NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto

Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 73 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto

Onze zoon.

Foto

Onze dochter.

Foto

Onze kleinkinderen

Foto
Foto
Foto
Mijn favorieten
 • Affodile
 • Ani
 • Jos
 • Bojako
 • Lipske 2
 • Ludovikus
 • Michelly
 • Myette
 • Paz
 • Loewiesa
  Mijn favorieten
 • Nikki
 • Thea
 • Chrisje
 • Huismusje
 • Jeske
 • Ria
 • Meeuw
 • Rudi
 • Patty enFreddy
  Mijn favorieten
 • Noélla
 • Dion
 • Brigitte
 • Erwin
 • Maarten
 • Dirk
 • Rebecca
 • Annie
 • Vif
 • Ingrid
  Mijn favorieten
 • Lenie
 • Categorieën
 • Humor (250)
 • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
 • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
 • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
 • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (50)
 • poëzie (143)
 • Beoordeel dit blog
    Zeer goed
    Goed
    Voldoende
    Nog wat bijwerken
    Nog veel werk aan
   
  Een interessant adres?
  Blog als favoriet !
  Een interessant adres?

  Reacties op bericht (25)


  07-09-2017
  ben je niet thuis geraakt van Lissewege ?

  was er weer een kunst route dit jaar ? vroeger gingen wij elk jaar , maar ja .. nu kan dat niet meer , ik heb er zo'n mooie herinneringen aan !

  mooi dorpje en er waren veel mensen die tentoonstelden die ik kende .. maar alles gaat voorbij ( daar ga ik weer op nostalgische toer ! )

  ook Watou deden we elk jaar ..... ach , ach ... (smile ) liefs

  07-09-2017 om 11:25 geschreven door ani


  . . .

  Eindelijk ook eens een rustige dag zo tussendoor, dat mag ook wel eens.  Wat we vandaag gaan uitspoken is nog maar de vraag, ik meen dat mijn ventje wel iets zinnens is maar dat zie ik straks wel.  Zelf ga ik wat alles in orde zetten en eens zien of er niet te veel was ligt om nog even te wachten tot in het weekend.  En verder zal het echt wel rustig blijven, tenminste dat vermoed ik dan toch.

  Nog een fijne dag verder en het weekend staat weer voor de deur, het mag ook wel eens warmer worden maar ik twijfel nog of we de verwarming moeten aan zetten, we zien wel, tot de volgende keer.

  07-09-2017 om 11:21 geschreven door Chris


  een mooie dag
  Image Hosted by uploader.be
  Mijn 2 blog
  Image Hosted by uploader.be

  07-09-2017 om 08:21 geschreven door noella


  een heel goedemorgen wil ik jullie wensen op deze donderdag
  shu9y9mkdv1qz.jpg

  07-09-2017 om 08:08 geschreven door seniorenwebradio


  Lieve groetjes


  .


  .

  07-09-2017 om 01:49 geschreven door Erwin


  06-09-2017
  . . .

  Ook ik zou wel eens weer naar een dermatologe moeten want een mens krijgt dan vaak van die vlekjes waar je toch niet zo gerust over bent.  En ondertussen zit jij dan met wijsheidsvlekjes, ik wou dat die van mij ook zo zouden noemen maar dat is nog afwachten, even uitstellen toch nog totdat we van vakantie terug zijn en daarna pas laten controleren.  Een mens zou dat wel eens wat meer mogen doen maar ja, je stelt dat dan weer uit en daar blijft het bij.

  Mijn stoomgenerator doet goede werken moet ik zeggen, 'k was wel moe na wat ermee gestreken te hebben maar die rugpijn liet zich achteraf niet echt meer voelen, ik voel wel dat die spieren ook moe waren maar verder niets, dus dat is heel goed.  'k Bedenk me dan weer dat ik toch wat te lang gewacht heb om er eentje aan te schaffen.  Niet dat ik altijd zoveel strijk heb maar toch, alles telt mee en waarom het moeilijk maken als het gemakkelijk ook gaat, nu nog afwachten hoe lang deze machine het hier uit houdt want we zitten hier echt met kalkrijk water ?!

  Nog een fijne dag en geniet nog maar van die zonnedagen nu ze er nog zijn, hier zijn ze in ieder geval !

