Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start
    Foto

      TRUIEN 1973

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    4O JAREN TERUG


    Image and video hosting by TinyPic
    24-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    In de Ronde van Algerije werd de zesde rit verreden, met start te Bou Saada en aankomst te Biskra en moesten de renners 170km overbruggen. De ritzege was voor de Rus Valeri Likhatchev voor de Pool Lucjan Lis en de Oost-Duitser Peter Weibel.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    De tweede Sterrit vond plaats te Liedekerke en kwamen er maar liefst 154 renner op af. Na 145km afgelegd in 3.42’ was René Dillen de snelste van vier. Frans Van Beeck werd tweede en volgden verder Edmond Verbruggen en Theo Dockx. Voor plaats 5 was Alex Van Linden de snelste voor Jean Maris, Christian Despierre, Jan Van Der Stappen, Adrien De Leeuw en sluit Marcel Laurens de rop10.

    In Tongeren waar 43 renners de start namen zal Jean Lindekens, de plaatselijke renner, die in de eerste van de 35 ronden samen met Albert Segers ten aanval, nooit gedacht hebben dat hij daarmee aan de basis lag van de beslissende ontsnapping. Zij kregen reeds in de derde ronde het gezelschap van een drietal en kwamen in de zesde ronde nog twee renners aansluiten. Waar iedereen op een zege van Jan hoopte draaide het wel anders uit. Leonard Engelen haalde het voor Jos Hensen, Tony Daenen, Georges Bortels, Albert Segers, Jacques Mean en Jean Lindekens. In de achtergrond was Jean Bemong nog in de achtervolging gegaan en werd op 1’20” zevende. Roger Loysch (Houthalen) won op 2’12” de groepsspurt voor Benny Schepmans, Jos Vandermeulen e.a.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buitenland - 2 wedstrijden

    .
    Santiago Lazcano

    In Spanje was er de 33ste uitgave van het criterium van Arrate, een beklimming over 7,7km. Onder 27 deelnemers slechts twee buitenlanders Agostinho (Por) en Mortensen (Den). Na 3km ging Ocana aan de haal er kwam een tegenaanval van Aja, en samen met enkele anderen kwamen zij tot bij Ocana. Op 2km van het einde ontsnapten, Lazcano, Mortensen en Galdos. Op 1km van de top reden nog enkel Mortensen en Lazcano aan de leiding. Het werd een indrukwekkende lange “bergspurt” tussen de twee en won Santiago Lazcano voor de Deen Leif Mortensen. Op 3” volgde Francisco Galdos. Op 9” volgde Gonzalo Aja. Vijfde op 11” werd Joaquim Aghostinho, Luis Ocana werd pas zesde op 26”.

    Te Galder waar de eerste profkoers in Nederland dit jaar werd verreden, kwamen slechts 35 renners hun rugnummer afhalen. Rond de omloop was er veel belangstelling mede door het mooie weder. Twaalf ronden voor het einde viel de beslissing 14 renners waaronder onze landgenoot Jean Ronsmans reden van de anderen weg. In de slotfase is Wim Prinsen weggereden en had na 100km afgelegd in 2.14’55” een voorsprong van respectievelijk 5 en 31” voorsprong op zijn ploegmaten, Wim Kelleneers en Matthijs de Koning. Op 1’07” werd er voor plaats vier gespurt en was Evert Dolman sneller dan Jos van Beers, Harm Ottenbros, Peter van Straalen, Cees Koeken, onze landgenoot Jean Ronsmans, Ger Harings, Ben Koken, Albert van Midden, Leo Duyndam en Jan Zoons.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harelbeke - Liefhebbers en studenten

    .
    Karl-Dietrich Diers
    De 115 vertrokken liefhebbers moesten 130km afleggen en werd er met 7 voor de zege gespurt. Rino Van Dromme haalde het voor de Nederlander, Toine van den Bunder, de Oost-Duitser Karl-Dietrich Diers, Lieven Malfait, Willy Van den Ouwelandt, Patrick Geldhof en Roger Verschaeve. Een drietal volgde op 2’30”, daarvan was Flory Van Hooydonck de snelste voor Pol Lannoo en Michel Pollentier. Voor plaats 11 op 3’ was de Oost-Duitser Thomas Huschke de snelste voor Berthil Cael nog een Ddr-renner Michael Milde e.a.

