HET LEKKERE WEEKMENU
Iedere dag lekker eten.
Inhoud blog
  • Karbonades met bietjes en ui
  • Weekmenu week 49
  • Hamburgers met fritessaus, friet en bietjes
  • Bietjes met een karbonade
  • Bietjes met rucola en pijnboompitjes
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemengde salade


    images?q=tbn:ANd9GcSL-cxkT-NXtv1O6jomlXu

    Snelle gemengde salade
    Friet
    Cordon bleu

    2 el pijnboompittewn
    1 blik kidneybonen a 400 gr.
    1 bakje Bieze komkommer-tomaatmix a 225 gr.
    200 gr. friséesla mix
    2 el sladressing naturel
    50 gr. chorizo, in reepjes

    ---------------------------------------------------

    Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan mooi lichtbruin. Spoel de kidneybonen in een zeef onder koud stromend water af en laat ze uitlekken. Schep de sla mix met de komkommer-tomaatmix, de kidneybonen en de sladressing in een kom door elkaar. Verdeel de chorizo erover en garneer met de pijnboompitten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:31 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witlofsalade met fruit


    images?q=tbn:ANd9GcQqy0lg1j-Mab77veEA0RU

    1 blikje ananasstukjes a 227 gr.
    2 el magere yoghurt
    2 el fritessaus
    1/2 el mosterd
    peper en zout
    500 gr. witlof, in reepjes
    2 groene kiwi's, in stukjes
    4 el seroendeng

    --------------------------------------------

    Laat de ananas uitlekken en vang 2 el van het vocht op. Klop een dressing van het sap, de yoghurt, de fritessaus, de mosterd en peper en zout. Schep de witlof met de dressing door elkaar. Schep de ananas en de kiwi erdoor en garneer de salade met de seroendeng.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:30 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Thaise salade met ananas


    52ananas.jpg

    Thaise salade met ananas
    Gekookte rijst
    Sateetje

    150 g haricots verts, schoongemaakt
    zout
    2 el ketjap asin (Conimex)
    1 el donkere basterdsuiker
    geraspte schil van 1 limoen
    1 ananas, in kleine stukjes of 1 blik ananasstukjes a 567 g (C1000 Selectie)
    1 rode peper, in dunne ringetjes
    3 bosuitjes, in ringetjes
    100 g tauge
    5 el gemalen kokos
    40 g cashewnoten ongezouten, (C1000 Vers) grof gehakt

    -----------------------------------------------

    Kook de haricots verts 5 min. in water met zout, spoel ze in een vergiet af met koud water en laat ze uitlekken. Breng 1 1/2 dl water met de ketjap, de basterdsuiker en de limoenschil aan de kook en kook het mengsel 7 min. op een hoog vuur.Schep de haricots verts met de ananas, de peper, de bosuitjes, de tauge en het ingekookte sausje door elkaar. Strooi kokos en de cashewnoten erover en schep de salade aan tafel om. Lekker met een sateetje en gekookte rijst.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:30 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sperziebonensalade


    images?q=tbn:ANd9GcQcDwaVcLeqXaK1TJko5-T

    Sperziebonensalade
    Krielaardappeltjes
    Schouderkarbonade

    500 gr. sperziebonen
    zout
    3 el olijfolie
    4 el Heinz curry
    1 el gembernat, uit een potje gemberbolletjes
    2 gemberbolletjes, fijngehakt
    2 eieren, hardgekookt
    250 gr. cherrytomaatjes, gehalveerd
    1 ui, in ringen
    2 el grof gehakte peterselie

    ------------------------------------------------

    Kook de sperziebonen in weinig water met zout in 7 minuten beetgaar. Klop een dressing van de olie, de curry en het gembernat. Schep de gember erdoor. Snijd de eieren elk in 4 parten. Schep de sperziebonen met de tomaatjes, de uiringen en de dressing door elkar en laat de salade tot op kamertemperatuur afkoelen. Verdeel de eiparten erover. Bestrooi met de peterselie.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:29 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sinaasappel-komkommersalade


