HET LEKKERE WEEKMENU
Iedere dag lekker eten.
Inhoud blog
  • Karbonades met bietjes en ui
  • Weekmenu week 49
  • Hamburgers met fritessaus, friet en bietjes
  • Bietjes met een karbonade
  • Bietjes met rucola en pijnboompitjes
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    10-11-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pistolet met ei en paprika-kruidenspread


    46pistolet.jpg

    1/4 rode paprika, in stukjes
    1 el fijngeknipt bieslook
    80 gr. Philadelphia Zuivelspread, naturel
    peper en zout
    4 eieren
    15 gr. boter
    4 pistoletjes
    2 tomaten, in plakjes

    -------------------------------------------------

    Hak de paprika heel fijn en schep het met de bieslook en peper naar smaak door de spread.
    Klop de eieren stuk voor stuk met peper en zout naar smaak los. Verhit telkens een klein klontje boter en bak er in een kleine koekenpan 4 omeletjes van.
    Bestrijk de opengesneden broodjes met de paprikaspread en verdeel de omeletjes erover.
    Leg de tomatenplakjes erop en bestrooi ze met peper naar smaak.
    Serveer de broodjes direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:24 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ministokje met ham en frisse salade

    41ministok.jpg

    4 voorgebakken mini stokbroodjes
    8 plakken rauwe ham
    1 bakje Bieze FarmerFresh a 250 gr.
    2 hardgekookte eieren, in plakjes
    2 tomaten in plakjes

    --------------------------------------------------

    Bak de stokbroodjes volgens de gebruiksaanwijzing af.
    Snijd ze in de lengte open en verdeel er de ham en de FarmerFresh over.
    Verdeel om en om de plakjes ei en tomaat erover en sluit de broodjes. Serveer direct.



    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:23 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minisandwiches


    52sandw.jpg

    8 sneetjes casino witbrood
    125 gr. verse roomkaas met kruiden
    4 blaadjes sla
    4-8 plakjes gerookte zalm
    4 cherrytomaatjes, in dunne plakjes

    -----------------------------------------------------

    Snijd de korstjes van het brood. Bestrijk de sneetjes aan een kant met de verse roomkaas.
    Verdeel de sla, de zalm en de tomaat over de helft van het brood.
    Dek het af met de rest van het brood en snijd de sandwiches twee maal schuin middendoor. Prik ze vast met cocktailprikkers.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:22 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Griekse gyros met frites


    images?q=tbn:ANd9GcTpGIcAaadPE2COLY9yx89

    Griekse gyros met frites
    Groene salade

    1 1/2 dl volle yoghurt
    2 el mayonaise
    1 teentje knoflook, gepeld
    3 el fijngehakte dille
    2 rode uien, in ringen
    2 1/2 el olijfolie
    400 gr. gyros vleesreepjes
    1 zak Fanse frites a 700 gr.
    8 pitabroodjes

    -----------------------------------------------

    Klop de yoghurt met de mayonaise, de uitgeperste knoflook en de dille door elkaar. Bak de uiringen in de helft van de hete olie bruin en gaar en neem ze uit de pan. Voeg de rest van de olie toe en bak het vlees in de hete olie bruin en gaar. Bereid intussen de Franse frites en de pitabroodjes. Vul de pitabroodjes met de frites, het vlees, de saus en de uien. Serveer direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:21 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodje tonijnsalade


    47tonijn.jpg

    4 kleine blaadjes kropsla
    1 blikje John West tonijnstukken in zonnebloemolie a 185 gram
    125 gr. cherrytomaatjes
    1 sjalot, gesnipperd
    10 zwarte olijven, ontpit en in plakjes
    2 augurken, fijngehakt
    versgemalen peper
    4 kaiserbroodjes
    2 el mayohalf

    -------------------------------------------------

    Was de sla en dep de blaadjes droog. Laat de tonijn uitlekken en haal de stukjes los.
    Was de tomaatjes en snijd ze in vieren.
    Schep de tonijn met de tomaatjes, de sjalot, de olijven, de augurken en peper naar smaak door elkaar.
    Snijd de broodjes open en bestrijk ze met de mayohalf. Leg de sla erop en verdeel de salade erover. Serveer direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:20 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aziatisch broodje hamburger


