Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
11-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag fietsdag....
Vanmorgen toen ik uit bed kwam en en op mijn balkon ging kijken hoe het weer vandaag was, kwam ik tot de ontdekking dat het alweer prima fietsweer was, veel frisser dan vorige week en de zon liet zich ook niet zien maar dat heeft ook zijn aantrekkelijkheden. Na een uitgebreid ontbijt heb ik mijn trouwe fiets van stal gehaald en kon het beginnen. Om te beginnen ben ik eerst mijn rondje nieuwbouw projecten gefietst en daarna ben ik naar aanleiding van monumentendag gisteren alle zwolse monumenten nog maar eens een keer gaan vastleggen, deze week zal ik één van deze foto's bij mijn logs plaatsen. Verder valt hier weinig over te vertellen, en hierna was er natuurlijk de zondagse borrel en lunch bij mijn moeder. De rest van de middag heb ik achter de PC doorgebracht.En vanavond ben ik nog eve in de studio geweest om bij te kletsen, dit was het wel voor vandaag, ik wens iedereen nog een hele fijne zondagavond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
11-09-2005, 14:47 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
10-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Open monumentendag....
Vanmorgen werd ik wakker van een behoorlijk onweer en een beste bui regen en dan is het lekker in bed dus ben ik nog maar een tijdje aan het genieten geweest om dan weer in slaap te vallen. Toen ik later weer wakker werd was het afgelopen en scheen het zonnetje weer dus maar begonnen aan de zaterdagse dingen zoals wat huishoudelijke zaken en de gang naar de markt en de Mediamarkt. Vandaag was het weer raak, ik heb de tweede serie van de kleine Waarheid en de tweede serie van Medisch Centrum West gekocht. Daarna ben ik nog een antal foto's gaan maken van een paar monumenten in verband met de open monumentendag en vervolgens hadden we het ritueel bij mijn moeder en daarna naar huis. Vanmiddag ben ik nog maar eens de www.Peperbus-zwolle.nl  opgeweest om een serie foto's te maken en van het uitzicht te genieten en daarna moest er aan het eten gedacht worden en dat kwam mooi uit, geen eters vandaag dus gauw op de markt een paar lekkerbekjes gehaald, lekker makkelijk. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdagavonden nog een paar uurtje bij Janet en de kinderen geweest en hebben we weer een hoop lol gehad, daarna moest ik nog het nodige aan een bepaalde internet pagina doen want dat was ook al een paar weken blijven liggen, nou tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
10-09-2005, 15:24 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
09-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste werkdag alweer....
Vanmorgen had ik geen vrij in verband met het Landstede project. In de studio waren Marian Beintema en Wim van Lenthe bezig met het Hanze-Magazine. Voor de rest loopt het hier over van de studenten maar dat is na vandaag ook weer achter de rug. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Deze uitzending zou vandaag van lokatie het Openluchtbad komen. Deze uitzending had ook alles te maken met het Landstede projekt. Om twee uur was het tijd voor het verzoekplaten programma Hallo Z met de groeten van dat ook vandaag weer werd gepresen- teerd door Meine Boonstra. Daarna zijn we verder gegaan met Nader Bekeken, het programma van Truus van Buren en vandaag ging het over geweld. Om vier uur kregen we Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke met vandaag in de uitzending: Johan Pap en Piet van Dijk tegen de sluiting van bureau Zwolle Zuid, de band Dear ann, de Blok directeur van de WEZO over de toekomstige postbezorging, de spirituele kijk op het leven met Marja Bremer, het stadnieuws en het weer. Om zes uur was het weer tijd voor de Sport op Vrijdag, vandaag met Evert Jan Pasman, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
09-09-2005, 19:58 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
08-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Donderdag alweer....
Vanmorgen zijn we ook weer begonnen met de donderdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus non stop maar dit kwam vandaag wel heel goed uit omdat de studio zo ongeveer uitpuilt met leerlingen van de Landstede www.landstede.nl omdat de omroep een aantal workshops en Masterclasses geeft, dit gebeurd op gebied van radio maken, de kabelkrant en TV, omdat Rianne hier ook een groot aandeel in heeft was het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag ook in een non stop uitvoering. Om twee uur zijn we verder gegaan met Poëzie Op De Donderdagmiddag Plus gepresenteerd door Ria Companje en Bouke Vlierhuis. Daarna was het tijd voor het aktualiteitenprogramma Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag met de volgende onderwerpen: Paul Appels van Flits aangaande sportbeleid Zwolle, Rien Mook, direkteur van het Dalfser Frijling banket over de overname van Banketbakkerij Boom, Paul van Gaalen over zijn foto tentoonsteling in het Ecodroom, en verder het stadsnieuws en het weer. Om zes uur hadden we het Country and Western programma dat ook nu weer werd samengesteld door Ans Heuvers en zat mijn werkdag er weer op, een fijne avond en tot morgen. 
