Het lege nestsyndroom
Het lege nestsyndroom en volgend jaar 1 april 2016 op pensioen. ALS DAT MAAR GOEDKOMT!!
Foto
Over mijzelf
Ik ben troetelnaam nele
Ik ben een vrouw en woon in () en mijn beroep is nachtverzorgster bij mensen met een mentale handicap.
Ik ben geboren op 06/02/1956 en ben nu dus 68 jaar jong.
Mijn hobby's zijn: lezen, schilderen, rommelmarkten en gewoon genieten..
ik heb 2 kinderen, Thomas (1986) en Stéphanie (1988), mijn man overleed in 1999. Mijn leefregel is humor . Ik heb een persoonlijk Duvelke dat regelmatig mijn leven eens overhoop gooit. Het is soms met vallen en opstaan maar dat lees je allemaal in mijn bl
Inhoud blog
  • naar Luxemburg
  • De ... ste flater
  • eurosong
  • elke dag een feestdag dan zou het haalbaar zijn
  • werk
  • raadselke
  • flashback
  • Maandag
  • Genieten- genieten- genieten!
  • kinderdroom
  • weer een leuke ontmoeting
  • Weer een leuke ontmoeting
  • tentoonstelling
  • jammer
  • alles gekruisd
  • gentleman
  • De kleinkatjes Murray en Molloy :-)
  • Dansende dames
  • fijne ontmoeting
    welkom! veel leesplezier en ik hoop op een reactie op één van mijn schrijfsels. Kunnen we er fijn over keuvelen!
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    21-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.school

    De eerste schooldag viel heel goed mee. Het was gek om weer de schoolbel te horen en daar naar te moeten luisteren.  We zitten met 15 in de klas. 14 vrouwen en 1 man, jongen eigenlijk voor mij want is amper 21 jaar.

    Toen de leeraar Mark zich voorstelde en opsomde waar hij overal les gaf panikeerde ik wel even, hogeschool, verpleegsterscholen en hij bleef maar opnoemen. Maar het is een gemoedelijke, rustige man en vertelt vlot. Ook de medeleerlingen vielen goed mee. Er zaten er vanuit elke uigangshoeken. Iemand die in een sigarenfabriek werkt maar zich wat wil bijscholen, mensen die een persoonlijk probleem hebben en op deze manier er wat willen van leren. Van poetsvrouw tot maatschappelijk assistent. Kortom een kleurrijk ensemble.

    Mijn motivatie: daar ik zelf een handicap heb, amputatie vingers en littekens in aangezicht, heb ik een vereniging Zichtbare Handicap opgericht. Je kan altijd eens naar mijn site surfen www.zichtbarehandicap.be en daar kan je zien wat het juist inhoudt. Ik kom dus met veel mensen in kontact die raad vragen, wat begeleiding. Ik geef les met een spelkoffer over handicap in de lagere school en de kinderen hebben heel veel vragen, kennen iemand met een handicap en willen daar wat meer van weten. Ik wil me dus wat bijscholen over ons lichaam, de verschillende ziektebeelden en de mogelijke psychische gevolgen ervan.

    Het zal zeker leren zijn maar het boeit me en ik heb er zin in

    Ik vertelde tegen Thomas dat als ik in de eerste module niet slaagde dat ik dan eigenlijk moet stoppen of eventueel als vrijwillige leerling kan doorgaan. Thomas: "Mama, daar moet ge niet van uit gaan, ge moet je inzetten en er voor gaan. Ge moet zorgen dat je er door bent en je getuigschrift haalt!!!  Omgekeerde wereld, voelde me net een puber. Ik zal mijn rapport nog moeten laten tekenen


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-09-2014, 15:24 geschreven door nele
    Reacties (0)
    20-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.het is vandaag mijn eerste schooldag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    toch wel wat zenuwtjes


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    20-09-2014, 08:19 geschreven door nele
    Reacties (0)
    17-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.in de wachtzaal

