Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (556)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (67)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    18-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet overdrijven , zeg ik dan!!

    Hier en daar lees ik soms bedenkingen in de aard van .. blijf ik nog bloggen of hou ik er mee op...?  Ik ben dan blij dat bepaalde mensen ermee doorgaan zodat we kunnen blijven virtueel binnenkijken bij elkaar en zo contact houden. Sommige personen zien dat bloggen echter vanuit een heel andere hoek...

     "Ik heb er geen behoefte aan om me op een blog bloot te geven, dit is precies een vorm van exhibitionisme!"

    Dat werd me ooit eens gewoon gezegd toen we het over bloggen hadden terwijl de persoon in kwestie wel in geuren en kleuren op FB zijn dagelijkse handel en wandel uitstrijkt... alsof het iemand interesseert dat ja vandaag bloedworst met kool eet of languit op de sofa een boek aan het lezen bent.. .

    Even was het "slik" aan deze kant, want bij een 7 lettergrepenwoord als exhibitionisme denk ik onmiddellijk aan één of andere gluiperd in het park met regenjas die zich met teveel gemak van zijn jasje ontdoet. Brrrr !

    Even ben ik bij die uitspraak blijven hangen en stelde me de vraag :" Ben ik, als ik andere blogs lees, een voyeur "? (kwestie van in dezelfde logica te blijven).

    Ik denk het niet en wel om de simpele reden dat de  blogs waar ik langs kom geen exhibitionistische neigingen vertonen. Het is gewoon een vorm van weergeven van korte indrukken of belevenissen door de blogger in kwestie  met een duidelijke persoonlijke invalshoek, een uitnodiging om zo contact te hebben met de buitenwereld. Trouwens de meeste blogjes lopen er zelfs uitzonderlijk goedgekleed bij zodat je ook al daarom zou binnenspringen.

    Daarom dat ik me nog steeds beter thuis voel hier dan op die andere mediums zoals FB, Twitter enzo, dat laatste boeit me zelfs helemaal niet.

    Laten we mekaar maar blijven lastig vallen met ditjes en datjes of bedenkingen lieve bloggers... mij deert het in ieder geval niet!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    19-09-2015
    Niet overdrijven ....

    Image and video hosting by TinyPic een heel mooie en ware tekst die ik met aandacht heb gelezen! Ja, ook ik verkies SeniorenNet boven Facebook, a ben ik daar ook lid van, en dit omwille van de enige reden dat ik door een Indische vriend werd uitgenodigd. .. Maar mijn energie gaat uit naar mijn bloggen. Van privacy op straat gooien gesproken, zelfde is bij bepaalde gsm-gebruikers. Je hoort ze bijvoorbeeld vertellen op straat dat ze straks naar de advocaat gaan. Op sociale media in het algemeen zouden velen niet durven zeggen wat ze schreven mochten ze de andere kennen. Enfin,dit lijkt hier eerde op een blog te lijken dan een gastenboek. Je weet zo dat ik jouw blog lees! lol En nu een beetj 'exhibitionisme' voor het weekend.

    Maarten2.gif

    19-09-2015 om 21:14 geschreven door Maarten


    Lieve groetjes


    .


    .

    19-09-2015 om 21:08 geschreven door Erwin


    Fijn weekend

    Met je slapertjes ...ik maak er niet veel woordjes aan vuil ...ik ben wree kontent dat ik je langs deze weg leerde kennen ...en nog andere maatjes ... Dikke knuf xxxx 

    19-09-2015 om 19:13 geschreven door Jeske


    Hallo

    Och Natoken, heb je me gemist mateke... ik had het ietwat druk en ook niet veel goesting... ik heb ook niet elke dag wat te vertellen he... was nu weer enkele dagen druk met de nieuwsbrief van de club... die brief is nog niks maar die ledenlijsten aanpassen... ik heb ook 'n stommiteit gedaan...  door wat op te ruimen ben ik de lijst kwijt geraakt met alle adressen die ik dan op etiketten kan afdrukken voor op de brieven... miserieeeeeeeeeeee... heb uuuuren zitten prutsen om er nieuwe te maken maar dat lukte niet... dan gekeken hoe ik enveloppen kan afdrukken... dat lukte maar één voor één... nog meer miserieeeeeeeee... 's avonds was ik een loensend zenuwenwrak... heb het toch op de een of andere manier kunnen in orde brengen en alles ligt klaar voor verzending... OEF... vandaag komt zoon met nieuwe hond... ben al alles op staarthoogte aan 't opbergen want het is een jong, groot, dartel beest... zoon is er gelukkig mee maar wij wat minder... je zal me wel zien verschijnen als hond me niet opgevreten heeft... doei!

