Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start
    Foto

      TRUIEN 1973

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    4O JAREN TERUG


    Image and video hosting by TinyPic
    18-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Georges Pintens eindwinnaar

    Laatste dag in de Ronde van Zwitserland, de 50 overgebleven renners maken van de rit Frick-Olten over 110km een uitstapje, slechts één renner is even voorop mogen gaan rijden de Zwitser Kurt Rub hij won in Argau een premie en werd dan opnieuw tot de orde geroepen. De inrichters hadden wat betreft de snelheid 41km/u voorzien maar uiteindelijk kwam men te Olten toe met 20’ vertraging en een gemiddelde van 36,670km/u. Zelfs op de laatste beklimming van deze ronde de Kaistenberg (475m) kwam het tot een spurt die werd gewonnen door Roger De Vlaeminck. Voor de zege was Albert Fritz sneller dan Gerben Karstens en Roger De Vlaeminck. De afsluitende tijdrit te Olten was na 24,6km voor Louis Pfenninger hij had 24” voorsprong op eindwinnaar Georges Pintens en 25” op Roger De Vlaminck. Met Georges Pintens hebben wij voor de 2e maal een Belg als eindwinnaar in de Ronde van Zwitserland, het was in 1936 dat Henri Garnier won voor een landgenoot Gustaaf Deloor . Roger De Vlaeminck die 4e werd in de eindstand is ook winnaar van het puntenklassement.

    18-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schorsing

    Zowel de Fransman Roger Pingeon als de Nederlander Wim Schepers blijven geschorst wegens doping. In Brussel verklaarde de kamer van kortgeding zich onbevoegd om ook maar enigszins een besluit van de Belgische Wielerbond tegenover Roger Pingeon te wijzigen. In april was hij voor 3 maanden geschorst wegens gebruik van dopingsmiddelen tijden de Ronde van Vlaanderen. De versie van Pingeon als zou hij onopzettelijk deze producten hebben genomen door aan de voet van de muur te Geraardsbergen een verkeerd proviandzakje te hebben gekregen. Wat betreft Schepers daar heeft de U.C.I. de straf van 4 maand bevestigd voor gebruik van doping tijdens de Vuelta. Beide renners kunnen alzo niet deelnemen aan de Ronde van Frankrijk.

    18-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aartrijke

    .
    Met 66 zijn ze in een striemende regen gestart te Aartrijke waar 20 ronden van 7,5km moesten worden afgelegd. Pech was er voor Jaak Clauwaert die lek reed toen hij in de 2e ronde samen met Daniel Verplancke was weggereden deze laatste zag het nut niet van alleen verder te doen en liet zich opnieuw inlopen. Een poging na zes ronden van Abelshausen, Duyndam en Vanden Neste werd teniet gedaan in de 10e ronde. De beslissende ontsnapping gebeurde op 5 ronden van het einde, Eric Raes, Barry Hoban en Paul Mahieu waren de gelukkige. Paul Mahieu reed op het einde van zijn 2 medevluchters nog weg en won met 8” voorsprong op Barry Hoban en Eric Raes. Emiel Lambrecht was nog uit het peloton ontsnapt en legde op 1’ beslag op plaats 4, ook Leo Duyndam 5e en Daniel Verplancke 6e kwamen nog voor de groep binnen zij hadden 1’10” achterstand. De spurt van het peloton op 1’15” werd gewonnen door Willy Teirlinck.

    18-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    17-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    Met de 7e rit Lyss-Frick 212km hebben de renners de langste rit in de Ronde van Zwitserland gereden. Leider Georges Pintens en zijn ploegmaats hebben met succes zijn trui verdedigd. Onderweg werd er nog gestreden voor de ereplaatsen in het bergklassement want Louis Pfenninger was al zeker van eindwinst, op La Ciburg (1085m) die na 49km werd beklommen kwam Roger De Vlaeminck als 1e door voor Joaquim Leite en Willy Vanneste. De goede ontsnapping kwam tot stand te Reigoldswil op een 50tal kilometers van het einde. De Zwitser Kurt Rub waagde zijn kans en kreeg even later het gezelschap van 10 renners waaronder leider Pintens. Enkele probeerden nog weg te rijden maar de elf zouden uiteindelijk voor de winst spurten. Het was de Nederlander Jan Krekels die met een banddikte won van Roger De Vlaeminck, verder volgden, Arnaldo Caverzasi, Georges Pintens, Louis Pfenninger, Kurt Rub, Renato Laghi, Giovanni Cavalcanyi, Ugo Colombo, Ward Janssens en Willy Vanneste. Voor plaats 12 was het Gerben Karstens op 2’45” die de groepsspurt won.

    Op Corsica was het de laatste dag van de plaatselijke ronde, de renners reden van Porticcio naar Bastia na 190km was het Alain Santy die met 1’16” voorsprong won, 2e werd Pierre Martelozzo, 3e op 2’11” Raymond Poulidor. Alain Santy pakte ook de eindzege en had 3’21” voorsprong op Pierre Martelozzo en 3’56” op de vorige leider Christian Raymond.

    In het Olympisch stadion van Amsterdam waren 3000 toeschouwers getuigen hoe Theo Verschueren de wedstrijd ½ fond won. Theo legde de 60km af in 45’01”,op 100meter werd Cees Stam 2e, met 150meter achterstand werd Piet De Wit 3e, een 4e plaats was er voor Jaap Oudkerk hij had 700 m. achterstand en Leo Proost op plaats 5 volgde op 850 meter. De wedstrijd achter motoren voor liefhebbers over een afstand van 20km werd gewonnen door de Nederlander Bert Boom hij had 16’52”7 nodig om de 20km af te leggen, 2e werd Joop Rijnink en 3e Cor Groenewegen, voor onze landgenoot Firmin De Vlaeminck was er een 7e plaats op 550 meter. In het onderdeel sprint was het Lijn Loevesijn hij versloeg de Australiër Gordon Johnson, de Italiaan Giordano Turrini werd 3e, Tim Mountford een Amerikaan werd 4e en onze landgenoot Robert Van Lancker 5e

    17-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rebecq-Rognon

    .

