Inhoud blog
  • Kerstmis
  • de donkere 6 weken
  • de kerstboom
  • eenzaamheid
  • Sinterklaas
  • weerspreuken
  • december
  • zo maar
  • goede avond
  • spreuk
  • Samantha
  • verdraagzaamheid
  • zo maar
  • 11 november
  • wateroverlast
  • zo maar
  • maandag
  • november
  • weerspreuken
  • Allerheiligen en Allerzielen
  • Halloween
  • oktober
  • wintertijd
  • halloween
  • citaten
  • halloween
  • Herfst
  • pompoenen
  • Edith Piaf
  • Paddenstoelen in de herfst
  • Indian summer
  • oktober weerspreuken
  • oktober
  • herfst
  • gedicht
  • herfst
  • Hoppestoet
  • bloemen
  • zondag
  • weerspreuken
  • nazomer
  • hoppestoet
  • terug naar school
  • september
  • gezond en gelukkig zijn
  • zo maar
  • Toon Hermans
  • Vierdaagse van de IJzer
  • vriendschap
  • woensdag
  • heel juist
  • ogen
  • welkom
  • symphony of love
  • Augustus
  • weerspreuken
  • augustus
  • internationale dag van de vriendschap
  • Fantasie
  • een hart van rozen
  • zo maar
  • vrouwengezicht
  • Laat de zon in je hart
  • nationale feestdag
  • zo maar
  • wilde bloemen
  • reizen
  • 14 juli
  • 11juli
  • kermis
  • mooi gezegde
  • spreuk
  • Vakantie
  • weerspreuken
  • kermis in Poperinge
  • juni
  • humor
  • zomer
  • tabel zomerfruit
  • fruit
  • zomervakantie
  • zomer
  • hitte
  • 6 juni
  • weerspeuken
  • juni
  • de mooiste dingen
  • De pinksterbloem
  • Tina Turner overleden
  • Hopelijk beleef je hier veel plezier! Kom nog eens terug!
    Klok 3:
    http://www.geocities.com/~goldenoldies
     

    Klik er eens op.  Je krijgt muziek van vroeger.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Ik stuur je bloemen


    HALLO? BLIJ DAT JE WEER EENS OP BEZOEK KOMT!!!!!!!!
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    slimmie
    blog.seniorennet.be/slimmie
    Welkom op mijn blog!
    Archief per maand
  • 12-2023
  • 11-2023
  • 10-2023
  • 09-2023
  • 08-2023
  • 07-2023
  • 06-2023
  • 05-2023
  • 04-2023
  • 03-2023
  • 02-2023
  • 01-2023
  • 12-2022
  • 11-2022
  • 10-2022
  • 09-2022
  • 08-2022
  • 07-2022
  • 06-2022
  • 05-2022
  • 04-2022
  • 03-2022
  • 02-2022
  • 01-2022
  • 12-2021
  • 11-2021
  • 10-2021
  • 09-2021
  • 08-2021
  • 07-2021
  • 06-2021
  • 05-2021
  • 04-2021
  • 03-2021
  • 02-2021
  • 01-2021
  • 12-2020
  • 11-2020
  • 10-2020
  • 09-2020
  • 08-2020
  • 07-2020
  • 06-2020
  • 05-2020
  • 04-2020
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 08-2019
  • 07-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 01-2019
  • 12-2018
  • 11-2018
  • 10-2018
  • 09-2018
  • 08-2018
  • 07-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 03-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007
  • 12-2006
  • 11-2006
  • 10-2006
  • 09-2006
  • 08-2006
  • 07-2006
  • 06-2006
  • 05-2006
  • 04-2006
  • 03-2006
  • 02-2006
  • 01-2006
  • 12-2005
  • 11-2005
  • 10-2005
  • 09-2005
  • 08-2005
  • 07-2005
  • 11--0001
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Kom gerust binnen en neem een kijkje in mijn nog wat amateuristisch ogend blokje. 
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favoriete schilder PICASSO
    Foto
    Foto
    Enkele foto's van mijn stad Poperinge
    Talbot House
    Foto
    Hoppemuseum
    Foto
    Grote Markt Poperinge
    Foto
    Hoppestoet Poperinge
    Foto
    Stadswapen
    Foto
    Foto
    Bekijk het filmpje
    Foto
    Foto
    Foto
    Heb je genoten? Kom dan geregeld eens langs.
    Gorges du Tarn
    Foto
    Echternach
    Foto
    Foto
    Vrijdagmarkt Poperinge
    Foto
    MIJN HOROSCOOP
    Foto
    Foto
    Zeg het met bloemen
    Foto
    Zoeken met Google


