Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start
    Foto

      TRUIEN 1973

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    4O JAREN TERUG


    Image and video hosting by TinyPic
    10-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .

    Een tweede Belg op het podium sinds het begin van het nieuwe wielerseizoen. Daniel Van Ryckeghem werd de Bességes 3e op 47” van winnaar Jean-Luc Molineris die 17” voorsprong had op Guy Maingon. Op plaats 4 eindigde Pierre Rivory en werd de top5 volgemaakt door Daniel Ducreux.

    10-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Sercu

    .
    Patrick Sercu

    Na een rustkuur te Saas Fee is Patric Sercu aan de voorbereiding van het nieuwe wegseizoen begonnen. Waar hij in het eerste jaar bij Dreher enkel Bernard Vandekerkhove als Belg in de ploeg had, moest hij in het verleden op uitzondering van Ole Ritter het met Italianen bolwerken en voelde zich wat verlaten in de ploeg. De komst van Roger De Vlaeminck, Julien Stevens en Julien Van Lint naar Dreher dit jaar geeft hem meer vertrouwen en zal hij er niet meer alleen voorstaan. Wat betreft de Giro die hij voor de 3e keer zal rijden wil hij graag enkele ritten en het puntenklassement winnen. Met negen zesdaagse en de Ronde van Sardinië en Tirreno-Adriatico in de benen zal hij gewapend zijn voor Milaan-San Remo en de andere Italiaanse klassiekers.Waar eerst de Katalaanse Week was voorzien zal men in de plaats naar België afzakken en via de Ronde van België zich voor de volgende klassiekers voorbereiden.

    10-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    09-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vuelta

    Luis Bergareche organisator van de Vuelta heeft de editie ’72 voorgesteld. In 17 ritten zal men ongeveer 3.100km afleggen. De inrichter hoopt op een 100tal deelnemers, waaronder hij graag Eddy Merckx en Luis Ocana zou hebben. Op donderdag 27/4 zal men te Fuengirola met een proloog over 6km starten. Driemaal zullen de renners op 1dag twee ritten moeten afwerken. Op 3/5 bestaat de 6e rit uit : a) een rit in lijn van 120km en b) een ploegentijdrit van 6,6km. Op 6/5 zijn er opnieuw twee ritten a) een rit in lijn van 118km en b) een klimtijdrit (Montjuich)- Ook op de laatste dag 14/5 rijd men een rit in lijn en een tijdrit. Er staat geen rustdag op het programma.

    09-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    08-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bert Vermeire

    .

    Even terugblikken op het BK veldrijden bij de liefhebbers. Net zoals bij de profs reed Bertje Vermeire van bij de start tot aan de finish alleen voorop, ondanks dat hij tweemaal lek reed. Het waren enkel Geirlandt en Dedeckere die tot het einde hebben stand gehouden. Voor Bert kwam er het vooral op aan zijn zelfvertrouwen terug te vinden, na een aanhoudende griep waarvan hij pas bij het begin van het jaar verlost was na een verblijf in het Zwitserse gebergte. Zijn echtgenote zei na afloop dat Bert er weken voor gewerkt en getraind heeft en zij hem zeker zal vergezellen naar het WK in Praag.

    08-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    07-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Goldor - Ijsboerke - Bertin

