Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
14-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag....
Vanmorgen was het weer redelijk goed fietsweer, hier en daar een paar spatjes maar niet zoveel dat de paraplu tevoor- schijn moest komen. Ik heb vandaag een hele andere route gemaakt dan anders omdat al de nieuwbouw projecten die ik anders fotografeer toch stil liggen door de bouwvak en daar moet je dan ook van profiteren. Toch hoop ik dat we nog een beetje zomer krijgen want met dit weer krijg je allemaal van die sombere plaatjes, ik zie liever blauwe luchten alhoewel wolkenluchten ook mooi kunnen zijn maar die zie we op het ogenblik te veel. Verder ben ik tusse de middag, zoals de meeste zondagen, bij mijn moeder geweest voor de borrel en de lunch en daarna lekker achter de computer. Vanavond ben ik nog een uurtje in de studio geweest en het was weer gezellig, heel anders als vorige week, en daar na ben ik achter de buis gekro- pen en een DVD'tje bekeken, uiteindelijk heb ik weer een vooraadje binnen gehaald gisteren. Dit was het voor vandaag, morgen meer, ik wens julie nog een hele fijne avond. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
14-08-2005, 13:18 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
13-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend....
Vanmorgen leek het weer redelijk goed, in ieder geval veel beter dan gister. Ik heb dus eerst de huishoudelijke verplich- tingen maar gedaan en intussen met veel plezier naar het gesprek op RTVOost geluisterd waarin onze oud burgemeester Jan Franssen centraal stond, dit programma luister ik elke zaterdag naar en is zeer aan te bevelen. Daarna was het de stad in, de markt over en natuurlijk de Mediamarkt door neuzen. Vandaag was het weer eens een keer raak want deel negen en tien van Swiebertje zijn op DVD uitgekomen en die moest ik natuurlijk hebben, verder heb ik ook nog een paar afleveringen van Jiskefet meegenomen, die zijn ook altijd leuk. Daarna was het weer de gebruikelijke ceremonie bij miijn moeder, koffie, borrel en lunch, en daarna richting huis om o.a. de was weg te werken en dan snel even achter de PC.  Vanmiddag liep ik in de stad bij een bepaalde winkel naar binnen en daar heb ik een paar Afrikaanse dodenmaskers op de kop kunnen tikken, heel decoratief. En dan het recept voor deze zaterdag, heel simpel maar wel altijd een succes. We koken een pan witte rijst, laten dit later afkoelen, daarna voegen we een blik fijne doperwten toe, nemen een blik haring in tomatensaus en halen hier de graten uit en mengen dit door de doperwten en rijst, daarna maken we het op smaak met slasaus, eet smakelijk. Vanavond ben ik nog een paar uurtjes bij Janet en de kinderen geweest en dat was zoals altijd weer een hele gezelige boel,iedereen was weer op dreef en we hebben de grootste lol gehad met elkaar. Hier ga ik het voor vandaag maar bij laten, doei.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
13-08-2005, 13:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
12-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste werkdag alweer....
Vanmorgen was weer mijn vrije morgen en dus kon ik even de markt over en meteen ook even kijken wat er allemaal op de kermis te zien was. Toen ik later in de studio aan kwam waren Marian Beintema en Wim van Lenthe bezig met het Hanze-Magazine. Zelf heb ik gauw even de nodige huishoudelijke karweitjes verricht aan daarna zijn we aan de koffie gegaan. Daarna om twaalf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. Om twee uur Zou het tijd zijn voor Hallo Z met de groeten van, maar aangezien Meine vandaag andere verplichtingen heeft werd het vandaag een uurtje non stop. Daarna hadden we een aflevering van Nader Bekeken met Truus van Buren met als onderwerp discriminatie in al zijn facetten. Om vier uur hadden we voor het laatst een non stop Lokaliteiten, hopenlijk is Wim maandag weer aanwezig, Koos blijft nog twee weken weg. En hierna begon voor mij het weekend. Na het eten ben ik de stad nog in geweest om de opening van de Zomerkermis digitaal vast te leggen, hier kom je natuurlijk een hele hoop bekenden tegen en dat is dus heel gezellig. Ook werd ik nog gevraagd om mee te doen aan de openingsceremonie en dat had ik best willen doen zei het niet dat ik al een andere afspraak had en afspraak is afspraak bij mij, jammer maar een volgende keer beter. Hier laat ik het bij voor nu.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
12-08-2005, 18:26 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
11-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En de volgende dag....
