Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (554)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    02-08-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat zal dan wel zeker?

    Eigenlijk heb ik niet veel te vertellen want het leven gaat hier zijn gewoon gangetje en met de inspiratie is het zoals met het weer met ups en downs...

    Ik zou mijn leven spannender kunnen maken door op Pokémon jacht te gaan maar ik zie me dat nog niet zo snel doen.

    We hadden zaterdag met de kinderen en kleinkinderen een discussie daarover nadat één van de kleinkinderen vaststelde dat er in de tuin van onze vrienden op het haagje een Pokémon zat. Inderdaad op het schermpje zag ik dat ding ook zitten. Toen ik mijn hoofd spontaan naar het haagje draaide was daar natuurlijk niets te zien. .En daar gaan volwassenen en kinderen de dag van vandaag voor uit de bol? Dan is het voor mij snel een uitgemaakte zaak  ik word oud . Als dat de toekomst is opgaan in een virtuele wereld dan pas ik. Ik blijf liever met beide voeten op de grond staan!

    Tot nu toe heb ik altijd geprobeerd om mee te gaan met vernieuwingen en moderne technieken maar om me warm te krijgen om funny wezentjes te gaan zoeken op mijn Iphone .. daar zal ik een heel hete zomer voor nodig hebben, vrees ik!! 

    Hadden wij in onze jeugd tegen ons ouders gezegd dat we op zoek waren naar virtuele wezentjes die zich in tuinen, huizen of God weet waar verborgen hielden, dat we die zouden vangen en dan punten krijgen om in een hogere level te geraken ... ze hadden meteen die mannekes met hun witte kiels aan en hun busje met toeta toeta lichtjes erbij gehaald.

    Maar soit als dat nu " in " is en iedereen zich daarmee amuseert, so be it ..en er is toch een positieve kant aan heel die hetze... We klagen dat de jeugd niet meer buiten komt en beweegt maar altijd voor hun laptop zit .. nu hebben ze een reden om buiten te komen en te bewegen .. dus Leve de Pokémon jacht!! En wie weet wordt deze oma ooit nog een fervente pokémon jaagster, zeg nooit nooit!

    02-08-2016 om 10:34 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    30-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geniet van het leven , je hebt het maar even...

    We kwamen uit West Vlaanderen om ons te settlen in de Noorderkempen en hadden het geluk om heel goeie buren te treffen. We lopen nooit mekaars deur plat maar de wetenschap dat er altijd mensen in de buurt zijn die inspringen waar nodig en waar je op kan rekenen.. dat is een zege. Intussen zijn er velen gekomen en weer vertrokken maar een paar enkelingen zoals wij wonen hier al van halfweg de jaren '70 van vorige eeuw. Zo ook onze lieve buur die echter op korte tijd heel ziek werd tot kanker alles overhoop gooide. Dinsdag werd hij geopereerd en zag het er na de ingreep niet goed uit omdat ze niet alles konden wegsnijden... Gisteren om 14u 28 heeft hij de strijd al verloren ... We zagen hem nog een paar dagen geleden en vreesden toen al voor het ergste maar het komt toch als een koude douche over je neer.. Buren , vrienden kunnen soms closer zijn dan familie, ze horen bij je leven, je dagelijkse beslomeringen, lach, steun... Hij is maar een jaar ouder dan wij en dat stemt ons nog eens te meer tot denken... Vandaar genieten lieve mensen van elk goed moment dat je gegund is .. het kan zo snel keren. Wij verliezen een lieve buur maar de buurvrouw verliest een geliefde partner ... naar haar gaan onze gedachten deze dagen...

    30-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (18)
    29-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dat is wat de zee met een mens kan doen..

    Wat kan Toon het toch mooi verwoorden niet?

    Image and video hosting by TinyPic

    29-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:poëzie
    >> Reageer (7)
    27-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik vraag , wie draait?

    Ik heb een probleempje.

