Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
05-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een miezerige zondag....
Vanmorgen begonnen we met motregen en nog eens motregen, ik was van plan om op het industrieterrein Hessenpoort een aantal foto's te gaan maken maar daar ben ik gauw van terug gekomen, ik ben maar in de binnenstad blijven rondhangen, uiteindelijk is daar ook genoeg te zien en kon nu een aantal regenachtige foto's maken, dat heeft ok weer zijn charme en op deze manier reed ik aardig beschut want fietsen dat doe ik toch wel. Na een uurtje had ik het wel gezien en ben naar mijn moeder gegaan waar we gezellig hebben zitte borrelen en roddelen over de familie, en nadat we hadden gegeten ben ik maar naar huis gegaan en gauw achter de PC gedoken, ik heb nog even een paar site's aangepast en verder zitten kletsen met de familie uit Canada. Vanavond ben ik nog even wezen koffie drinken in de studio, en dat was het wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-02-2006, 20:35 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weekend....
Vandaag was het weer een grauwe dag, niet koud maar wel somber, dat was vorige week zondag wel anders. Toch werd ik in een hele zonnige stemming wakker en begon fluitend aan dit nieuwe weekend, eerst wel de nodige huishoudelijke klusjes en de nodige boodschappen maar dat is ook geen vervelend gebeuren en dit soort zaken probeer ik al zingend of fluitend te volbrengen. En dan gaan we met alle plezier naar de stad voor het vaste zaterdag ochtend ritueel, de markt over, het wekelijkse onderzoek in de Mediamarkt, daarna nog een paar eventuele boodshappen in de stad en dan naar moeders die al klaar zit met de koffie. Op tafel lagen een aantal administratieve zaken waar ze niet goed uitkwam en dus hebben we die samen afgehandelt om vervolgens te lunchen, en dan snel naar huis en achter de PC voor het eerste gedeelte van deze log. Vanmiddag ben ik nog een keer naar de stad geweest omdat ik vanmorgen wat was vergeten en op een bepaald moment kwam ik nog een oude bekende tegen, we zijn wat wezen drinken en hebben een afspraak gemaakt, ja, de laatste tijd kom ik vrij veel mensen tegen waar ik in het verleden mee omging en die contacten probeer ik weer nieuw leven in te blazen wat wonderbaarlijk goed lukt, heel leuk. En dan het recept voor deze week; Zuurkool rammenassalade (voor 4 personen)Ingrediënten:250 gram rammenas, zout, 1 grote zure appel, sap van een halve citroen, 200 gram wijnzuurkool, bieslook.Voor de dressing:1/8 liter zure room, zout, vers gemalen zwarte peper. Bereidingswijze: De goed schoongemaakte rammenas raspen in een kom en met zout bestrooien. Tien minuten wegzetten. In deze tijd de appel schillen, het klokhuis verwijderen en het vruchtvlees in blokjes snijden. Bedruppelen met het citroensap tegen het bruin verkleuren. De zuurkool uit laten lekken en fijnhakken. Van de rammenas het vocht afgieten. De zure room vermengen met wat zout en veel peper (liefhebbers gebruiken ook nog een snufje suiker). Alle ingrediënten voor de salade vermengen met de zure room, afgedekt 20 minuten in de koelkast zetten. Bestrooien met de fijngehakte bieslook en serveren. Geef er volkorenbrood met boter bij. Of zie het als een gerecht voor de slanke lijn! eet smakelijk. Vanavond was het zoals de meeste zaterdagavon-den, op de fiets naar de Aa-landen, naar Janet en de kinderen, we hebben een hele gezelige avond gehad en daar wil ik het voor vandaag maar bij laten, tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-02-2006, 22:56 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bijna weekend....