    .
    Willy Planckaert

    In “ ’t Lachriet” te Lichtaart is de ploeg Goldor-IJsboerke-Bertin in aanwezeigheid van een 150tal genodigden voorgesteld. Het is voor het achtste jaar dat Goldor met een wielerploeg aantreed. Voor dit jaar werd Ijsboerke de nieuwe co-sponsor en rijd men op fietsen Bertin. Had men verleden jaar met eerder bescheiden ambities het seizoen aangevangen, was het met 42 overwinningen, waarbij twee ritzeges in de Vuelta een zeer geslaagd seizoen. Sportdirecteur Firmin Verhelst liet weten dat men alle Belgische klassiekers zal rijden. Verder staat de deelname vast aan: Tirreno-Adriatico, de Dauphiné Libéré, de Vijfdaase van Duinkerken, in Engeland zal men aan een rittenwedstrijd deelnemen. Ook Milaan-San Remo en de Vuelta zal men betwisten. In deze ploeg verwacht men veel van Willy Planckaert en Ward Sels. Verder bestaat de ploeg uit: Frans Brands, Richard Bukacki (Ned), Emile Cambré, Georges Claes (Kerkom), Alfons Debal, Eddy Demedts, Theo Fierens, Herman Flabat, Tony Gakens, August Herrijgers (zal in de loop van het seizoen prof worden), Fernand Hermie, Hubert Hutsebaut, Alfons Leenen, Frans Maes, Hendrik Mariën, Frans Melckenbeeck, Victor Peeters, Leo Proost, Willy Scheers, Alfons Scheys, Norbert Seeuws, Frans Staes, Leon Thomas, Ronny Van de Vijver, Julien Van Den Haesevelde, Albert Vande Moortel, Herman Vrijders, Ernie Wielandt. Men zal het seizoen in België voorbereiden, maar een achttal renners trekt op initiatief van Brands op eigen kosten naar Italië, zullen aldaar ook aan wedstrijden deelnemen om vervolgens naar Frankrijk af te zakken waar men zal deelnemen te Menton en Monaco en zullen enkele dagen voor Gent-Gent opnieuw in België zijn.

    07-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    06-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    .

    De 23 jarige Christian Blain van de Franse ploeg Sonolor heeft in Frankrijk de vijfde Grote Wielerprijs van Montauroux gewonnen, hij had na 78km 8” voorsprong op zijn landgenoot Mariano Martinez en 13e op Joël Miljard. In de top10 geen Belg of Nederlander.

    In Italië werd er vandaag de eerste wedstrijd verreden en behaalde neo-prof bij de ploeg Van Cauter Adolf Huysmans uit Tisselt een 3e plaats achter de twee ploegmaten bij Ferretti winnaar Wilmo Francioni en Arnaldo Caverzasi.

    Nationaal kampioenschap Italië indoor te Milaan:

    Giordano Turrini werd kampioen snelheid voor Luigi Borghetti en Giuseppe Beghetto. Kampioen achtervolging werd Pietro Guerra die de 4km aflegde in 4’58”6 tegenover de 4’59”8 van Gianni Fusar-Imperatore, het brons was voor Adriano Pella. De titel in het omnium was voor Marino Basso met 20 punten voor Cipriano Chemello 18p., Dino Zandegu 18p., Franco Bitossi 16p., en Romano Tumelero 8 punten. Bij de liefhebbers ging de titel naar het duo Ezio Cardi-Giorgio Morbiato.

    In Zwitserland werd er te Wädenswil gestreden voor de nationale titel in het veld, het was Herman Gretener die de titel won, hij had 24” voorspron op Peter Frischknecht en 1’31” op Albert Zweifel. In de categorie B won Willi Lienhard de titel.

    In Frankrijk werd de internationale cross van Conflans-St.Honorine zonder al te veel moeite gewonnen door de Duitser Rolf Wolfshohl, hij had 4’10” voorsprong op de Fransman André Wilhelm en 4’28” op diens landgenoot Pierre Bernet, voor Cyrille Guimard was er op 5’45” een vierde plaats.