    38sinaas.jpg

    2 el rode of witte wijnazijn
    6 el olijfolie extra vierge
    2 tl Franse mosterd
    versgemalen peper, zout
    2 handsinaasappels, gepeld en in plakjes
    4 kiwi's, geschild en in plakjes
    1 komkommer, in plakjes
    75 gr. ongezouten cashewnoten
    1/2 rood pepertje, in ringetjes en zonder de zaadjes

    --------------------------------------------------

    Klop een dressing van de azijn, de olijfolie, de mosterd en peper en zout naar smaak. Schep het pepertje erdoor.
    Verdeel de sinaasappel-, kiwi- en komkommerplakjes in laagjes over een schaal.
    Schenk de dressing erover en bestrooi met de cashewnoten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:28 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miesalade met geroosterde groenten


    40mie.jpg

    Miesalade met geroosterde groenten

    2 uien, in partjes
    2 rode paprika's in dunne repen
    250 gr. peultjes, schoongemaakt
    4 el wokolie
    versgemalen peper, zout
    1 pak Honig World wide noodles a 250 gr.
    1 blikje ananasstukjes a 227 gr.
    2 tl koriander
    1 tl gemalen komijn
    150 gr. taugé
    150 gr. ongezouten cashewnoten
    3 el fijngehakt korianderblad

    ----------------------------------------------

    Schep de uien met de paprika's, de peultjes en 3 el van de olie door elkaar en verdeel de groenten over een met een bakmatje of aluminiumfolie bekleed bakblik. Bestrooi met peper en zout naar smaak en rooster de groenten in een voorverwarmde oven (250 C) in 15 min. beetgaar. Schep ze tussentijds eenmaal om. Bereid intussen de noodles volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet ze af, spoel ze onder koud water en laat ze goed uitlekken. Laat de ananas uitlekken en vang 3 el van het sap op. Roer de koriander en de komijn met de rest van de olie, het opgevangen ananassap en peper en zout naar smaak door elkaar. Schep de geroosterde groenten met de dressing, de ananasstukjes, de tauge en de cashewnoten door de noodles. Strooi de fijngehakte koriander erover.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:27 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardappel-doperwtensalade


    images?q=tbn:ANd9GcQeQ3vLtEysEWIlcKNCZXl

    Aardappel-doperwtensalade

    1 ei
    1 rode paprika
    1 potje doperwten extra fijn a 340 gr. uitgelekt
    1 prei
    1 bak kartoffelsalade a 600 gr.
    4 blaadjes kropsla
    4 zoetzure augurkjes, in waaiertjes

    -----------------------------------------------

    Kook het ei in 10 minuten hard, laat het onder koud stromend water schrikken, pel het en snijd het met een eiersnijder in plakjes. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine blokjes. Was de prei en snijd hem in ragdunne ringetjes. Schep de paprika met de prei en de doperwtjes door de kartoffelsalade. Verdeel de salade over de slabladen en garneer met de augurkjes en de ei.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 23:26 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Triangel met kaas en champignons


    images?q=tbn:ANd9GcRt0tRD7rDAPB5Fula2RR6

    Triangel met kaas en champignons
    Notenrijst
    Gemengde salade

    150 gr. champignons, in plakjes
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1/2 el olijfolie
    1 bakje Philadelphia zuivelspread, kruiden a 150 gr.
    1 bosuitje, in ringetjes
    peper en zout
    4 plakjes bladerdeeg, ontdooid
    1 ei

    ---------------------------------------------

    Bak de champignons met de knoflook in de hete olie bruin. Roer de zuivelspread en de bosuiringetjes door elkaar. Rol de plakjes bladerdeeg iets uit en verdeel het zuivelspreadmengsel en de paddestoelen erover. Bestrooi met peper en zout. Bestrijk de randen van het deeg met water en vouw ze diagonaal dicht. Druk de randen goed aan en bestrijk de bovenzijde met losgeklopt ei. Bak ze in een voorverwarmde oven 200C in 15 minuten goudbruin en gaar.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pistolet met ei en paprika-kruidenspread