Vanmorgen was mijn vrije morgen maar ik moest tussen half elf en half drie thuis blijven omdat de verwarming gecontroleerd moest worden, mooie boel dacht ik, kan ik nog nergens naar toe maar ik had geluk want het was pas kwart over tien en toen stonden ze al voor de deur, ik was de eerste en om half elf kon ik de deur uit. Ik ber eerst nog even de markt over geweest en toen richting studio waar Wim van Lenthe bezig was met het Hanze-Magazine, vandaag moest hij het alleen doen omdat Marjan Beintema geveld was door de griep. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur was de eerste aflevering van de Teletijdmachine van Henri Ringeling op de vrijdagmiddag, vervolgens was het tijd voor Truus van Buren met haar programma Nader Bekeken, Om vier uur zijn we verder gegaan met het actualiteiten programma Lokaliteiten met Koos van den Belt en hierin zaten de volgende onderwerpen namelijk; Berry van Duuren over kijkstad met Carnaval, Maatschappelijk stage met Evelien Bijl, Wil Koolhof met zijn Caleidoscoop en het weer met Freddy Paalman. Daarna zijn we verder gegaan met het laatste programma deze week voor mij namelijk de Sport op Vrijdag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-02-2006, 14:36 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer....
Ook op deze donderdagmorgen zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag ware te gast in de uitzending John Spencer en Thomas Berge. Om twaalf uur hadden we een non stop aflevering van het lunchprogramma RegelRechtRianne omdat Rianne vandaag andere verplichtingen had, vervolgens was het tijd voor het programma LETTERS! van Ria Companje er was echter één probleem vandaag en dat is het feit dat Ria iets verloren is, namelijk haar stem, en als presentatrice houd het op als je je stem kwijt bent dus was dit een aflevering waar de muziek niet werd onderbroken door de nodige gedichten en wat iets meer zij. Om vier uur zijn we verder gegaan met een aflevering van Lokaliteiten met Koos van den Belt, en vandaag hadden we de volgende onderwerpen: Frederieke Bakker over Cultuur & Culinair, de presentatie van de nieuwbouwplannen van Frion, de muziektent Assendorp met Jan Stavenuiter, het weer met Freddy Paalman en de collum van strafrecht advocaat Henk Voors. En om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-02-2006, 13:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
01-02-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een mistige woensdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, daarna de bijdrage van het Historisch Centrum Overijssel, vandaag met een bijdrage van Eric Schenk van de vrienden van de stadskern, en vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen vandaag zonder Nel Liefting. In het tweede uur was te gast Sjaak Fasen, ambassadeur van een weeshuis op Sri Lanka. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Om twee uur was het tijd voor het programma Swollenaëren met Erik Driessen, Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger, vandaag werden de volgende CD's behandelt namelijk die van Jami Lidell, Mary Jane Blige, Richard Aschcroft en die van Charlie Dee. Om vier uur zijn we verder gegaan met de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een uurtje non stop muziek om om zes uur verder te gaan met de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
01-02-2006, 11:19 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
31-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gewone dinsdag....
Vandaag zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen waarvoor vandaag Corrie Bovenberg te gast was in de studio, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden en wat er verder nog ter tafel kwam. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat vandaag werd gemaakt door Harry Pool. Om vier uur hebben we twee uur non stop gedraaid, als alles gaat zoals de bedoeling is hebben we vanaf donderdag weer de normale Lokaliteiten, tot dan is het nog even behelpen. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
31-01-2006, 14:45 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
30-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste maandag van deze maand....
Ook in deze nieuwe week zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, vandaag hadden zijn we ook weer de volgende onderwerpen, het recept van Herman Haverkort, daarna het boekennieuws met Janny Beima van de firma Waanders en de wereldmuziek met Gerben Hoetink van de firma Plato, vandaag stond de CD Mich en Scene centraal en de nummers die we hebben laten horen waren Mijn Kleine Valentijn en La Foule. In het tweede uur was te gast de kunstenares Yoke van der Flier. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Vervolgens was het om twee uur tijd voor het programma Tijdloos met Koos van den Belt. Daarna was het weer de tijd voor het Zwols Kwartiertje met Harry ten Klooster, vandaag waren te gast prins Jaap Jan van de Deurzakkers en zijn adjudanten, en om zes uur zijn we verder gegaan met Stemmen uit de Raad gepresenteerd door Janine Ruiter, Michiel van de Peppel en Reinier Herpel, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
30-01-2006, 16:53 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!