Als de moed je in de schoenen zakt, ga dan op je kop staan.Gaat het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat. Ik heb alles wel op een rijtje, maar niet in de goede volgorde.Je kan beter een muisarm hebben dan een apestaartje.
Over mijzelf
Ik ben
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is .
Ik ben geboren op 01/03/1945 en ben nu dus 79 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: .

De twee " oudjes"

Foto
Mijn favorieten
  • Ani
  • Jos
  • Marisca
  • Albert en Lenie
  • Michelly
  • Myette
  • Folion
    Mijn favorieten
  • Rud
  • Cecile
  • Chrisje
  • Ingrid
  • Jeske
  • Ria
  • Meeuw
  • Redpoppy
  • Patty enFreddy
    Mijn favorieten
  • Jeannine
  • Dion
  • Rita
  • Myriam
  • Maarten
  • Dirk
  • Rebecca
  • Annie
  • Jansen
    Mijn favorieten
  • Roosje
  • Kinrooiradio
  • Monique
  • Ella
  • Klaproosje
  • Monica
  • Vifke
  • Tiny en Ans
    Categorieën
  • Humor (562)
  • Onze jaren in het buitenland A: Mexico (27)
  • Onze jaren in het buitenland B: Venezuela (19)
  • Onze jaren in het buitenland C: Peru (16)
  • Onze jaren in het buitenland D: Nigeria (69)
  • poëzie (163)
  • Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Een interessant adres?
    Blog als favoriet !
    Een interessant adres?
    Een interessant adres?
    voor-blog-2022

    14-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijn anders bekeken....
    Ik vier niet graag een feest op "commando" of omdat de media daar een heisa rond maakt en daarom doen we ook al jaren niet mee met al die opgefokte Valentijnhype…Zomaar out of the blue verrast worden is duizend keer intenser.. Allé dat is mijn simpele mening!

    Mijn halfbedde wilde onlangs toch op zeker spelen (:lol:) en vroeg..: "Wil je echt niets voor Valentijn?"
    Ik bleef het bij neen houden maar ging toch even aan het denken…

    Het moet niet simpel zijn om op deze "dag van de liefde " telkens geslaagd uit de kast te komen.
    Als vrouw kan ik tientallen verrassingen bedenken maar blijkbaar hebben de mannen daar meer problemen mee, daarom probeer ik mij in te leven in het hoofd van de man...
    ( Laat me eens weten heren bezoekers of ik daarin geslaagd ben :lol::lol:)...

    Stel je voor, je bent een man en je wil voor die 14e toch echt een inspanning doen, één keer per jaar is niks teveel denk je dan en het komt er vooral op aan om origineel uit de hoek te komen en niet te tonen dat je opzoekingswerk een sleur geweest is.
    Maar jaar na jaar is de dag er vlugger dan je denkt en plots is het alle hens aan dek om op het laatste moment nog iets te bedenken. De bloemenwinkels maken speciale boeketten met "zeven anjers en zeven rozen " maar dan denk je: " een mens kan toch niet elk jaar met een " boeké " afkomen”.
    Chocolade durven ze ook al eens in verband met de liefde brengen maar omdat je schat op regime staat, kan je daar ook niet mee naar huis komen want binnen de kortste keren zou je liefste uit haar voegen barsten en de schuld leggen bij de koper van het lekkere doosje suikergoed. :twisted:
    Je kan haar natuurlijk vragen wat je kan kopen maar dat is ook niet erg origineel als men het initiatief overlaat aan deze die het cadeau moet krijgen.

    Misschien is het veiliger om iets nuttigs te kopen in plaats van al die prullaria die de kasten vullen en waar binnen de kortste keren mee naar de rommelmarkten kan gezeuld worden?

    Als je liefste graag kookt en bakt dan kan je bijvoorbeeld een hippe deegrol kopen maar is dat wel zo veilig als ze je daarna ’s avonds staat op te wachten met de deegrol in de hand terwijl de oven al uren gedoofd is ? :-?

