Het binnenvlak van de Gelderse roos-bloem de bloempjes en de bloemknopjes
Broeder
3/4 pakje margarine, zout, 4 eieren, beetje melk, 1 pak zelfrijsend bakmeel, 200g rozijnen, 200g krenten.
In een juspan de margarine laten smelten. Bakmeel in een mengkom doen met wat zout en de eieren. Door elkaar roeren, dan zoveel lauwe melk erdoor dat het beslag net vloeibaar is, niet te dun dus. Daarna de helft van de gesmolten margarine door het beslag doen en dan de gewassen krenten en rozijnen. Alles in de juspan doen, waar de rest van de gemolten boter in zit. De pan kan nu op een héél laag vuur (met sudderplaatje) en in ca. 1uur gaar laten worden. Daarna keren met behulp van deksel en nog ca. 10 min. aan andere kant bruin laten worden. Eten met boter en suiker en genieten maar!
Deze dia is verkregen door een uitsnede van een foto, welke genomen is op een open tuinendag met mijn splinternieuwe video-camera. Je kunt daarmee ook heel goed foto's maken van zeer goede kwaliteit. Het was een treffen dat het muntvlindertje in de buurt was!
gemaakt met een Sony handycam HDR500XR520
|