    43hamburg.jpg

    1 rode paprika, in ringen
    1 el zonnebloemolie
    2 bosuitjes, in schuine ringetjes
    4 hamburgers a la minute
    100 gr. tauge
    2 tl ketjap asin
    peper en zout
    4 witte sesambollen
    2 el seroendeng

    ---------------------------------------------

    Bak de paprika in de helft van de hete olie 5 min. op een halfhoog vuur lichtbruin, schep de bosuitjes erdoor en laat ze nog 5 min. zachtjes bakken.
    Bak de hamburgers in de rest van de olie om en om bruin en gaar.
    Schep de tauge door het paprikamengsel en warm het kort door.
    Breng het mengsel op smaak met de ketjap en peper en zout.
    Verdeel de hamburgers en de groenten over de opengesneden broodjes. Garneer met seroendeng.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Broodjes
    10-11-2012, 23:19 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omelet met aardappel, spek en ui


    images?q=tbn:ANd9GcTzxw111mR1oPUsM4-oaP1

    Omelet met aardappel, spek en ui
    Hongaarse roerbakmix

    4 el zonnebloemolie
    2 pakken Bieze aardappelschijfjes met mager spek en uitjes a 450 gr.
    8 eieren
    1 dl melk
    1/2 el tijmblaadjes
    peper en zout

    ---------------------------------------------------

    Vedrhit de olie verdeeld over 2 koekenpannen met antiaanbaklaag. Verdeel de aardappelschijfjes over de pannen en bak ze 3 minuten. Keer ze en bak ook de andere kant van de aardappelen 3 minuten. Klop de eieren met de melk, de tijmblaadjes en peper en zout los en schenk het bij de aardappelen in de pannen. Bak de omeletten op een halfhoog vuur mooi lichtbruin en keer ze met behulp van een deksel. Snijd de omeletten in punten en serveer ze direct.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:18 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse eieren


    02eieren.jpg

    4 el olijfolie
    75 gr. spekreepjes gerookt
    1 ui, gesnipperd
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1/2 tl gemalen komijn, djinten
    4 tomaten, in partjes
    4 sneetjes mais volkorenbrood
    4 eieren
    peper en zout
    paprikapoeder

    -------------------------------------------------

    Verhit 1 el van de olie en bak de spekreepjes knapperig uit. Schep ze uit de pan.
    Fruit de ui met de knoflook 3 min. in het bakvet. Voeg de komijn en de tomaten toe en bak alles al omscheppend totdat de tomaat zacht is.
    Steek met een koeksteker of een glas (7 cm) uit elke boterham een cirkel.
    Verhit de rest van de olie in een ruime koekenpan, leg de boterhammen in de pan en breek de eieren erboven.
    Bak ze totdat de onderzijde lichtbruin is, keer de boterham en het ei met een brede spatel en bak ook de andere kant lichtbruin.
    Bestrooi ze met peper, zout en paprika naar smaak. Serveer met het tomatenmengsel en de spekjes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:17 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frittata met broccoli en aardappel


    images?q=tbn:ANd9GcTLRh-tCZ7PoxAEC__rqgL

    Frittata met broccoli en aardappel
    Tomatensalade

    2 el olijfolie
    25 gr. boter
    1 ui, gesnipperd
    250 gr. panklare vastkokende aardappelen, geschild en in dunne plakjes
    500 gr. broccoli, in kleine roosjes
    6 eieren
    75 gr. belegen kaas, geraspt
    peper en zout

    -----------------------------------------------------

    Verhit de olie met de boter in een ruime koekenpan en fruit de ui 5 minuten. Voeg de aardappelplakjes toe en bak ze 5 minuten mee. Voeg de broccoli toe en smoor de groenten nog 5 minuten. Klop de eieren met 50 gr. van de kaas en peper en zout los en schenk het over de groenten. Laat het ei met een deksel op de pan op een heel laag vuur stollen. Keer de frittata met behulp van een deksel en bestrooi hem met de rest van de kaas. Serveer de frittata in punten met een tomatensalade.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Eieren
    10-11-2012, 23:16 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asperges met garnaaltjes

    images?q=tbn:ANd9GcS3dtV1JPudHUsTVzNh4xJ

    Asperges met garnaaltjes
    Gekookte nieuwe aardappelen

    1 kg asperges, geschild
    zout
    300 gr. gegrilde achterham
    1 zakje Knorr saus voor asperges a 40 gr.
    100 gr. gepelde Hollandse garnalen
    1 el fijngehakte dille