    In de wachtzaal: ik kreeg vandaag in het ziekenhuis een enquête. Het ging over de kwaliteit van de afdeling daar. Werd je goed ontvangen, kreeg je voldoende uitleg enz. Ik vind dat heel moeilijk om gewoon met een kruisje te antwoorden met akkoord, helemaal akkoord, niet akkoord of helemaal n iet akkoord. Ik wil daar altijd “ja, maar … “zetten. De meest interessantste vraag vond ik of de wachtzaal goed ingericht was.  Ik zou een boek kunnen schrijven over honderden wachtzalen, geloof me ik heb er misschien 1/3de van mijn leven in doorgebracht.  Een wachtzaal zegt  heel veel over de dokter zelf, maar  het boeienste vind ik de mensen die er in zitten. Mijn antwoord vandaag was : helemaal niet akkoord! De wachtzaal zelf: zoveel mogelijk stoelen er in gepropt, in één hoekje een tafeltje met wat tijdschriften, meestal een paar maanden,misschien jaren oud. Maar wat mij vooral tegenstak  was de bijna levensgrote operatiefoto’s, mannen in groene pakken met muts, handschoenen en masker aan en de wreedste apparatuur waardoor ge bijna een beroerte krijgt van het zien alleen. Ik neem aan dat ze trots zijn op hun werk maar ik heb daar echt geen boodschap aan. Soms hangen er ook affiches met uitleg en foto’s van allerlei ziektes, tegen dat ik bij de dokter binnen moet heb ik ze bijna allemaal. Dinsdag moest ik een afspraak maken stond daar op de balie een kadertje met een doodsprentje van een vrouw van ongeveer mijn leeftijd. Misschien een verpleegster, of vrouw van een dokter, of een patiënt die het niet gehaald heeft, de wildste verhalen gaan dan door mijn hoofd. Ik wil met iedereen meeleven maar sorry dit is mij een brug te ver. De mensen zitten zo kort op mekaar dat ieders gesprek kan afgeluisterd worden. Vandaag zat in de ene rij een vrouw die met een vrouw in een andere rij over haar operatie aan het vertellen was,  de verwikkelingen en tot in het bloederigste detail. Daarnaast zat een mama met een zoontje van een jaar of 7 en ik zag dat ze op een gegeven moment de oren van het jongetje dichthield. Er kwamen 2 vrouwen binnen met een oudere man in een rolstoel. Ze plaatsten hem zodanig dat hij bijna met zijn rug naar hun zat. Ik heb ongeveer een drie kwartier daar gezeten maar geen enkele keer hebben die vrouwen ook maar één woord tegen die man gezegd. Terwijl zij uitgebreid hun wel en wee tegen elkaar verkondigden, van schoenen, tot kinderperikelen en hun wederhelft  zat de man , ik veronderstelde de vader van,  intriest voor zich uit te staren. Dus eigenlijk zit ik de hele tijd daar op mijn tanden te bijten om niet tegen de één of de andere een opmerking te maken.  Alhoewel …er was wel één ding leuk, ergens van uit een gaatje uit de muur speelde een radio en ik hoorde tot mijn vreugde dat een man  begon  mee te zingen. Hij kreeg wel direct een duw van zijn vrouw, waarop ik zei: ‘Laat hem toch, is toch leuk!’ en de man neuriede verder.
    Dus in mijn ogen is er geen enkele wachtzaal  oke. Privacy =0, decoratie=0 en voor je het weet loop je daar een depressie of andere ziekte op van al wat je ziet of hoort. Is misschien de bedoeling = zo blijft het handeltje draaien


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    17-09-2014, 22:44 geschreven door nele
    Reacties (0)
    16-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.weegschaal

    Heb een andere weegschaal. Maar ik ga die terugbrengen want het is geen goei. Ik weeg op de nieuw 2 kg méér dan op de oude. Welke moet ik nu geloven? (zou Duvelke zo veel wegen? Misschien zat hij bij die nieuw op mijn schouder mee te kijken )


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    16-09-2014, 23:22 geschreven door nele
    Reacties (0)
    15-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.doemdenker
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Heb sinds een maand last van mijn blaas. Al antibiotica genomen maar blijkt nu geen ontsteking te zijn. Vandaag op onderzoek geweest om te kijken of ik geen blaasverzakking heb. Uit onderzoek blijkt dat ze wat verzakt is maar kan niet mijn klachten veroorzaken. Dus op 26 sepember en 7 oktober bijkomend onderzoek. Is misschien voorbarig maar dan begint er bij mij al een alarmbelletje te rinkelen. Pfff hopelijk is het niets ernstigs. Een mens denkt dan direct al te ver. Ik weet het, maar is sterker dan mezelf. Ik ben zo een verschrikkelijke doemdenker! Enfin ga ondertussen toch proberen van de andere dingen te genieten zoals van kleine Murray

    Het was heerlijk aan zee. We hadden mooi weer en we hebben weer heel wat afgelachen en heerlijk gegeten. Meer moet dat niet zijn.