    Te Rebecq-Rognon in het nederlands: Roosbeek-Nier, gelegen in Waals-Brabant kwamen liefst 102 renners aan de start. De reden voor de talrijke opkomst is het feit dat het de laatste kans is voor de renners die nog niet zijn gekwalificeerd voor het BK op 20/6 te Martelange om een selectie te bekomen. Tot km 85 waren er enkele schuchtere pogingen, ernst werd het toen Staf Van Roosbroeck wegreed, konden aanpikken, Monty, Mariën, Dierickx, De Bal, Van Impe, Vanspringel de Brit Bilsland en Godefroot deze laatste viel weg na pech. Dan kwam Verbeeck aansluiten, volgens ooggetuigen zou dit achter een wagen gebeurd zijn. Veel geluk heeft Frans niet gehad hij en Mariën moesten na bandbreuk afhaken en Vanspringel die had met 120km genoeg getraind en stapte af. In twee schijven eerst 6 en dan 4 renners kwamen vooraan aansluiten. Toen er nog 16 op komst waren en bijna aansloten zijn de drie ploegmaats Van Roosbroeck, Debal en Vrijders weggereden en, op 1km voor de streep is Van Roosbroeck weggereden van zijn maats, op 10” was Fonske Debal sneller dan Herman Vrijders. Van het 1e groepje achtervolgers was op 25” Lucien Van Impe de vlugste.

    17-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    16-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    In de Ronde van Zwtserland is men met 50 begonnen aan de 6e rit Villers-Lys het zit de renners echter niet mee nu ook weer werd er in de gutsende regen gestart en hing er wat mist. Gelukkig kwam de zon erdoor toen men in de vallei van de Rhône kwam. Op de Col des Etroits (1150m) de enige col van betekenis vandaag was het de Duitser Dieter Puschel die als 1e doorkwam voor onze landgenoot Roger De Vlaeminck, de Portugees Joaquim Leite en de Nederlander Wim Prinsen. Gans de rit hebben de ploegmaats van leider Pintens de koers gecontroleerd en kwam het tot een massaspurt die werd gewonnen met een volle lengte door Gerben Karstens die nochtans op 50 meter van de streep werd gehinderd. Tweede werd de Duitser Albert Fritz en 3e Roger De Vlaeminck. Slechts 3 renners kwamen na het peloton over de meet, 48e werd Willy In ’t Ven die 1’05” achterstand had in zijn spoor volgde de Portugees Leite en de Nederlander Daan Holst als 50e had maar liefst 23’58” meer nodig dan de winnaar. Met nog 2 dagen te gaan ziet het er goed uit voor leider Georges Pintens.

    Tweede dag in de Ronde van Corsika waar de rit verreden wordt tussen Ile Rousse-Porto Vecchio, na 207km had Jean-Jacques Sanquier 31” voorsprong op Jacques Botherel werd Alain Santy 3e, Christian Raymond 4e en Jean-Claude Theillière 5e. Christian Raymond blijft leider.

    De Grote prijs van Camaiore vereden in de streek van Viareggio ging over 7 rondes waarin telkens de Monte Pitoro (300m) moest worden beklommen. Onze landgenoot Eddy Merckx goed gesteund door Jos Huysmans controleerde de wedstrijd. Toen in de 6e ronde Emilio Casalini wegreed reageerde Merckx die Gimondi in zijn wiel kreeg en zouden even later nog 9 renners waaronder Huysmans ook aansluiten. Het was in de laatste ronde aan de voet van de Monte Pitoro dat Gimondi aanviel, Merckx kwam gemakkelijk aansluiten. De 2 bleven voorop en Merckx haalde het van Gimondi. Voor plaats 3 op 35” was Enrico Paolini de rapste, voor Jos Huysmans was er een 10e plaats op 1’43”.

     

    16-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ingooigem

    .
    Net als in Spanje hadden de 65 renners die de start namen te Ingooigem af te rekenen met het slechte weer. Na een vlucht van vier, was het wachten tot half koers dat de beslissende ontsnapping op gang kwam, zeven renners reden weg toen men al op een spurt rekende was het Noël Vanclooster die op 4km van de meet wegsprong. Aan de meet hield hij 15 meter over op Roger Swerts, 25 meter op Eric Leman. Voor plaats vier op 40” was Walter Planckaert de vlugste voor Michel Coulon, Etienne Buysse, en Pol Mahieu. Op 3’45” won Hubert Hutsebaut de spurt voor plaats 8 hij ging Georges Claes (Kerkom) en Georges Claes (Zonoven) vooraf, en Jos Spruyt vervolledigd de top10.