    Dan denk je dat cadeaubonnen tegenwoordig zeer in de mode zijn .. Bongobonnen in alle soorten, voor een weekendtrip, een ballonvaart, een verwenweekend, een lekker etentje, een boekenbon of een bon voor kleren.. je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het in voorraad. In feite is het hetzelfde als een zeker bedrag aan Euro’s in een enveloppe te steken behalve dat er bij een bon opstaat wat je er juist moet mee doen en dus niet echt de keuze hebt.
    Ja,... krijg maar eens een geschenkbon voor een ballonvaart als je met hoogtevrees zit of een bon voor een gans jaar gratis gebruik te mogen maken van het lokale zwembad als je niet kan zwemmen.!!

    Nu staat het water je bijna aan de lippen want ’t is allemaal zo simpel niet als je een geschenk voor iemand moet kopen en al zeker niet als je je schat graag nog een paar jaar wil houden!
    En dan zit je te denken en te denken en raadpleeg je zelfs de collega’s maar daar word je ook niet veel wijzer van want ze zitten allemaal in hetzelfde schuitje.
    Iemand suggereert dan dat het wreed in de mode is om je liefste voor Valentijn een botoxkuur cadeau te doen of een paar siliconenborsten. Ja, .. als je bedenkt dat een vrouw ¼ van de dag in de spiegel kijkt en ¾ van de dag gebruikt om te corrigeren wat ze in de spiegel ziet,( zo denk jij er toch over niet lieve man?) dan vind je dat nog geen slecht gedacht van zo eens iets moderns te schenken. Maar als je dan naar een paar "gespecialiseerde beenhouwers in menselijke sculpturen" belt, verschiet je nogal!. Je besefte niet dat een ooglidcorrectie zo’n gat in je budget kon slaan om maar te zwijgen van die borstcorrectie waar men verplicht is van ze per twee te kopen wil het op iets trekken.( en dan mogen ze op termijn niet lekken!!) En dan denk je aan wat een spuitbus silicone in de Gamma kost en sta je versteld als je denkt wat die mannen daar op verdienen als ze het mes in het vel van je liefste zouden zetten.

    Lingeriesetjes zijn ook altijd in de mode maar de stukjes lingerie worden steeds kleiner en de prijs hoger en je bedenkt dat een mens zo al vlug een valling opdoet!.
    Pfffff, daar sta je dan nog steeds met lege handen!

    Het is nu dat ik even zijn engelbewaarder zou willen zijn en hem het volgende in het oor zou willen fluisteren...

    Waarom niet de tafel schoon dekken met het "feestservies” en naast het bestek mooie, gekleurde servetten leggen desnoods die met kerstmotief die nog zijn blijven liggen na een geslaagd Kerstfeest? Daarbij een theelichtje in het midden om wat sfeer te brengen en vooral een goede fles wijn om wat moed in te drinken. En dan tover je voor jouw schat een eenvoudig maaltijd op tafel .. Het zal haar plezier doen dat ze voor één keer niet zelf moet koken .

    Allé, ’t is maar om te zeggen dat het inderdaad de geste is die telt en dat Valentijn helemaal niet duur hoeft te zijn. Omkader de gewone kost met wat sfeerlicht, gekleurde servetten en vooral vier verliefde ogen en het komt allemaal goed.

    En dan bedenk ik dat uiteindelijk vrouwen echt niet zo veeleisend zijn.

    Ik hoop dat "hij" die vandaag meedoet aan die Valentijngekte er uit geraakt is en een geslaagde Valentijn viert maar vooral dat mijn half bedde dit eens leest en ziet van hoeveel slapeloze nachten ik hem gered heb!!( :lol:)


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    15-02-2012
    Heel origineel
    Weer goed gevonden en verwoord Nancy... maar wat ik wilde vragen... heeft je halfbedde het gelezen of niet?

