Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
28-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zondag fietsdag....
Ook vandaag hadden we weer heel mooi fietsweer, tot nu toe heb ik bijna elke zondag nog geluk wat dit betreft, en ook vandaag heb ik weer een flinke afstand afgelegd. Aangezien de bouwvak alweer een week is afgelopen moest ik ook al die projekten weer af, de komende week zal ik elke dag een foto van één van deze projekten op mijn log plaatsen dan is iedereen weer een beetje op de hoogte. Verder heb ik zoals elke zondag tussen de middag bij mijn moeder geborreld en gegeten, en omdat ze een paar dingen had veranderd in huis moesten daar ook weer een serie foto's van gemaakt worden voor mijn zus in Canada en die moeten dan natuurlijk meteen geplaatst worden zodat ze die zo snel mogelijk kon zien. Wij hebben namelijk met de familie onder elkaar een site aangemaakt waar iedereen zijn foto's op kan zetten en zo ben je meteen van elkaars zaken op de hoogte. Dit kan ik iedereen aanraden, wij hebben familie over de hele wereld en op deze manier houd je elkaar keurig en snel op de hoogte van de dingen die je kwijt wilt. Vanavond ben ik nog wezen koffie wezen drinken in de studio, daarna heb ik nog een rondje Zwolle gefietst alvorens weer achter de PC te duiken, en dit was het wel weer voor vandaag, tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (4 Stemmen)
28-08-2005, 13:32 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
27-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer zaterdag....
Alweer weekend en alweer zaterdag, als ik zaterdag's wakker word geeft ditaltijd een zeer prettig gevoel, niet dat ik een hekel aan de andere dagen heb maar op zaterdag kun je altijd de leuke dingen doen en zijn er verder geen verplichtingen. Dit is natuurlijk niet helemaal waar want een aantal huis- houdelijke zaken komen steeds weer terug zoals een een stukje schoonmaak en de nodige bood- schappen maar daar heb ik helemaal geen hekel aan. En nadat deze dingen gebeud waren was het dus de stad in, de markt over en een speurtocht door de Mediamarkt waar ik een mooie webcam heb uitgezocht alleen haal ik die vanmiddag wel op want ik ben vanmorgen eerst op kleding jacht gegaan, ik wou een paar nieuwe broeken hebben en daar ben ik geloof ik wel aardig in geslaagd. Daarna was het richting van mijn moeder voor de koffie en de lunch en meteen de broeken passen met in mijn achterhoofd het idee dat zij ze dan wel korter zou maken en ja hoor, daar kwamen de kopspelden al aan, want de pijpen zijn bij mij altijd een halve meter te lang. Dus volgende week zijn ze weer keurig op maat. En daarna was het richting huis om het nodige nog even af te maken. Vanmiddag ben ik weer de stad ingeweest om die web-cam te halen, daarna heb ik hem geïnstaleerd en hij werkt perfect, alleen weet ik nog niet wat ik er mee ga doen maar dat komt nog wel. Ja en dan wat eten we vandaag, nou heel simpel, ik heb op de markt een aantal Hollandse Nieuwen gekocht en een zak met puntbroodjes, dus vanavond eten we een paar broodjes zoute haring. Vanavond ben ik zoals de meeste zaterdgavonden bij Janet en de kinderen geweest en we hebben weer een hele leuke avond gehad. Hier ga ik het voor vandaag bij laten, morgen zien we weer verder, een fijne avond nog en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
27-08-2005, 16:07 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
26-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En dan is het alweer weekend....
Vanmorgen moest ik de uitzending weer overnemen van Marian Wim omdat die twee vandaag vrij waren, toch ben ik eerst nog even de markt over geweest en heb daarna in de studio de aflevering waarin Jan Pieter Geersing te gast was herhaald. Om twaalf uur hadden we nog een Non stop uitvoering van het lunchprogramma RegelRechtRianne omdat Rianne deze week vakantie heeft. En om twee uur was het weer tijd voor het wekelijkse felicitatie programma Hallo Z met de groeten van gepresenteerd door Meine Boonstra. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken en deze aflevering was geheel gewijd aan het onderwerp Geluid, als studiogast hadden we Menno v d Veen. Om vier uur hadden we weer een aflevering van Lokaliteiten met Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Andries Visser over zijn gespreksgroep, Tomas Nagy over het fijnschilderen, Janine de Ruiter was op het grote Kerkplein bij de brandweer demonstratie, de kijk van onze eigen Marja Bremer op het dagelijkse gebeuren en andere zaken en het weer met Freddy Paalman. En om zes uur werd de programering over genomen door Cees van de Wal met zijn programma Tussen Wal en Schip en begon mijn weekend, tot de volgende keer.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
26-08-2005, 18:48 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
25-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hierna nog één dag....