    16-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    15-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    Ronde van Zwitserland:
    Door het barslechte weder hebben de renners niet over de Nufenen (2478meter) moeten rijden en werd de start te Ambri verplaatst naar Ulrichen. Achteraf bleek dat de pass wel goed bereidbaar was en sneeuwvrij, de temperatuur was er 2 graden. Bij de nieuwe start in de vallei scheen de zon, juist voorbij Sion na 100km ontstond er een leidersgroep met 2 Belgen, Roger Kindt en Jean-Pierre Berckmans, 2 Nederlanders Gerben Karstens en Mathijs De Koning en de Brit Nigel Dean, waar na 63km nog 4 renners aansloten,Giovanni Cavalcanti, AlbertoDella -Torre, Vittorio Cumino en Reg Barnett, tijdens de beklimming van de Col Les Diablerets moesten Cumino en De Koning lossen en kreeg Barnett een lekke tube. Tijdens de eerste hellingen van de Col de la Croix gingen Pintens en De Vlaeminck ten aanval en kregen het gezelschap van Pfenninger, Poppe, Colombo en Prinsen, van de vorige leiders was het enkel Cavalcanti die was overgebleven en door het groepje Pintens werd ingehaald, op de top kwam Pfenninger als 1e door. Het was tijdens de afzink dat op een slecht stuk weg van 2km de rangschikking werd doorheen gesmeten. Leider Pfenninger reed lek kreeg een wiel van ploegmaat Prinsen maar die had zelf een leegloper dus opnieuw pech voor de leider. Ook Pintens reed lek hij kreeg een wiel van Poppe en moest ook nog eens door zijn sportbestuurder worden geholpen,ook De Vlaeminck en Cavalcanti hadden pech. Enkel Colombo bleef vrij van pech maar werd toch nog bijgehaald door Pintens. In de spurt won Colombo en mocht Pintens de leiderstrui omgorden. Als 3e op 46” kwam André Poppe over de meet, Roger De Vlaeminck als 4e had 53” achterstand. De nieuwe leider Pintens heeft nu 25” voorsprong op Colombo en 28” op Poppe.

    De Ronde van Corsica is van start gegaan met 2 korte ritten, Bastia-St.Florent 88km is voor de Fransman Christian Raymond die zijn 2 medevluchters Alain santy en Jean-Claude Daunat verslaat, Jacques Botherel is op 1’56” vierde voor Raymond Riotte. Na de middag was er St.Florent- Ile Rousse 95,7km en werd gewonnen door Robert Bouloux voor Jean-Jacques Sanquer en Jean-Pierre Genet, op 4” werd Jacques Botherel 4 en Jean Jourden 5e. Leider is Christian Raymond.

     

    15-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belsele & Koksijde

    .
    Jos Vander Vleuten
    Slecht weder voor de 19e Grote Prijs van Belsele waar 52 renners de start namen voor 16 ronden. Reeds in de 1e ronde was er een ontsnapping van Roger Loysch, Frans Brands en de Nederlander Albert Van Midden en daarna van de Nederlander Cees Rentmester en Alfons Scheys maar beide pogingen liepen vlug spaak. In de 6e ronde was het opnieuw Brands die wegreed en het gezelschap kreeg van Miel Lambrecht zij bleven een viertal ronden aan de leiding, en kregen op 3 ronden van het einde het gezelschap van Georges Barras en de Nederlander Jos Vander Vleuten deze vier zouden voor winst spurten. Het was Jos Vander Vleuten die van zeer aan de spurt begon maar met 2 lengten verloor van Georges Barras, 3e werd Emiel Lambrecht en Frans Brands 4e. Op 40” was Georges Claes voor plaats 5 de rapste en voor Willy Vanden Eynde was er een 13eplaats.

    Ook in Koksijde had men af te rekenen met het slechte weer voor hun 2e Grote Prijs en kwamen slechts 29 renners opdagen voor 16 ronden te rijden en werd er half koers beslist om 2 ronden minder te rijden. De verschillende ontsnappingen kregen nooit een lang leven beschoren, de man uit de streek Bernard Vandekerckhove moest wegens kaderbreuk vroegtijdig afstappen en reden Eric Leman en Guido Reybroeck lek. De goede ontsnapping werd op gang gebracht door Eric Raes die nog 8 andere meekreeg. Bij het ingaan van de laatste ronde was het Walter Godefroot die van de andere wegreed en met 20” voorsprong zou winnen voor Noël Vantyghem die in achtervolging was gegaan. Voor de 3e plaats op 1’05” was Dirk Baert de snelste voor Guido Vandamme, Georgs Vandenberghe, Eric Raes, Julien Stevens, Julien Van Lint en Jaak Clauwaert. De Fransman André Mollet ploegmaat van Godefroot bij Peugeot won de spurt van de groep voor plaats 10.

     

    15-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    14-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    De laatste dag in de Ronde van Luxemburg bestond ook uit 2 ritten, in de voormiddag was er Diekirch-Esch-sur-Alzette 156,3km lang. Een val van Englebert Opdebeeck zonder verdere gevolgen voor hem was het enige wat in het begin viel te vermelden. Na 82km bij de bevoorrading was het Johny Schleck die ten aanval trok, de leider André Dierickx zag het gevaar ging in de achtervolging en kwamen nog 28 andere aansluiten. Voor Luis Ocana was het genoeg geweest hij gaf er de brui aan. De Watneys hielden alles samen en in de spurt was het weer Frans Verbeeck die het afmaakte. De Nederlander Jan Serpenti werd 2e, en Ronald de Witte 3e. Englebert Opdebeeck werd 23e.

    In de afsluitende tijdrit van 13,4km te Esch moest Dierickx een bonus van 40” verdedigen tegen Bracke. Het was Joop Zoetemelk die de won hij had 1” voorsprong op de verrassende Dierickx die zelfs Mortensen en Bracke had zich liet. Op plaats 22 eindigde Englebert Opdebeeck. In de eindstand had André Dierickx 43” voorsprong op Ferdinand Bracke en 44” op Leif Mortensen. Voor Englebert Opdebeeck was er een 22e plaats, de Nederlander Jan Serpenti met zijn 27e plaats was de laatste.

    In Zwitserland reden de renners van Lenzerheide naar Bellinzona een rit van 175km met onderweg de beklimming van de Lukmanier waar leider Louis Pfenninger als 1e doorkwam voor de Portugees Joaquim Leite, de Nederlander Wim Prinsen, Ugo Colombo, Georges Pintens en een groep van 32 renners. De Nederlander Leo Duyndam was de eerste renner die tijdens de beklimming in een striemende regen moest lossen en opgaf, even later was het Franco Bitossi die nochtans tweemaal had aangevallen die het niet meer zag zitten en in de bezemwagen het gezelschap kreeg van Paul In ’t Ven. Dan kwam het moment van zesdaagse renner Albert Fritz die met ruime achterstand op de top was doorgekomen, hij liet zich als een steen naar beneden vallen om bij de leiders aan te sluiten. Nog was Fritz niet tevreden op 13km van de meet reed hij weg met Marc Lievens die 2e zou worden en Mathijs De Koning die 3e werd. Op 37” won Gerben Karstens de spurt voor plaats 4. Louis Pfenninger die 21ewerd blijft leider.

