Mijn Dagelijkse Beslommeringen
Het leven van een radio-techneut
Foto's van mijn dochter....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Beoordeel dit blog
  Zeer goed
  Goed
  Voldoende
  Nog wat bijwerken
  Nog veel werk aan
 
Zoeken in blog

Foto's van Hattem....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Kampen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Hasselt....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Dalfsen....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Oldtimers....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto's van Zwolse Zomeraktieviteiten....
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
08-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een gure zondag....
Vanmorgen was het een gure morgen maar toch ben ik na een behoorlijk ontbijt op de fiets gestapt, wat ik onder alle weersomstandigheden toch wel doe, maar er stond een koude gure wind. Ik ben eerst maar eens richting IJsbaan gereden want daar had ik nog helemaal geen foto van en vandaag was de laatste dag dat die er stond. Daarna ben ik maar een rondje Zwolle gaan fietsen en heb voor de rest van de week bedacht dat ik de zwolse medische gebouwen maar eens digitaal moest vastleggen, klinieken en dat soort zaken, alleen vandaag werd het nog de IJsbaan. Verder ben ik nog eens even op mijn dooie gemak door Holtenbroek gereden en wat mij voor het eerst opviel was dat aan de Wanningstraat naast het nieuwe ouderencomplex Symfonie, ook allemaal nieuwe huizen worden gebouwd, er is niet veel meer over van het oude Holtenbroek, men is zelfs al begonnen met de sloop van de laatste flats aan de Obrechtstraat. Daarna ben ik gezellig aan et borrelen geweest bij mijn moeder en hebben we de laatste roddels weer uitgebreid besproken, vevolgens ben ik de rest van de middag achter de PC gedoken en heb onder andere nog een uurtje met mijn zus uit Canada zitten teuten. Voor de rest ben ik vandaag de deur niet meer uitgeweest, ik heb mij lekker achter de TV genesteld en dat was het eigenlijk wel voor vandaag, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
08-01-2006, 19:52 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
07-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
Vanmorgen kon ik behoorlijk vlot mijn bed uitkomen ondanks de beide feestje van gisteravond, eerst de nieuwjaarsborrel van de omroep, en later de verjaardag van één van de collega's. Voor de rest was het een gewone zaterdag zoals de meesten, eerst de nodige huishoudelijke verplichtingen, dan de zaterdagse boodschappen en daarna naar de stad. In de stad heb ik natuurlijk weer de Mediamarkt aan een onderzoek blootgesteld maar er zat vandaag niks van mijn gading bij, en verder nog een tijdje geshopt voor ik het wekelijkse ritueel bij mijn moeder heb afgewerkt, en daarna was het thuis achter de PC. En wat eten wij vandaag, Hutspot, maar dan anders. Kook de aardappelen samen in een pan met wortelen die ietsje kleiner gesneden zijn (want anders worden ze niet tegelijk gaar). Gewoon zo’n 15 minuutjes koken en dan grof stampen met boter en hete melk en een dikke theelepel mosterd. De uien? Ja, die uien bakken we ondertussen lekker bruin in de koekenpan met een scheutje ketjap en die scheppen we daarna pas door de stamppot heen. Dit maak je dus niet met van die voorgesneden vieze bakjes uit de supermarkt. Die uien zijn machinaal gesneden en vaak heel bitter. Gewoon zelf even de snijplank uit de kast halen. Lekker met een hamburger uit de grilpan maar op een luxe dag doen we geroerbakte reepjes biefstuk erbij, eet smakelijk. Vanmiddag ben ik nog even naar de stad geweest omdat ik nog gebak moest kopen voor mijn verjaardag die we vandaag met Janet en de kinderen zouden vieren, dat doen we altijd op de zaterdag die tussen de verjaardag van mij en die van Janet in valt dan heb je twee vliegen in één klap. Toen heb ik ook meteen maar de DVD's van 40 jaar TROS jubileum en 50Jaar NOS Journaal gekocht, dit is ook weer een stukje nostalgie. Vanavond ben ik nog bij Janet en de kinderen geweest om onze verjaardagen te vieren, en volgens mij ben ik aardig goed bedacht, we hebben een hele leuke avond gehad en hier wou ik het voor nu maar weer bij laten, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
07-01-2006, 22:54 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
06-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste vrijdag....
Vanmorgen was het mijn vrije morgen maar ik had vanmorgen een afspraak met mijn nieuwe consulente en toen heb ik eerst maar de studio geopend om meteen maar aan mijn koffie gehalte te komen. Daarna ben ik eerst naar mijn afspraak geweest. Later in de studio aangekomen was het Hanze-Magazine aan de gang met Marian Beintema en Wim van Lenthe, vandaag weer met Gerard mosterd in het tweede uur. Om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag gepresenteerd door cees van de Wal. Om twee uur hadden we de een uurtje non stop, hier hebben we de country van gisteravond herhaald. Daarna was het de beurt aan Truus van Buren met het programma Nader Bekeken Vandaag was in de studio Judith van Droge, beoefenaarster van de edele Tha Chi kunst. Om vier uur hadden we een vakantieaflevering van het programma Lokaliteiten, dus non stop en om zes uur was het tijd voor de Sport op Vrijdag vandaag met Evert Jan Pasman en als studiogast hadden we vanavond Harry Been direkteur van de KNVB en tevens commisaris van de UEFA, en dat was het voor deze dag, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
