Een prachtige vijvertuin in beeld!

Gevulde champignons
8 middelgrote champignons, 1 kleine rode gedroogde chilipeper, 400g spinazie, 1 kleine gesnipperde ui, 2 teentjes gesnipperde knoflook, 1 bol mozzarella, 1 citroen, 1tl verse tijm.
Borstel de champignons schoon en neem de steeltjes weg. Plaats ze in een ovenschotel en besprenkel met olijfolie. Bestrooi met zout en kruimel de peper over de champignons. Zet de schotel in een voorverwarmde oven van 180 graden ged. 20 min. Was de spinazie en kook deze gaar, laat uitlekken en hak fijn. Fruit de ui, knoflook en tijm in olijfolie glazig en meng met de spinazie. Vul de champignons met de spinazie en leg een plakje mozzarella op de vulling. Meng citroensap met het oliekookvocht en giet over de kaas. Plaats in oven tot de kaas gesmolten is en serveer met risottorijst.
Zet u op de tuinbank aan tafel en smul ze!

|