    Het criterium in het Franse Saint Thomas de Conac werd gewonnen door Cyrille Guimard die na 112km zijn medevluchter Jacques Gestraud versloeg, op 15” werd Jean-Marie Leblanc 3e.

     

    14-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zele
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    .
    Herman Vrijders
    De beroepsrennerskoers te Zele (Heikant) heeft het niet getroffen, slechts 39 renners aan de start, slecht weer en dus ook weinig publieke belangstelling. Na enkele pogingen was het in de vierde van de zestien ronden dat de beslissende ontsnapping tot stand kwam. Met 12 reden ze weg, het peloton lag zich nogal rap bij de feiten neer, enkel door pech zijn Albert Van Vlierberghe en Jos Van Beers vooraan nog weggevallen. In de voorlaatste ronde zijn Peelman en Vrijders weggereden en was het verrassend Herman Vrijders die de toch snellere Eddy Peelman met 1 lengte versloeg. In het peloton vinden we op plaats 13 Willy Vanden Eynde.

    14-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .
    Het festival van de ploeg Verbeeck gaat maar verder in Luxemburg, vandaag stonden er 2 ritten op het programma maar kreeg men maar 1 winnaar Frans Verbeeck. Voor rit 3a) Bettemburg-Wirtz moesten de renners al vroeg de baan op. Verbeeck was de ganse rit vooraan te vinden en zou op 4km van de streep nog uit de kopgroep wegrijden, werd echter opnieuw ingehaald en won tenslotte in de spurt voor Joop Zoetemelk, Willy Teirlinck, André Dierickx en de rest van de kopgroep, voor Englebert Opdebeeck zat er een 25e plaats in. Nu ook weer 6 opgevers waaronder 2 Nederlanders Jan Janssen en René Pijnen en 2 Belgen Paul Crapez en Eric De Vlaeminck. Nadat de renners 2 uren hadden gerust vertrokken de 34 renners die nog in koers waren vanuit Wirtz naar Diekirch. In gesloten groep kwam men aan de Côte de Dringlange en was het Lucien van Impe die als 1e doorkwam. Rond km 65 kwam er een ontsnapping van Opdebeeck, Bodart, Sohet en Vertstraeten maar Diericks reageerde en kwam even later de ganse groep aansluiten. In Wiltz moesten 1 ronde van 26km en 3 van 7km worden afgelegd, het was tijdens de 3e ronde dat Schutz uit de groep wegreed, Dierickx, Verbeeck reageerden en ook Ocana, Mortensen, Zoetemelk Van Impe, Bracke en De Witte zouden mee aansluiten, er kwam een tegenreactie van Schleck maar hij kon de kopgroep niet meer bijbenen en liet zich in de laatste ronde opnieuw inlopen. In de spurt stond er weer geen maat op Frans Verbeeck, 2e werd André Dierickx, 3e Lucien Van Impe, 4e Ronald De Witte, 5e Joop Zoetemelk, 6e Luis Ocana, 7e Edy Schutz, 8e Ferdinand Bracke en 9e Leif Mortensen. Op 1’05” won Barry Hoban de spurt van de eerste achtervolgers. Op 3’03” kwam er een groep binnen met Englebert Opdebeeck die 26e werd. Voor de Brit Derek Harrison en onze landgenoot Pol Vanden Neste was er deze rit teveel aan.

    Ook in de Ronde van Zwitserland moesten de renners 2 ritten afwerken. In de voormiddag was er de rit in lijn:Walenstadt-Lenzerheide, het was Roger De Vlaeminck die won in een chaotische spurt. Op 200meter van de streep was er een scherpe bocht naar rechts en waren de motards en volgwagens tussen de renners geraakt en klaagde Pintens die 2e werd dat hij in de plaats van te spurten had moeten remmen. Na de middag was er een bergtijdrit van Obervaz-Lenzeheide van 7km het was de Zwitser Louis Pfenninger die de rit won en tevens leider werd. De Nederlander Wim Schepers werd 2e en onze landgenoot André Poppe 3e en klom in de rangschikking naar plaats twee en heeft 17” achterstand.

    De Vuelta a los Valles Mineros is aan zijn laatste dag, rit 2a Miers-Col Pajares werd gewonnen door Vicente Lopez-Carill hij heeft 7” voorsprong op Agustin Tamames, rit 2b Mires-Cuenas gaat naar Augustin Tamames die zijn 2e zege boekt, maar met zijn 3e plaats op 4” heeft Vicente Lopez-Carill genoeg om met 3” deze rittenwedstrijd te winnen voor dezelfde Tamames.

    In Parijs werd “Les Boucles de la Seine” verreden een wedstrijd van 259km, winnaar in 6.11’28” werd Gérard Moneyron die zijn 4 medevluchters versloeg, 2e José Catiaeu,3e Alain Santy, 4ePierre Martelozzo en 5e Jean-Claude Daunat. 52 renners allen Fransen reden de wedstrijd uit.

    De GP Castrocaro Terme een individuele tijdrit over 77,520km werd gewonnen door Felice Gimondi hij had 1’44” voorsprong op Davide Boifava en 1’53” op Girowinnaar Gösta Pettersson. Voor onze landgenoot Tony Houbrechts was er een 6e plaats op 5’45” van zijn kopman. De snelste ronde werd gereden door Gösta Pettersson 19’35” wat een gemiddelde van 39,584km/u is.