    Zaterdag mijn eerste les. is toch ook wel spannend.Heb van Thomas al boeken gekregen om mij op voorhand al wat bij te scholen. Hij vindt het geweldig dat ik dat ga doen. ik vind het heerlijk om met hem daar over te praten.

    Ben ook begonnen met mijn nieuw schilderij. Daar kan ik mijn gedachten even op verzetten. Als ik daar eens mee bezig ben dan kan ik daar helemaal in opgaan.

    POSITIEF DENKEN!!!! 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    15-09-2014, 15:37 geschreven door nele
    Reacties (0)
    10-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.braaf

    Duvelke lijkt nogal gefrustreerd en is zich precies met anderen aan het bezig houden. Toen ik daarstraks wegreed zag ik in tegenovergestelde richting de paal 3 keer na mekaar de hardrijders flitsen en in het terug komen ene die achter mij te snel aankwam had het ook zitten. Ik heb mijn lesje geleerd en ben nu op de baan een toonbeeld van bravigheid zelve

    Morgen vertrek ik met 'de madammen' = 6 collega's naar zee voor 4 dagen. Een heel toffe groep. Wij gaan al van in het begin dat we daar werken om de 2 jaar naar zee en om de 2 jaar maken we een grote reis. Het weekend nu is om onze reis van volgend jaar voor te bereiden. Het is altijd lachen, gieren, brullen en lekker eten en uuuuren kletsen. Sommigen maken een grote wandeling terwijl anderen eten maken of gaan winkelen. Heerlijk. Is altijd alle poriën open zetten en genieten!!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-09-2014, 13:08 geschreven door nele
    Reacties (0)
    09-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ik ben geen ezel

    Ze zeggen dat een ezel zich geen 2 keer aan dezelfde steen stoot. Awel, ik ben 'geen' ezel! Want heb vandaag  mijn vijver bijna terug laten overlopen. Gelukkig nog net op tijd gezien (toch weer even een 4 uurtjes gepompt). Borges heeft zich weer vermaakt. En vandaag denkelijk terug geflitst. Ik moet toch wat allerter en braver op de baan gaan zijn. Doeme toch!! (Duvelke terug  in u kot!!!)






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-09-2014, 10:25 geschreven door nele
    Reacties (0)
    06-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.de kogel is door de kerk

     Ik ga de uitdaging aan. Neen, niet van de icebacketchalenge. Dus geen 'wateroverhoofdgooiengedoe' zoals op facebook. Neen, ik heb besloten om de uitdaging aan te gaan om het basisjaar 'De mens' te volgen. Dus hier is mijn uitdaging: ik ga die cursus volgen en proberen om de verschillende ziektebeelden, waaronder ALS wel zal zitten denk ik, en hun daar aan verbonden psyche te begrijpen. Of het mij gaat lukken weet ik niet, Zal alleszins een geheugentraining zijn,( niet slecht op mijn leeftijd   ),  maar het zal zeker boeiend zijn  en ik ben een ervaring rijker. Voor wie wil, ik hou jullie op de hoogte. Aanmoediging is altijd welkom


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-09-2014, 19:57 geschreven door nele
    Reacties (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.gedicht gemaakt over ons nachtwerk
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    06-09-2014, 09:52 geschreven door nele
    Reacties (0)
    02-09-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1ste nachtje zit er weer op
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Blij dat eerste nacht er op zit. Was wennen en hij duurde zooo lang. 24 uren wakker zijn is al een hele opgave en daarbij een marathon trap op trap af, gang in, gang uit. Het begint in mijn kleren te kruipen!! Gelukkig kan ik die kleren uit doen en na eens goed slapen gaat het weer beter en kunnen we er weer tegenaan


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    02-09-2014, 18:51 geschreven door nele
    Reacties (0)
    31-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verder studeren?
    Gisterennaar de Syntra geweest: Ik ga denkelijk terug studeren!