    06-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BK-veldrijden

    .
    Michel Baele knap 3e
    Op de Malheide ging vandaag het BK veldrijden door, in de categorie A reden ook de corporatieven mee, zodat men met 35 aan de start stond, 9 profs en 26 corpo’s. Bij de profs ontbrak Gustje Badts door ziekte en kwamen André Dierickx en Herman Flabat niet aan de start, bij de corpo’s ontbrak titelhouder René Cortens die bij zijn stervende moeder bleef .In de B categorie namen 47 renners de start en tenslotte waren er 23 die streden voor de titel bij de C’s. Op de omloop was naar schatting een 6.000 toeschouwers. Het verwachte duel tussen Eric De Vlaeminck en Albert Van Damme is er echter nooit gekomen. Reeds van bij de start plaatste Eric een geweldige spurt op de lange asfaltbaan en ging in het spoor van Flory Ongenae het veld in. Reeds na de 1e ronde had Eric 20” voorsprong op Albert. Toen Albert in de 3e ronde nog eens tegen de grond ging was het helemaal over. Ook Eric had nog 3 ronden voor het einde een lekke tube en had zelfs geen reservewiel met crossbandjes zodat hij geen risico’s meer nam. Eric won uiteindelijk met 49” voorsprong op Albert en behaalde Michel Baele met zijn derde plaats op 2’18” het brons. Met zijn 8e plaats werd Camille Dedeckere kampioen bij de corporatieven. De titel bij de liefhebbers ging naar Bertje Vermeire die André Geirlandt (zilver) en Norbert Dedeckere (brons) mee op het podium kreeg. In de categorie C was de zege voor Henri (Rik) Vandenbrande voor Wim Albrecht en Freddy De Schacht.

    Dit BK is niet rechtstreeks uitgezonden door de B.R.T. vanwege te veel uithangborden en wimpels op het parcours. Het was Wim De Gruyter chef van de sportdienst die aanwezig was met Fred Fe Bruyne en zijn staf die deze beslissing nam.

    Na de wedstrijd heeft Eric De Vlaeminck verteld hoe hij louter per toeval veldrijder werd. Toen ik mijn eerste koersfiets had gekocht met de bedoeling in het Kuipje te gaan rijden, is dat afgebrand. Daar ik niet kon wachten tot het wegseizoen begon ben ik maar in het veld gaan rijden.

    06-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    05-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veld & Piste buitenland

    .
    Rolf Wolfshohl

    In Keulen was Rolf Wolfshohl de beste crosser hij legde de 21,6km af in een tijd van 1.06’55”, de 2e plaats was voor Dieter Puschel en ook Karl-Heinz Kunde stond mee op het podium.

    In de Werner Seelenbinder Halle te Berlijn Oost-Duitsland werd het internationaal kampioenshap ploegkoers voor liefhebbers verreden. De zege was voor Thomas Huschke-Heinz Richter die in 100’ liefst 78km147 aflegden wat een nieuw record was. Op de 2e plaats eindigden Bern. Fielsch-Wolfgang Schmelzer, de derde stek was voor Manfred Ulbricht-Herbert Richter. Onze landgenoten Clement Van Ransbeeck-Marc Van De Putte werden vierde.

    05-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antwerps sportpaleis

    .
    Robert Van Lancker

    De meeting in het Antwerpse sportpaleis stond in het teken van een duel Sprint tussen Loevesijn-Van Lancker en een duel achter derny tussen Verschueren-Van Linden. In de sprint verreden in 2 reeksen over 3 ronden was Van Lancker tweemaal de betere van Loevesijn. De tijdrit over 250meter met stilstaande start was eveneens voor Van Lancker. De tijdrit over 500meter in vorm van een achtervolging staande start was Van Lancker weer de beste, enkel de 1km tijdrijden met vliegende start werd gewonnen door Loevesijn. De eindstand werd dus 1.Robert Van Lancker 5 punten tegenover Leijn Loevesijn 7 p.

    In de wedstrijd Verschueren-Van Linden waren er ook 5 duels. De 10km in lijn achter derny was voor Verschueren, ook de 5km achtervolging achter derny was voor Theo. De 500m. tijdrit staande start was dan voor Van Linden, die tevens de puntenkoers over 9 ronden met 3 classementen won. In de 1km achter derny met vliegende start was Theo weer de beste. Theo Verschueren 7punten won het duel tegen Rik Van Linden 8 punten.