    De Liefhebbers-studenten kwamen met 20 aan de start en won Guido Van Meel voor Frank Geldeman, Guido Wenteyn, Paul Kumpen, Rik Van Quickenborn, Richard De Jonckheere, Paul Lambert, Antoon Baert, Roland Tytecat en werd Johan Decleir 10de.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harelbeke - Poperinge - Harelbeke

    .

    De individuele wedstrijd Harelbeke-Poperinge-Harelbeke kreeg nog verschillende bekende renners onder de 70 deelnemers. Zoals Willy Teirlinck, Lucien Van Impe, Willy Van Neste, Tino Tabak (Ned) enz. Dat kwam echter omdat hun ploeg onvolledig was en niet in de E3-Prijs mochten starten. Het was een geprikkelde Van Neste die van bij de start aanviel, het gezelschap kreeg van Omloop, Bruggeman en Vanden Neste maar werden in de omgeving van Lichtervelde opnieuw ingelopen. Op de weg naar Diksmuide werd er door de hevige wind in waaiers gereden, hieruit ontstond een kopgroep van 17. De eersten die vooraan moesten lossen waren, Steegmans en Van Olmen, even later moest ook VanderLeeuw (Ned) de anderen laten rijden. Pech was er voor Van Neste en Scheys zodat er twaalf overbleven. Op 50km van de streep ging Verstraeten in den aanval en kreeg Cambré en Delaere mee. In de laatste plaatselijke ronde liet Eddy Verstraeten zijn 2 kompanen terplaatse en hernieuwde zijn zege van verleden jaar. Op 40” werd Emile Cambré tweede en Aimé Delaere derde. Op 2’10” kwamen José Van Ackere en Paul Aerts als 4&5 over de streep. De rest van de koplopers volgde op 2’45” en was Roger Loysch voor plaats 6 sneller dan Richard Bukacki (Ned), August Herijgers, Marcel Omloop, Daniël Pauwels, Pieter Nassen en Eddy Goossens. Pechvogel Willy Van Neste werd 13e op 4’10 en bracht ook Alfons Scheys en Theo Vander Leeuw (Ned) mee.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.E3 - Harelbeke

    .
    Links Willy In 't Ven - rechts de achtervolgers
    Na zijn keelontsteking opgelopen in Parijs-Nice, heeft Eddy Merckx vandaag zijn wederoptreden gedaan in de E3-Prijs te Harelbeke. Wie had gehoopt van Eddy met een vroege aanval te kunnen verschalken, keek niet weinig verrast toen Eddy na de start zelf het tempo zeer strak ging houden. Met het gevolg dat na amper 30km het deelnemersveld volledig door elkaar was geslagen. Een kopgroep van 22 met daarbij de voornaamste kanshebbers waren van de partij en was hun voorsprong al meer dan 1 minuut. Toch bracht Gimondi met de goede hulp van de ploeg Van Looy het voor mekaar weer aan te sluiten, en kwam 10km verder alles weer samen. Ondertussen waren Verhaegen en Vantyghem voorop gaan rijden namen tot 5’ voorsprong hebben het 100km volgehouden, maar zijn na de Valkenberg door toedoen van de ploeg Merckx weer ingelopen. Op minder dan 20km van het einde was het Walter Planckaert die de beslissing uitlokte, en kwamen Pintens, Van Vlierberghe en Maertens aansluiten. Iedereen keek naar Eddy maar die stuurde In’t Ven achter de leiders. In de eerste van de twee slotronden over drie kilometer, nadat een aanval van Pintens was afgeslagen ging Willy In’t Ven en won met 22” voorsprong op Albert Van Vlierberghe, Walter Planckaert, Freddy Maertens en Georges Pintens. De spurt voor plaats zes op 56” werd gewonnen door Patrick Sercu voor Dirk Baert en Ronald Dewitte. Op 1’21” werd er voor plaats 9 gespurt en was het Daniël Vanryckeghem die het haalde voor Rik Van Linden, Roger De Vlaeminck, Willy De Geest, Frans Verbeeck, Eddy Merckx, Raf Hooyberghs, José De Cauwer, Aldo Parrechini (It), Wim Schepers (Ned), Walter Godefroot en sluit Felice Gimondi (It) de top20 af. Voor Englebert Opdebeeck was er plaats 28.