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-09-2005, 20:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vanmorgen zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine, vandaag gepresenteerd door Han Vlieger die weer terug was van een weekje vakantie. Vandaag hadden we in de uitzending het programma van schouwburg-Odeon met Karin Visser, het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, en verder de nodige nieuwtjes en wetenswaar- digheden. Om twaalf uur hadden we een uurtje non stop maar om één uur was het tijd voor het lunchprogramma Regel- RechtRianne dat vandaag geheel in het teken van een kinder party stond. Daarna was het tijd voor de herhaling van Overstag van de afgelopen zaterdag door Harm Wolters, en daarna hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. En om vier uur was het weer tijd voor Lokaliteiten met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: te gast in het eerste uur Willem Gunneman, dhr. van Beek van van Beek lederwaren over de vond- sten die tijdens de renovatie zijn gevonden, Ad Withaar van de Isala klinieken over de verplaatsing van de spoedeisende hulp, de Grasparty in Wijtmen, Om zes uur werd het programma over genomen door de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-09-2005, 19:45 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog een mooie dag....
Zoals elke dinsdag was het ook vandaag om tien uur weer tijd voor het Senioren-Café, maar helaas... Roelfien Bouwmeester zit midden in een verbouwing en had vandaag de schilders over de vloer, dus nog maar een keer non stop, het is niet anders, volgende week beter. En om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma van de omroep RegelRechtRianne met Rianne Bekkink. Daarna om twee uur nam Harry Pool de uitzending over met het programma Music-Time. Om vier uur zijn we verder gegaan met Lokaliteiten, vandaag weer met Koos van den Belt en Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen namelijk: Jan Stavenuiter van de oude ambachtschool, Paragnost Hans van de Bend over zijn geschiedenis en het heden, Eric van de Wetering die na zijn vankantie werd geconfronteerd met het feit dat er een zendmast onder de rook van zijn huis was geplaatst, Greet Veldkamp van Pipo's met heer knutsel rubriek, dhr Gramsbergen, direkteur van de thorbeckescholengemeenschap over kleinschaligheid in het onderwijs en de geschiedenis van bakkerij Martini . Om zes uur was het tijd voor Jazz-Inn gepresenteerd door Gerard Bielderman, een fijne avond, en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-09-2005, 19:42 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-09-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een stralend begin van de week....
Vandaag zijn we weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke maandag werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek, het eerste onderwerp was het recept van Herman Haverkort. Verder in dit uur de wereldmuziek met Gerbin Hoetink van de fitma Plato, de CD die vandaag werd behandelt was Fareweel Shalabiye, de nummers die we vandaag hebben laten horen waren de titelsong Farewell Shalabiye en The Clock. In het tweede uur was te gast Jolande Westendorp van de organisatie MEE IJsseloevers. En om twaakf uur was het weer de beurt aan Rianne Bekkink met haar lunchprogramma RegelrechtRianne. Om twee uur hadden we een uurtje non stop en daarna zijn we verder geggaan met Tijdloos met Koos, want Koos van den Belt was weer terug van vakantie, alleen het eerste uur had hij een TV opname. Tussen drie en vier uur hadden wij hier weer gast zitten die rechtstreeks bij de AVRO in de uitzending zat, dit zijn ook weer de leuke kanten van het vak dat deze mogelijkheid aanwezig is. Daarna om vijf uur was het weer tijd voor het Zwols kwartiertje met Harry ten Klooster. Vadaag waren te gast in de uitzending Annelies de Kloe en Bert van de Poot van Travers over het reilen en zijlen van deze instelling. en om zes uur was het weer tijd voor Stemmen uit de raad met Reinier Herpel en Janine de Ruiter, ik wens iedereen nog een hele fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
05-09-2005, 19:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!