    -------------------------------------------------

    Snijd of breek de onderste stugge stukjes van de asperges en kook de asperges in ruim water met zout afhankelijk van de dikte in 10 tot 15 minuten gaar. Rol de plakken ham op. Giet de asperges af, vang 2 1/2 dl van het kookvocht op en houd ze warm. Breng de inhoud van het zakje saus voor asperges met het aspergekookvocht al roerende aan de kook. Schep de garnalen erdoor. Verdeel de afgegoten asperges en de ham over een schaal. Lepel een beetje van de saus erover en serveer de rest er apart bij. Garneer met de dille.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Asperges
    10-11-2012, 23:15 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Worstjesstoofpot


    52stoofpot.jpg

    3 el Blue Band Culinesse
    4 runderbraadworsten
    1 grote ui, in partjes
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    3 preien, in stukjes
    6 dl runderbouillon
    1 blik witte bonen in tomatensaus
    2 el mosterd

    ------------------------------------------------

    Verhit de Culinesse in een hapjespan en bak de worsten rondom bruin en bijna gaar.
    Neem ze uit de pan en bak de ui met de knoflook en de prei al omscheppend in het bakvet.
    Voeg de bouillon en de bonen toe en breng alles aan de kook.
    Roer de mosterd erdoor, doe het mengsel over in een ovenschaal en leg de worsten erin.
    Bak het gerecht 20 min. in een voorverwarmde oven (200C). Lekker met aardappelpuree.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Ovengerechten
    10-11-2012, 18:47 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oudjaars huzarensalade

    52salade.jpg

    125 gr. spekreepjes
    1/2 komkommer
    1 bakje cherrytomaatjes
    4 eieren
    1 zak vers sla-mix frisee a 200 gr.
    4 el slasaus naturel
    1 bak huzarensalade a 1000 gr.
    1 ui, gesnipperd
    2 el fijngeknipt bieslook

    --------------------------------------------------

    Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit.
    Was en schaaf de komkommer in dunne plakjes. Was en halveer de tomaatjes.
    Kook de eieren 7 min. zodat het geel net gestold is, laat ze onder koud water schrikken. Pel en snijd ze elk in vier parten.
    Meng de sla-mix frisee met de komkommer, de tomaatjes en de dressing. Schep de huzarensalade in het midden van een mooie schaal en verdeel de gemengde sla er omheen.
    Verdeel de eiparten met de spekjes en de ui over de saladeschotel. Garneer met het bieslook. Lekker met stokbrood.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Salade
    10-11-2012, 18:41 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boerenkool met casselerrib


    48boerkool.jpg

    1 ui, gesnipperd
    40 gr. boter
    1 kg panklare boerenkool
    zout
    2 el mosterd
    4 plakken casselerrib van 1 cm dik (vleeswaar)
    versgemalen peper
    1 zakje Maggi jus met uitjes

    ----------------------------------------------------

    Fruit de ui al omscheppend 3 min. in de helft van de boter.
    Voeg de boerenkool toe en bak hem op een hoog vuur 5 min. mee.
    Schenk er 2 dl water bij en voeg zout naar smaak en de mosterd toe. Kook de boerenkool in 20 min. gaar.
    Wrijf intussen de plakken casselerrib in met peper naar smaak en bak ze in de rest van de boter aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan.
    Roer het zakje jusmix en 2 1/2 dl water door het bakvet en kook de jus 5 min. door.
    Giet de boerenkool af en serveer hem met de casselerrib, de jus en gekookte panklare aardappelen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Boerenkool
    10-11-2012, 18:30 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebakken bonen


    40bonen.jpg

    100 gr. magere spekreepjes
    250 gr. gemengd gehakt
    1/2 el paprikapoeder
    1 teentje knoflook, gesnipperd
    1 rood pepertje, zonder zaadjes en gesnipperd
    5 bosuitjes, in ringetjes
    340 gr. witte bonen in tomatensaus
    1 blik bruine bonen a 550 gr.
    1 blikje tomatenpuree a 140 gr.
    2 baquettes a 175 gr.
    25 gr. extra pure chocolade, geraspt

