 35 renners 13de gelijk geplaatst.

    Hilaire De Cocker won te Vinderhoute voor Gerrit De Clercq en Patrick Geldhof.

    30-09-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)


    Archief per maand
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007

    Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start

    TRUIEN 1973


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!