    Voor eigen publiek (2.500)te St.Willebrord heeft Rinus Wagtmans de wedstrijd 30km achter derny’s gewonnen dit op een parcours van 1km. In de finale had hij 60meter voorsprong op onze landgenoot Theo Verschueren, die een geweldige strijd leverde met de 3e Peter Post, 4e werd Cees Stam dan volgden als 5e op 1 ronde Piet De Wit, en 6e onze landgenoot Ronny Van De Vijver die had 2 ronden verloren. In de “kleine” finale was het Jaap Oudkerk die na 30km won voor onze landgenoot Norbert Seeuws,3e werd Jan Bravenboer, onze 2e landgenoot Leo Proost eindigde als 6e op de laatste plaats.

     

     

    13-06-2011 om 08:01 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK-Veteranen & andere

    Het Nationaal kampioenschap voor Veteranen werd vandaag verreden te Berbroek (Limburg) het was de club “Blijf Jong” die voor de organisatie zorgde waarvan Tony Pulings secretaris is en tevens deelnemer. De renners moesten 13 rondes afleggen om de 85km vol te maken. Het was Valentijn Van Hex die al in de 1e ronde wegreed en 30” voorsprong nam maar in de 3e ronde werd hij opnieuw gevat. Het was Ferdinand Vreys die dan ging voorop rijden werd in de 5e rond opnieuw ingelopen. Nu was het de beurt aan de plaatselijke renner Tony Pulings hij kreeg het gezelschap van Pierre Kumps maar deze viel even later plat. Pas op 2 rondes van het einde kreeg de leider het gezelschap van Vanderaerden, Hardy en Pierre Kumps die een ander wiel had gekregen en zijn wagonnetje kon aanpikken. In de spurt stond er geen maat op de vlugge Lucien Vanderaerden, werd Tony Pulings 2e, Pierre Kumps 3e en Leon Hardy 4e. De eerste achtervolgers die ook met 4 waren hadden 57” achterstand hiervan was Albert Ernest de rapste voor Hector Zelck, François Roelants en André Van Meenen. Voor plaats 9 op 2’30” was het Leon Van Belle die 12 andere achter zich liet. Het laatste groepje renners had liefst 7’30” achterstand daarvan was Vanolst Roger de beste.

    Te Gits werd het Kampioenschap van Vlaanderen voor liefhebbers verreden, na 132km was het de Nederlander Adri Duyker die won voor José Van Ackere, Romain Vercauter, Freddy Maertens, Emiel Vergote en de Nederlander Herman Walk.

    Op de piste van Rocourt was er het Omnium België – Frankrijk voor liefhebbers over 4 reeksen.

    Snelheid a): 1.Gérard Quintyn – 2.Antoine Meirlaen. b) 1.Pierre Trentin – 2.Manu Snellinckx. C) 1.Pierre Trentin – 2.Antoine Meirlaen. d) 1.Gérard Quintin – 2.Manu Snellinckx.

    Olympiche achtervolging: 1.Frankrijk (Bernard Darmet-Michel Zucarelli-Lagrange en Bocquet) – 2.België (Leon Daelemans-Julien Vermote-Henri Wats en Donald Zeebroeck)

    1km tijdrijden: 1.Pierre Trentin-2.Manu Snellinckx

    Tandem-1km in 2 reeksen: 1. Beiden reeksen werden door Frankrijk (Quintin-Trentin) gewonnen, voor België reden Antoine Meirlaan en Noël Soetaert

    Eindstand: Frankrijk 5 punten en België 0 punten.

    Drie dagen na zijn eindzege in de Ronde van Limburg voor liefhebbers wint Michel Van Vlierden te Bochum de Schiegel Preis voor de Duitsers Dieter Koslar en Kuhn.

    Tweede dag van de Provinciale kampioenschappen voor liefhebbers in Nederland: Noord-Brabant (Lierop) 1e Theo Van der Loo, Groningen (Veendam) 1e Jan Bakker, Drente (Sleen) 1e Albert Hulzebosch, Noord Holland (Hippoytushoef) 1e Roy Schuiten, Utrecht (Vleuten) 1e Arnold Voogt en Limburg (Brunssum) 1e Wim Kelleneers.

     

    13-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evergem & Sirault

    .
    Joseph Bruyère
    Net als gisteren te Kessel domineerden de Molteni’s nu de wedstrijd te Evergem waar ook de grote patron Eddy Merckx er voor zorgde dat luiteneant Joseph Bruyère won. Het was op 75km van de streep dat Jos Abelshausen en de latere winnaar wegreden, Julien Stevens reed alleen naar de leiders en even later kregen zij nog het gezelschap van Willy Scheers, Jos Spruyt en Maurice Eyers. Bij het begin van de lokale omlopen was hun voorsprong al opgelopen tot 3’30”. Walter Godefroot bewoog hemel en aarde maar door het afstoppingswerk van de Moltenis waar Eddy Merckx zijn deel deed bleven de leiders voorop behalve Willy Scheers waarvoor het te rap ging. In de voorlaatste ronde reed Merckx nog plat en is dan maar afgestapt. In de laatste ronde reden Bruyère en Eyers nog weg en werd Abelshausen gekortwiekt door de overige Molteni’s. Voor de 3e plaats op 10” won Julien Stevens het van Jos Abelshausen en Jos Spruyt. Op 1’ won Walter Godefroot de pelotonsspurt voor Raf Van Bruane, Herman Vrijders en de rest van het peloton waarin Walter Planckaert 13e werd en broer Willy 15e.

