Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (553)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    23-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor iedereen een tof Pinksterweekend

    Weer of geen weer... geniet ervan mensen!

    Image and video hosting by TinyPic

    23-05-2015 om 02:03 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (8)
    21-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog eens een verlengd weekend...

    Iedereen kijkt uit naar het tweede verlengde weekend op rij al mogen wij senioren niet klagen .. Feitelijk zijn alle dagen weekends voor ons of niet? Jaja, ik weet het wel soms gaan we ook nog eens in overdrive in de tuin of met de lenteschoonmaak maar niets moet meer alles mag en kan. Daarom geniet van het komende weekend mensen en hopelijk krijgen we mooi weer! 

    Vandaag is de oogoperatie van mijn ventje gebeurd en voorlopig lijkt alles normaal te verlopen. Morgen een eerste controle en dan zien/ horen we het wel . Daarna kunnen we plannen voor het volgend onderzoek en hopelijk heb ik over een paar weken /maanden -als alle aanpassingen gebeurd zijn - een " goeie occasie" naast mij  en dat is ook niet te versmaden hé?

    PS Even reageren op Ani's reactie! Natuurlijk is en blijft hij mijn eerste keuze daarom dat ik hem zo goed mogelijk laat oplappen om nog heel lang mee te gaan mateke!! Maar je kent me hé, met een kwinkslag relativeren is de beste manier om met alles om te gaan...

    21-05-2015 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    20-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook dat is mei

    Het is niet wat je in mei verwacht, maar er viel vandaag hagel uit de lucht...

    Image and video hosting by TinyPic
    Voor de natuur de bloemetjes en de jonge plantjes was wat extra regen welkom maar dat was niet de bedoeling maar het levert wel een speciaal plaatje!
    Image and video hosting by TinyPic

    20-05-2015 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    18-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even logisch denken ...

    Ik had het beloofd dat jullie een rebusje op jullie bord zouden krijgen.. maar ik maak het eenvoudig vandaag en met dat druilerige weertje hebben jullie tijd zat!

    Even zien wie het vindt!

    Image and video hosting by TinyPic

    18-05-2015 om 19:16 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    16-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Humor

    Eerst wilde ik jullie met een rebus aan het denken te zetten maar toen dacht ik eraan dat het weekend is en de meesten dan heerlijk willen ontspannen vandaar ...

    Helemaal fout! Iedere maandagavond komen ze bij elkaar om te pokeren. Het was de vorige week erg laat geworden en Moos vroeg aan Bram wat zijn vrouw had gezegd toen hij om half vier was thuisgekomen.

    Bram schudt zijn hoofd en zegt: "Spreek me er niet van. Ze lag te slapen en ik ben heel stil de slaapkamer binnengegaan. Maar ze werd wakker en heeft verder de hele nacht ruzie gemaakt."

    "Fout! Helemaal fout!" zegt Moos. "Helemaal fout! Je had mijn methode moeten volgen. Als ik laat thuis kom, doe ik overal het licht aan, gooi de slaapkamer deur open en schreeuw:

    "Kleed je uit, we gaan vadertje en moedertje spelen."

    "En dan?" vraagt Bram.

    "Negen van de tien keer doet ze dan net alsof ze slaapt."

    16-05-2015 om 14:19 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (15)
    15-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dauwtrappen

    Gelezen op het kalenderblaadje..

    Lang geleden dacht men dat het verschijsel" dauw" werd veroorzaakt door de tranen van Auror, de godin van de dageraad, of door de zweetdruppels van de paarden waarop de Walkuren reden, de oorlogsmaangden uit de Noorse mythologie.

    Volgens de Joden ging dauw vooraf aan de manaregen in de woestijn ( je weet wel dat brood dat uit de hemel viel toen Mozes met zijn mannen door de woestijn trok en ze bijna geen eten meer hadden). Aan de dauw werd een genezende en verjongende kracht toegekend en het vermogen tot bescherming tegen hekserij, terwijl de landbouwers geloofden dat de dauw het vee melkrijker maakte.

    Vandaar het " dauwtrappen", het gebruik om op Hemelvaartsdag om 3 uur 's nachts blootsvoets op het bedauwde gras te gaan dansen!

    Ik was er hoor maar waar waren jullie?

    15-05-2015 om 10:20 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (5)
    13-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grote schoonmaak...

    Het is de periode van het jaar waarop velen aan een check up beginnen om alles weer in een fris kleedje te zetten om dan de zomer stralend tegemoet te gaan... Soms moet dat ook met onze corpus gebeuren en zo is het bij mijn slaapgenoot!