    46pistolet.jpg

    1/4 rode paprika, in stukjes
    1 el fijngeknipt bieslook
    80 gr. Philadelphia Zuivelspread, naturel
    peper en zout
    4 eieren
    15 gr. boter
    4 pistoletjes
    2 tomaten, in plakjes

    -------------------------------------------------

    Hak de paprika heel fijn en schep het met de bieslook en peper naar smaak door de spread.
    Klop de eieren stuk voor stuk met peper en zout naar smaak los. Verhit telkens een klein klontje boter en bak er in een kleine koekenpan 4 omeletjes van.
    Bestrijk de opengesneden broodjes met de paprikaspread en verdeel de omeletjes erover.
    Leg de tomatenplakjes erop en bestrooi ze met peper naar smaak.
    Serveer de broodjes direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ministokje met ham en frisse salade

    41ministok.jpg

    4 voorgebakken mini stokbroodjes
    8 plakken rauwe ham
    1 bakje Bieze FarmerFresh a 250 gr.
    2 hardgekookte eieren, in plakjes
    2 tomaten in plakjes

    --------------------------------------------------

    Bak de stokbroodjes volgens de gebruiksaanwijzing af.
    Snijd ze in de lengte open en verdeel er de ham en de FarmerFresh over.
    Verdeel om en om de plakjes ei en tomaat erover en sluit de broodjes. Serveer direct.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:23 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minisandwiches


    52sandw.jpg

    8 sneetjes casino witbrood
    125 gr. verse roomkaas met kruiden
    4 blaadjes sla
    4-8 plakjes gerookte zalm
    4 cherrytomaatjes, in dunne plakjes

    -----------------------------------------------------

    Snijd de korstjes van het brood. Bestrijk de sneetjes aan een kant met de verse roomkaas.
    Verdeel de sla, de zalm en de tomaat over de helft van het brood.
    Dek het af met de rest van het brood en snijd de sandwiches twee maal schuin middendoor. Prik ze vast met cocktailprikkers.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekse gyros met frites


    images?q=tbn:ANd9GcTpGIcAaadPE2COLY9yx89

    Griekse gyros met frites
    Groene salade

    1 1/2 dl volle yoghurt
    2 el mayonaise
    1 teentje knoflook, gepeld
    3 el fijngehakte dille
    2 rode uien, in ringen
    2 1/2 el olijfolie
    400 gr. gyros vleesreepjes
    1 zak Fanse frites a 700 gr.
    8 pitabroodjes

    -----------------------------------------------

    Klop de yoghurt met de mayonaise, de uitgeperste knoflook en de dille door elkaar. Bak de uiringen in de helft van de hete olie bruin en gaar en neem ze uit de pan. Voeg de rest van de olie toe en bak het vlees in de hete olie bruin en gaar. Bereid intussen de Franse frites en de pitabroodjes. Vul de pitabroodjes met de frites, het vlees, de saus en de uien. Serveer direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:21 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodje tonijnsalade


    47tonijn.jpg

    4 kleine blaadjes kropsla
    1 blikje John West tonijnstukken in zonnebloemolie a 185 gram
    125 gr. cherrytomaatjes
    1 sjalot, gesnipperd
    10 zwarte olijven, ontpit en in plakjes
    2 augurken, fijngehakt
    versgemalen peper
    4 kaiserbroodjes
    2 el mayohalf

    -------------------------------------------------

    Was de sla en dep de blaadjes droog. Laat de tonijn uitlekken en haal de stukjes los.
    Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
    Schep de tonijn met de tomaatjes, de sjalot, de olijven, de augurken en peper naar smaak door elkaar.
    Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de mayohalf. Leg de sla erop en verdeel de salade erover. Serveer direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:20 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aziatisch broodje hamburger