  06-09-2017 om 13:31 geschreven door Chris


  Frisse midweekgroetjes vanuit de Peter Benoit stede.

  xyr4ynu8gkym2.gif We zijn vandaag woensdag 6 september.Na het beetje zonneschijn deze voormiddag is de hemel hier terug hoogzwanger.Of er een natte boodschap uit de lucht zal vallen moeten we nog afwachten.De rest van deze week zou nog slechter worden.Hier bij mij is er wel iets verbetert sinds ik terug aan het bloggen ben gegaan al die vuile spam is bij mij toch achterwege gebleven.Geen gemene reclames meer,doch ik blokkeerde steeds hun emailadressen in mijn privacy en mijn emailadres is niet bij de gehackte emailadressen.Ik krijg nog wel veel spam op mijn mailbox van telenet zelf maar deze wordt gefilterd door telenet zelf.Vandaag heb ik reeds goed mijn werk gehad in bloggenland - mijn buitenlandse vrienden zijn reeds afgehandeld.Om 16u30 moet ik voor de voorlaatste keer naar de kinesist voor mijn kuit.Alles gaat goed vooruit doch het grote lidteken op mijn scheenbeen zal blijvend zijn.Ik wens Jullie nog een gezellige midweek toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  06-09-2017 om 13:24 geschreven door Jos Vande Ghinste


  verdorie !  k4pfs8xecekri.jpg

  06-09-2017 om 09:56 geschreven door ani


  hallo

  .

  <BR><BR><center><a href='https://blog.seniorennet.be/ani/ target='_blank'><img src='https://www.mupload.nl/img/k4pfs8xecekri.jpg' border='0'></a><BR><BR> en van platte vlekjes moet je nooit bang zijn  ( smile ) maar nu ben je gerust ? ! <BR> de kinderen passen zich gauw weer aan hé , zo waren wij toch ook ? !

  06-09-2017 om 09:55 geschreven door ani


  groetjes op woensdag
  Image Hosted by uploader.be
  Mijn 2 blog
  Image Hosted by uploader.be

  06-09-2017 om 08:23 geschreven door noella


  Midweeksegroetjes
  animaatjes-woensdag-45913.jpg

  Vriendschap kun je niet kopen maar zorg
   dat je het verdient. Als iemand hulp komt
  zoeken toon je dan een ware vriend.
  Lieve groetjes van Freddy en Patty
  en een dikke knuffel
  van onze  kapoentjes.

  06-09-2017 om 01:56 geschreven door Patty_en_freddy


  goedemorgen vrienden het is alweer woensdag
  ylg8j3ccwdqpp.jpg

  06-09-2017 om 01:00 geschreven door seniorenwebradio


  05-09-2017
  . . .

  Ondertussen is de week weer bijna half en is het al bijna een week terug school, voor de meeste toch van de schoolgaande jeugd.  Hier zie ik ze nu nog met de fiets door rijden, zowel 's morgens als 's avonds en ze zijn nogal luchtig gekleed lijkt me dan.  Al zijn er ook anderen natuurlijk.  Binnenkort is dat weeral voorbij, dan komt de regen en wind hen teisteren en kiezen ze vermoedelijk voor de bus of trein, het hangt er maar vanaf waar ze naartoe moeten en/of er een station in de buurt is.

  Zo moest ik steeds een paar kilometers met de fiets rijden tot ik aan een halte van de bus was.  Als het dan glad was of gesneeuwd dan geraakte die bus nooit op tijd aan de halte, of kwam gewoon er niet door, ook dat hebben we ooit meegemaakt.  Dan trokken we te voet tot aan het treinstation in Wezemaal om daar op de trein te stappen . . . maar die zat dan meestal zo stampvol dat je er nog amper kon in recht staan en dan nog op mekaar gepakt als sardienen in een doosje.  Zo moesten wij dan tot in Leuven geraken, van aan het station nog een dikke halve kilometer stappen om in de school te geraken, en dat dan ook nog in sneeuw of met gladde wegen.  

  Dat we dan soms wel iets te laat in de school kwamen kan je wel geloven, maar wie nog later dan ons binnen kwam, dat waren die welke in de stad zelf woonden, die waren steeds de laatste.  Dat vond ik dan zo oneerlijk, ook wij moesten vroeger uit ons bed als zij dus waarom moesten die dan telkens zo laat zijn ?  Was het dan niet mogelijk om wat vroeger uit de veren te komen en vroeger thuis te vertrekken zodat ze toch op een deftig uur in de school waren, over eerlijkheid gesproken ?!  'k Was er zelf verdorie voor 6u uit en moest al vrij vroeg vertrekken en kwam pas rond 17u30 thuis, van afstand gesproken, nu is dat niet meer zo erg natuurlijk maar toen . . . !