    De laatste tijd loopt het goed horen uit de hand ..Vaak denk ik ..hoort hij het nu niet of doet hij alsof? Maar neen hoor er is wel degelijk iets mis met mij ventje zijn gehoor want een gesprek volgen in gezelschap lukt niet door teveel geroezemoes en toneel volgen helemaal niet en onze TV speelt hier ook voor de buren ,zo luid staat hij! Daarom hebben we na aandringen een oorspecialist gecontacteerd en inderdaad .. hoorapparaten zijn een must! Nu nog mijn ventje zover krijgen dat hij daar in meegaat!

    Maar gisteren gingen we eerst nog op controle voor de ogen  .. volgende week wacht hem een operatie aan zijn " slecht" oog. Hij heeft daar zware cataract op en al ziet hij maar 4op 10 door dat oog hij gebruikt het wel voor zijn dieptezicht dus.. oorproblemen verschoven.. Daarna wacht hem ook nog een coloscopie om zijn darm- en of spijsverteringsproblemen aan te pakken zeker  met zijn darmverleden... Dus we zullen nog maar een tijdje luider praten, veel geduld hebben door te herhalen want die hoorapparaatjes uittesten ( een maand) naast al die ander perikelen... niets voor een man .. die kan maar op één zaak te gelijk focussen..En tussendoor wil hij toch nog die isolatiewerken achter de rug hebben voor de grote warmte begint want dan is het op zolder te heet!

    Maar kom, ik voel echt mee  met mijn halfbedde want het is ook altijd wat! Daarom zal ik hier misschien af en toe even niet zijn maar ik kom als het lukt wel langs hoor!

    13-05-2015 om 09:31 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Even updaten

    Zoveel gebeurt er hier niet de laatste tijd, de lenteschoonmaak zit er bijna op, de tuin is ook klaar voor de bloei , de moestuin moet nog even wachten tot na de ijsheiligen want hier kan het altijd nog wat vriezen aan de grond en verder draait en keert het hier zoals naar gewoonte. Hoewel...

    Deze week is mijn slaapgenoot begonnen met de isolatie van de zolder. Daar was al wel een dunne laag voorzien maar vermits iedereen nu voor 100% moet isoleren , opteerden we voor nog een extra laag tegen het dak.

    Dat is het minste probleem ( voor mij althans!) maar laat die zolder nu eens de opslagplaats zijn van mijn ventje.. ( allé één van de vele!!) alles sleurt er hij er naar toe want hij kan niets wegdoen.. het mocht nog eens van pas komen! Voor mij is het dus het signaal om meteen grote kuis te houden . Voorlopig zit ik echter alleen op die golflengte want de plannen van mijn schat zijn .. isoleren en een man kan geen twee dingen samen doen hé? Ik ben dus met volle moed maar zelf aan het jobke begonnen maar de moed zit me nu al bijna in de schoenen. Waar haalt een mens al die " rommel" vandaan en waarom houden we toch zoveel bij dat nooit meer het daglicht zal zien? Mijn" rommel" zal rap geklaard zijn maar bij elke doos van het ventje die ik verzet en bekijk volgt steevast... dat mag nog niet weg ... het beloven dus een paar " hete weken " te worden want dat jobke is nog niet in één twee drie geklaard!!

     

    11-05-2015 om 22:01 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    10-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mooie traditie!

    De allereerste viering van Moederdag gaat terug naar de tijd van de oude Grieken die jaarlijks een Lentefeest wijdden aan de moeder der godinnen. Op deze dag eerden zij Rhea, de vrouw van Cronus en de moeder van vele goden uit de Griekse mythologie.

    Het Lentefeest van de oude Romeinen heette Hilaria en was gewijd aan hun moedergodin Cybele, waarvan de eerste plechtigheden ongeveer 250 jaar voor Christus begonnen. Drie dagen lang werden er offers gebracht in de tempel van Cybele en verder omvatte het feest parades, spelen en maskerades. Later werden er zelfs volgelingen van Cybele uit Rome verbannen.

    Mothering Sunday in Engeland
    De vroege christenen vierden een soort van Moederdag tijdens een groot feest op de vierde dag van de Vasten ter ere van de Maagd Maria, de moeder van Jezus Christus. Als reactie hierop breidde men dit in Engeland na verloop van tijd uit naar het eren van alle moeders; men noemde dit Mothering Sunday.


    Het idee voor de officiële viering van Moederdag werd in de Verenigde Staten voor het eerst voorgesteld door Julia Ward Howe in 1872.
    Uiteindelijk werd niet Julia Ward Howe, maar Anna Marie Jarvis in de Verenigde Staten erkend als oprichtster van de officiële viering van Moederdag.