    Programma:

    Het basisjaar 'De Mens ' bestaat uit 160 lesuren verdeeld over 4 modules.

    Module 1 Anatomie en fysiologie
    •Inzicht verwerven in bouw en functie van het menselijk lichaam.
    •Het menselijk lichaam voldoende kennen op het vlak van bouw en functies om deze als basiskennis te kunnen toepassen bij het coachen en/of behandelen... van gezondheidsgedrag.

    Module 2 Pathologie
    •Inzicht verwerven in mechanismen en interacties bij het ontstaan van ontregelingen en ziekten van het menselijk organisme en functioneren.
    •Het nut, de mogelijkheden en beperkingen van preventie kunnen inschatten.

    Module 3 Psychologie
    •Het besef verwerven van de relativiteit van theoretische kaders om naar de menselijke psyche te kijken.
    •Het zich eigen maken van verschillende psychologische denkkaders.
    •Het ontwikkelen van begrip voor de verscheidenheid aan menselijk gedrag.

    Module 4 Psychopathologie
    •Kritisch kunnen reflecteren over en objectief kunnen observeren van menselijk gedrag.
    •Kennis hebben van mogelijke stoornissen in het psychisch functioneren zodanig dat deze in de praktijk kunnen worden herkend.

    Ik hoop dat het mij gaat lukken!! Lang geleden dat ik op de banken zat!! Ik kan wel beroep doen op een leercoach. Heb nog even bedenktijd. Start 20 september!

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    31-08-2014, 19:38 geschreven door nele
    Reacties (0)
    24-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.hoe dun kan een lijn zijn?

    Vrijdag naar de bruiloft van mijn metekind en gisteren naar het afscheidskampvuur van Herman zijn petekind. Het ping pong van gevoelens is zo intens. Je zou soms op de duur verward raken in wanneer je welke gevoelens waar moogt tonen. Liefde en haat, leven en dood het ligt zo kort bij mekaar. Zoals ik al vroeg: Hoe dun kan een lijntje zijn?






    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    24-08-2014, 12:59 geschreven door nele
    Reacties (0)
    21-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.mooie uitspraak

    Ik dook in mijn gedachten, hield mijn adem in en probeerde nog dieper te zwemmen! (uit het boek 'Ik ben pelgrim)


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    21-08-2014, 17:08 geschreven door nele
    Reacties (0)
    14-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.metekind Sanne
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Volgende week trouwt mijn metekind Sanne. Ik maakte als geschenk voor haar dit dienblad. Zij heeft heel wat moeilijke watertjes doorzwommen. Een moeilijke en onstabiele thuis en heb haar regelmatig moeten opvangen. Zij is als een 2de dochter voor mij. Ik ben blij dat ze nu eindelijk het geluk gevonden heeft. Ik ga volgende week als meter stralen!!!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    14-08-2014, 00:00 geschreven door nele
    Reacties (0)
    13-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.apetrots
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Deze morgen stuurde Thomas een smsje. 'Bel eens als je kunt'. Ik direct ongerust natuurlijk. Bleek het om zomaar eens te babbelen. De workshops waren heel boeiend en hij leerde er heel veel bij, zou veel voor zijn dotoraat kunnen gebruiken. Het was er leuk en heel lieve mensen daar.Hij vertelde ook dat hij vernomen had dat hij eigenlijk gewonnen had. Even voor wie niet mee is: Thomas is zijn doctoraat aan het doen over Samuel Beckett, een schrijver (moet je maar eens googlen om te weten wie dit is). Er was in Dublin op een gegeven moment een wedstrijd en ieder land kon een werk over deze man indienen, wat Thomas op aanraden van zijn prof ook deed. Uiteindelijk bleek hij op de derde plaats te staan. ZEKER NIET SLECHT!! Maar net niet goed genoeg, zei hij. Diegene die won mocht gratis een week workshops volgen, ook verblijf. Alleen de vlucht moest betaald worden. Maar zijn prof vond dat hij het zo goed gedaan had dat hij tegen Thomas zei dat hij het geregeld had dat het betaald werd, wou niet zeggen door wie. Wat blijkt nu dat ergens door de eerste gesjoemeld is, een heel verhaal maar met het uiteindelijke resultaat is dat eigenlijk die van België gewonnen heeft: Thomas dus!! Ik ben zo apetrots op hem!! Anders ook hoor. Maar 1ste zijn van alle landen die ingestuurd hebben dat is poverdorie niet mis!!! Einde van de week zal ik wel het hele verhaal horen

    Schilderij van Samuel Beckett dat ik voor Thomas maakte.