     

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleden

    .
    Raymond Poulidor reed steeds voor Mercier
    Vandaag is op 74-jarige leeftijd te St. Etienne Emile Mercier overleden. Hij was de stichter van de rijwielen Mercier en lag aan de basis vanhet tot stand komen van een wielerploeg met zijn naam. Hij heeft verschillende kampioenen onder zijn hoede gehad zoals: André Leduc, Georges Spaeicher, Guy Lapebie, Rik Van Steenbergen, Louison Bobet, Bernard Gauthier en op dit ogenblik o.a. Raymond Poulidor en Cyrille Guimard.

    24-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    23-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.In de rand

    .

    Op 26/3 start de Katalaanse week te Malgraten en eindigt op 30/3 te Hospitalet. Tot op heden hebben slechts twee landgenoten deze rittenwedstrijd gewonnen. In 1958 Richard Van Genechten en zorgde tien jaar later Eddy Merckx voor de tweede. Het record van de Spanjaard Mariano Cañardo Lacasta zal nog niet te snel verbeterd worden, hij won zevenmaal. Zijn eerste zege was in 1928 en won ononderbroken t/m 1930. Was ook de beste in 1932-‘35-’36. Dan werd er twee jaar niet ingericht en was bij de volgende editie in 1939 opnieuw primus.

    23-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    Rit 5 van de Ronde van Algerije is net als gisteren gewonnen door een Nederlander. In de rit Djelfa-Bou Saada over een afstand van 110km was nu Bas Hordijk de beste, zijn tijd was 2.37’05”. Stonden mee op het podium, De Zweed Lennart Fagerlund en de Yougoslaaf Milivoi Pocrnja.

    23-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    22-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    In de Ronde van Algerije heeft de Nederlander Gerrie Knetemann de 4e rit Aflou-Laghouat gewonnen. Hij legde de 110km af in 3.06’36” en had 2” voorsprong op de Pool Ryszard Szurkowski met in zijn wiel Cees van Dongen (Ned).

    22-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    .
    Thomas Huschke

    Brussel-Dampremy werd gewonnen door Michel Pollentier. Hij legde de 112km af in 2.40’ en had 10” voorsprong op René Dillen. Voor plaats drie op 20” was Bernard Bourguignon de snelste en werden Bernard Draux en de Oost-Duitser Thomas Huschke 4&5.

    22-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .

    Te Doornik kwamen 108 renners een rugnummer afhalen, waaronder een pak Fransen. Ook Gérard Besnard uitblinker gisteren in Luik-Tongrinne was van de partij en speelde ook weer een rol van betekenis. Nadat het eerste wedstrijdgedeelte werd gekenmerkt door een ontsnapping van elf renners, viel de beslissing half koers. Het waren Verstraeten en Fierens die ten aanval trokken, en ging Besnard tijdens de laatste plaatselijke ronde op zoek naar de leiders. Hij was zijn tegenreactie evenwel wat te laat begonnen en sneuvelde in het wiel van de twee leiders. Eddy Verstraeten won voor Theo Fierens en Gérard Besnard (Fr). Op 12” won Willy Teirlinck de spurt voor plaats 4 voor Dirk Baert, Regis Ovion (Fr), Yves Hezard (Fr), Jos Deschoenmaecker, Alain Santy (Fr), Johan Demuynck, Eddy Cael, Eddy Moreels, Claude Magni (Fr), Jean-Claude Meunier (Fr) en sluit Roger Loysch de top15 af.

    22-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    21-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    Rit 3 in de Ronde van Algerije werd verreden tussen Saida en Tiaret over een afstand van 174km. Ritwinnaar werd de Rus Alexander Gusiatnikov voor zijn landgenoot V. Loudin en was plaats drie voor de Pool Stanislas Szozda

    21-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - binnenland

    .
    Wim De Waal

    Niet minder dan 176 renners kwamen te Gooik een rugnummer afhalen, waaronder heel wat Nederlanders en Duitsers. En zoals dikwijls Nederlanders aan de start, komt de winnaar ook vandaar. Na 110km mocht een groepje van tien voor de zege spurten. Winnaar werd Wim De Waal voor zijn landgenoot Cees Priem en stond ook Michel Pollentier op het podium. Verder in de top10: op 4. Willu Van Den Ouwelandt, 5. Dieter Leitner (Duit), Edmond Verbruggen, Paul Vanhoudt, Henk Botterhuis (Ned), X en Walter Dingemans. Op 15” voor plaats 11 was Karel Sels sneller dan Bernard Bourguignon, Roger Verschaeve, Luc D’Hont, Freddy Libouton, Charles Palmans, Rino Vandromme, André Coppers e.a.