    Anna Marie Jarvis kreeg de inspiratie voor een officiële viering van Moederdag in 1905 na het overlijden van haar eigen moeder: Ann Marie Reeves Jarvis, een activiste en maatschappelijk werkster. Ze wenste een dag waarop alle moeders, zowel dood als levend, zouden worden geëerd voor alles wat ze betekenen en betekend hadden.
    Vandaag de dag wordt Moederdag in vele landen op de tweede zondag in mei gevierd. Op deze dag nemen mensen de kans om hun moeder te eren en ze te danken voor al hun liefde en steun.

    Een mooie traditie die in eer moet gehouden worden... daarom aan alle lieve mama's en oma's die vandaag langs komen ... proficiat!

    Image and video hosting by TinyPic

    10-05-2015 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (16)
    07-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe je de mond gesnoerd wordt!!

    Gisteren weer genoten van een bezoekje en etentje bij en met vrienden … ons clubje vanuit Spanje allemaal “ oudjes” maar zo gezellig samen en .. allemaal van onze regio..  Het voelt toch goed aan om zo terug te kunnen keuvelen in je eigenste dialect hoewel…. T. heeft er minder van overgehouden dan ik .. ik kan nog perfect in West Vlaamse modus overschakelen en doe dat dan ook vol overgave!!!

    We zijn weer even bijgepraat, er was deze ochtend helaas bijna een kilootje erbij …. Als ik eens 1 dag gewoon mee doe en van alles wat op tafel komt geniet dan heb ik het de volgende dag al vlaggen… ik haat dat!!! T . mag eten zoveel hij wil er komt toch geen grammetje bij integendeel voor hem is het vechten om zijn kilootjes te behouden!!!! We komen nochtans allebei uit het “ zuinige” WVL maar blijkbaar ben ik nog spaarzamer dan hij.

    Meteen hebben we ook gebruik gemaakt om heel even binnen te springen bij zus 1 om wat af te zetten en een goeie dag te zeggen en haar een riem onder het hart te steken want na haar laatste ingreep onder verdoving begin vorige maand is ze nog steeds haar stem kwijt en laat dat nu juist voor ons zussen een heel groot probleem zijn "zeggen de schoonbroers” !!!

    Mannen!!!

    Dat doet niet alleen deuren dicht ( of moet ik zeggen monden in dit specifiek geval ) ik krijg er zelfs geen bloginspiratie meer van!!!

    En tussen haakjes .. vandaag zou ons ma precies 95 geworden zijn . Een gelukkige verjaardag ma waar je ook bent!

    07-05-2015 om 11:25 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (15)
    06-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat belooft ...

    Het is weer een streling voor het oog als ik door de tuin wandel en de fruitbomen in bloei zie.. Als al die bloesem aanslaat dan wordt het weer een jaar van overvloed. Zo'n drietal jaren terug hebben we hier zo'n 250 kg appels geplukt en ook de pruimen deden het goed. Voor mij moet het niet zo'n vaart meer lopen want dan moet ik bedelen om die overvloed kwijt te geraken.

    Ik geniet in ieder geval volop van de bloesem .. dat hebben we toch al  gehad!!

    Zie zelf eens  en dat is nog maar één boom van de velen die hier staan...

    Image and video hosting by TinyPic

    06-05-2015 om 07:20 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (14)
    04-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weer al een nieuwe week...

    Roze is de enige die een oplossing gaf voor de rebus .. het was nochtans niet moeilijk:

    Pi sto(e)l (p)et==== pistolet

    Ik weet het het was op een zondag en dan is dat rustdag maar rust roest hoor mensen dus oppassen daarmee.

    De meimaand is ook weer begonnen. Persoonlijk vind ik dat een mooie maand, de natuur begint serieus in gang te schieten , het wordt langzaam warmer, de dieren denken stilaan aan nageslacht , de studenten zien een drukke periode aankomen maar daarna ook een lange vakantie ... de tuin begint kleur te krijgen en de batterijen zouden stilaan moeten volgeladen zijn om er weer in volle vaart tegenaan te gaan.. Ik heb er in ieder geval zin in!

    Ik het weekend kreeg mijn ploeg wel een tik en vloog van de leidersplaats af maar met nog 4 matchen te gaan geef ik het nog niet op dus hopelijk zij ook niet! Ik zal zondag echter niet kunnen supporteren al is het een cruciale match maar 3 kleindochtertjes treden op met hun turnkring en daar moeten oma en opa zeker naar gaan zien!!