    OP bepaalde blogs kan je geen button plaatsen omdat die beveiligd zijn nochtans zie ik daar wel buttons en plaatjes staan van andere bloggers. Hoe doen jullie dat , is daar een simpele weg voor?Via broncode gaat het niet omdatje dan de opmerking krijgt dat je niet mag kopiëren wat ik ook niet doe maar plakken gaat dan ook niet!

    Ik heb al geprobeerd via bewerken en dan plakken gekozen maar krijg daar dan : uw browser ondersteunt geen toegang tot het clipboard: gelieve ctrl + X/C/V/ sneltoetsen te gebruiken. Als ik dat doe dan lukt het de ene keer wel en de andere keer niet om mijn visje in beeld te krijgen... Wie weet raad. Het mag gerust iemand anders zijn dan tante Kaat !! 

    Ik werk met Firefox en niet met internet explorer heb die wel ook op mijn PC staan voor het geval..

    Ben benieuwd wie mij kan helpen!

    27-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    26-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat updaten..

    Voor die enkelingen die hier nog volgen.. de laatste week van juli 2016 is weer ingezet en bij een aangename temperatuur heb ik mijn bloementuin nog eens terug onder handen genomen met gevolg dat ik nu weer als een kromme wig rondloop! Jaja de jaren zijn niet meer zoals vroeger en blijkbaar is het vrouwtje hier nog altijd dur de comprenure...Doseren zegt mijn halfbedde dan maar dan is het meestal te laat... Dat heb ik steeds na een tijd van GZOITD ( zie een vorig logje) dan kriebelt het zodaning dat ik erin wil vliegen .. tsja   ik ben nu stilaan te oud om nog bij te leren vrees ik, de aard van het beestje zeg ik dan.

    Wat opvalt is dat de groententuin veel later oogst geeft dan andere jaren. Normaal moeten we al volop van onze eigen tomaten eten maar de eerste beginnen nu pas serieus te kleuren en ik laat ze meestal hangen tot ze goed rijp zijn dan zijn ze om je vingers af te likken. Nu onze merel niet meer op haar nestje zit, kan ik volop braambessen plukken zonder het beestje te storen. De frambozentijd is al voorbij maar onze zwart/blauwe bessen staan er dit jaar goed bij, groot en sappig en zoet.. dat wordt weer heerlijke confituur en coulli voor op de ijscrème... en zo boeren we hier verder dag na dag genietend van de tuin en de zon en de oogst... toch nog een positieve noot in deze chaotische wereld al zullen onze gedachten vandaag bij onze buurman zijn die een zware K operatie ondergaat . Onze duimen staan omhoog tot we nieuws krijgen van ons buurvrouwtje .. Daarom genieten van elke dag die je krijgt lieve bezoekers.. het leven is te kort om te  blijven piekeren!

    26-07-2016 om 00:17 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    24-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik kom stilaan terug boven water...

    Bij de temperaturen van de voorbije week was ik een GZOITD mode beland of anders gezegd : geen zin om iets te doen mode..Tot 25 graden voel ik me goed maar wat erboven komt is niet aan mij besteed. Gelukkig was er nog koers op TV hoewel het ook niet was om je aan op te trekken maar eerder een saaie bedoening wegens te voorspelbaar... Maar voor diegenen die al dat koersen maar niets vinden, vandaag is de laatste dag en dan is het wachten op de Olympische spelen voor onze TV terug ingenomen wordt door de sport! Persoonlijk vind het dat beter dan al die herhalingen op de verschillende zenders. Moeten we daarvoor zoveel kijkgeld betalen? En als het dan eens geen herhaling is dan is het al horror en geweld dat de klok slaat. Begrijp jij nog wat er met onze wereld en zijn bewoners aan de hand is?  Als het geen terreurbendes zijn die onrust en dood zaaien dan is het de één of andere gestoorde geest die zich in de kijker wil zetten ten koste van zoveel levens... Elke week een andere plaats , andere slachtoffers andere levens verwoest...Een Derde Wereldoorlog zoals in het verleden dat krijgen we niet meer. Onze Derde Wereldoorlog is volgens mij nu bezig door die bendes die moorden om godsdiensten of door enkelingen die door de rooie gaan omdat ze het leven niet mee zien zitten..