    --------------------------------------------------

    Bak de spekreepjes knapperig uit in een ruime pan. Voeg het gehakt, de paprikapoeder, de knoflook en het pepertje toe en bak het gehakt al omscheppend bruin en rul.
    Voeg de witte en bruine bonen toe en bak ze al omscheppend 3 min. op een hoog vuur.
    Voeg de tomatenpuree, de chocolade en 3 dl heet water toe en laat de bonen op een laag vuur 10 min. pruttelen.
    Verwarm intussen de baguettes volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de bosui door de bonen en warm ze kort mee. Serveer de bonen met de baguettes.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Bonen
    10-11-2012, 17:31 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tomatenstoofschotel


    images?q=tbn:ANd9GcTvw5IfD1wSyXjr2DBGsra

    Tomatenstoofschotel
    Stokbrood

    1 ui, gesnipperd
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    1 el olijfolie
    250 gr. hamlappen, in dobbelsteentjes
    5 plakjes bacon, in reepjes
    2 worteltjes, in plakjes
    1 blik Unox stevige soep, tomaat a 800 ml
    1 tl verse tijmblaadjes
    2 tl rozemarijn
    1 blik witte bonen a 400 gr.
    2 sneetjes oud witbrood, verkruimeld
    peper en zout
    1 el fijngehakte peterselie

    ----------------------------------------------------

    Fruit de ui met de knoflook 5 minuten in de hete olie. Voeg het vlees en de bacon toe en bak het al omscheppend bruin. Voeg de worteltjes, de tomatensoep, de tijm en de rozemarijn toe en breng alles aan de kook. Stoof het vlees in 25 minuten gaar. Spoel de witte bonen in een zeef af en voeg ze met peper en zout aan de stoofpot toe. Warm alles goed door en doe het ovedr in een ovenvaste schaal. Strooi het broodkruim erover en laat het gerecht een mooi lichtbruin korstje krijgen. Bestrooi met de peterselie en serveer direct. Lekker met stokbrood.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Bonen
    10-11-2012, 17:30 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winterchili met rookworst


    46chili.jpg

    1 ui, in ringen
    2 teentjes knoflook, gesnipperd
    1 rood pepertje, zonder zaadjes en in ringetjes
    2 tl paprikapoeder
    2 el zonnebloemolie
    1 blikje mais a 300 gr.
    1 pot Hak Groenteschotel Chili con carne a 620 gr.
    1 pot witte bonen in tomatensaus a 340 gr.
    1 rookworst in plakjes
    peper en zout
    1 el fijngeknipt bieslook

    -------------------------------------------------

    Fruit de ui met de knoflook, het pepertje en de paprikapoeder in hete olie in 5 min. goudgeel en glazig.
    Voeg de groenteschotel, de witte bonen, het uitgelekte mais en 1 1/2 dl heet water toe en breng alles aan de kook.
    Schep de worstplakjes en peper en zout naar smaak erdoor en laat alles op een laag vuur 5 min. zachtjes pruttelen. Garneer met het bieslook. Lekker met gekookte aardappelen.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gem. groenten
    10-11-2012, 17:29 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Courgette met tofu


    18tofu.jpg

    Gevulde courgette met tofu
    Gekookte aardappelen

    2 grote courgettes
    zout en peper
    2 el olijfolie
    2 uien, gesnipperd
    2 bakken Sofine tofu poesta a 180 gr.
    125 gr. champignons

    --------------------------------------------------------

    Was en halveer de courgettes in de lengte en hol de helften met een meloenbolletjeslepel uit. Er moet 3/4 cm van het vruchtvlees achter blijven. Breng in een ruime pan water met zout aan de kook en kook de courgettehelften 5 minuten. Laat ze goed uitlekken. Verhit de olie en bak de ui 5 minuten. Voeg de tofu toe en bak hem al omscheppend 3 minuten mee. Schep de champignons erdoor en bak ze 5 minuten mee. Snijd intussen het uitgelepelde vruchtvlees van de courgettes in stukjes en schep het door het tofumengsel. Breng alles op smaak met peper en zout. Leg de courgettes in een ovenvaste schaal en vul ze met het tofumengsel. Dek ze af met aluminiumfolie en laat het gerecht in een voorverwarmde oven 200C in 20 minuten door en door warm worden.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Courgette
    10-11-2012, 17:29 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde courgettes