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    13-08-2014, 00:00 geschreven door nele
    Reacties (2)
    10-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christmas eve in putteke zomer
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Thomas is goed toegekomen. Hij was toch wat zenuwachtig. Niet voor het vliegen maar wel voor wat het daar gaat zijn. Het is aan de univ daar in Dublin. Dus heel wat geleerde bollen. De workshops zullen niet eenvoudig zijn.  Hij was bang dat hij niet genoeg achtergrond en kennis ging hebben. Maar hij is weer een ervaring rijker. En derde zijn op wereldniveau bij inleveren van een paper is toch al heel wat. Daardoor mag hij ook naar die workshops gaan. Dus hij mag best trots zijn op zichzelf. Ik ben het zeker!!Zijn prof van de univ hier is ook mee. Die had gisterenavond naar Thomas gsmst: 'It feels like Christmas eve'

    Ik voel mij ook wat opgeluchter, een gezellige avond bij een vriendin en een lange telefoon met de dochter. Dus een dag om dankbaar voor te zijn!!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-08-2014, 23:19 geschreven door nele
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.pffff

    Vandaag vertrekt Thomas naar Dublin. Hij gaat daar een workshop over Samuel Becket volgen voor zijn doctoraat. Om half 4 stijgt hij op in Charleroi. Bang dat ik ben, ze geven slecht weer en je hoort niets anders dan vliegtuigen die neerstorten. Ik zal opgelucht zijn als hij laat weten dat hij goed geland is.

    Ook speelt het jaloesieduvelke mij parten en ook het twijfelduvelke. Er is een enorm gevecht tussen die 2 in mijn lichaam gaande. Ik probeer ze telkens onder te duwen en hun onder te dompelen  met alles op te sommen en binnen te laten stromen waar ik dankbaar moet voor zijn. 

    Hoorde net van een vriendin dat die blij is dat ze alleen is. Haar zoon heeft haar onlangs in mekaar geslagen. En ze vertelde dat al 2 jaar bezig is. Ze heeft hem buitengezet. Ze weet niet waar hij is en wil het ook niet weten.

    Ik mag dus echt niet klagen en moet dankbaar zijn maar voel wel dat ik 'misschien' iets kan doen om mij te verbeteren.

    ping pong ping pong pffff 


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    10-08-2014, 12:55 geschreven door nele
    Reacties (0)
    09-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.just is just
    dierenperikelen: ik kocht bij de dierenwinkel een kanarie. Het moest een manneke zijn want ik had al 2 vrouwkes in mijn volière buiten maar die fluiten niet, en ik wou wat meer leven in de brouwerij en een manneke fluit wel. Ik vroeg aan de vrouw aan de kassa of ze echt zeker was dat het een manneke was. 'Jaja!! 'Moest hij binnen de week niet fluiten mocht ik hem terug brengen' zei ze zeker van haar stuk. Oke, ik blij naar huis en hem bij de vrouwtjes gelaten (eerst hem met kleine kooi een paar uur in grote gezet zodat ze aan elkaar konden wennen, ik wil ook niet de eerste de beste vent in mijn huis ). Ge kunt u voorstellen hoe blij dat die waren . Maar 3 dagen nadien lag hij dood in het kot . Was 2 vrouwtjes hem te veel geworden, dat weet ik niet he ( de regel is 3 vrouwtjes op 1 manneke in de vogelwereld, dus ...) Ik bel naar de dierenwinkel. 'Jamaar zegt ze, hij was kerngezond. Is er bij jou in de kooi misschien een ziekte?' Ik: 'De andere vliegen nog dapper rond hoor!' Ik trek mijn stoute schoenen aan en zeg condolerend: 'euhm ... ik vind het echt jammer maar ...gij hebt gezegd dat als hij binnen de week niet fluit ik hem mocht terug brengen ... euhm ... Sorry maar ik denk niet dat hij binnen de week nog gaat fluiten... ' Ze moest er mee lachen en ik mocht een nieuwe gaan halen (de andere mocht ik houden zei ze) . Ja just is just hé