    In het Henegouwse Sirault waar men 177km moest afleggen kwamen 45 renners waaronder Albert Van Vliererghe en Noël Vanclooster die de Giro in hun benen hadden. Toen na 100km de goede ontsnapping van 10 tot stand kwam waren de 2 voornoemde renners present, maar op 40km van de streep was het voor Van Vlierberghe over toen hij lek reed. De 9 andere hebben voor de zege gespurt en was het Georges Vandenberghe die het haalde voor Noël Vanclooster, Arthur Vande Vijver, Fernand Hermie, Jean Ronsmans, Florent Ongena, Frans Brands, Franky Ebo en Marcel Pauwels. Van de eerste achtervolgers was het de Nederlander Gert Harings die de spurt voor plaats 10 won hij versloeg in deze orde Willy Vanden Eynde, Fernand Van Rymenant, Kamiel Sohier en de man uit de streek Willy Monty die toen de goede ontsnapping tot stand was gekomen geprobeerd heeft om alleen aansluiting te krijgen maar daarin niet is in geslaagd.

     

    13-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    12-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers & Buitenland

    Aan de Waalse Pijl voor liefhebbers namen 100 renners deel, de zege was voor Luc Van Goidsenhoven die al zijn 8e seizoenszege behaalde en in augustus zal prof worden bij de ploeg van Frans Verbeeck. Na 179km had hij 30meter voorsprong op Louis Verreydt en Tho Dockx, op 5” won Herman Beysens de spurt van een vijftal, 5e werd Christian De Buysschere, 6e Gustaaf Van Cauter, 7e Jan Vande Wiele en 8e Ghislain Van Landeghem. Als 9e had Paul Aerts 1’06” “ achterstand en op 1’12” sluit Eric Wyckaert de top10 af.

    In de Ronde van Oostenrijk is het de laatste dag, in de voormiddag is er rit 8a) St.Pölten-Klosterneuburg  97km verreden, de zege ging naar de Oostenrijker Rolf Eberl hij had 13” voorsprong op de Nederlander Jo Van Pol en 14” op de derde Siegi Denk.

    Na de middag moesten de renners een 4,5km klimtijdrit rijden van Klosterneuburg naar de Kahlenberg die een hoogte heeft van 484meter en waar men van op de top een mooi zicht heeft op Wenen. De zege ging naar de Oostenrijker Wolfgang Steinmayer met een tijd van 11’24”7, 2 landgenoten van hem stonden mee op het podium, eindwinnaar Roman Hummenberger als 2e op 16” en Siegi Denk opnieuw 3e op 35”.

    In de eindstand heeft winnaar Roman Hummenberger 1’35” voorsprong op de winnaar van het bergklassement Rudolf Mitteregger, 1’59 op Wolfgang Steinmayer en op plaats 4 heeft de Pool Ceslaw Polewiak 6’15” achterstand en 5e is Hans Koenigshover op 7’19”. Op punten is Cees Priem de beste en Oostenrijk is 1e bij de ploegen.

    Een Nederlandse dagzege en ook in de eindstand in de Tour of Britain de laatste rit Bognor Regis-Brighton over een afstand van 125,5km werd gewonnen door Jan Aling die zijn 2e ritzege boekte voor Grant Thomas en de Zweed Cl.Hoberg. Met 2’33” voorsprong won Fedor den Hertog deze ronde, 2e werd de Fransman Marcel Duchemin (1e bergklassement) en werd de Zwitser Josef Fuchs op 6’27” derde, Popke Oosterhof werd 4e met een achterstand van 6’38” en de Tjech Jiri Prchal (1e puntenklassement) als 5e op 7’09”. Nederland was de beste bij de ploegen.

    In Nederland zijn er 2 dagen de Provinciale Kampioenschappen, uitslagen van vandaag: Friesland (Vegelingsoord), 1e Jan de Boer – Zuid-Holland (Zuidland) 1e Sjef van der Burg – Zeeland ( Waterlandkerkje) 1e Cees Bal – Gelderland (Druten) 1e Arie Hassink en in Overijssel (Lemelerberg) 1e Fred

    12-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Luxemburg

    Echternach-Bettemburg de 2e rit in de Ronde van Luxemburg was met 216km de langste. Het was juist voorbij Vianden dat Lucien Van Impe ging voorop rijden en als 1e over de helling kwam maar te Diekirch kwam het peloton opnieuw aansluiten. Bij het doorrijden van de stad Luxemburg kreeg Ferdinand Bracke een lekke band kon rap opnieuw aansluiten en ging direct door en even later sloten Brian Jolly en Staf Van Roosbroeck bij hem aan, maar laatstgenoemde ploegmaat van Verbeeck wou niet meewerken. Te Bettemburg was er een gesloten overweg maar konden de 3 via de voetgangerstunnel verder rijden. Te Oetrange was hun voorsprong 2’20”, 21 renners gingen tijdens de beklimming van de Côte d’Oetrange in de tegenaanval, hier zouden later Tschan en Mortensen nog bij aansluiten. Te Bettemburg moesten de renners nog 3 plaatselijke rondes afleggen en waren het enkel nog Bracke en Van Roosbroeck die als eersten doorkwamen. Het was tijdens de 3e plaatselijke ronde dat Dierickx en Mortensen op zoek gingen naar de leiders, erbij kwamen en Dierickx onmiddellijk doorging en met 15” voorsprong won op zijn ploegmaat Staf Van Roosbroeck, werd Leif Mortensen 3emet 17” achterstand, hij is de enige niet Belg in de top10,op 37” werd Ferdinand Bracke 4e, Paul Crapez 5e op 1’36” en dan nog 3 Belgen op 1’41, 6e Pieter Nassen,7e Emile Bodart en als 8e Ronny Vanmarcke. Op 1’45” won Frans Verbeeck de spurt van het peloton voor de 9e plaats en werd Eric De Vlaeminck 10e. Voor Englebert Opdebeeck was er een 34e plaats. André Dierickx is de nieuwe leider,wat betreft de opgevers dit werd mooi verdeeld door België, Nederland en Groot Brittannië met elk 3.