  05-09-2017 om 17:47 geschreven door Chris


  fijne dinsdaggroetjes.

  tlksep2iwl1st.gif We zijn vandaag dinsdag 5 september.Na een moeizame start (wat lang geslapen)kwam mijn motor stillekes op gang en zit nu in overdrive in bloggenland.Geen zomer,geen lente,geen herfst maar ook geen winter.Het is zo een allegaartje van alle vier.Het weet niet wat het wil.We zullen het maar een Belgisch weertje noemen of een zomer die de oude man krijgt.Ik wens Jullie niettemin een fijne dinsdag met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  05-09-2017 om 15:31 geschreven door Jos Vande Ghinste


  weeral dinsdag

  en een slimme kleinzoon heb je , die zal leren " denken " !!! verder ben ik nog steeds nostalgisch , maar in de positieve zin smiley-wink.gif

  al dat feesten maakt je toch ook van streek , zoals jou T ?

  mo ja , ik ben nooit een feestbeest geweest , weet het dus niet echt ,

  hoe dat hier ineens veranderd van leetertype ? dat weet ik dus ook niet = sennet zeker , die werkt bijzonder traag vandaag ! liefs en tot gauw !

  05-09-2017 om 09:47 geschreven door ani


  een mooie dinsdag
  Image Hosted by uploader.be
  Mijn 2 blog
  Image Hosted by uploader.be

  05-09-2017 om 08:23 geschreven door noella


  op deze dinsdag morgen kom ik jullie een mooie dag wensen
  wpr0okwn1mpqk.jpg

  05-09-2017 om 07:42 geschreven door seniorenwebradio


  fijne dinsdag
  animaatjes-dinsdag-22092.jpg


  In onze handjes hebben wij
  iets verborgen, het zijn zoentjes
  voor vandaag en morgen.
  Veel liefs van Freddy, Patty en een
  dikke knuffel van onze   kapoentjes

  05-09-2017 om 02:13 geschreven door Patty_en_freddy


  04-09-2017
  . . .

  Ook hier herneemt het normale leven zich een beetje moet ik zeggen.  Zo kochten we in de voorbije week een stoomgenerator om te strijken en daar ben ik op dit moment mee bezig, al zit ik nu wel even uit te blazen en mijn rug wat rust te gunnen.  'k Had immers steeds rugpijn na het strijken en in de hoop dat dit zou beteren hebben we ons dat spul aangeschaft.  Er lag nog wat strijk van na onze vakantie en ook dat geraakt nu stillekesaan van de baan.  Een deel ligt weer mooi op hoopjes te wachten op de volgende vakantie, we zien er alweer naar uit want nu komen de donkere dagen eraan als de herfst haar intrede doet.

  Na wat perikelen met onze vaatwasser en last van de rug zal alles wel eens terug in zijn normale plooi vallen zeker, als ook dat nog mocht opgelost geraken dan ben ik al blij maar ja, ge kent dat, een mens stelt zichzelf gerust en als je steeds maar blijft uitstellen komt er niks van in huis.  Dus vandaag wil ik toch weer enkele stapeltjes terug in de kast krijgen en daarna weer even uitblazen totdat de volgende lading zich aandient.  De linnenmand begint weer rustig aan gevuld te geraken en ook dat moet er dan weer aan geloven maar zover zijn we nog niet.  Eerst dit uit de voeten helpen en daarna pas aan het volgende beginnen.

  En dat zullen dan de viooltjes worden voor in de bakken op ons balkon, dan ziet het er hier weeral wat fleuriger uit, maar dat is voor de volgende dagen.  Nog een fijne dag verder en geniet nog maar ervan.

  04-09-2017 om 15:32 geschreven door Chris


  Ik wens al mijn blogvrienden een goede start van deze nieuwe week toe.

  rs3lryk4dq5un.gifWe zijn vandaag maandag 4 september.Alles gaat zowaar zijn normale gangetje.Iedereen is terug aan het werk en de jeugd is terug naar school.Ook de zomer laat het afweten en Je voelt reeds de kilte van de herfst.Hier hebben we nog geen zonneke gezien en is het zwaarbewolkt.Gelukkig is het nog droog,doch voor de rest van de week wordt niet veel voorspeld dat op zomer lijkt.Wel integendeel.Maar ja we moeten nemen zoals het komt en er het beste van maken.Er zijn mensen die het veel slechter hebben dan wij,die zelfs geen dak boven hun hoofd meer hebben.Ik wens Jullie nog een fijne maandagnamiddag en een goede start van deze nieuwe week toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

  04-09-2017 om 13:35 geschreven door Jos Vande Ghinste


  we beginnen een nieuwe week
  Image Hosted by uploader.be
  Mijn 2 blog
  Image Hosted by uploader.be

  04-09-2017 om 08:24 geschreven door noella


  ...

  slimme gast ,die kleinzoon van jou,jeugd zou er meer moeten mee geconfronteerd worden om te beseffen hoe gelukkig we hier zijn!,En nu maar hopen dat die spleetoog zijn vinger van 't knopke houdt,want die is nog zotter dan zot,in elk geval,carpe deum,schatteke,dikke kus van ikke!xxxx

  <Fall 2009
  imikimi - ">
  Je bent nooit volledig gekleed tot je een glimlach draagt.
  Prettige week gewenst
  met een dikke knuffel van
  Nestje&Lipske!