    Ook was er een achtervolgingswedstrijd van 5km dat werd gewonnen door Ferdinand Bracke in een tijd van 5’58”2/5 tegen 6’02”2/5 voor Dirk Baert.

    In het nevenprogramma waren er de finales voor de jeugd. Bij de nieuwelingen won Cornelis Curvers de wedstrijd op eigen kracht 2e werd De Feyter, 3e Wuyts, 4e Andries die eindwinnaar werd van het seizoen 1971-’72.

    Bij de juniores werd de puntenkoers gewonnen door Pierre Helms 12p. voor Michel Peeters 6p en werd Willem Peeters 4p. met zijn 3e plaats eindwinnaar van het seizoen ’71-’72.

    Bij de liefhebbers was er de finale afvallingskoers winnaar werd Jan Raas (Ned) voor Alex Van Linden, Huybrechts en werd Gerrie Van Gerwen (Ned) met zijn 4e plaats eindwinnaar van het seizoen ’71-’72.

    De finale omnium juniores bestond uit 3 reeksen. Reeks 1: puntenkoers hier was de zege voor Leo V an Thielen. Reeks 2: 500m. tijdrijden was voor Decleir.de 3e reeks Australische achtervolging over 3km werd gewonnen door Coppers. De eindzege was voor Leo Van Thielen 6p.voor Herman Van Gansen 7p., 3e werd André Coppers 8p en 4e Decleir met 9 punten.

    Voor de liefhebbers was er ook de finale ploegkoers over 40km. In deze proef waren de Nederlanders Cees Bal-Adriaan Van Tol de besten. Hun landgenoten Klaas Balk-Roy Schuiten werden tweede en werden onze landgenoten Robert Maveau-Leonard Engelen derde. Op 1 ronde werd de ploeg Alex Robberecht-De Bode 4e. Met hun 5e plaats waren Ernie Blommaert-Donald Zeebroeck de eindwinnaars van het seizoen ’71-’72.

    05-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste wedstrijd in Frankrijk

    .

    Vandaag is in Frankrijk het nieuwe wegseizoen op gang geschoten. Te St.Raphaël was na 130km Serge Lapebie sneller dan zijn 2 medevluchters Alain Van Lancker en Daniel Rebillard. Op 4’35” volgde Jacques Botherel die 1’ voorsprong had op de g roep

    05-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    04-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piste

    .

    In Milaan werd het kampioenschap van Italië halve fond verreden. De zege was voor Domenico de Lillo die in 20’34” de 20km aflegde. Op plaats twee eindigde Alberto Della Torre, derde man op het podium was Carlo Rancati.

    In Nederland werd te Rotterdam het NK ploegkoers betwist. Door in 60 minuten 49km960 af te leggen werden Gerben Karstens-René Pijnen de nieuwe kampioenen. Voor Gerard Koel-Wim Bravenboer was er de 2eplaats en stonden Gérard Vianen-Albert Van Midden als 3e mee op het podium.

    04-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    03-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Salvarani

    .

    Vandaag was het voor de ploeg Salvarani met onze twee landgenoten Tony Houbrechts en Guido Reybroeck die reeds 14 dagen verblijven in het hotel Splendid Mare te Laigueglia een rustdag. Grote pechvogel in de groep is Reybroeck die op de Antillen zijn oefeningen heeft moeten stopzetten en moet nu enkele dagen het bed houden. In de 2 weken dat men hier is werd de afstand van 50 naar 200km per dag opgevoerd. De 3 renners die op dit ogenblik al een sterke indruk laten zijn volgens ploegleider Adorni, Houbrechts, Zilioli en Basso. Kopman Gimondi die bekijkt alles rustig en laat zich gewoon in de wielen meedrijven, dit in het vooruitzicht van de 6daagse van Milaan (18-24/2). Wanneer die wedstrijd achter de rug is zal hij zich pas op het wegseizoen voorbereiden. Op 12 februari wordt de ploeg in Milaan aan de pers voorgesteld, om vervolgens de volgende dag te starten in de GP van Cannes.