    Elke moord of terreuraanval wordt uitgebreid op het scherm gebracht . Ik begrijp dat de media ons wil/moet informeren maar voor bepaalde geesten is dat juist heel nefast. Het brengt hen op gedachten waarmee hun verziekte persoonlijkheid geen weg weet en slaan gewoon door.  Wat ook het motief is, terreur roept terreur op , de methode van het kopieergedrag en als we er niet in slagen dit in de kiel te smoren, mogen we ons hart vasthouden. Maar ik vrees dat geen enkele instantie dat onder controle kan krijgen omdat het onmogelijk  is om in de geest van om het even wie te kijken . Soms komt horror uit een hoek waar je het niet verwacht. Straks moeten we ons nog zorgen maken om op plaatsen te komen waar er volk is...wat een wereld en wat een toekomst voor onze kleinkinderen .. Daar ben ik het meest mee bezig ..

    24-07-2016 om 08:32 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    21-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lege nest syndroom

    Terwijl Myette sakkert op haar Nederlandse gevleugelde, hebben wij hier een paar weken genoten van een inlandse merel die aan het broeden zat tussen de frambosen en braambessen! Een goeie plaats als je het mij vraagt, de lekkernijen hingen zo voor het grijpen!!

    Eigenlijk zijn vogels fantastische bouwheren als je hun nestje bekijkt en dat allemaal in mekaar gelijmd met hun snaveltje en de hulp van hun pootjes…Zou het zoals bij de mens de ruwbouw voor de man zijn en de vrouw als binnenhuisarchitect fungeren? Nu het nestje toch leeg is en om aan mijn nieuwsgierigheid te voldoen,ben ik het gaan bekijken en voelen.. het valt zeker niet bij de eerste wind uiteen! Ik wilde het laten hangen voor een volgend “ broedsel” maar T wil na de zomer de bessenstruik eens goed bijsnoeien dus vrees ik dat het nestje daar niet meer veilig zal zijn!

    Moeder merel weet haar plaatsje te kiezen!
    Image and video hosting by TinyPic
    Twee zagen al het licht

    Image and video hosting by TinyPic

    Geef ons heden onze dagelijkse worm! Image and video hosting by TinyPic
    Opeens was het nestje leeg … te vroeg als je het mij vraagt ofwel heeft een poes de vogeltjes eruit gehaald of één of andere grote vogel.. Image and video hosting by TinyPic
    Toch echte architecten hé die vogels! Image and video hosting by TinyPic

    21-07-2016 om 11:24 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe je mee?

    Voor die enkelingen die echte volhouders zijn...

    Image and video hosting by TinyPic

    19-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (10)
    17-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet je wat ik vond ? Mijn oude catechismus..

    We zitten wel te kankeren op de Islam en zijn aanhangers maar werden wij als kind ook niet geïndoctrineerd door de kerk? Ik kan nu nog mijn 10 geboden, 5 geboden van de H.Kerk, het Onze Vader en Wees Gegroet, het morgengebed en zoveel meer afdreunen zo diep werden ze er in onze kindertijd in gedramd. We begonnen de dag op school met al die gebeden en sloten de schooldag er ook mee af….We kauwden en herkauwden die teksten elke dag opnieuw maar dat leidde niet tot de waanzin en de verwoesting zoals de dag van vandaag misschien omdat ons in het hiernamaals geen 40 maagden of zo beloofd werden maar wel de hemel ,de hel of het vagevuur. Het eerste was maar voor de enkelingen weggelegd, het tweede voor de twijfelaars en het derde was voor de meesten vrees ik als ik bekijk wat we allemaal “ konden” verkeerd doen!

    Wat is het toch met religie die mensen aanzet tot het begaan van wandaden en terreur en het uitleven van seksuele of sadistische perversies? Waarom biedt het mensen (voornamelijk mannen trouwens) die voordien geen stem, status of macht hadden de gelegenheid zich te ontpoppen tot verachtelijke potentaten? Ligt dit in het wezen van de religie zelf of geeft het de ‘gelovige’ een vrijbrief?