    19-09-2015 om 16:20 geschreven door Myette


    @ Lea

    Super van je hier te lezen Lea en Louis zou reuze trots zijn als hij zag dat je nu ook hier een eerste stap zet! Ik kijk al uit naar meer , misschien een eigen blog of die van Louis onder jouw naam verder zetten? Dikke kus terug !!

    19-09-2015 om 14:29 geschreven door Natoken


    zo zie ik het ook

    gewoon een babbel in een " eenzaam " bestaan , al moet je dat nu ook niet TE letterlijk nemen hoor , eenzaam is meer momenten hier ( smile ) maar  voor alleenstaanden ( en anderen ) is het wel een uitlaatklep , en ook ik heb hier veel geleerd over computeren , maar ook soms over mensen ! en ... FB = niets voor mij ,

    ik ben blij met de " vrienden " die ik hier heb !!!! en nu moet ik verder doen , mijn trots komt straks hagen snoeien , dus moet er " kost " zijn  !! liefs

    19-09-2015 om 09:13 geschreven door ani


    goedemorgen
    Image Hosted by uploader.be
    Ik heb een nieuw blog geopend
    Een kijkje komen nemen mag altijd
    Iedereen is van harte welkom
    Image Hosted by uploader.be

    19-09-2015 om 08:54 geschreven door noella


    gewoon een gezellige babbel onder elkaar Natoken !

    nu ben ik nog klein      ...   maar word ik later ook oud en wijs    ?

    liefs meeuw

    owl photo:  amazing-animal-animals-eyes-gsayour-Favimcom-138997.jpg

    19-09-2015 om 08:42 geschreven door meeuw


    weekend groetjes
    2irvf2o.jpg

    Het geluk is als de zon,
     je mag er niet met open ogen naar kijken.
    Samen met onze vier schatjes
    komen wij een fijn weekend wensen.
    Veel liefs van Freddy en Patty en
    een dikke knuffel van onze kapoentjes.

    19-09-2015 om 03:53 geschreven door patty en freddy


    18-09-2015
    . . .

    Hier op het blog heb ik heel veel geleerd, eerst door het bijna dagelijks te doen, dat logje zetten, en verder door met foto's te werken.  En om eerlijk te zijn, ik leer nog iedere dag bij, al is het nu met mondjesmaat.  Op Fb kan ik eens gaan kijken naar de foto's van mijn vrienden en kennissen en veel verder gaat het ook niet, ik ben er geeneens dagelijks mee bezig zoals vele anderen.  Maar als ik van iemand een reactie krijg dan doet dat wel deugd moet ik zeggen.

    Verder zijn er een aantal sites op Fb waar ik regelmatig eens ga bijlezen en ook weeral wat opsteek.  Maar vooral die sites waar mooie beelden op staan, ik deel er dan een paar en voor de rest sla ik er al eens eentje op om zelf op mijn blog te kunnen zetten.  Maar veel verder gaat het echt niet bij mij, ik ben ik niet aan verslaafd.

    En ook ik heb al een paar keren gedacht van ermee te stoppen, met bloggen dus, gewoon omdat toen op dat moment er andere dingen aan de orde waren.  Toen had ik gewoon geen tijd om er wat op te zetten en dat vind ik dan toch zo jammer.  Nu heb ik me voorgenomen om wat meer een pauze in te lassen en hopen dat daarna de mensen terug eens komen kijken.

    Nog een fijn weekend en tot een volgende keer . . .

    18-09-2015 om 18:49 geschreven door Chris


    Groeten van Fjak@

    Wat ik zeker niet vergeet dat we hier op het blog veel geleerd hebben. FB het meest doe ik dat omdat er vrienden in Spanje wonen en ze al hun foto's van hun kids op het FB zetten in plaats van ze te moeten mailen naar iedereneen die ze graag zien. Ook de kids van W. zijn petekind volgen we zo, alhoewel we niet ver van elkaar wonen.