    03-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    02-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Molteni

    .
    Michel Van Vlierden

    Eddy Merckx en zijn ploeg vertrekken deze namiddag naar Italië om er te Laigueglia het seizoen voor te bereiden. Volgende renners reizen mee af: Vic Van Schil, Jos Huysmans, Roger Swerts, Herman Vanspringel, Jos Deschoenmaecker, Marc Lievens, Jos Bruyère, Jos Spruyt, Georges Barras, Frans Mintjens, Georges Vanconingsloo, Willy In’t Ven, en de 2 neo-profs Ludo Van Der Linden en Michel Van Vlierden.

    02-02-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)
    01-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hertekamp 1972

    .
    Marcel Maes - Henri De Wolf - Maurice Dury 

    Hertekamp dat verleden jaar ploeg vormde met Novy en Magniflex stelde zijn ploeg voor 1972 voor. De heer De Schepper liet verstaan dat het vierde jaar dat Hertekamp als sponsor optreed hij niet meer wou afhangen van een ander en heeft men het programma naar het nationale circuit uitgebouwd. De ploeg zal op de fietsen Plume-Vainqueur rijden. Als sportdirecteur werd Henri “Ritten” De Wolf aangesteld die een aanbieding van Lomme Driessens had afgewimpeld en dus zijn debuut maakt als sportdirecteur. Wat betreft buitenlandse wedstrijden staan voorlopig enkel de Amstel Gold Race en Parijs-Roubaix op het programma. Maurice Dury en Frans Verhaegen zijn de ruggegraad van de ploeg en hoopt men dat Marcel Maes (winnaar van de Vredsekoers ’67) en verleden jaar inactief een mooie comeback zou maken, naast zijn broer Romain die in augustus verleden jaar de stap naar de profs heeft gezet. Buiten deze vier zijn volgende renners aangeworven: Ronny De Bisschop, Marc De Block als veldrijder, de Nederlander Charles De Smit, de Colombiaan Giovanni Jimenez, André Peirsman, Camille Sohier, Etienne Sonck, Ghislain Van Landeghem, Hervé Vermeeren, Lucien Willekens en Jacques Zwaenepoel.

    01-02-2012 om 06:11 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    31-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de rand

    .

    In Nederland werd de selectie voor het WK Veldrijden bekend gemaakt. Bij de profs gaat Cees Zoontjens. Bij de liefhebbers gaan Cock Van der Hulst, Gerrit Scheffer, Gert Wildeboer en Ben Meijers. Als reserven zijn Jacques Spetgens en Albert Scheffer aangeduid maar zij gaan niet mee naar Praag.

    Na 18 jaar zal er dit jaar 8-14/11 opnieuw een 6daagse verreden worden in Munchen. In 1933 ging de 1e editie van start en werden onze landgenoten Louis Anhes-Jean Van Buggenhout vijfde, de andere Belgische ploeg Albert Billiet-Albert Buysse staakten de strijd. Het is pas in 1949 dat de 2e editie werd verreden en waren het onze landgenoten Maurice Depauw-Robert Naeye die wonnen. Ook in 1950 toen er tweemaal werd ingericht werd er door een Belgische ploeg gewonnen: René Adriaenssens-Robert Naeye in april en Camiel Dekuysscher-Odiel vanden Meerschaut in november. Bij de laatste editie in 1954 won het Duitse koppel Ludwig Hörmann-Hans Preiskeit.

    31-01-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (2)
    30-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In het veld

    .
    Julien Vanden Haesevelde

    Vandaag waren er 2 A-crossen, 1 B-cross en 1 regionale.