  04-09-2017 om 08:00 geschreven door lipske


  Eindelijk is de Rebecca terug lieverdje....
  fj0mhikvhzdug.png11.png

  Een leuke gezellig week kom ik je wensen en ik vond het heel fijn
  hier te zijn. Hartelijk dank voor de zo lieve reactie's
  en trouwe bezoekjes. Een dikke knuf geef ik jou en

  tfthbsdurwurm.gif

   Heb hier gezellig alles bijgelezen en ja, men leeft mee met de kleinkinderen als die terug
  naar school moeten. Las dat jullie ook 9 jaar in Afrika hebben gewoond en ja hoor, je kleinzoon
  heeft 100% gelijk, we zijn hier zo rijk in het Westen, maar de meesten "beseffen" dit echt
  niet. Hier kunnen we alles kopen van eten en kleren en wat nog meer, maar niet iedereen heeft
  dit geluk. Blij te lezen ook lieve Natoken dat je rug zich voorlopig (stil) houdt, ik hoop echt van
  harte dat dit zo mag blijven. Enorm veel heb ik hier genoten van al je zo mooie woorden, die
  je schrijft, recht uit je hart, een "gouden pen" heb je lieveke. xxxxxxxxxxx

  04-09-2017 om 07:46 geschreven door Rebecca


  fijne maandag en een goede start van de nieuwe week
  animaatjes-plaatjes-maandag-lammetjes-animatie-77711.jpeg

  We zoeken allemaal de sleutel tot het geluk,
  zelfs vaak in verre oorden.
  Maar we vinden hem meestal dichtbij,
  in een paar bemoedigende woorden.
  Lieve groetjes van Freddy en Patty
  en een dikke knuffel
  van onze  kapoentjes.

  04-09-2017 om 02:12 geschreven door Patty_en_freddy


  We beginnen weer aan een nieuwe week. Fijne maandag vrienden
  gsq5zdzrh0mly.jpg

  04-09-2017 om 00:19 geschreven door seniorenwebradio


  Geef hier uw reactie door
  Uw naam *
  Uw e-mail
  URL
  Titel *
  Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
  Veiligheidscode *
  Nieuwe code aanvragen


  Typ de cijfers/letters die u ziet in de figuur exact over in het tekstvak onder de figuur. Zo is het zeker dat u een bezoeker bent en geen machine.
  Kan u de code niet lezen? Klik dan HIER om een nieuwe in te laden, blijf dit doen totdat je ze wél kan lezen en overtypen. Zo wordt spam vermeden op dit blog en de veiligheid gegarandeerd.
    Persoonlijke gegevens onthouden?
  (* = verplicht!)


  Foto
  Onze kleinkinderen


  Foto

  Foto

  Foto

  Foto

  Laatste commentaren
 • Blogjes lopen niet weg, doe maar rustig aan. (annie)
      op weinig te protokollen...
 • rustig aan doen mateke ! (meeuw)
      op weinig te protokollen...
 • Dag Natoken (Ingrid)
      op weinig te protokollen...
 • ' t komt goed Natoken (ani)
      op weinig te protokollen...
 • Knie (Myette)
      op weinig te protokollen...
 • . . . (Chris)
      op weinig te protokollen...
 • Goeden avond (Dirk)
      op weinig te protokollen...
 • Dag Natoken (Ingrid)
      op Bedenking bij een vriendelijke begroeting
 • Altijd fijn (Maarten)
      op Bedenking bij een vriendelijke begroeting
 • Goedemorgen lieve Natoken,leuk dat je eens dingen meemaakt zo onverwacht,het leven blijft dan boeien en wordt niet saai (Lenie)
      op Bedenking bij een vriendelijke begroeting
 • E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Archief per jaar
 • 2018
 • 2017
 • 2016
 • 2015
 • 2014
 • 2013
 • 2012
 • 2011
 • 2010
 • 2009
 • 2008
 • 2007

  Archief
 • Alle berichten

  Zoeken in blog  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!