    15-02-2012 om 23:30 geschreven door Myette


    allemaal goed
    MAAR IK HEB ER WEL VAN GENOTEN !! ik word niet zoals jullie elke dag verwend hoor !!

    15-02-2012 om 09:37 geschreven door ani


    14-02-2012
    Fijne Valentijn
    Ik kom straks terug om alles te lezen
    Image and video hosting by TinyPic
      14 februari , valentijnsdag
    Iedereen loopt met een lach
    De een krijgt een kus de ander een roos
    Nikki

    14-02-2012 om 16:47 geschreven door nikki


    ..
    Als we beginnen denken aan alles wat er in de supermarkten in de rekken ligt, dat onmogelijk verkocht geraakt voor de verval datum, en onvermijdelijk op de vuilhoop terecht komt. Dan is ons vuilzakje maar een nietigheid in vergelijking.
    Valentijn hier, Valentijn daar, Valentijn overal, en dat al dagen aan een stuk. Het komt me danig de strot uit. Ik laat me geen vals gevoel van schaamte opdringen als ik niet aan dat commerciële gedoe wil deelnemen.
    Om mijn vrouwtje eens te trakteren op een etentje, of een cadeautje te kopen heb ik geen Valentijn nodig.
    Wat bedoelt men eigenlijk met  "wens je een gelukkige Valentijn" ????? Vroeger nooit van gehoord. Waarschijnlijk komen overwaaien van de U S of A. Zoals zoveel onzin.
    Kuskes.

    14-02-2012 om 15:58 geschreven door Ludovikus


    Mooie valentijn.
    Wens aan iedereen een fijne en aangename Valentijn.
    Lieve groetjes van Bompa Harry.
    Image Hosted by ImageShack.us.
    mgvBompa Harry

    14-02-2012 om 11:43 geschreven door bompa Harry


    Liefde doet mensen over het water lopen omdat er op de oever iemand staat die hen in het wonder doet geloven Natoken.....


    Gaat dat Valentijnsfeestje wel door ??? Kijk maar wat de berekening vertelt.

    valentijn.jpg
    valentijnislitonen.jpg
     

    Een aangename dag toegewenst vanwege Amor Fati !

     Die het traagst is in het beloven is altijd het trouwst in het nakomen  !


     
    valentijnvriendschap.jpg
     

    14-02-2012 om 11:34 geschreven door Amor Fati


    Fijne valentijnsdag Natoken
    Image and video hosting by TinyPic We zijn vandaag dinsdag 14 februari.Ik wens iedereen een fijne valentijnsdag toe met vele lieve en hartelijke groetjes vanwege Jos.

    14-02-2012 om 11:28 geschreven door Jos Vande Ghinste


    Fjak@ wenst U een liedfdevol
    Wel heb ik geluk zeg men man is witloof aan het klaar maken en de afwas doet hij ook , maar mooie seretten toch geen papier verbrassen proper eten zal voor hem wel volstaan. Kusjes geven we elkaar genoeg elke dag dus wat kan valentijn ons schelen niks speciaals dus.




    14-02-2012 om 11:18 geschreven door Fjak@


    Leuk geschreven maatje, voor mij hoeft het ook niet, hij zit nu in Nederland en ik hier, we kunnen toch op andere dag iets speciaals doen, gewoon als we zin hebben of niet ?

    418030.gif

     Nanneke ik wens je een fijne Valentyn !
    (das wel gemeend hoor !)


    418024.bmp

    Fijne dag met lieve groetjes
    van mij

     

    14-02-2012 om 11:17 geschreven door lydie


    Als antwoord

    Wel Natoken, hier dan het antwoord van een man (alhoewel niet fanatiek)...