    Religie is altijd een controversieel onderwerp geweest en zal het ook altijd blijven. Wat een religie en een overtuiging zijn voor de ene mens is een vat vol gekheid voor een andere. Het is verbazend dat doorheen de eeuwen en op alle continenten er strekkingen zijn (geweest) die er toch wel op zijn minst gezegd een bijzondere doctrine op na houden. Wat de absolute waarheid is voor sommigen, is totale nonsens voor andere mensen.

    In het Midden Oosten proberen bebaarde, gemaskerde en met Kalasjnikovs zwaaiende boze mannen een heus middeleeuws kalifaat te vestigen, waar de rechten van wie niet tot de eigen groep hoort systematisch vertrapt worden en vrouwen onzichtbare, tweederangs burgers zijn. Maar ook in de Verenigde Staten timmeren christenfundamentalisten naarstig aan de weg. Qua intellectuele bagage hebben deze christenen net zoveel te bieden als hun islamitische tegenhangers. Alles wat er te weten valt – zo meent in ieder geval de fundamentalist – staat in enkele eeuwenoude obscure en cryptische geschriften. De schrijvers hiervan heten geïnspireerd te zijn door goddelijke influistering.

    Religie is ‘hot’, alom en vooral dwingend aanwezig. Gemarteld, verminkt of vermoord worden door een christen, moslim of boeddhist, het eindresultaat is overal hetzelfde , zolang er Godsdiensten zijn , zullen er fanaten rondlopen die onder de mom van godsdienst een reden vinden om hun frustraties op de één of ander onzinnige manier te uiten.

    17-07-2016 om 00:04 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (7)
    15-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Samen verder tuffen..

    Dat trammetje 7 ben ik al gewoon en mijn halfbedde ook en toch blijft het heerlijk als je elk nieuw wagonnetje dat erbij komt samen kan vieren wat we vandaag dan ook doen.

    Een dikke proficiat van ons allemaal lieve slaapgenoot!

    Image and video hosting by TinyPic

    15-07-2016 om 00:03 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (12)
    11-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.levenslang

    Sommigen onder jullie hebben het moeilijke afscheid van ons ma -nu al bijna  8 jaar geleden - meegemaakt maar ik heb nog maar zelden geschreven over mijn pa omdat hij al lang voor ik begon te bloggen gestorven was.

    Vandaag herinnert aan zijn afscheid van het leven ( nu al 35 j) na 3 jaar vechten tegen ziekte. Voor hem deze ode...

    Levenslang

    Ik slik de smaak van nostalgie in

    als ik naar jouw vergeelde foto kijk.

    Het beste uit die tijd overheerst.

    Levenslang zal ik je bij me dragen.

    Vergeten zal ik je nooit in mijn bestaan

    al heb je ons te vroeg verlaten.

    De afstand kan dat niet verbreken

    het is een band voor eeuwig.

    Stil kijk ik naar jouw foto op de kast

    herinneringen spoken weer door mijn hoofd.

    Mijn gedachten hebben rust gevonden.

    Ik weet dat ik je niet kan aanraken

    maar ben je eeuwig dankbaar voor mijn leven!

    11-07-2016 om 00:42 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:poëzie
    >> Reageer (15)
    08-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ardennen

    Momenteel ben ik aan het bekomen van twee drukke dagen in de Ardennen . Neen geen vakantie maar wat gaan klussen bij de dochter. Ligt het aan de leeftijd of niet maar ik heb de indruk dat ik telkens wat meer tijd nodig heb om terug " fit" te zijn en dat is niet van mijn gewoonte! Maar soms kan je niet anders dan luisteren naar je body, wat ik dan ook doe . Intussen ben ik ook de batterijen aan het opladen voor een drukke driedaagse met 2 kleinkinderen op logement... 

    Image and video hosting by TinyPic

    08-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (11)
    06-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wie bedacht dit?

    Ik weet niet wat jullie ervan vinden maar die nieuwe codes zijn niet te doen. Hoeveel keer ik bij een reactie opnieuw een andere code moet aanvragen, is niet te zeggen. Soms is ze redelijk duidelijk maar meestal heel verwarrend,

    Ik had Gerda die meestal de klachten van senioren doorgeeft gecontacteerd om te melden dat die nieuwe codes niet duidelijk zijn en kreeg volgende reactie.