    Blog als favoriet !
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    tuinfreak
    blog.seniorennet.be/tuinfre
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    nonkelmarc
    blog.seniorennet.be/nonkelm
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fonsdemunter
    blog.seniorennet.be/fonsdem
    Zoeken met Google


    Zoeken in blog

    Een interessant adres?
    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    vakantie_thailand
    blog.seniorennet.be/vakanti
    Reizen, muziek,literatuur en nog veel meer

    19-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Munt
    Munt

    Aan muntsoorten geen gebrek. De meeste bosjes die in de winkel liggen zijn doodgewone verse groene munt, die officieel aarmunt heet. Maar aarmunt, gekruisd met watermunt, heet dan weer pepermunt. Typisch voor munt is dat de verschillende soorten graag met elkaar kruisen, maar alle soorten worden drik gebruikt in de keuken. Munt heeft immers een unieke frisse smaak. Munt hoort niet alleen thuis in zoetigheden, maar doet het ook goed met lamsvlees. De Engelsen bedachten niet voor niets de "lambchop with mintsauce". Ook Marokkaanse koks weten er weg mee. Taboulé, het couscousslaatje met tomaat en komkommer, wordt op smaak gebracht met fijngehakte groene munt. Heerlijk bij de BBQ. Maar ook in salades heeft munt zijn plaats. Erg lekker is de combinatie met gestoofde erwten. Om in nagerchten te verwerken zijn speciale soorten zoals appel- en citroenmunt erg in de mode. De Marokkaanse mierzoete muntthee is eigenlijk een dessert op zich.
    Gedroogde munt speelt een grote rol in de Indische en Arabische keuken. Gegrild vlees wordt ermee besrtrooid na het bakken

    19-06-2011 om 16:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    15-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.specialiteiten
    Bretoense specialiteiten

    Bloemkool en artisjok
    De warme golfstroom zorgt voor een aangenaam klimaat in Bretagne.
    Stenen uit de grond vriest het er nooit en zuiderse hitte is er zeldzaam.
    Een ideaal klimaat om groenten te kweken. In de 16 de eeuw brachten Bretoense zeelui een groente mee uit Cyprus die wit was als sneeuw: de bloemkool. Vandaag groeit 92% van de Franse bloemkolen op het schiereiland.
    Een andere Bretoense succesteelt is de artisjok. 95% van alle in Frakrijk verbruikte artisjokken komt uit Bretagne.





    Boekweitpannenkoeken
    Toen de bossen van het  Bretoense binnenland waren gerooid, groeide op de kale grond slechts één gewas: boekweit. Op boekweit diende geen belasting betaald te worden omdat er geen brood van kon worden gebakken. Eeuwen was het dan ook het graan van de arme mensen die er galettes van boekweit,water en zout van bakten. De hartige galettes of sarrasin werden een van de gastronomische specialiteiten van Bretagne. Elk dorpje heeft één of meer creperies, waar de kruidige galettes naast de gewone crepes op het menu staan. De recepten worden nog van moeder op dochter doorgegeven. De vulling varieert van ham en ei over worst, kaas, groeten en vis tot oesters. Wat echter nooit mag ontbreken is een finke klont gezouten Bretoense boter.





    15-06-2011 om 17:32 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (11)
    13-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.rozen
    Mijn lievelingsbloem: rode rozen

    13-06-2011 om 17:53 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (8)
    10-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vaderdag
    IK WENS ALLE VADERS EEN FIJNE VADERTJESDAG!!!!!!!

    fijne vaderdag

    10-06-2011 om 16:34 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (11)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pinksteren
    Betekenis in het Christendom

    In het christendom werd het Wekenfeest 'Pinksteren' genoemd, naar het Griekse woord 'pentekostos' (= vijftigste). Tijdens het pinksterfeest wordt herdacht dat de Heilige Geest, de derde Persoon van de Allerheiligste Drie-eenheid, neerdaalde uit de hemel op de apostelen en andere aanwezige gelovigen. Na Jezus' dood op Goede Vrijdag en zijn verrijzenis op Pasen hadden de leerlingen van Jezus nog veertig dagen lang de steun van zijn aanwezigheid gehad waarbij hij hen nog eens uitlegde wat de betekenis was van alles wat hij gedaan had tijdens zijn openbare optreden. Op de veertigste dag van Pasen (let op: niet de veertigste dag na Pasen) werden de leerlingen door Jezus' Hemelvaart alleen achtergelaten. Wel had hij beloofd dat hij de Geest van God, de Heilige Geest zou sturen die hen geestelijk verder zou leiden en hen de kracht zou geven om getuigen van het evangelie te zijn. Op de vijftigste dag van Pasen, tien dagen na Hemelvaart, kwam de beloofde Heilige Geest dan ook over de discipelen.