    21-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Binnenland

    .
    Albert Van Vlierberghe & Gérard Besnard

    In Luik-Tongrinne met start te Seraing is na 20km tijdens de beklimming van de Stockay Van Impe ten aanval getrokken. Voorbij de top kreeg hij het gezelschap van, Verbeeck, Vanneste, Doyen, Dierickx, Antheunis Vanspringel, Berckmans en de Fransman Hezard. Vijf km verder sloten ook Houbrechts, Pintens, Cambré, Delcroix, Van Sweevelt en de drie Fransen, Botherel, Palka en Guillemot aan. Een groep van 20 renners volgde op 20”, en kwam 30km na de eerste ontsnapping een hergroepering. Een nieuwe uitval van Besnard (Fr), Coulon en de Zwitser Wehrli hield stand tot km75. Een poging van Verbeeck, en even later van Fussien (Fr) ging niet door. Dan was het de beurt aan Dury en Collaer zij kregen even later het gezelschap gezelschap van Catteeuw en Vanconingsloo en zouden ook Besnard (Fr) en Van Vlierberghe komen aansluiten. Het was deze laatste die bleef beuken en enkel Besnard kon aanklampen. Albert die de resterende 100km praktisch altijd op kop heeft gereden heeft het in de spurt bergop ook afgemaakt. Albert Van Vlierberghe legde de 200km af in 5.10’ en volgde Gérard Besnard (Fr) op 2 lengten. Voor plaats drie op 1’15” was Walter Godefroot de snelste voor Cyrille Guimard (Fra), Frans Verbeeck, Raymond Poulidor (Fr), Ronny Vande Vijver, Daniël Vanryckeghem, Freddy Maertens, Alain vasseur e.a.

    Te Knokke kwamen 87 renners hun rugnummer afhalen. In de eerste twee van de 17 af te leggen ronden reed Dirk Baert aan de leiding, ook Omloop en de voor Flandria uitkomende Fransman Jean-Claude Misac hebben even voorop gereden. De beslissing viel na 65km toen van der Vleuten (Ned), Reybrouck, Van Rijmenant en opnieuw Omloop wegreden. In de groep stopten de ploegmaats van Reybrouck zoveel mogelijk af ten einde de vlucht van hun kopman te beschermen. Elf renners zijn nog in de achtervolging gegaan maar kwamen 150 meters te kort. Guido Reybrouck heeft de spurt niet afgewacht en reed met de streep in zicht solo naar de overwinning. Op 50meter werd Marcel Omloop tweede voor Jos van der Vleuten (Ned) en Fernand van Rijmenant. Op 150meter was Jos van Beers (Ned) sneller dan Robert Van Lancker, Klaas Balk (Ned)Dirk Baert, Eddy Peelman, Julien Stevens, Daniël Verplancke, Robert Mintkiewicz (Fr), Lucien Willekens, Jos Abelshausen en Herman Vrijders. De groep mocht voor plaats 16 spurten en Marc Lievens was daarvan de snelste.

    21-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    20-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Overleden

    .

    De op 22/7/1911in Aalst geboren Theo Herckenrath is vandaag in Hoogstraten overleden. In 1931 werd hij nationaal kampioen bij de militairen voor Jules Kneepkens en Jean Minsart. In 1933 werd hij 3e op het nationaal kampioenschap voor onafhankelijken te Dison, na Gustave Danneels en Robert Monty. En zou dan als individueel bij de profs gereden hebben. In 1934 reed hij voor La Francçaise-Dunlop (Fr). Hij won dat jaar o.a.Luik-Bastenaken-Luik en Paris-Lille. In 1935 kwam hij uit voor Alcyon-Dunlop (Fr), 1936 werd er als individueel gereden en in 1937 had hij opnieuw onderdak nu bij La Perle-Hutchinson (Fr).

    20-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    Rit twee in de Ronde van Algerije werd verreden tussen Sidi-bel-Abbès en Saida over een afstand van 95km. Winst was voor de Hongaar Tibor Debreceni die er 2.40’15” over deed. Plaats 2&3 waren voor de Rus Valeri Likhatchev en de Pool Lucjan Lis.