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    09-08-2014, 16:28 geschreven door nele
    Reacties (1)
    07-08-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brabant versus Limburg

    Ik hoor tot de groep van de eeuwige twijfelkonten. De ene keer denk ik dat ik naar Brabant wil verhuizen , naar mijn familie, ma en zussen en broer en ook nog vrienden van vroeger en heel wat collega's. Maar mijn kinderen wonen in Limburg. Ook heel wat huidige vrienden en familie langs Herman zijn kant. Ik ben mijn man gevolgd toen we gingen samenwonen. Mijn kinderen zijn hier geboren en getogen. Toen Herman stierf dacht ik na 2 jaar terug naar Brabant te gaan. Thomas was toen 14 en mijn dochter 12. Mijn zoon is vrij introvert en maakt niet snel vrienden. Hij was pas van school veranderd en voelde er zich eindelijk goed. Hij zei:'Mam, je zet me terug 2 jaar achteruit!' Daarom bleef ik. Maar nu zijn ze uitgevlogen en ik ben zo dikwijls in Leuven en ik voel me daar zo goed. Ik voel mijn roots daar. Hier blijf ik met een groot gemis zitten. Maar als ik daar woon zou ik mij daar gelukkiger voelen? Dan kunnen mijn kinderen niet even binnen springen. Stel dat er kleinkinderen komen! Ik kan ze dan niet opvangen of bijspringen als ze mij nodig hebben.

    Vandaag slaat de balans naar Brabant. Vorige week toen ik discussie had met een zus was ik blij dat ik naar Limburg terug kon.

    Ping pong ping pong. Doeme toch, die eeuwige twijfel!!!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-08-2014, 16:14 geschreven door nele
    Reacties (2)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.alleen jij en ik weten niet wat met onszelf te beginnen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    een eitje- een rups- kruip - kruip- eet - eet - cocon maken en uitgroeien tot een vlinder. Zo is het, zo moet het. Geen vragen, gewoon DOEN!


    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    07-08-2014, 16:02 geschreven door nele
    Reacties (0)
    Foto
    Archief per week
  • 01/06-07/06 2015
  • 25/05-31/05 2015
  • 18/05-24/05 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 20/04-26/04 2015
  • 13/04-19/04 2015
  • 06/04-12/04 2015
  • 30/03-05/04 2015
  • 23/03-29/03 2015
  • 16/03-22/03 2015
  • 09/03-15/03 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 23/02-01/03 2015
  • 16/02-22/02 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 02/02-08/02 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 29/12-04/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 08/12-14/12 2014
  • 01/12-07/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/11-16/11 2014
  • 03/11-09/11 2014
  • 20/10-26/10 2014
  • 13/10-19/10 2014
  • 06/10-12/10 2014
  • 29/09-05/10 2014
  • 15/09-21/09 2014
  • 08/09-14/09 2014
  • 01/09-07/09 2014
  • 25/08-31/08 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 04/08-10/08 2014
  • 28/07-03/08 2014
  • 21/07-27/07 2014
  • 14/07-20/07 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 23/06-29/06 2014
  • 16/06-22/06 2014
  • 09/06-15/06 2014
  • 02/06-08/06 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 12/05-18/05 2014
  • 05/05-11/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 07/04-13/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 10/03-16/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Blog als favoriet !
    Laatste commentaren
  • Vader abraham is 80 jaar. (Dirk)
        op kinderdroom
  • Even een bezoekje brengen (Dirk)
        op weer een leuke ontmoeting
  • Snoepen (Myette)
        op weer een leuke ontmoeting
  • Leuke ontmoeting (Myette)
        op Weer een leuke ontmoeting
  • dank je (nele)
        op gentleman
  • Willekeurig SeniorenNet Blogs
    terpalen
    blog.seniorennet.be/terpale
    Archief per maand
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
    Categorieën

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!