    43hamburg.jpg

    1 rode paprika, in ringen
    1 el zonnebloemolie
    2 bosuitjes, in schuine ringetjes
    4 hamburgers a la minute
    100 gr. tauge
    2 tl ketjap asin
    peper en zout
    4 witte sesambollen
    2 el seroendeng

    ---------------------------------------------

    Bak de paprika in de helft van de hete olie 5 min. op een halfhoog vuur lichtbruin, schep de bosuitjes erdoor en laat ze nog 5 min. zachtjes bakken.
    Bak de hamburgers in de rest van de olie om en om bruin en gaar.
    Schep de tauge door het paprikamengsel en warm het kort door.
    Breng het mengsel op smaak met de ketjap en peper en zout.
    Verdeel de hamburgers en de groenten over de opengesneden broodjes. Garneer met seroendeng.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:19 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omelet met aardappel, spek en ui


    images?q=tbn:ANd9GcTzxw111mR1oPUsM4-oaP1

    Omelet met aardappel, spek en ui
    Hongaarse roerbakmix

    4 el zonnebloemolie
    2 pakken Bieze aardappelschijfjes met mager spek en uitjes a 450 gr.
    8 eieren
    1 dl melk
    1/2 el tijmblaadjes
    peper en zout

    ---------------------------------------------------

    Vedrhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag. Verdeel de aardappelschijfjes over de pannen en bak ze 3 minuten. Keer ze en bak ook de andere kant van de aardappelen 3 minuten. Klop de eieren met de melk, de tijmblaadjes en peper en zout los en schenk het bij de aardappelen in de pannen. Bak de omeletten op een halfhoog vuur mooi lichtbruin en keer ze met behulp van een deksel. Snijd de omeletten in punten en serveer ze direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:18 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse eieren


    02eieren.jpg

    4 el olijfolie
    75 gr. spekreepjes gerookt
    1 ui, gesnipperd
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1/2 tl gemalen komijn, djinten
    4 tomaten, in partjes
    4 sneetjes mais volkorenbrood
    4 eieren
    peper en zout
    paprikapoeder

    -------------------------------------------------

    Verhit 1 el van de olie en bak de spekreepjes knapperig uit. Schep ze uit de pan.
    Fruit de ui met de knoflook 3 min. in het bakvet. Voeg de komijn en de tomaten toe en bak alles al omscheppend totdat de tomaat zacht is.
    Steek met een koeksteker of een glas (7 cm) uit elke boterham een cirkel.
    Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan, leg de boterhammen in de pan en breek de eieren erboven.
    Bak ze totdat de onderzijde lichtbruin is, keer de boterham en het ei met een brede spatel en bak ook de andere kant lichtbruin.
    Bestrooi ze met peper, zout en paprika naar smaak. Serveer met het tomatenmengsel en de spekjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:17 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frittata met broccoli en aardappel


    images?q=tbn:ANd9GcTLRh-tCZ7PoxAEC__rqgL

    Frittata met broccoli en aardappel
    Tomatensalade

    2 el olijfolie
    25 gr. boter
    1 ui, gesnipperd
    250 gr. panklare vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakjes
    500 gr. broccoli, in kleine roosjes
    6 eieren
    75 gr. belegen kaas, geraspt
    peper en zout

    -----------------------------------------------------

    Verhit de olie met de boter in een ruime koekenpan en fruit de ui 5 minuten. Voeg de aardappelplakjes toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de broccoli toe en smoor de groenten nog 5 minuten. Klop de eieren met 50 gr. van de kaas en peper en zout los en schenk het over de groenten. Laat het ei met een deksel op de pan op een heel laag vuur stollen. Keer de frittata met behulp van een deksel en bestrooi hem met de rest van de kaas. Serveer de frittata in punten met een tomatensalade.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:16 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges met garnaaltjes

    images?q=tbn:ANd9GcS3dtV1JPudHUsTVzNh4xJ

    Asperges met garnaaltjes
    Gekookte nieuwe aardappelen

    1 kg asperges, geschild
    zout
    300 gr. gegrilde achterham
    1 zakje Knorr saus voor asperges a 40 gr.
    100 gr. gepelde Hollandse garnalen
    1 el fijngehakte dille