    Volgens de traditionele christelijke theologie, analoog aan de oorspronkelijke joodse betekenis, waren de eerste nieuwe bekeerlingen na de hemelvaart van Jezus als resultaat van de evangelisatie onder de menigte op de eerste Pinksterdag de 'eerstelingen van de oogst' die toegevoegd werden aan de eerste christelijke 'samenkomst' oftewel gemeente. Deze 'oogst' gaat nog steeds door en als de 'volledige oogst' is binnengehaald dat wil zeggen alle door God voor het Koninkrijk van God voorbestemde mensen tot bekering zijn gekomen, dan begint de Eindtijd: de laatste fase van de geschiedenis.

    10-06-2011 om 16:29 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    04-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weerspreuken

    Weerspreuken voor juni (zomermaand) 

    • Juni regen is Gods zegen. Komt de zon daarbij, dan maakt hij boer en stadslui blij
    • Natte zomers, de klavers komen
    • Vlug gras, slecht gewas
    • Mei koel en juni nat, is voor de oogst een ware schat
    • Half juni schapenscheerders kan
    • Juni koud en guur, wordt alles duur


    • Juni koud en nat, komt er weinig in het vat
    • Met een zomerwervelwind, is het weer ons goed gezind
    • Als het koud en nat in juni is, dan is de rest van het jaar ook mis
    • Komt in mei en juni veel onweer opdraven, dan is dat goed voor de klaver
    • Hoort men in juni de donder kraken, maakt de boer slechte zaken
    • Te veel koude regens in juni aan de rok, schaden wijn en bijenstok
    • Donderweer op junidagen, vult de korenaren

    04-06-2011 om 15:46 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (16)
    03-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    ...
    Ik kom jullie een fijn weekend wensen

    03-06-2011 om 15:33 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (8)
    02-06-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hemelvaartsdag

    Hemelvaartsdag

    Verbeelding van de hemelvaart door Giotto di Bondone.

    Op Hemelvaartsdag (Latijn: Ascensionis Domini) wordt binnen het Christendom herdacht dat Jezus Christus is opgevaren naar God, zijn vader in de hemel, op de veertigste dag van Zijn opstanding. De viering is onderdeel van de paascyclus.

    Hemelvaartsdag valt altijd op een donderdag, tien dagen vóór Pinksteren. In vele landen, waaronder België, Colombia, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Groenland, Haïti, IJsland, Indonesië, Liechtenstein, Luxemburg, Madagaskar, Namibië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk en Zwitserland is Hemelvaartsdag een algemeen erkende feestdag. Veel christenen zullen een kerkdienst of mis bezoeken. In andere landen (bijvoorbeeld Hongarije, Italië, Polen, Portugal en Spanje) viert men de Hemelvaart op de zondag zeven dagen voor Pinksteren.

    Hemelvaartsdag is tevens het feest van de Christelijke Arbeidersbeweging. Men herdenkt dan dat in 1891 de pauselijke encycliek over sociale rechtvaardigheid, Rerum Novarum, werd afgekondigd. Vroeger stonden de mensen op Hemelvaartsdag al voor dag en dauw om drie uur 's nachts op. Men ging zingend met blote voeten door het gras lopen, omdat men verwachtte dat dit ritueel een magische of genezende werking zou hebben [1]. Dit werd dauwtrappen genoemd. (wikipedia)

    02-06-2011 om 16:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (4)
    29-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.slideshow
    Slideshow

    Als je onderstaande slideshow wil bekijken , moet je onderaan (in de witte strook) klikken op : Bon appétit : slideshow. Ik hoop dat ik enkele mensen daarmee geholpen heb. Ik ben deze met het blauwe kleed die speelt met die butler in smoking. Het was een echt succes!