    Maar wat sommige daar opschrijven ja ieder zijn gedacht erover. Dat ik minder blog komt door de zorg van onze tante alle dagen zit er een wandeling met Pucky naar het woonzorg centrum en jawel meneer heeft daar streken want ze vinden hem mooi enz en zijn oren staan ook niet op zijn gat. Maar de glimlach van die oudjes doet plezier het is hartverwarmend.

    Door het regenweer wordt er hier meer gescrabbeld dan wanneer het fietsweer is voor W.En dan ja ik ben heel vlug moe, dus rusten, alhoewel ik de ziekte nu al zolang heb en je leert daar mee leven , heb ik nu veel mee dagen van vermoeidheid sowieso gaat de pc hier nu maar pas in de late namiddag open, komt ook door al die moderne dingen de mails komen ook op je iphone of smartphone dus vlug lezen en dan vergeten te beantwoorden,sorry daarvoor. Nu ga ik stilaan sluiten want slechte dag dus vroeg naar bed.

    groeten van Fjak@ en een pootje van Pucky

    18-09-2015 om 17:49 geschreven door Fjak@


    Gewoon gezellig contact houden op de blogs is ook wat ik wil lieve Natoken

    Image and video hosting by TinyPic

    De moderne Media is niks voor mij...heb zelfs geen
    smart phone...mijn ventje wel...en dan steeds die
    'Appjes' ontvangt...zo onpersoonlijk.Wat we van
    elkaar weten is mij genoeg. Heb ook gezellig dat
    liedje meegezongen van Gerard Cox...eigenlijk
    word je er zelfs vrolijk van. Wellicht ken jij ook
    het lied dat ik op mijn blog heb gezet...dat is iets
    wat me bezighield, maar niet mijn leven mee
    sleep. Hopelijk gaat het bij jullie goed..maar is
    je bedmaatje nog niet van alle klachten af?
    Hier schijnt nu een lekker zonnetje en ik hoop
    dat het zo een poosje blijft, dan wordt het een
    tof weekend. Een lieve persoonlijke groet voor
    jullie met een dikke pakkerd van Rozemarijn xxx

    18-09-2015 om 14:45 geschreven door roze


    blog

    hallo  nancy ik doe mijn best hoor ,als ik binnekort tijd heb dan ga ik de notas van mijn louwieke eens doornemen !! zo heeft hij het ook geleerd dat gaat wel even duren .verwacht geen wonderen he  ,maar de winter komt er aan    dikke zoen lea  

    18-09-2015 om 11:20 geschreven door Ludovikus


    goedemorgen
    Image Hosted by uploader.be
    Ik heb een nieuw blog geopend
    Een kijkje komen nemen mag altijd
    Iedereen is van harte welkom
    Image Hosted by uploader.be

    18-09-2015 om 08:44 geschreven door noella


    bijna weekend.
    2qxrkfq.gif


    Begin de dag met een dansje,
    begin de dag met een lach
    want wie vrolijk kijkt in de morgen
    die lacht de hele dag.

    Dikke knuffels van ons allemaal

    18-09-2015 om 02:03 geschreven door patty en freddy


    Lieve groetjes


    .


    .

    18-09-2015 om 00:52 geschreven door Erwin









    Laatste commentaren
  • ja , zo gaat dat he , er vallen elke dag wel een of andere kennis of vriend weg ---- ik denk soms , nu is t bijna aan mij , maar --- zolang er leven is , ga ik profiteren ! doe jij t ook maar , dikke zoen (ani)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • een lieve moederdag voor jou (François)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • moet ook gedaan worden Natoken,morgen verwendag voor de mama's (mariska)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke zaterdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • gezellig weekend Nancy ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Pprecht blij jullie terug te horen mensen! (Martin)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Zonnige groetjes op deze heerlijke vrijdag aan al mijn blogvrienden. (Jos Vande Ghinste)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • . . . (Chris)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • geniet van je dag ! (meeuw)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Jaja alles kits achter de rits...
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!