    Momenteel schijnt hier de zon en dat maakt een mens content! Ik stuur die zonnenstralen graag door naar iedereen die hier aanklopt!

    Ik zag daar juist dat mijn eerste aronskelk in de bloei staat.. Vorig jaar stonden er meer dan 30 bloemen aan die struik .. ben benieuwd of het terug zo'n weelde wordt!

    Image and video hosting by TinyPic

    04-05-2015 om 09:59 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (8)
    03-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie raadt het?

    Een luie zondag? Vergeet het.. zet die celletjes maar aan het werk .. hoewel.. is simpel vandaag!

    Image and video hosting by TinyPic

    03-05-2015 om 08:21 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (13)
    01-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 mei ....voor jou!

    Lieve vrienden voor jullie heb ik op deze eerste mei een boeketje klaar. Van harte lieve bezoeker!

    Image and video hosting by TinyPic

    01-05-2015 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (16)
    29-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is het toch?

    Een struikelsteen kan een wegwijzer worden.

    Wie dankt hoeft nooit te blozen!

    Kunnen lachen is een ernstige zaak!

    Een leven zonder jaloezie siert om het even wie!

    Een droom realiseer je niet met een slapend hart!

    Waar liefde sterft , sterft het hart!

    Wie een vuist maakt , kan geen hand geven!

    Niemand is volmaakt . Ik ben daar het perfecte voorbeeld van!

    De kriticaster vreest één kritiek: zelfkritiek!

    29-04-2015 om 11:25 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    27-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo is het goed...

    Zoals ik in mijn vorig logje zei, vierden we gisteren het gouden bruiloftsfeest van de zus en schoonbroer van mijn slaapgenoot! Culinair was het top maar we hadden ook niets anders verwacht maar wat zeker even belangrijk was , was de sfeer.. De kinderen hadden voor een act gezorgd met heerlijke herinneringen en annecdotes uit lang vervlogen tijd en mijn slaapgenoot en ik hadden ook een verrassing in petto! Ergens in de archieven hadden we nog een 8mm film teruggevonden van de huwelijksdag 50 j geleden ..Via via hebben we die kunnen digitaliseren en met de hulp van de schoonzoon hebben we daar dan muziek en wat tekst toegevoegd .. Resultaat.... we raakten bij het afspelen op een groot scherm een heel gevoelige snaar bij veel aanwezigen bij het terugzien van ouders, familie enz en de kleinkinderen keken hun ogen uit naar oma en opa langs verschillende kanten en zagen eindelijk eens bewegende beelden van de overgrootouders om nog maar niet over de rituelen te spreken zoals de schutters de avond voor de trouw, de bloemenboog met tekst aan het huis van het meisje, de kapsels van tantes en nonkels of opa's  en oma's !!! De stoet auto's van en naar de kerk en het " zedig" kusje van de bruidegom bij een " statische foto" ergens in de tuin zorgden voor de nodige ambiance ....Heerlijk was dat. We genoten even veel als de feestelingen. Iedereen content maar vooral de jubilarissen.

    Vandaag lopen ze er blijkbaar nog niet nuchter bij (maar dan in de geest zoals mijn schoonbroer mailde ) door de vele emoties en verrassingen....A once in a lifte time belevenis... hopelijk mogen we dat ook meemaken over een 4tal jaartjes!!

    27-04-2015 om 15:42 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (13)
    26-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oei, even iets rechtzetten!

    Dat Gouden bruiloftsfeest is niet hier lieve bezoekers, ik ben daar blijkbaar niet heel duidelijk in geweest! Al de wensen die ik hier te lezen krijg, zal ik straks doorgeven hoor want wij vieren niet ons 50 j getrouwd zijn. Dat zou betekenen dat ik op mijn 20st al in het bootje stapte .. maar toen zat ik nog op school en T ook!! Vorig jaar in okt vierden T en ik ons 45 j getrouwd zijn en dat kan ook al tellen niet? De tijd vliegt al snel genoeg dus wil ik nog heel erg genieten van de 4 resterende jaren voor het voor ons zover is

    Neen de jubilarissen zijn de oudste zus van T en haar man!  Wij gaan dus met de voeten onder tafel zitten op een andere lokatie dan hier . Ik hoop dat we over 4 j dezelfde wensen, knuffels en kussen mogen koesteren maar dan wel degelijk voor ons beiden!