    "Ik denk niet dat het veel gaat helpen als ik dat doorgeeft. Zij hebben blijkbaar dus onlangs die codes gewijzigd naar nog meer onleesbaar 😊

    Dat is zo om bots te verhinderen van reacties te plaatsen maar voor ons …. Is het ook niet altijd duidelijk;

    Inderdaad met die schuine strepen dat er allemaal overlopen, het enige wat men kan doen is op die pijltjes ,naast de code, klikken om als het echt onleesbaar is een andere code te krijgen. Meestal is de tweede of soms zelfs derde dan toch wel duidelijker.

    Ik denk dat het probleem is, dat de mensen van IT jonge gasten zijn.Voor hen is dat allemaal gemakkelijk ,maar zij vergeten denk ik dat zij werken voor Senioren; ook mensen van 80 jaar moeten die codes kunnen lezen, of mensen die slecht ziende zijn dan is het allemaal niet zo eenvoudig meer."

    Ik kon het maar proberen hé want Gerda heeft al vaak bemiddeld maar ze zal wel gelijk hebben die ITers zitten op een andere frequentie dan wij senioren!

    We zullen het weeral moeten gewoon worden vrees ik, klagen helpt toch niet,

    06-07-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (15)
    04-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En het wordt zomer.....

    Na een uitzonderlijke natte junimaand begint de juli maand iets zonniger en krijgen we terug hoop dat de zomer van 2016 er toch nog aankomt of is dat wishfull thinking?

    Gisteren hadden we dus onze eerste BBQ van de zomer en al bij al viel het nog mee. De dag begon zonnig dus met goeie moed zette ik de tafel buiten klaar tot zo rond 11 uur de eerste dreigende wolken eraan kwamen en we met alles naar binnen vluchtten, juist op tijd om een kleine bui voor te zijn. De eerste gasten kwamen rond de middag aan en wisten te vertellen dat ze met een seriueze plensbui vertrokken waren uit Oost Vlaanderen .. dus we waren in blijde verwachting van meer van die nattigheid! De BBQ ging wel door al heeft T heeft eventjes  alleen onder een grote paraplu de " honeurs aan het vuur waargenomen" ... want wij zaten binnen maar met het schuifraam wijd open hadden we dan toch wat het gevoel van buiten te zijn  want het was gelukkig niet koud.

    Om na het eten plaats te maken voor een kopje koffie met heerlijke zelf gebakken taart hebben we zelfs de benen even kunnen strekken en de veranderde buurt wat verkend.. en dat allemaal zonder regen. De kinderen konden zelfs buiten spelen en fietsen op de E bikes van oma en opa wat altijd een dolle pret is tot ze door een nieuwe korte bui terug tot de orde geroepen werden.. Maar het heerlijke aan kinderen is dat ze nooit opgeven want na de regen komt voor hen altijd zonnenschijn en dus vloog het bendeke terug naar buiten naar de fietsen en de schommels en de " oudjes" en "ouders" zagen dat het goed was!!

    Al bij al toch een fijne dag gehad al ziet vandaag er toch wat zonniger uit dan gisteren... Ja zo is het met Murphy in ons apenlandje!!

    Vandaag sta ik alvast in rustmodus want na de drukte van gisteren moet ik weer even bijtanken, ja we worden ouder,

    04-07-2016 om 11:11 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    01-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor jullie trouwe bezoekers

    Zo voelt het soms aan...

    Image and video hosting by TinyPic

    01-07-2016 om 00:35 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (19)
    29-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Always look on the bright side of life

    Wat een rotweer, hoor je overal op straat. Al dagen, sorry, weken krijgen we de ene stortbui na de andere over ons hoofd. Bye bye barbecueplannen, geen kans om in de zon te liggen en vakantie plannen in België is een ramp dit jaar.