    29-05-2011 om 16:20 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (13)
    28-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.theater Langhoirs Victorinen
    ...
    Bon Appétit Slideshow: Arlette’s trip from Busnes, Nord-Pas-de-Calais, France to Poperinge, Belgium was created by TripAdvisor. See another Poperinge slideshow. Create your own stunning free slideshow from your travel photos.

    28-05-2011 om 17:32 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (4)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langhoirs Victorinen
    520 jarig bestaan van de Langhoirs Victorinen. Onze theaterwandeling.

    28-05-2011 om 17:06 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    27-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.muziek
    Romantisch

    27-05-2011 om 17:30 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (6)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Benny
    Even wat nostalgie

    27-05-2011 om 16:54 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.recept
    DYONAISE SAUS

    Nodig
    -2 eierdooiers
    -2 el water
    -80 g koude hoeveboter in stikjes
    -5 g mosterd
    Zo maak je het
    Klop voor de dyonaisesaus de eierdooiers en het water luchtig op een matig vuur.
    Neem van het vuur af wanneer het mengsel dik en stevig wordt, en roer er de harde boter door (om de pan af te koelen). Meng er dan de mosterd onder.
    Is lekker bij vis (rogvleugel)


    27-05-2011 om 16:15 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    26-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sardines
    Verse sardines zitten vol gezonde vetzuren.

    Verse sardines duiken steeds vaker op in de keuken. Het is een typische zomervis waarvan de aanvoer vooral van de lente tot de herfst gebeurt. Dit kleine visje is goed voorzien van omegavetten.
    Die zijn uitstekend voor onze gezondheid.
    Een klassieke bereiding uit het Middellands Zeegebied is sardines in hun geheel gegrild boven houtskool. Maar met de verse, gefileerde sardines die in de viswinkel liggen, kan je nog meer kanten op. Goed gekruid kunnen ze even onder de grill in de oven, maar vooral gemarineerd in een mengsel van olijfolie, azijn of citroensap en kruiden komen ze tot hun recht. De vis moet minstens een uur marineren in de koelkast, en wie wacht tot 's anderdaags kan de vis gegaard door het zuur in de marinade zo opeten.
    Ook gefrituurd, nadat ze werden besprenkeld met wat bloem, zijn sardines heerlijk. In Zuid-Italië vullen ze de filets met een pasta van ansjovis en kruiden of worden ze als garnituur op verse pizza gebruikt.
    (dit volgens D. De Prins)

    26-05-2011 om 17:02 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (10)
    23-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weetjes
    Lentebloemkool
    Bloemkool is er bijna het hele jaar door, maar is het lekkerst in de lente. Bloemkool moet je kort stomen of koken, zo blijven de roosjes beetgaar. Laat dan schrikken in ijswater of spoelen onder de kraan.



    Radijsjes
    Jonge radijsjes hebben een scherpe, peperachtige smaak. Ze worden vaak rauw gegeten en zijn overheerlijk in salades. Radijsjes worden altijd verkocht met het loof eraan en voor de versheid laat dat zo tot je ze klaarmaakt
    .



    Doperwtjes
    Verse erwtjes zijn er tot half juli. Haal ze pas op het laatste moment uit de peulen. Je kan ze rauw eten in een salade of zeer kort gekookt. Laat ze altijd even schrikken in ijskoud water om de kleur te behouden.



    Jonge prei
    Prei wordt het jaar door gekweekt,maar er is een groot verschil tussen de grove herfst- en de winterprei die slecht weer kan verdragen, en de zomerprei met zijn lange dunne stengels, geelgroene kleur en fijne structuur. Jonge prei kan je heel fijngesneden rauw eten of stoven in een beetje boter.

    23-05-2011 om 17:39 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (9)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toneel

    Bon, appétit - Poperinge - 20/05/2011

    Westhoek.be was erbij op de première van de toneelvoorstelling ‘Bon appétit!’ op vrijdag 20 mei 2011 om 20 u. in het Hopmuseum in Poperinge.

    De Poperingse Koninklijke Rederijkerskamer Langhoirs Victorinen bestaat dit jaar 520 jaar (jawel, u leest het goed: vijfhonderdtwintig jaar!). Hiermee zijn ze een van de oudste toneelverenigingen van Vlaanderen. Deze speciale verjaardag wilden ze niet ongemerkt voorbij laten gaan. Natuurlijk moest er gefeest worden en als men feesten zegt, dan zegt men eten en drinken. Daarom werd er een uniek theaterproject op poten gezet met als titel “Bon appétit!”. De organisatoren waren bijzonder trots dat dit project doorgaat in en rond het Hopmuseum in Poperinge, die bovendien voor West-Vlaanderen verkozen is tot ambassadeur van Vlaanderen Lekkerland en de Vlaamse Streekvork heeft gewonnen.