    Ook in de Ronde van Zwitserland met Georges Pintens een Belgische zege in de 2e rit Zug-Walenstadt. In deze rit van 150km moesten de renners over 2 cols, Op de Sattelegg (1190m) kwam de Nederlander Wim Prinsen als 1e door, en op de Kerenzerberg (712m) was onze landgenoot Maurice Dury aan de eer. Toen de spurters zich klaarmaakten voor de finale was het Georges Pintens die het hazenpad koos en aan de meet 4” overhield op het spurtend peloton waarvan Roger De Vlaeminck de snelste was voor 2 Nederlanders Jan Krekels en Gerben Karstens van het 1e peloton. De Italiaan Caverzasi, 4e in deze rit  blijft leider.

    In Spanje begint men al een nieuwe rittenwedstrijd, de Vuelta a los Valles Mineros waar de 1e rit te Mierse werd gewonnen door Agustin Tamames hij legde de 168km af in 4.51’30”.

    Te Nuvolento (Italië) won Gianni Motta het criterium (tipo pista) voor Marino Basso en Michele Dancelli.

     

    12-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kessel-Lier & Torhout

    .
    Vic Van Schil
    Te Kessel bij Lier kwamen 67 renners een rugnummer afhalen waarbij Molteni goed vertegenwoordigd was om de man uit de buurt Vic Van Schil (Nijlen) aan de zege te helpen. Tijdens de 2 grote ronden reed een 3tal, Ward Sels, Fernand Van Rymenant en Jan van Katwijk zo hard dat men een half uur voor was op het schema, zij werden ingehaald door 18 renners en vervolgens nog eens 6 zodat er nog 27 renners overbleven die konden aanspraak maken op de zege en aan de zeven plaatselijke rondes begonnen. Tijdens de 4e plaatselijke ronde viel de beslissing, Jos Abelshausen en Giovanni Jiminez probeerden het nog eens en kregen de 2 Josssen mee Bruyère en Spruyt en even later kwam Ward Sels met in zijn wiel Vic van Schil aansluiten en waren de Molteni’s met 3 in de meerderheid. In de laatste ronde gebeurde wat men verwachtte Abelshausen kon de aanvallen niet blijven counteren en reed Van Schil solo naar zijn 2e seizoenszege, door de spurt van de achtervolgers nog te winnen liet Jos Abelshausen zien hoe sterk hij wel was, Giovanni Jiminez de in België wonende Columbiaan werd 3e, Jos Bruyère 4e, Ward Sels 5e, Jos Spruyt 6e en Jan van Katwijk 7e. Op 1’10” won Tony Gakens de spurt van de groep.

    Te Torhout kregen de inrichters slechts 36 renners aan de start van hun 47e Sint-Pieters prijs ook de Omloop van het Houtland genoemd, waarvan dan nog 1 renner niet kon starten de Fransman Jacques Guiot hij had zijn materiaal thuis vergeten. Wel is er vanaf de eerste ronde strijd geleverd, aanvaller van de dag was Wilfried David reed 45km alleen aan de leiding maar kreeg slechts 50” bonus. Even nadat hij werd ingelopen moest hij wegens stuurbreuk opgeven. Met Rudi De Groote en Etienne Buysse kwam de beslissende ontsnapping tot stand, ondanks enkele pogingen kwam niemand nog tot bij hen en zouden zij voor de zege spurten. Het was Etienne Buysse die vrij vlot won van Rudi De Groote, op 1’55” won Ronny Vande Vijver de spurt van de 1e achtervolgers, en versloeg op 2’20” voor de 9e plaats Willy Planckaert zijn 3 kompanen, zijn broer Walter werd 17e met een achterstand van 3’05”.

     

    12-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    11-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronde van Luxemburg

    .
    Frans Verbeeck
    Luxemburg-Echternach 214km is de 1e rit in de Ronde van Luxemburg, het was Lucien Van Impe en de Nederlander Evert Dolman die direct na de start al wegreden en hadden vlug 20” voorsprong, een reactie kwam er van de Luxemburgers Edy Schutz en Johny Schleck die nog 15 andere mee vooraan brachten, maar na 35km was de hergroepering een feit. Dan was het de beurt aan Tino Tabak deze zou tot 8’ uitlopen. Tijdens de beklimming van de Côte de Berdorf reed de leider lek, en heeft 2km moeten rijden op een lege tube vooraleer ploegleider Briek Schotte bij hem was. Slechts 4km voor het einde werd Tabak door een groepje achtervolgers ingelopen, in de spurt versloeg Frans Verbeeck met 3” René Pijnen , verder volgden op 5” André Dierickx,en op 6” Emile Bodart, Evert Dolman, Ferdinand Bracke, Joop Zoetemelk, André Doyen, Edy Schutz, Johny Schleck, Ronald Dewitte, Derek Harrison, Luis Ocana, Eddy Verstraeten en Tino Tabak. 24e werd Englebert Opdebeeck en gaf Willy Vanden Eynde met nog 9 andere waaronder de Nederlandse kampioen Peter Kisner er de brui aan. Door de bonificatie is Frans Verbeeck ook leider.

    De Ronde van Zwitserland ging van start met de rit Zürich-Zug, hier waren de 1e aanvallers 2 Belgen, Jean-Pierre Berckmans en Gerard David maar lang heeft het niet geduurd. Door een onweer gebeurde er enkele valpartijen waarvan o.a. Christian Callens het slachtoffer werd. De Italiaan Arnaldo Caverzasi won met 1’46” voorsprong op Daan Holst, en werd Gerben Karstens 3e op 2’06”.

    Het criterium van Castelfranco  werd gewonnen door de Deen Ole Ritter die zijn medevluchter Selvino Poloni in de spurt versloeg, onze landgenoot Patrick Sercu won 15” later de spurt van de groep.