Het was weer donderdag en dus weer tijd voor de presentatieloze aflevering van het Hanze-Magazine, en dus ook weer tijd voor de schoonmaak van de studio en aangezien de andere studio vanmorgen ook niet gebruikt werd hebben we die ook maar eens even goed aangepakt, even van de gelegenheid gebruik maken. Dit kon omdat Rianne een week vakantie heeft en er voor vandaag geen vervanging te regelen was, de eerste twee programma's werden dus ingevuld door onze digitale Henkie. Maar om twee uur werd er weer heel dichterlijk gespinselt door Ria Companje in haar programma Poëzie op de Donderdag middag plus. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Lokaliteiten gepresenteerd door Wim Haamke, vandaag hadden we de volgende onderwerpen in de uitzending: Aagje Smid van de Hersenstichting nederland over de aktie lever je oude mobieltje in en steun de hersenstichting, Michiel van de Peppel was op werkplein de Lure, Carly Coppens van Vila Kakelbont over Pippie Lankous die de vernieuwde winkel komt openen, het stads nieuws en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur was het de beurt aan Ans Heuvers met haar Country and Western time, en dit was mijn werkdag alweer, fijne avond nog.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
25-08-2005, 19:26 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
24-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De week middendoor....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat zoals elke woensdag weer werd gepresenteerd door Han Vlieger. Vandaag hadden we nog geen vaste items in de uitzending, die beginnen pas weer in september. Wel hadden we vandaag de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En in het tweede uur was te gast onze Lucas. Daarna om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma van de omroep en vandaag was dat RegelRecht met Hinry Zichterman. En om twee uur was het de beurt van Harm Wolters met de herhaling van Overstag van afgelopen zaterdag. vervolgens hadden we weer een aflevering van Visions met Han Vlieger. En daarna was het weer tijd voor Lokaliteiten met Wim Haamke met vandaag in de uitzending Zwolse verhalen met Wil Cornelissen en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur werd de uitzending overgenomen door de Kunstenmakers en zat het er weer op voor mij. Vanwege het mooie weer kon ik nog een rondje Zwolle fietsen, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
24-08-2005, 17:06 geschreven door Roel van Olst
Reacties (2)
23-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dinsdag alweer....
Vandaag was het weer dinsdag en dus was het eerste programma Het Senioren-Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester. In het eerste uur stond het Riagg centraal en hiervoor was in de studio aanwezig Frank Kempen, preventie werker bij deze instelling. Verder de uitgaanstips van de Stichting Welzijn Ouderen, de vakatures van de Vrijwilligerscentrale en de nodige recepten, verhalen en verdere wetenswaardigheden. Omdat Rianne vakantie heeft deze week en dus geen uitzending heeft, word even de kans waar genomen om wat werkzaamheden uit te voeren aan de muziek PC en was deze uitzending vandaag Non Stop. En van af twee uur was het tijd voor Music-Time. alleen hebben we dit programma ook gebruikt om de mogelijkheden van de muziek PC uit te proberen, en nu weten we dus ook wat de mogelijkheden zijn voor in ieder geval het non stop gebeuren, een nuttige middag dus. Daarna hadden we weer een aflevering van Lokaliteiten met Wim Haamke, die weer terug was van Vakantie. Vandaag in de uitzending: een verslag over Turkye en het weer met Freddy Paalman. Om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn programma Jazz-Inn, en dit was het weer voor vandaag, tot later.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
23-08-2005, 19:16 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
22-08-2005
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alweer maandag....
Vandaag zijn we ook weer begonnen met het Hanze-Magazine dat vandaag weer werd gepresenteerd door Marijke Riesebeek die weer terug was van vakantie. Vaste onderwerpen waren er nog niet vandaag maar wel hadden we de wereldmuziek, centraal stond vandaag de zangeres Cesaria Evora met de nummers Partida en Cabo Verd Terra Estimida. In het tweede uur hadden we als studiogast Ad Withaar van de Isalakliniek over de verhuizing van de afdeling spoedeisende hulp. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma en omdat Rianne van de week vrij is werd het vandaag RegelRecht met Cees van de Wal. Daarna was het de beurt aan Hinry Zichterman die vandaag voor de laatste keer het programma Tijdloos van Koos van den Belt overnam. En om vier uur zijn we verder gegaan met het Zwols Kwartiertje gepresenteerd door Harry ten Klooster en Cees van de Wal. Te gast waren vandaag Aranka Meijerink van het Stedelijk Museum en Paul Reichenbach van Reba, www.reba.nl. En dat was het dan,
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
22-08-2005, 19:43 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!