    Maar nu heb ik toch even gezocht naar redenen waarom dat weer toch nog zijn charme heeft zeker.. En ik vond een paar punten

    1. Zonder regen... geen prachtige regenboog aan de hemel. Een beetje neerslag hier en daar heeft heel wat voordelen. Want niet vergeten... zonder regen, zou er nooit een regenboog aan de hemel staan.

    Image and video hosting by TinyPic

    2. Dat kleurrijk tussendoortje mogen we onze grijze wereld echt niet ontnemen.

    Image and video hosting by TinyPic

    3. Nog een voordeel van een gezellige regenbui: je plantjes worden lekker verwend en moeten even niet bijgetankt worden met de gieter, waardoor jij je kan focussen op andere dingen.

    Image and video hosting by TinyPic

    4.Regen is de perfecte uitvlucht om de auto te nemen. Ken je het moment dat je ontwaakt en stiekem hoopt dat het regent of extreem koud is, zodat je de perfecte uitvlucht hebt om voor 1 keertje met de auto je boodschappen te doen zonder dat schuldgevoel dat je te weinig beweegt!

    5.De kans dat je na een dutje in openlucht zo wakker wordt, is miniem.

    Image and video hosting by TinyPic

    6. Je kan zonder schuldgevoel EIN-DE-LIJK aan die nieuwe tv-serie beginnen en doorgaan tot het einde.

    7. Je kan urenlang in je sofa hangen En dat doet je zo ontzettend veel DEUGD.

    Image and video hosting by TinyPic

    8.Je hoeft je auto niet te wassen want weet je wat? DAT HEEFT NU TOCH GEEN ZIN. En dat maakt je stiekem een beetje droevig... NOT!

    Image and video hosting by TinyPic/center>

    9. Je hebt áltijd een paraplu bij de hand wanneer je wordt aangevallen door euh... een verdwaalde bijennest of zo.

    Als je het zo bekijkt dan is er toch nog een positieve kant aan regen of niet?

    29-06-2016 om 00:29 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (13)
    27-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen kater deze morgen

    Misschien een spel voor de plebs volgens sommigen maar ik ben zeker dat we internationaal eindelijk eens in een positief licht komen te staan door de prestatie van onze Duivels gisteren!

    Als het slecht is, zijn we er als de kippen bij maar als het goed is dan mag ook gezegd worden. Sakkerden we de voorbije wedstrijden over het spel en het ritme van onze Duivels dan moeten we toegeven dat het nu klasse was. Pijlsnel tempo , ik denk dat veel Hongaren met een verkoudheid op het vliegtuig richting Boedapest stappen vandaag zoals Hazard, De Bruyne en co gisteren voorbij zoefden .. Onze Belgen waren eindelijk eens ver-bluf-fend!!

    De tegenspelers konden zelfs in slow motion Hazard niet volgen om nog maar te zwijgen van het samenspel van Witsel en Nainggolan en eindelijk deden we iets met stilstaande fases…zoals De Bruyne dat eerste doelpunt op het hoofd van Alderweireld schilderde, pure klasse! Spijtig van de tweede kaart voor Vermaelen maar we leven toch vol verwachtingen naar de wedstrijd tegen ons “ zwarte schaap” Wales volgende vrijdag!

    Maar zoals onze bondscoach zeggen we stap voor stap … Gareth Bale , here we come!!

    Als voetnota.. Onze kleinzoon Thanis ging met een brede smile slapen!! En oma ook!

    27-06-2016 om 09:59 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (9)
    26-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alles voor een glimlach...

     Een man ziet één van zijn oude vrienden in een rolstoel zitten.

    “Wat is er met jou gebeurd?” vraagt hij, waarop de andere antwoordt :

    “Een ongeval met mijn wagen !” “De dokters hebben gezegd dat ik heel mijn leven verlamd zal blijven.”

    “Maar man, dat is gewoon niet te geloven. Dat is verschrikkelijk.”

    Waarop de andere hem aan zijn mouw trekt en in zijn oor fluistert : “Aan niemand iets zeggen, dit moet een geheim blijven. Ik mankeer namelijk niets.” “Ik doe dit alleen om de premie van de verzekering te incasseren, en geloof me, het werkt.”