Het viel niet mee om vanmorgen het bed uit te komen, gisteravond was het behoorlijk laat geworden in verband met het Peperbus Profspektakel in de binnenstad, maar het was wel gigantisch gezellig in de stad en ik heb een aantal hele mooie aktie foto's kunnen maken. Om tien uur zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine, nog wel in de donderdagse uitvoering dus nog steeds non stop, maar dat zal binnenkort wel veranderen. Voor mijzelf heb ik er maar een gewoonte van gemaakt om op de donderdagsmorgens de studio maar schoon te maken, gebeurd dat ook wat uitgebreider dan anders. Daarna, om twaalf uur was het weer tijd voor Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelRechtRianne. En vanaf twee uur werd er weer zeer dichterlijk gespinselt met Ria Companje en Bouke Vlierhuis in het programma Poëzie Op De Donder- dagmiddag Plus. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten, vandaag voor de één na laatste keer non stop, volgende week is Wim Haamke er weer als het goed is, en daarna zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer was samen gesteld door Ans Heuvers. En hiermee zat mijn werkdag er ook weer op, vanavond ben ik eerst nog achter de computer bezig geweest met een aantal zaken die nog geregeld moesten worden en daarna ben ik lekker achter de buis gekropen om nog een film te zien die er nog lag. dit was het weer voor vandaag, ik wens iedereen nog een fijne avond.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
11-08-2005, 19:36 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Halve wege de werkweek....
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke woensdag weer werd gepresenteerd door Han Vlieger. We hadden geen vaste onderwerpen omdat alles stil ligt in verband met de vakantie periode. Wel hadden we als gast de paragnost Henk van de Berg, therapeut in Geleide Visualisatie die probeerde uit te leggen wat dit inhield. En verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. Om twaalf uur zijn we verder gegaan met het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters  van de afgelopen zaterdag. En om vier uur was er weer een aflevering van Visions met Han Vlieger, vervolgens tot zes uur Lokaliteiten non stop. Daarna werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers. Na het eten ben ik vanavond de stad in geweest omdat daar het Peperbus Profspektakel plaats vond en dit is een unieke uitdaging om daar een serie mooie foto's te maken vanwege de snelheid, maar ook omdat dit een uniek gebeuren is, en het resultaat was naar mijn volle tevredenheid, hier laat ik het bij voor nu.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-08-2005, 18:46 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag.....
Omdat het dinsdag is zijn we vandaag begonnen met het Senioren-Café dat ook nu weer werd gepresen- teerd door Roelfien Bouwmeester. De onderwerpen die we vandaag in de uitzending hadden waren de uitgaans tips van de Stichting Welzijn Ouderen, de vakatures van de Vrijwilligers centrale, recepten, verhalen en wat er verder nog meer aan wetens- waardigheden te vermelden was. Om twaalf uur was het weer tijd voor het dagelijkse lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het weer tijd voor Music-time dat ook vandaag weer werd gepresenteerd door Harry Pool. Om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten en deze week nog een paar keer non stop maar vanaf volgende week weer ingevuld. Daarna werd de uitzending vervolgd met Jazz-Inn door Gerard Bielderman en zat mijn werkdag er weer op. Vanavond na het eten heb ik mijn labtop onder de arm genomen en ben richting mijn moeder gegaan, ik had haar namelijk beloofd om de foto's uit Canada een keer te laten zien en aangezien ze op het ogenblik geen grote afstanden kan overbruggen en ze wel heel nieuwschierig was naar de foto's doen we het op deze manier. Het is namelijk zo dat ik samen met de verschillende familie's over de hele wereld een site heb aangemaakt waar wij onze familie foto's op zetten, zo houden wij elkaar op de hoogte en dit werkt zeer snel, maarja mijn moeder heeft geen internet dus moet ze ze van mij zien. Dit was het voor vandaag.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-08-2005, 18:38 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer een nieuwe week...
Deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag werd gepresenteerd door Elly ten Klooster en Marjolein Hamer. Vandaag was het eerste onderwerp het recept van Herman Haverkort. Verder was te gast in dit uur Harry Melissen over het project vrijwilligers voor Israel. In het tweede uur was te gast Greetveldkamp van Pipo's over Scrab-booking. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur presenteerde Hinrie Zigterman het programma van Koos van den Belt; Tijdloos, dit in verband met de vakantie van Koos. Om vijf uur hadden we weer een afleverijng van het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry ten Klooster. Vandaag hadden we in de uitzending de zangers Jannes Wolters en de zwolse zanger Barry. Om zes uur was het afgelopen met de programma's voor vandaag in verband met het zomer recces, en voor deze zaken hebben we digitale Henkie. Vanavond heb ik rustig aan gedaan en één van de DVD's gekeken die ik de afgelopen zaterdag heb gekocht, dit is ook wel eens lekker, onderuit gezakt op de bank, een goed glas wijn erbij en lekker voor de buis hangen. Normaal gesproken gun ik mij hier geen tijd voor maar vanavond had ik niks meer bij te werken op de PC, ik ga dit vaker doen, verder wens ik iedereen nog een hele fijne avond en tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
08-08-2005, 19:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!