    In de A-cross te Oostakker was de zege voor Julien Vanden Haesevelde voor Leo Arnouts en Flory Ongenae.

    Te Handzame werd de A-cross gewonnen door Robert Vermeire hij had 40” voorsprong op Michel Baele en 1’20” op André Geirlandt.

    In Andenne was Louis Van Den Bosch de beste in de B-cross voor René Van Bree die op 35” volgde en Lucien Goossens.

    Na gisteren was het vandaag opnieuw prijs voor Frans Lemmens nu was hij de beste in de regionale cross van Leopoldsburg voor Theo Verlinden en werd Edward Lievens op 15” derde.

    30-01-2012 om 07:26 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportpaleis Antwerpen

    In het Antwerpse sportpaleis won de ploeg Patrick Sercu-Roger De Vlaeminck 13p. het omnium voor Eddy Merckx-Rik Van Linden 17punten.

    De wedstrijd met 2 proeven: individueel en afvalling werd gewonnen door Staf Van Roosbroeck voor Willy De Bosscher op plaats drie eindigden de Nederlander Wim Bravenboer en onze landgenoot André Poppe.

    30-01-2012 om 07:24 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    Op de piste van Milaan streden de spurters voor de Trofeo Guido Giardini. De zege was voor Giordano Turrini 20p. voor Luigi Borghetti 17p. de Nederlander Leijn Loevesijn werd 3e met 16p., onze landgenoot Robert Van Lancker als 4e had 15p. plaats vijf was voor Giuseppe Beghetto 10p. en de Amerikaan Tim Mountford werd 6e met 8p.

    In het Europees kampioenschap 1/2 fond moest onze landgenoot Theo Verschueren het met 212meter afleggen tegen de Duitser Dieter Kempen die in 1uur 60,4 km aflegde. De Nederlander Jaap Oudkerk op 635meter was de 3e man op het podium.

    In de cross te Zürich-Waid was onze landgenoot Eric De Vlaeminck de beste hij had 1’13” voorsprong op Herman Gretener en Rolf Wolfshohl. Albert Van Damme moest met een 7e plaats op 2’50” tevreden zijn.

    30-01-2012 om 07:23 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Titelstrijd

    Voor het Nederlands kampioenschap in het veld op het Kollenbergcircuit waren er vier favorieten. Gertie Wildeboer als titelverdediger, Jaak Spetgens en de broers Scheffer. Reeds kort na de start reed een zestal voorop, Wildeboer, Spetgens, Cock Van Der Hulst, Scheffer, Hoven en Zoontjens en bleven tot de 5e ronde samen. Toen kreeg eerst Spetgens en even later Wildeboer af te rekenen met een defect versnellingapparaat. De anderen hebben natuurlijk niet gewacht en was het Cees Zoontjens die in de laatste ronde van de anderen afstand nam. Met zijn 2e plaats op 20” werd Cock Van Der Hulst kampioen bij de liefhebbers. De 3e plaats op 30” was voor Gerrit Scheffer die 6” voorsprong had op Ben Meyers.

    Andere kampioenen waren bij de Nieuwelingen Jan Feiken, bij de Aspiranten Michel Jacobs en bij de Veteranen Jan Van Dijck.

    Ook in Portugal werd er voor de nationale trui gestreden en die werd gewonnen Antonio Castro. En werd Belmiro Fernandes kampioen bij de liefhebbers.

    30-01-2012 om 07:23 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    29-01-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland

    In Groot-Brittannië te Leeds volgde John Atkins zichzelf op als nationaal kampioen in het veld, na 25,7km die hij aflegde in 1.19’29” had hij een voorsprong van 1’28” op Daryl Brassington en 2’ op de derde man op het podium Keith Mernickle. Met zijn 4e plaats op 2’31” werd Christopher Dodd kampioen bij de liefhebbers.

    29-01-2012 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (1)


    Archief per maand
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007

    Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start

    TRUIEN 1973


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!