    Maar je kunt toch niet je ganse leven doen alsof je verlamd bent !”

    Maar natuurlijk niet mijn ganse leven. Volgende week ga ik op bedevaart naar Lourdes!!”

    In een Parijs café :

    Een man zit aan een tafeltje en drinkt zonder verpozen de ene cognac na de andere. Een dame die aan een tafeltje naast hem zit, zegt :

    “Mijnheer, denk er aan dat er elk jaar dertig duizend Fransen sterven als gevolg van het misbruik van alcohol.”

    De andere antwoordt : “Ja en dan, ik ben Belg !!!”

    Twee vriendinnen :

    “Van welke schrijver hou jij het meest?”

    “Van mijn minnaar.”

    “Oh, ik wist niet dat hij schrijver is. Wat schrijft hij zoal?”

    “Cheques”

     

    26-06-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Humor
    >> Reageer (6)
    23-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms te nat , dan te heet...

    Met mijn inspiratie is het gesteld zoals met het weer momenteel die loopt in straaltjes van mij af… En ik kan jullie toch niet elke dag aan het puzzelen zetten bij gebrek aan ander nieuws.

    Deze morgen was ik er nochtans vroeg bij , de zon scheen, het was droog en de tuin moest dringend een beurt krijgen. Bloemen en struiken zijn van hun verlepte delen verlost, het onkruid is grotendeels weg , met de rakel even door de bodem en die ziet er stukken beter uit maar tegen 11u vond ik het genoeg en heb me maar verwend met een frisse douche .. voor de rest van de dag was het binnen blijven geblazen want bij 32 gr kan je toch niets doen en voor mij is dat te warm! En zo blijft een mens maar klagen en zagen ofwel te nat , ofwel te heet … als daar maar geen gedonder van komt!

    Dat binnenblijven kwam goed uit want ons TV kastje werd geleverd en dat in elkaar steken heeft toch zo’n 4 u geduurd.. Ik heb die mannen dan maar gezelschap gehouden met een kopje koffie en ze zegden niet neen!! Het kastje staat nu klaar om terug te vullen alleen de handvatten moeten ze nog nabrengen want vergeten!! Begrijpe wie het begrijpen kan… maatwerk en toch nog nageloop!!

    Gisteren heb ik genoten van de winst van onze Duivels al hielden ze het wel spannend … we mogen dus nog blijven supporteren en voor diegenen die niet pro voetbal zijn… Weten jullie iets beters momenteel op TV, tenzij je van herhalingen houdt die heb je op alle zenders in aanbieding! Tsja .. we zijn dat zo stilaaan gewoon elke zomer ..

    23-06-2016 om 17:58 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (10)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.oplossing

    En de oplossing was...Daar komt de aap uit de mouw.. en nu laat ik jullie weer eventjes rusten maar niet te lang hé want rust roest..

    23-06-2016 om 00:00 geschreven door Natoken

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (2)







    Laatste commentaren
  • Zegen op deze dinsdag middag (pattyhoopt)
        op Genieten van creatievelingen
  • Prachtig om te zien allemaal (Dirk)
        op Genieten van creatievelingen
  • DINSDAGGROETJES !!! De regen zullen we er moeten bijnemen !!!! (Jos Vande Ghinste)
        op Genieten van creatievelingen
  • Dag Natoken, , (Ingrid.)
        op Genieten van creatievelingen
  • Dag Nancy wij komen ook (Tiny en Ans)
        op Genieten van creatievelingen
  • Leuke foto lieve Nancy...knuffies xxx (Lenie)
        op Daar zijn ze weer
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Daar zijn ze weer
  • Maandaggroetjes en een goede start van deze nieuwe week !!! (Jos Vande Ghinste)
        op Daar zijn ze weer
  • Dag Natoken, , (Ingrid.)
        op Daar zijn ze weer
  • wel wel , daar verschillen we dan in , zé , ik heb het niet zo op duiven --- hier zijn er 12 , ja , teveel ! (ani)
        op Daar zijn ze weer
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!