    34courgette.jpg

    2 courgettes, in de lengte gehalveerd
    zout
    25 gr. bakboter
    1 rode paprika, in stukjes
    1 blikje mais a 300 gr.
    3 bosuitjes, in ringetjes
    tabasco
    peper
    100 ml creme fraiche
    75 gr. belegen kaas, geraspt

    ------------------------------------------------------

    Snijd de steelaanzet van de courgettes en kook ze 7 min. in ruim water met zout. Neem ze uit de pan en hol ze uit. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit intussen de boter en bak de paprika 5 min. Bak de mais en de bosui 3 min. mee. Schep de courgettestukjes erdoor en breng alles op smaak met tabasco, peper en zout. Roer er van het vuur af de creme fraiche door. Leg de courgettehelften in een ingevette ovenschaal en verdeel het maismengsel erover. Strooi de kaas erover en laat ze in een voorverwarmde oven (175C) in 25 min. lichtbruin kleuren.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Courgette
    10-11-2012, 17:29 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Groenteroerbak met gegrilde vis


    43groente.jpg

    3 el olijfolie
    1 ui, gesnipperd
    250 gr. miniworteltjes
    2 pakken CelaVita Bistroschijfjes a 425 gr.
    125 gr. peultjes
    400 gr. kabeljauwfilet diepvries, ontdooid
    paprikapoeder
    peper en zout

    ---------------------------------------------

    Verhit 2 el van de olie in een wok en bak de ui op een halfhoog vuur in 3 min. goudgeel en glazig.
    Voeg de worteltjes toe en bak ze 3 min. al omscheppend op een hoog vuur mee. Temper het vuur, schep de bistroschijfjes en de peultjes erdoor en laat de groenten in 10 min. net gaar bakken. Voeg eventueel 1/2 tot 1 dl water toe.
    Wrijf intussen de vis goed in met de rest van de olie en paprikapoeder, peper en zout naar smaak.
    Schuif de vis onder de voorverwarmde grill en laat hem in 7 min. gaar grillen. Serveer de roerbak met de vis.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Gem. groenten
    10-11-2012, 17:28 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Javaanse roerbak


    images?q=tbn:ANd9GcQqdJ_5YdA_7xkgcFNKJVP

    Javaanse roerbak met shii-take
    Koolsalade
    Atjar tjampoer

    75 gr. ongezouten cashewnoten
    3 el zonnebloemolie
    1 ui, gesnipperd
    150 gr. shii-take, in plakjes
    1 zak Aviko aardappelschotel, Javaans a 450 gr.
    125 gr. taugé
    1/2 komkommer, in dunne reepjes

    --------------------------------------------------

    Rooster de cashewnoten in een droge koekenpan lichtbruin. Verhit de olie in een wok of ruime pan en bak de ui al omscheppend goudgeel en glazig. Bak de shii-take 3 minuten mee. Voeg de Javaanse aardappelschotel toe en bak alles al omscheppend 10-12 minuten. Bak de taugé kort mee zodat hij nog knapperig blijft. Garneer de aardappelschotel met de komkommer en de cashewnoten.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Categorie:Aardappelen
    10-11-2012, 17:28 geschreven door Marianneke
    Reacties (0)
    Archief per week
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 05/11-11/11 2012
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Blog als favoriet !
    Categorieën
  • Aardappelen (12)
  • Andijvie (19)
  • Asperges (3)
  • Aubergines (1)
  • Bietjes (5)
  • Bloemkool (0)
  • Boerenkool (1)
  • Bonen (2)
  • Broccoli (0)
  • Broodjes (7)
  • Chinese kool (0)
  • Courgette (2)
  • Eieren (3)
  • Erwtjes en worteltjes (0)
  • Gem. groenten (5)
  • Hamburgers (1)
  • Kip (1)
  • Komkommer (0)
  • Koolraap (0)
  • Ovengerechten (2)
  • Paksoi (0)
  • Pasta (2)
  • Peultjes (2)
  • Prei (3)
  • Rode kool (1)
  • Salade (16)
  • Sla (2)
  • Sperziebonen (4)
  • Spinazie (2)
  • Spitskool (1)
  • Spruiten (0)
  • Spruitjes (1)
  • Weekmenu's (2)
  • Witlof (1)
  • Wortels (0)
  • Wraps (1)
  • Zuurkool (0)
  • Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!