    In het 520-jarig bestaan van de Langhoirs Victorinen werd er, naast toneel spelen, ook vaak gefeest, gegeten en gedronken. Het was dan ook meer dan logisch om dit thema voor deze speciale feestproductie te kiezen. Op verschillende locaties in en rond het hopmuseum werd het publiek getrakteerd op monologen, dialogen en korte toneelstukjes die zich afspeeldn rond de 'innerlijke mens'. Op de spijskaart stonden o.a. gastronomische familiefeesten, een goed gekruide volkse vertelling, een hilarisch diner en een Bijbels bruiloftsfeest. Dit alles werd geserveerd met een aantal aangepaste hapjes en drankjes.

    Dit uniek en smakelijk project werd in goede banen geleid door regisseur Patrick Deleu en gebracht door de vele spelers van de Langhoirs Victorinen.

    De voorstellingen gaan nog door op maandag 23, vrijdag 27 en zaterdag 28 mei 2011. De wandeling start steeds stipt om 20u. Kaarten voor dit uniek verjaardagsproject kosten 10 euro (proevertjes inbegrepen) en kunnen besteld worden via
    langhoirs@telenet.be of op het nummer 0479/28 12 02 (op voorwaarde van beschikbaarheid).

     klik, en dan kan je al onze foto's bekijken.

    23-05-2011 om 10:16 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.toneel
    Foto's van onze theaterwandeling

    P1070576

    P1070577


    P1070579

    P1070520

    P1070501

    23-05-2011 om 10:12 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (0)
    22-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Langhoirs Victorinen
    ...


    Onze toneelvereniging: "De Langhoirs Victorinen" viert haar 520 jarig bestaan met een fantastische toneelwandeling.

    22-05-2011 om 17:24 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (2)
    21-05-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.courgettes
    Courgettebootjes:
     Neem een kleine courgette per persoon. Snijd in de lengte een flinke plak van de courgette. Versnijd in blokjes zo dat er aan elk blokje een stukje schil blijft zitten. Stoof 3 soorten groenten in melkerij- of hoeveboter, b.v.: courgette, champignons, wortel, tomaat, erwtjes, knolselder...
    Hol de courgettes uit zonder de buitenkant te beschadigen. Vul ze op met de gestoofde groenten. Leg een vlokje boter op de vulling. Vlei de gevulde courgettes in een ovenschaal en zet ze in de oven tot de courgettes gaar zijn. Dien op bij vis of vlees, met aardappelpuree.

    21-05-2011 om 17:45 geschreven door julie (Arlette)


    >> Reageer (4)





    Prettige dag!


    ...


    Klik op de knop om te spelen


    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Toplijst TopSiteGuide.bestblogs.blog.seniorennet.be/eerda
    TopSiteGuide.bestblogs eerda


    Foto

    Goede middag


    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek.


    BEDANKT VOOR UW BEZOEKJE !

    Welkom bij De Vrolijke Bloggers
    Kom vlug binnen en neem rustig uw tijd



    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    frummel
    blog.seniorennet.be/frummel
    goddess triple moon


    Het Weer






    Foto

    Foto

    Zet uw geluid aan
     http://www.cartoline.it/pics/_zoom_flash.htm?immagine=scherzi_150404_

    Foto


    Klik op bovenstaand plaatje
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    fotografica
    blog.seniorennet.be/fotogra
    Startpagina !

    Blog als favoriet !


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Mijn lievelingsbloemen zijn rode rozen.
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Hierboven een 3-tal foto's van de opera La Bohème
    Puccini
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Even verpozen.
    Kijk rustig naar het bovenstaande filmpje en reis met me mee.

    Foto

    Foto

    Foto

    Bovenstaande foto is een foto van mijn reis naar de Cevennes
    Foto

    Koffieklets


    Ik heb slaap nodig

    Klok 1:
    Blog als favoriet !

    >
    Vriendelijk groetjes
    Zoeken in blog


    ...

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    clementine
    blog.seniorennet.be/clement

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!