    Al enkele jaren kook ik voor Valentijn.. Een heel eenvoudig gerecht. Je had vast niet anders verwacht. Iets wat mijn maatje graag eet maar iets wat ik zelf niet kan waarderen. 'k Maak vogelnestjes met boontjes in tomatensaus..   Ik haat het; 'k ga ervan kokhalzen; mijn maag gaat ervan draaien; ik vind het het walgelijkste gerecht dat er bestaat. Maar mijn maatje houdt ervan. Voor har houdt het ook herinneringen in aan haar beroepsleven. Ik zie haar dan genieten van haar gerecht. Zij ziet mij walgen, hoort mij zuchten en kokhalzen... En ook daarvan geniet ze dan...

    Ja, (zucht) mensen zijn rare wezens. Dat mag je wel zeggen.. (zucht)

    Groetjes,

    Folion

     

    http://blog.seniorennet.be/folion/ 

    14-02-2012 om 10:37 geschreven door folion


    dag Natoken

    ik wens jou alvast een heel fijne dag toe  !

    groetjes van meeuw

    Love Pictures, Images and Photos

    14-02-2012 om 07:57 geschreven door meeuw


    Goedemorgen Na

    Valentijn doodgewone volksverlakkerij waarbij bepaalde emoties gebruikt worden om commerciële producten aan de man te brengen  een moment om nog eens IETS te tonen. Verrassen kun je elke dag. BAH Ik heb opgemerkt dat het juist die koppels zijn die IETS moeten bewijzen die aan Valentijn doen.

    Fijne dag, met of zonder Valentijn!

    liefs
    Loes

    14-02-2012 om 07:16 geschreven door Loewiesa


    Hallo Nanneke

    Image and video hosting by TinyPic

    Hier van zelfde hoor een dood gewoon dagje
    zelfs een uitrustdagje..
    wij zijn moe van al die andere dagen valentijn te houden
    toch dat etentje met kerstservitten zou ik ook wel tof vinden !
    Fijne valentijndag wens ik jullie toe !
    Ik stuur deze Valentijnskaartje aan jou,
    omdat ik zoveel om je geef
    Nee, ik zeg je niet mijn naam.
    Wil je weten wie ik ben?
    Kijk dan vanavond om acht uur uit je raam
    Met warme groetjes en een dikke knuf icon_exclaim.gif
    Kom ik je een fijne Valentijn wensen
     

    14-02-2012 om 06:18 geschreven door Jeske


    .
    .

    14-02-2012 om 06:14 geschreven door Jeske


    *
    Ik heb ook een hekel aan die vrolijkheid op commando. Trouwens, was Valentijn geen flierefluiter? En welke vrouw heeft vertrouwen in zo iemand!
    Wat ik mij ook afvraag is waarom het steeds de mannen zijn die hun liefde moeten bewijzen met een geschenk op de 14e februari?
    Nu alles bij elkaar genomen zou ik vandaag ook wel eens in een romantische sfeer aan een mooi gedekte tafel willen aansc huiven. Maar na de afwas, die HIJ uiteraard doet, wil ik HEM zo snel als mogelijk weer buiten. Waarmee is bewezen dat van mij Valentijn zijn pijlen op iemand anders mag afschieten.
    Jullie wens ik alvast een mooie lievekesdag toe.
    Dikke kus x2


    14-02-2012 om 02:25 geschreven door Huismusje/Petra









    Laatste commentaren
  • Ik mis je! Tot heel gauw! (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Lieve groetjes (annie1201)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne nieuwe week ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Voetbal (Maarten)
        op Het is al wat verteerd
  • Goedemorgen (Dirk)
        op Het is al wat verteerd
  • fijne weekend voor jou ! (meeuw)
        op Het is al wat verteerd
  • Dag Natoken ,, (Ingrid.)
        op Het is al wat verteerd
  • Prettig weekend (Jan en Elena )
        op Het is al wat verteerd
  • veel kijkplezier met de ronde Natoken (mariska)
        op Het is al wat verteerd
  • E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Archief per jaar
  • 2024
  • 2023
  • 2022
  • 2021
  • 2020
  • 2019
  • 2018
  • 2017
  • 2016
  • 2015
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007

    Archief
  • Alle berichten

    Zoeken in blog



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!