    26-04-2015 om 08:17 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (14)
    24-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beknopt

    Waarover zal ik het hebben? Het mooie weer? Neen.. we houden dat beter stil want anders kan het verkeren. De dagelijkse bezigheden? Niemand zit daar op te wachten want iedereen heeft wel wat om handen. Dat mijn club gisteren verloren heeft? Spijtig en ik zat nu eens op de eerste rij mijn longen uit het lijf te roepen. Dat ik daar juist terug mijn turnen en aquagym opgenomen heb? Niemand zal jaloers zijn als ik straks stijve spieren heb hoewel dat viel precies nog mee ...maar ja ik ben de laatste tijd heel actief geweest. Dat we zondag met de voeten onder tafel zitten om een gouden bruiloft te vieren ? 50 jaar getrouwd zijn, wil ook zeggen dat je ergens midden trammetje 7 hangt en dat is nu ook niet zo'n wereldschokkend nieuws. Over de actualiteit? Mannekes daar zwijgen we best over want de media informeert ons al genoeg met negatief nieuws. Dat het in bloggenland stilaan een triestige bedoening wordt? Dat zeg ik niet alleen dat is oud nieuws...

    Ik hou het dan maar bij dat ik gelukkig nog alive and kicking ben.. dat is altijd goed nieuws niet en daar trek ik mij ook aan op. Voor iedereen een gezellig, tof en relaxed weekend!

    Image and video hosting by TinyPic

    24-04-2015 om 16:50 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    22-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Computer beveiligd

    Lieve mensen ik kan momenteel maar sporadisch op mijn PC want die is extra beveilig!

    Image and video hosting by TinyPic

    22-04-2015 om 09:40 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (15)
    20-04-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zomaar een bedenking

    Even door bloggenland gewandeld en met gemengde gevoelens thuisgekomen…

    Bij sommigen is alles kits achter de rits , bij anderen zijn er de dagelijkse beslommeringen en nog elders de zorgen om dierbaren die het niet meer alleen aankunnen of nog bij anderen het gevoel van stilaan geïsoleerd te geraken door het wegvallen van bekenden of vrienden..

    Bij dit laatste had ik de spontane reactie dat ook mensen die niet weggevallen zijn langzaam uit je leven kunnen verdwijnen door andere interesses of doordat ze het niet echt belangrijk vinden om te “ werken” aan het onderhouden van contacten want zo zit het leven toch in elkaar niet? Wil je niet alleen zijn en wil je contact houden met vrienden, bekenden of familie dan moet je er op de één of ander manier voor gaan en juist daarin verschillen wij mensen nu eenmaal…Sommigen hebben genoeg aan hun leventje zoals het zich in hun onmiddellijke kring afspeelt en nemen de rest er wel bij als het past .. anderen hebben meer nood aan contact. Juist die verschillen maken het leven boeiend maar ook soms ontgoochelend .. 

    Het besef dat alles uiteindelijk zo relatief is en finaal voor iedereen maar één bestemming is …het wegvallen, het niet meer zijn,  is dat een vorm van "oud" worden?

    Neen ik zit niet in een dalletje maar de laatste maand zijn hier weer twee vrienden ontvallen die iets ouder zijn dan wij en dan word je toch met de feiten op de neus geduwd en besef je dat je nog zoveel uit het leven wil halen en wil genieten niet alleen met je familie maar ook met anderen die je pad kruisen en dat de tijd stilaan gelimiteerd is.

    Gelukkig heb ik hier nog steeds mijn trouwe “ Emmausganger “ naast mij op wie ik steeds kan terugvallen als er al eens iets tegenzit of de dingen niet altijd verlopen zoals ik het gehoopt had! Dat is eigenlijk mijn grootste rijkdom momenteel, maar sssttt niet verder zeggen dat is tussen ons hé!!

    20-04-2015 om 04:19 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (18)







    Laatste commentaren
  • mooi zo -- terug naar huis -- in de startblokken --smile (ani)
        op Voor iedere passant
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Voor iedere passant
  • Niet meer op de blog komen? (Martin)
        op Voor iedere passant
  • WITTE DONDERDAG !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Voor iedere passant
  • Dag Natoken,, ik kom u zeker volgen en geniet die laatste dagen he , (Ingrid.)
        op Voor iedere passant
  • . . . (Chris)
        op Voor iedere passant
  • hey Nancy (Klaproosje1)
        op Voor iedere passant
  • Dag Nancy kom je alvast een fijn Paasweekend toewensen (Roosje)
        op Voor iedere passant
  • de zegen en geniet van deze prachtige dag (pattyhoopt)
        op Voor iedere passant
  • Wij komen helpen de week door te zagen. (Jan en Elena )
        op Voor iedere passant
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!