    Zowel vandaag als morgen zijn er 2 ritten in de Ronde van Oostenrijk voor liefhebbers. Rit 7a) Graz-Mariazell werd gewonnen door de Oostenrijker Siegi Denk na 113km had hij 3” voorsprong op zijn landgenoot Fritz Schür en 4e op de Italiaan Tabarelli. Rit 7b) Mariazell-St.Pölten  een ritje van 77km was voor de Zwitser Jupp Rippel, werd de Deen Kim Theils 2e en de Oostenrijker Heinz Oberst 3e. Roman Hummenberger blijft leider.

    De voorlaatste rit in d Tour of Britain ging naar de Zweed Tord Filipsson hij legde de 149,6km af in 3.37’49” en had 3’41” voorsprong op de Brit Bruce Biddle en 3’45” op een andere Brit Phil Bayton. Hier blijft Fedor den Hertog leider.

     

    11-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Giro - 2 ritten

    In de Giro stonden 2 ritten geprogrammeerd voor de laatste dag, in de voormiddag was er Ponte di Legno-Lainate over 185km waarin buiten een val van Primo Mori die met een hersenschudding werd afgevoerd niet veel is gebeurd. Op 10km van de streep reden de ploegmaats Tosello en Santambrogio weg en kregen het gezelschap van Francioni, Casalini,Panizza, Benfatto,en Rota zij zouden voor de zege spurten die niet volledig volgens het boekje verliep. Toen Wilmo Francioni de zege zo goed als op zak had heeft Guerrino Tosello zijn ploegmaat Giacinto Santambrogio afgeduwd deze laatste won dus voor Francioni en werd Tosello 3e. Emilio Casalini werd 4e op 2”, 5e Wladimiro Panizza, 6e Attilio Benfatto en 7e Attilio Rota. Als 8e op 5” werd Selvino Poloni die nog uit het peloton was weggereden en won op 24” Marino Basso de spurt van het peloton voor Patrick Sercu. Wat betreft het afduwen van Tosello besliste de jury dat Tosello een ongeoorloofd gebaar had gemaakt maar dat het geen invloed had op de uitslag.

    De tijdrit Lainate-Milano Vigorelli over 20km werd gewonnen door Ole Ritter voor de eindwinnaar Gösta Pettersson die 39” prijsgaf, en werd onze landgenoot Roger Swerts 3e op 42”. Met zijn 6e plaats op 1’01” is Herman Vanspringel nog naar de 2e plaats geklommen in het eindklassement waar hij Ugo Colombo verdrong deze reed een matige tijdrit en werd 23e op 1’59”.

    De Ronde van Luxemburg ging van start met een proloog ( ploegentijdrit) in de straten van Luxemburg, welke werd gewonnen door Mars-Flandria voor Sonolor en Watneys-Avia. Het is Eric De Vlaeminck die morgen met de leiderstrui mag vertrekken.

    Ook de Vuelta a Asturias werd met een rit in lijn en een tijdrit afgesloten. In de voormiddag won Juan-Manuel Santisteban de rit Pares-Lianes met een voorsprong van 10” voor Gonzales Aja deze won in de namiddag de afsluitende tijdrit te Lianes, eindwinnaar werd Eduardo Castello.

    In Portugal werd Porto-Lisboa verreden een wedstrijd van maar liefst 340km verreden en ging de zege naar Fernando Mendes die er 9.36’07” over deed, 2e werd Emiliano Dionisio, 3e Joaquim Agostinho, 4e Celestino de Oliveira, 5e Fulgencio Sanchez (Spanje), 6e Fernando Vieira, 7e Lionel Miranda allen in dezelfde tijd.

    Jos Vander Vleuten won het criterium van Zevenaar na 87,5km versloeg hij zijn medevluchter Henk Benjamins en werd Wim Bravenboer 3e op 1’13”.

    Weer een Nederlandse zege in de Ronde van Oostenrijk de 6e rit Klagenfurt-Graz is gewonnen door Cees Priem die Rudi Mitteregger en Georg Postl vooraf gaat. Voor Priem is het zijn 3e ritzege.

    Ook in de Tour of Britain is er een Nederlandse zege, Fedor den Hertog wint de 10e rit Weymouth-Bournemouth, hij heeft 46” voorsprong op zijn landgenoot Cees Koeken die met 1” de Tjech Jiri Hava vooraf gaat. Fedor is ook de nieuwe leider.

     

     

    10-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Westouter

    .
    Voor de wedstrijd van Westouter waren er liefst 16 Fransen onder de 61 deelnemers. Reeds kort na de start was het Hubert Hutsebaut die wegreed, Wilfried David was de 1e die in de achtervolging ging met in zijn spoor André Hendryckx, Eric Raes, Frans Brands, Etienne Antheunis, en de Fransen Alain en Guy Santy, Francis Ducreux, Roger Desmarets. Net toen men Hutsebaut had ingelopen sprong Wilfried David weg kwam op elk bergje waar een premie viel te verdienen als 1e door, daarna liet hij zich opnieuw inlopen, door een val moest Antheunis weggevoerd worden en kreeg David last met zijn versnellingsapparaat en gaf er de brui aan maar nam wel de bergprijs mee naar huis. Op 2 ronden van het einde reden de broers Santy van het leidersgroepje weg en enkel Raes was mee. De overige vluchters werden nog door het peloton gegrepen. Het was Guy Santy die met 100meter voorsprong op zijn broer Alain won en Erik Raes werd 3e. De groepsspurt werd gewonnen door Noël Vantyghem voor Eric Leman, Frans Melckenbeeck en de rest van het peloton.

    Enkele uitslagen van de Liefhebbers in België, te Bierbeek wint Theo Dockx voor Willy Van Mechelen en Paul Aerts. In Kapelle o/d Bos is de zege voor Jan Van Hove voor Willy Govaerts en Herman Beysens.

     

    10-06-2011 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)


    Archief per maand
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007

    Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start

    TRUIEN 1973


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!