    20-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    19-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefhebbers - buitenland

    .
    Bernard Kreczynski
    Vandaag is met de rit van Oran naar Sidi-bel-Abbès over een afstand van 75km de Ronde van Algerije van start gegaan. De zege was voor de Duitser Jürgen Kraft voor de Oost-Duitser Peter Weibel en de Pool Bernard Kreczynski.

    In Italië won Orfeo Pizzoferrato te Vigevano de Giro Lomellina over een afstand van 131km waar hij 2.57’ over deed. Stonden mee op het podium Roberto Cerutti en Gaëtan Salvaderi.

    19-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milaan-Sanremo

    .
    Roger De Vlaeminck

    Twee Britten, Phil Bayton en Dave Lloyd zijn vlak na de start weggereden en hebben een voorsprong van 6’ gekregen, en werden pas ingelopen toen de Turchino al was overwonnen. Het is pas na 167km dat de eerste ernstige aanval er kwam, Luis Ocana demarreerde in het gezelschap van Giacinto Santambrogio. De ploegmaats van de spurters zorgden er wel voor dat zij nooit meer dan 45” voorsprong hadden. Na 50km voorop rijden was het ook voor hen over. Even later op de Capo Cervo, vierde beklimming van de dag, werden zij afgelost door Ole Ritter en Tony Houbrechts. Aanvankelijk spanden beiden zich voor de wagen, maar toen Houbrechts op de Capo Berta de Deen niet uit het wiel kreeg, wou Tony niet meer meewerken en was het voor beiden over. Bij de beklimming van de Poggio was het Frans Verbeeck die ten aanval trok met Ovion, De Vlaeminck en Mortensen, maar kwamen ook nog enkele anderen aansluiten. In de afdaling is Roger gegaan en kon enkel Francioni mee. De zege was voor Roger De Vlaeminck met 2” voorsprong op Wilmo Francioni (It) en volgde Felice Gimondi (It) op 4”. Rik van Linden won de spurt voor plaats 4 voor Patrick Sercu, Frans Verbeeck, Aldo Parecchini (It), Franco Ongarato (It), Cyrille Guimard (Fr) en sluit Walter Godefroot de top10 af. Eddy Merckx met een keelontsteking opgelopen in Parijs-Nice is niet gestart.

    19-03-2013 om 00:00 geschreven door Willy


    » Reageer (0)
    18-03-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kemzeke Profs en Liefhebbers

    .
    Jean-Claude Meunier
    In de Omloop van het Waasland met start te Sint-Niklaas en aankomst te Kemzeke over een afstand van 210km is er de eerste 170km niet zo heel veel gebeurd. De 181 renners die van start gingen, bleven de eerste 80km samen. Pogingen van onze landgenoten Robert Fontaine, Roger Volckaert en de Nederlander Bal mislukten. Enkele jachten deden de groep wel in stukken vallen maar na 100km kwam praktisch alles weer samen. Het begin van de beslissing viel na 125km toen een groep van 22 wegreed. Bij het ingaan van de drie plaatselijke ronden was het Christiaens die zijn kans waagde, echter zonder succes. De Fransman Meunier die op het einde van de eerste kleine ronde wegreed nam op slag 300meter. Slechts 1 renner is er nog bij en er zelfs over geraakt, de Nederlander Gerben Karstens die met 15” voorsprong won op Jean-Claude Meunier. Voor plaats drie op 30” was Gustaaf Van Gossum de snelste voor Ronny Vande Vijver, Guido Reybrouck, Herman Vrijders dan drie Nederlanders, Cees Koeken, Cor Bal,Ben Janbroers, en is met Léon Thomas de top10 volledig.

    Te Kemzeke waren de liefhebber uitgenodigd om een criterium te rijden in afwachting van de beroepsrenners. Het was de Nederlander Jan Raas die na 75km afgelegd in 2.03’ in een spurt met twee drie lengten sneller was dan Marc Steels. Op 20” volgde de groep waarvan Jozef Kerkhofs de snelste was.

    18-03-2013 om 06:48 geschreven door Willy


    » Reageer (0)


    Archief per maand
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007
  • 08-2007
  • 07-2007
  • 06-2007
  • 05-2007
  • 04-2007
  • 03-2007
  • 02-2007
  • 01-2007

    Inhoud blog
  • Zonder pc
  • Liefhebbers - binnen- en buitenland
  • Binnenland - PK-Oost-Vlaanderen
  • Buitenland
  • 1km vlegende start

    TRUIEN 1973


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!