    -------------------------------------------------

    Snijd of breek de onderste stugge stukjes van de asperges en kook de asperges in ruim water met zout afhankelijk van de dikte in 10 tot 15 minuten gaar. Rol de plakken ham op. Giet de asperges af, vang 2 1/2 dl van het kookvocht op en houd ze warm. Breng de inhoud van het zakje saus voor asperges met het aspergekookvocht al roerende aan de kook. Schep de garnalen erdoor. Verdeel de afgegoten asperges en de ham over een schaal. Lepel een beetje van de saus erover en serveer de rest er apart bij. Garneer met de dille.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Asperges
    10-11-2012, 23:15 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worstjesstoofpot


    52stoofpot.jpg

    3 el Blue Band Culinesse
    4 runderbraadworsten
    1 grote ui, in partjes
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    3 preien, in stukjes
    6 dl runderbouillon
    1 blik witte bonen in tomatensaus
    2 el mosterd

    ------------------------------------------------

    Verhit de Culinesse in een hapjespan en bak de worsten rondom bruin en bijna gaar.
    Neem ze uit de pan en bak de ui met de knoflook en de prei al omscheppend in het bakvet.
    Voeg de bouillon en de bonen toe en breng alles aan de kook.
    Roer de mosterd erdoor, doe het mengsel over in een ovenschaal en leg de worsten erin.
    Bak het gerecht 20 min. in een voorverwarmde oven (200C). Lekker met aardappelpuree.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Ovengerechten
    10-11-2012, 18:47 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjaars huzarensalade

    52salade.jpg

    125 gr. spekreepjes
    1/2 komkommer
    1 bakje cherrytomaatjes
    4 eieren
    1 zak vers sla-mix frisee a 200 gr.
    4 el slasaus naturel
    1 bak huzarensalade a 1000 gr.
    1 ui, gesnipperd
    2 el fijngeknipt bieslook

    --------------------------------------------------

    Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit.
    Was en schaaf de komkommer in dunne plakjes. Was en halveer de tomaatjes.
    Kook de eieren 7 min. zodat het geel net gestold is, laat ze onder koud water schrikken. Pel en snijd ze elk in vier parten.
    Meng de sla-mix frisee met de komkommer, de tomaatjes en de dressing. Schep de huzarensalade in het midden van een mooie schaal en verdeel de gemengde sla er omheen.
    Verdeel de eiparten met de spekjes en de ui over de saladeschotel. Garneer met het bieslook. Lekker met stokbrood.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 18:41 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 05/11-11/11 2012
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Categorieën
  • Aardappelen (12)
  • Andijvie (19)
  • Asperges (3)
  • Aubergines (1)
  • Bietjes (5)
  • Bloemkool (0)
  • Boerenkool (1)
  • Bonen (2)
  • Broccoli (0)
  • Broodjes (7)
  • Chinese kool (0)
  • Courgette (2)
  • Eieren (3)
  • Erwtjes en worteltjes (0)
  • Gem. groenten (5)
  • Hamburgers (1)
  • Kip (1)
  • Komkommer (0)
  • Koolraap (0)
  • Ovengerechten (2)
  • Paksoi (0)
  • Pasta (2)
  • Peultjes (2)
  • Prei (3)
  • Rode kool (1)
  • Salade (16)
  • Sla (2)
  • Sperziebonen (4)
  • Spinazie (2)
  • Spitskool (1)
  • Spruiten (0)
  • Spruitjes (1)
  • Weekmenu's (2)
  • Witlof (1)
  • Wortels (0)
  • Wraps (1)
  • Zuurkool (0)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!