06-01-2006, 15:14 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
05-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een rustige donderdag....
Ook op deze eerste donderdagmorgen van het jaar 2006 zijn we weer begonnen met een nieuwe aflevering van het programma de NL top 20 dat werd gepresenteerd door Chiel Montagne, vandaag was te gast Cor Bakker, volgens mij hadden we die vorige week ook al, maar goed. Om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne, maar omdat Rianne deze week vrij is werd de uitzending ook vandaag nog een keer gepresenteerd door Dennis Weener, vandaag onderanderen aandacht voor de nieuwe site voor kinderen www.kinderverhaal.nl , Om twee uur hadden we vandaag geen LETTERS! omdat Ria een paar dagen vakantie heeft, en om vier uur hadden we nog een paar uurtjes non stop muziek in verband met de vakantie van Koos en het programma Lokaliteiten dus niet door kon gaan. Om zes uur zijn we verder gegaan met Country and Westerntime dat weer werd samengesteld door Ans Heuvers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
05-01-2006, 10:37 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
04-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste normale werkdag....
Vandaag zijn we weer begonnen met de woensdagse uitvoering van het Hanze-Magazine, dus met Han Vlieger, vandaag in de uitzending hadden we de volgende onderwerpen; eerst het programma van Schouwburg Odeon met Karin Visser, vervolgens het programma van de Stadsgehoorzaal Kampen met Nel Liefting, verder waren er de nodige nieuwtjes en wetenswaardigheden. En om twaalf uur was het weer tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne vandaag met Cees van de Wal. Daarna was het weer tijd voor de herhaling van Overstag met Harm Wolters. Vervolgens hadden we een aflevering van Visions met Han Vlieger. Om vier uur zijn we verder gegaan met een Vakantie aflevering van het programma Lokaliteiten. Om zes uur was het de beurt aan de Kunstenmakers, tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
04-01-2006, 10:13 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
03-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn verjaardag....
Vandaag, de eerste dinsdag in het nieuwe jaar, zijn we begonnen met het Senioren Café dat weer werd gepresenteerd door Roelfien Bouwmeester, ook vandaag hadden we de volgende onderwerpen, de vacatures van de Vrijwilligers centrale en natuurlijk de tips van Stichting Welzijn Ouderen, en verder de nodige verhalen, recepten, tips en andere wetenswaardigheden, en verder was te gast de zanger Noël Shannon met zijn zoon. Om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne, maar omdat Rianne deze week vrij is werd de uitzending ook vandaag gepresenteerd door Dennis Weener. Daarna zijn we verder gegaan met het programma Music-Time dat werd gemaakt door Eddy van de Ham en Harry Pool. Om vier uur zijn we verder gegaan met een Vakantie aflevering van het programma Lokaliteiten. Daarna om zes uur werd de uitzending over genomen door Gerard Bielderman met zijn Jazz-Inn. Tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
03-01-2006, 10:21 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
02-01-2006
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De eerste werkdag in 2006....
Vanmorgen zijn we op de eerste werkdag van het nieuwe jaar meteen al goed begonnen namelijk non stop omdat Marijke vandaag vrij was. Ik heb de kans maar waargenomen om de hele troep van de kerst maar op te ruimen inklusief kerstboom, die tijd hebben we nou wel weer gehad. Om twaalf uur was het tijd voor het lunchprogramma RegelRechtRianne, maar omdat Rianne deze week vrij is werd de uitzending vandaag gepresenteerd door Dennis Weener. En om twee uur zijn we verder gegaan met programma Tijdloos dat vandaag werd gemaakt door Hinry Zichterman. En om zes uur was het tijd voor Het Zwols Kwartiertje met Marian Beintema en Harry Ten Klooster, daarna was het de beurd aan Michiel van de Peppel en Janine de Ruiter met Stemmen uit de raad, een fijne avond en tot morgen.
0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
02-01-2006, 15:36 geschreven door Roel van Olst
Reacties (0)
Foto
De omroep is mijn vrouw.... De Studio is mijn huis.... en mijn collega's zijn mijn familie....
Archief per week
  • 29/05-04/06 2006
  • 17/04-23/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 03/04-09/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 13/03-19/03 2006
  • 06/03-12/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 20/02-26/02 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 30/01-05/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 16/01-22/01 2006
  • 09/01-15/01 2006
  • 02/01-08/01 2006
  • 25/12-31/12 2006
  • 19/12-25/12 2005
  • 12/12-18/12 2005
  • 05/12-11/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 21/11-27/11 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 07/11-13/11 2005
  • 31/10-06/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 17/10-23/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 15/08-21/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Links
  • Mijn Startpagina
  • Roel van Olst web-log
  • Roel van Olst aktueel
  • Ans Heuvers
  • Omroep Zwolle
  • Zwolle in Beeld
  • Harry ten Klooster
  • Harry Pool
  • Het Vliegerhuys
  • Hotel Faakerseehof
    Foto's van Zwolle....
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Mijn favorieten
  • Mijn Startpagina

  • Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!