Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
    Foto
    Ben 14 kilo vermagerd door al dat lekkere eten
    Zoeken in blog

    Nieuws HBVL
  • Paul-Henry Gendebien, oprichter van Waalse partij die bij Frankrijk wil aansluiten, overleden
  • Peter Maes na de promotie met Willem II: “Dit is het hoogtepunt van mijn carrière”
  • Kunnen Alaphilippe, Vansevenant of Bardet in eerste Giro-rit topfavoriet Pogacar te snel af zijn?
  • Vakbond dient nieuwe stakingsaanzegging in voor gevangenissen in Limburg
  • Hij dwong zijn zoontje op een loopband en dreef de snelheid steeds verder op: vader staat terecht voor overlijden van Corey (6)
  • Controle van elk onlinegesprek moet kindermisbruik tegengaan: “Alsof er een camera in je huis wordt geplaatst”
  • Federaal parket in ons land trekt onderzoek naar overleden Laura en verdwenen man op Tenerife naar zich toe
  • Kersverse Performance Director moet al na twee weken weg bij Anderlecht
  • “De strijd achter Pogacar gaat hevig zijn”: Cian Uijtdebroeks start met ambitie in zijn eerste Giro
  • MADE IN BELGIUM. Dennis Praet over zijn afscheid bij Leicester: “Belgische clubs mogen bellen, maar Italië heeft een streepje voor”
    De recepten worden allemaal uitgeprobeerd.
    Een vriend  en ik maken  ze klaar op allerhande feestjes .De gasten  kunnen er daarna  van genieten.
    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Mijn favorieten
  • SeniorenNet.be
  • il-grappolo
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    josm
    blog.seniorennet.be/josm
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    ingrid_en_paco
    blog.seniorennet.be/ingrid_
    Inhoud blog
  • Ziek
  • Carpaccio van kabeljauw met pesto, gegrilde scampi en pastasalade
  • LASAGNE VAN PORT SALUT MET DADELS, WALNOTEN EN OLIJVEN MET EEN RODE UIEN COMPOTE
  • Hert met paddestoelen en compote van peer en pompoen
  • ZALMMOOT MET HONING EN APPEL
  • Bisque van scampi's
  • Salade van gebakken coquilles met gefrituurde zoete aardappel met een truffelmayonaise
  • Hazenrugfilet met honing-cognacsaus op een bedje van gestoofde prei
  • Gepocheerde peren met sabayon van dessertwijn en karamel-ijs
    Mijn culinaire uitspattingen
    Het resultaat van vele uren uitproberen en kilos extra
    Niets is zo ontspannend, als samen boodschappen doen en daarna lekker koken !!!
    04-06-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Carpachio van eendenborst met eendenkaantjes en frambozenvinaigrette (voorgerecht)

    Ingredienten:

    200 gr eendenborst
    Het vet van de eendenborst

    dressing:

    1 mespunt suiker
    4 eetlepels frambozen azijn
    4 eetlepels hazelnootolie
    2 eetlepels olijfolie
    peper en zout


    20 gr rucola
    12 parmezaankrullen

    Bereiding:
    Snijd het vet van de eendenborst in piepkleine blokjes.
    Bak het vlees rosè en snij het in zeer dunneplakjes.
    Bak de vetblojes ui op een zacht vuur, schep uit de pan en zet appart.
    Klop wat peper en zout door de frambozenazijn en voeg dit met de ingredienten voor de dressing, uitgezonderd de oliesoorten, toe aan het vet in de pan.
    Roer alles goed door en de aanbaksels los, laat 5 min. zachtjes koken en schenk alles door een zeef in een maatbeker
    Klop met een staafmixer de oliesoorten erdoor tot een lobbige dressing.
    Verdeel de rucola over 4 bordjes, leg de plakjes eendenborst als een waaier in het midden.
    Verdeel de kaantjes over het vlees en schenk de vinaigrette over en om het vlees.
    Verdeel de kaaskrullen over de borden.


     



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (0)


    Foto

    Welkom op mijn blog!
    Indien het echt niet lukt kom ik het zelf helpen klaarmaken.
    En eigenlijk voor max. 12 personen want anders is het niet haalbaar in een gewone keuken
    Als ik mag meeeten tenminste!!!!.


    Archief per week
  • 02/01-08/01 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 18/07-24/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 20/06-26/06 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005



    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Klik hier
    om dit blog bij uw favorieten te plaatsen!

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!